İspanya, Olba (teruel)
...Taze Tuber Aestivum veya Yaz Trüfü, optimum olgunluğunda iç kısmı açık krem rengi veya fındık rengindedir. Mevsimlik trüf Mayıs'tan Eylül'e kadar.
İspanya, Peñalba, Segorbe
...Segortrufa, yaz trufası olarak bilinen Tuber aestivum'u satmaktadır. Bu, yılın en sıcak aylarında toplanan, hafif ve hoş bir aromaya sahip bir mantardır. Bu tür trüf, hafif kuruyemiş notalarıyla birlikte zarif tadıyla öne çıkar ve onu hafif ve taze yemekler için mükemmel bir malzeme haline getirir. Rengi açık kahverengiden koyu kahverengiye kadar değişir ve bej tonundaki eti görsel olarak çok...
İspanya, Alcora
... Mayıs'tan Ağustos'a kadar hasat edilir ve sıcak mevsimin terroir özünü yakalar. Makarna, risotto, etler veya salatalar üzerine rendelenmek için mükemmel olan bu trüfler, baskın olmadan geniş bir yemek yelpazesini tamamlayan yumuşak ama belirgin bir trüf tadı sunar. Bütün yaz trüfleri, herhangi bir yemeğe şık ve gurme bir dokunuş eklemek için idealdir.
İspanya, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...En önemlilerinden biri kış trüfü olan Tuber Melanosporum'dur; sert bir dokuya, yuvarlak bir şekle sahiptir ve genellikle 200 gramdan fazla ağırlıkta değildir. Dış rengi, olgunluk seviyesine göre kahverengiden siyaha geçerken, iç kısmı ince beyaz damarlarla (gleba) siyah renktedir. Tuber aestivum (yaz boiluru), Tuber uncinatum (sonbahar boiluru), Tuber melanosporum (kış boiluru) ve Tuber magnatum (beyaz boilur) 1. sınıf boilurlar dokunulduğunda serttir ve 15 gramdan fazla ağırlıkta olan 1. sınıf boilurlar 15 gramdan daha küçük ve serttir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play