İspanya, Olba (teruel)
...Taze Tuber Aestivum veya Yaz Trüfü, optimum olgunluğunda iç kısmı açık krem rengi veya fındık rengindedir. Mevsimlik trüf Mayıs'tan Eylül'e kadar.
İspanya, Peñalba, Segorbe
...Segortrufa, yaz trufası olarak bilinen Tuber aestivum'u satmaktadır. Bu, yılın en sıcak aylarında toplanan, hafif ve hoş bir aromaya sahip bir mantardır. Bu tür trüf, hafif kuruyemiş notalarıyla birlikte zarif tadıyla öne çıkar ve onu hafif ve taze yemekler için mükemmel bir malzeme haline getirir. Rengi açık kahverengiden koyu kahverengiye kadar değişir ve bej tonundaki eti görsel olarak çok...
İspanya, Alcora
... Mayıs'tan Ağustos'a kadar hasat edilir ve sıcak mevsimin terroir özünü yakalar. Makarna, risotto, etler veya salatalar üzerine rendelenmek için mükemmel olan bu trüfler, baskın olmadan geniş bir yemek yelpazesini tamamlayan yumuşak ama belirgin bir trüf tadı sunar. Bütün yaz trüfleri, herhangi bir yemeğe şık ve gurme bir dokunuş eklemek için idealdir.
İtalya, Castellazzo Bormida (al)
...Il Tuber Aestivum VITT Prima Scelta, mükemmel kalitede bir yaz trüfüdür, şekil veya boyut açısından "Extra" kategorisine göre biraz daha düşük, ancak aynı karakteristik aromaya sahiptir. Siyah bir kabuğa ve beyaz damarlarla bezeli açık bir ete sahip olan bu trüfler, mükemmel estetiği düşünmeden Tuber Aestivum'un hafif tadını yemeklerine eklemek isteyenler için idealdir. Şirket arazilerinde veya İtalyan trüf avcıları tarafından toplanan bu trüfler, mükemmel bir fiyat-performans oranı sunar.
Fransa, Concarneau
...Siyah Yaz Trüfü (Tuber Aestivum) Mevcudiyeti: Nis-Eyl. •En bol hasat edilen trüf türüdür. Meyve vücudu, fındık boyutundan portakal boyutuna kadar değişir. Dışı siyahtır. Koku hoştur ve yoğun olabilir, fındık ve mantar kokusuna benzer. Olgunlaşma dönemi Mayıs'tan Eylül'e kadar sürer. Bu trüf genellikle Birleşik Krallık, Avrupa veya kireçtaşı arazisi bulunan yerlerde bulunur.
Fransa, Bidart
...Özenle seçilmiş, sipariş üzerine atölyelerimizde işlenmiş ve farklı boyutlarda poşetler halinde vakumlu olarak hazırlanmış taze yaz trüfleri, Caudalie Evi tarafından sunulmaktadır ve fındık ile orman altı aromalarını cömertçe sunar. Doğal ürün. Tüm paketlerimiz kontrollü sıcaklıklarda taşınmaktadır; kalite, Caudalie Evi'nin asla taviz vermediği bir değerdir!
İspanya, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
...En önemlilerinden biri kış trüfü olan Tuber Melanosporum'dur; sert bir dokuya, yuvarlak bir şekle sahiptir ve genellikle 200 gramdan fazla ağırlıkta değildir. Dış rengi, olgunluk seviyesine göre kahverengiden siyaha geçerken, iç kısmı ince beyaz damarlarla (gleba) siyah renktedir. Tuber aestivum (yaz boiluru), Tuber uncinatum (sonbahar boiluru), Tuber melanosporum (kış boiluru) ve Tuber magnatum (beyaz boilur) 1. sınıf boilurlar dokunulduğunda serttir ve 15 gramdan fazla ağırlıkta olan 1. sınıf boilurlar 15 gramdan daha küçük ve serttir.
Avusturya, Vienna
...taze siyah trüf (Tuber Aestivum), bütün ve 20 gr + Latince adı Tuber aestivum vitt. Yaz trüfünün tadı, iyi olgunlaştığında hafif fındıksıdır. Hasat sezonunun başında eti beyazdır ve sezon ilerledikçe kahverengi bir ton alır. Aroma sezon boyunca daha güçlü olacaktır. Derisi koyu kahverengi ile siyah arasında olup, piramidal siğillerle kaplıdır. Eylül / Ekim ayında yaz trüfü yerini alır. Avusturya'dan 48 saat içinde ekspres teslimat.
İtalya, Roma
...İçindekiler: Ketçap (domates püresi %50, su, şeker, şarap sirkesi, tuz, doğal aromalar, kıvam artırıcılar: xanthan sakızı ve guar sakızı), Yaz trüfü %3 (Tuber aestivum Vitt.), tuz, aroma. Asidik madde: Laktik asit E270. Son kullanma tarihi: 12 ay. Kullanım şekli: Et, soğuk yemekler, haşlanmış etler, salatalar için ideal. Organoleptik özellikler: Görünüm: yoğun krema Renk: kırmızı Koku: tipik...
...TRÜFFEL / Truffle / Truffe / Trufa / Brigadeiro / Tartufo / Alkama'a / Truffel Büyük toptan satış ve sanayiye Tuber aestivum Vitt. — Yaz Trüfü (İtalyanca Scorzone) ve Tuber uncinatum - Burgonya Trüfü tedarik ediyoruz. Taze veya dilimlenmiş kuru olarak, teslimat miktarı 20 kilo ve üzeri.
Fransa, Mandelieu
...Mantarlar, porcini, sızma zeytinyağı, siyah zeytin, yaz trüfü %3 (tuber aestivum vitt), kapari, ançüez, tuz, aromalar. Net ağırlık: 130 GR...
...Bu krema fikri, ilk renkli bir vizyondan doğmuştur. İki ürün, neredeyse zıt renklere sahip olmasına rağmen her ikisi de dikkat çekiyordu. Enginar kalplerinin siyah trüf ile birleşimi, zeytinyağı içinde mükemmel bir ürün oluşturdu; bu ürün, kanepeler, pizzalar ve focaccia için harika bir dolgu malzemesidir. Malzemeler: enginar (yüzde 65), zeytinyağı, zeytin, yaz trüfü (tuber aestivum Vitt.) yüzde 5, tuz, aromalar. Tavsiyeler: Mükemmel bir sos için beyaz etler veya ana yemekler için harika bir çeşni.
Fransa, Arles
...L'artisan Popol Yaz trüf mantarı ile domates püresi. İçindekiler: kuru domates %65, sızma zeytinyağı %26, sarımsak %7, yaz trüfü (tuber aestivum, AB menşeli) %1.31, doğal trüf aroması %1.
İtalya, Firenze
...İçindekiler: %20 fesleğen, ayçiçek yağı, patates, peynir (süt, tuz, peynir altı suyu, yumurta lisozimi proteini), çam fıstığı, yaz trüfü (Tuber Aestivum Vitt. - İtalya menşeli) %3, aroma. İlk yemeklerle, etler, sebzeler ve bruschetta ile mükemmel uyum sağlar.
İtalya, Spoleto
...Seçilen ürün. Kalite ve tazelik garantisi. Karışık boyutlar. Tuber Aestivum, yani yaz trüfü. Menşei: Umbria Apenninleri. Hasat dönemi: 1 Mayıs - 15 Eylül. Hafif, zarif ve baskın olmayan bir aroma, yaz siyah trüfü, orman altı, nem ve donmuş yaprakların kokularını çağrıştırıyor.
Fransa, Mietesheim
...Bu zengin aromalı yağ, hafif trüf notalarıyla çok dengeli bir tat sunar. Salatalar, makarnalar veya risottolarla mükemmel bir şekilde eşleşir. İçindekiler: %98,75 Sızma Zeytinyağı, %0,75 Yaz Trüfleri ve Kuru Siyah Trüfler (taze ürünlerin %2'sine eşdeğer): Yaz trüfü (Tuber Aestivum Vitt) %0,6, Trüf...
İtalya, Orsogna
... ve sos hazırlığı, atıştırmalıklar, aperatifler için mezeler, süslemeler, pizzalar ve calzone. Maksimum saklama süresi: Üretim tarihinden itibaren 24 ay. Mevcudiyet: Genellikle her zaman mevcut. Saklama koşulları: Açıldıktan sonra, zeytinyağı ile kaplayın, buzdolabında saklayın ve birkaç gün içinde tüketin. İÇİNDEKİLER: Siyah Yaz Trüfü (Tuber Aestivum); Zeytinyağı; Tuz; Aromalar; Antioksidan: Askorbik Asit. Kutu 6 parça...
... boyunca, hasat dönemlerinde Valtrebbia Tartufi, geniş bir çeşit yelpazesi sunmaktadır: beyaz trüf (Tuber Magnatum Pico), yaz siyah trüf (Tuber Aestivum), çengelli siyah trüf (Tuber Uncinatum Vit), kaliteli siyah trüf (Tuber Melanosporum Vit) ve marzuolo trüfü (Tuber Albidum). Şu anda, şirket 30 hektar mikorizalı trüf bahçesi yönetmektedir ve ayrıca doğal ormanları da kapsayarak 100 hektara kadar...
Bulgaristan, Montana
... aestivum, Amanita caesarea, Boletus luteus, Boletus badius, Craterellus cornucopioides, Boletus edulis, Craterellus tubaeformis, Tuber melanosporum. İstiridye mantarı, Şiitake, Nelkenschwindling, Morchel, Mairitterling, Pfifferling, Yaz boleti, Yaz trüf, Kral mantarı, Tereyağı mantarı, Kestane mantarı, Sonbahar trompet mantarı, Steinpilz (Herrenpilz), Trompetenpifferling, Kış trüfü.
Birleşik Krallık, Feltham
...Endüstri için Piskoposun Trüf Rezervi, bilinen tüm trüf türlerini sunmaktadır. Ünlü Siyah Yaz trüfü /tuber aestivum/ ile güçlü Beyaz İtalyan trüfü /Tuber Magnatum Pico/ arasında çeşitlilik göstermektedir. BRT Endüstrisi'nin trüfleri, trüf ticaretine dair uluslararası standartlara göre sınıflandırılmaktadır; bu da müşterilerle ve tedarikçilerle açık ve tamamen dürüst bir iletişim sürdürmeyi sağlar. BRT Endüstrisi, Avrupa'daki 4'ten fazla ülkeden birçok trüf avcısıyla iyi ilişkiler sürdürmektedir.
Bulgaristan, Popovo
Trüfler sunuyoruz: TUBER AESTIVUM - Yaz beyaz trüfü 01.05-31.08 tarihleri arasında doğar. TUBER BRUMALE - Kış trüfü 01.01 - 15.03 tarihleri arasında doğar. TUBER BORCHII 15.01 - 15.04 tarihleri arasında doğar. TUBER UNCINATUM 01.10 - 31.01 tarihleri arasında doğar.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play