İtalya, Castellazzo Bormida (al)
...Il Tuber Aestivum VITT Prima Scelta, mükemmel kalitede bir yaz trüfüdür, şekil veya boyut açısından "Extra" kategorisine göre biraz daha düşük, ancak aynı karakteristik aromaya sahiptir. Siyah bir kabuğa ve beyaz damarlarla bezeli açık bir ete sahip olan bu trüfler, mükemmel estetiği düşünmeden Tuber Aestivum'un hafif tadını yemeklerine eklemek isteyenler için idealdir. Şirket arazilerinde veya İtalyan trüf avcıları tarafından toplanan bu trüfler, mükemmel bir fiyat-performans oranı sunar.
İtalya, Roma
...İçindekiler: Ketçap (domates püresi %50, su, şeker, şarap sirkesi, tuz, doğal aromalar, kıvam artırıcılar: xanthan sakızı ve guar sakızı), Yaz trüfü %3 (Tuber aestivum Vitt.), tuz, aroma. Asidik madde: Laktik asit E270. Son kullanma tarihi: 12 ay. Kullanım şekli: Et, soğuk yemekler, haşlanmış etler, salatalar için ideal. Organoleptik özellikler: Görünüm: yoğun krema Renk: kırmızı Koku: tipik...
...Bu krema fikri, ilk renkli bir vizyondan doğmuştur. İki ürün, neredeyse zıt renklere sahip olmasına rağmen her ikisi de dikkat çekiyordu. Enginar kalplerinin siyah trüf ile birleşimi, zeytinyağı içinde mükemmel bir ürün oluşturdu; bu ürün, kanepeler, pizzalar ve focaccia için harika bir dolgu malzemesidir. Malzemeler: enginar (yüzde 65), zeytinyağı, zeytin, yaz trüfü (tuber aestivum Vitt.) yüzde 5, tuz, aromalar. Tavsiyeler: Mükemmel bir sos için beyaz etler veya ana yemekler için harika bir çeşni.
İtalya, Firenze
...İçindekiler: %20 fesleğen, ayçiçek yağı, patates, peynir (süt, tuz, peynir altı suyu, yumurta lisozimi proteini), çam fıstığı, yaz trüfü (Tuber Aestivum Vitt. - İtalya menşeli) %3, aroma. İlk yemeklerle, etler, sebzeler ve bruschetta ile mükemmel uyum sağlar.
İtalya, Spoleto
...Seçilen ürün. Kalite ve tazelik garantisi. Karışık boyutlar. Tuber Aestivum, yani yaz trüfü. Menşei: Umbria Apenninleri. Hasat dönemi: 1 Mayıs - 15 Eylül. Hafif, zarif ve baskın olmayan bir aroma, yaz siyah trüfü, orman altı, nem ve donmuş yaprakların kokularını çağrıştırıyor.
İtalya, Orsogna
... ve sos hazırlığı, atıştırmalıklar, aperatifler için mezeler, süslemeler, pizzalar ve calzone. Maksimum saklama süresi: Üretim tarihinden itibaren 24 ay. Mevcudiyet: Genellikle her zaman mevcut. Saklama koşulları: Açıldıktan sonra, zeytinyağı ile kaplayın, buzdolabında saklayın ve birkaç gün içinde tüketin. İÇİNDEKİLER: Siyah Yaz Trüfü (Tuber Aestivum); Zeytinyağı; Tuz; Aromalar; Antioksidan: Askorbik Asit. Kutu 6 parça...
... boyunca, hasat dönemlerinde Valtrebbia Tartufi, geniş bir çeşit yelpazesi sunmaktadır: beyaz trüf (Tuber Magnatum Pico), yaz siyah trüf (Tuber Aestivum), çengelli siyah trüf (Tuber Uncinatum Vit), kaliteli siyah trüf (Tuber Melanosporum Vit) ve marzuolo trüfü (Tuber Albidum). Şu anda, şirket 30 hektar mikorizalı trüf bahçesi yönetmektedir ve ayrıca doğal ormanları da kapsayarak 100 hektara kadar...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play