Belçika, Waterloo
...Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Herkunat: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, İrlanda ve Polonya Saklama sıcaklığı: Soğukta -1º/+2º, derin dondurucuda -18º Çeşitler: Sığır Kalite: Yüksek Kalite Sığır Son kullanma tarihi: Soğutulmuş 120 gün, derin dondurulmuş 18 ay Irk: Angus / Hereford Parça başına ağırlık: 3,5 ila 6,0 kg Kalibre: 3,5 ila 4,0 kg - 4 ila 5 kg ve +5 kg...
... prestijini temsil eden dolgun ve etli bir şarap sunmaktadır. ŞARAP YAPIMI Paslanmaz çelik tanklarda geleneksel vinifikasyon. ÜZÜMLER Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon TADIM Parlak koyu garnet rengi. Böğürtlen, siyah frenk üzümü ve vişne aromalarıyla meyvemsi burun. Olgun ve sıcak tanenlerle yuvarlak, dengeli ve kalıcı bir damak tadı. YEMEK & ŞARAP EŞLEŞTİRMELERİ Sığır bonfile, erikli kızarmış domuz eti veya yaşlı peynir ile birlikte tadına varılmalıdır. 18°C'de servis edin. ÖDÜLLER 2012: IWC 2013'te Bronz Madalya.
İtalya, Orbassano
...Piyemonte agnolottileri, 19. yüzyıla dayanan yerel bir tarifle, Piyemonte'nin gerçek bir spesiyalitesidir. Bu ravioliler, üç çeşit taze ve yağsız et (sığır, domuz ve beyaz et) ve mevsim sebzeleri (sarmısak, pazı veya ıspanak mevsime bağlı olarak) ile doldurulmuştur. Ana malzemeler arasında haşlanmış jambon, roast beef, haşlanmış tavuk, ıspanak, kızarmış domuz eti, sarmısak ve mortadella bulunmaktadır. Bu lezzet kombinasyonu, gerçek Piyemonte mutfağını tatmak isteyenler için mükemmel, eşsiz ve geleneksel bir gastronomik deneyim sunar.
Belçika, Beringen
...Rosbif, bazı ülkelerde belirgin lezzeti nedeniyle en iyi sığır eti kesimi olarak kabul edilen bir sığır eti kesimidir. Rosbif, sıcak bir fırında bütün olarak kızartılabilir, bütün olarak mangalda pişirilebilir veya (liflerin yönüne karşı) biftekler halinde kesilebilir ya da ince şeritler halinde dilimlenerek yumuşak ve lezzetli bir sığır eti sote için kullanılabilir.
Belçika, Mouscron
... beri faaliyet göstermektedir, ancak 2005 yılında M.I.M.'deki tesisimize taşındıktan sonra Belçika'da toptan ve yarı toptan üretim ve dağıtım alanında gelişme fırsatı bulduk. Şiş kebap yapımında kullanacağımız etlerin lezzeti ve kalitesi konusunda son derece titiziz. Kırmızı etler, sığır, kuzu, dana ve domuz etleri dahil olmak üzere geniş bir et yelpazesi sunuyoruz. Ayrıca foie gras da satıyoruz. Etlerimiz organik sertifikalıdır ve taze olarak ihraç edilmektedir.
Eşleşen ürünler
Kızarmış sığır eti
Kızarmış sığır eti
Diğer Ürünler
Escalope
Escalope
İtalya, Carbonara Al Ticino
...Geniş bir ürün yelpazesi için lezzetler üretiyoruz: soslar, et suyu, çorbalar, doldurulmuş makarna, et ürünleri, hazır yemekler, atıştırmalıklar vb. Özellikle birçok "et türü" formülasyonuna odaklanıyoruz; bu, aşağıdaki işleme lezzetlerinin geliştirilmesini içeriyor: Kızarmış et lezzetleri: sığır eti, dana eti, domuz eti, tavuk Haşlanmış et lezzetleri: sığır eti, dana eti, domuz eti, tavuk Balık...
İspanya, Terrassa
...El Rostidor, tavuk, tavşan, domuz ayakları, dizler ve kızarmış domuzcukların satışı ve hazırlanmasında uzmanlaşmıştır. Ayrıca, öne çıkan hazırlık yemekleri arasında lazanya, mantar soslu sığır eti, Rioja usulü salyangoz, ton balığı keki, fideuà, sirke içinde hamsi gibi geniş bir çeşitlilik sunmaktadır. Pazar günleri 08:30'dan 11:30'a kadar churros servisi sunmaktayız.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play