İspanya, Guijuelo (salamanca)
1983'ten BERİ Productos Cárnicos BRISA, S.L. Guijuelo'da bulunan, 35 yılı aşkın bir deneyime sahip aile şirketidir. Başlangıçları, 1983 Mart ayında, Guijuelo kasabasının merkezinde yaklaşık bin metrekarelik küçük bir fabrikada başlamıştır. İlk tesislerin inşa edildiği yer, BRISA adında eski bir foie gras fabrikasıydı; bu nedenle, bugün hala sürdürdüğümüz markanın adı buradan gelmektedir. Şirke...
İspanya, Alcobendas
...Bu parça, %50 İberya ırkı bir domuzdan elde edilir; açık havada genişletilmiş veya yoğun besi işletmelerinde yetiştirilir ve esasen yemle beslenir. Bu tür genişletilmiş veya yoğun besi yetiştiriciliği ve beslenmesi, domuzun yağ infiltrasyonunu artırır; böylece İspanyol hayvancılığı ve gastronomisinin karakteristik ve özel bir ürünü haline gelir. En az 24 ay süren bir olgunlaşma ile, nihai sonuç mükemmel olup uzmanlar ve tüketiciler tarafından tanınmaktadır. Bu Jamón de Cebo de Campo ile yumuşak ve nazik bir tat alacaksınız, bu da sizi kayıtsız bırakmayacak.
Fransa, Carquefou
... sıkıştırılır, böylece paralelkenar prizma şeklini alır. Bu jambon her zaman kemiksiz sunulur. Dilimi açık kırmızı renktedir. Dokusu yumuşak ve naziktir. Alkolün meyvemsi kokusu ve baharatlı notalar ona karakteristik bir aroma kazandırır. Vendée jambonu genellikle çiğ olarak, ince dilimler halinde tüketilir. Ancak, geleneksel olarak daha kalın dilimler halinde pişirilip mogetlerle birlikte de tadılabilir.
İtalya, Marciano Della Chiana
...DOP Toskana Jambonu, klasik Kemikli versiyonu ile, şüphesiz, Toskana şarküteri ürünleri söz konusu olduğunda en önemli ürünlerden biridir. Hem üretiminde ve korunmasında kullanılan hammaddelerin kalitesi hem de yoğun ve hafif tuzlu tadı ile hem yetişkinlerin hem de çocukların damak zevkini şımartabilme yeteneği ile dikkat çeker. Hem tek başına hem de yerel diğer ürünlerle veya basit bir dilim taze ekmekle birlikte tüketilebilir. Ayrıca, Koruma Altında Menşei Belgesi, kalitesini ve karakteristik aromasını garanti eder.
Fransa, Lyon
...Bigorre AOP siyah domuz jambonu. Mermerleşmiş eti ve 24 aylık olgunlaşma süresi sayesinde kazandığı olağanüstü yağı ile tanınan karakteristik bir jambon. Siyah Bigorre domuzu, İspanyol "Pata Negra"sının kuzeni olup, siyah tüyleri ile tanınan olağanüstü bir Fransız domuzudur. Dağların eteklerinde özgürce yaşarken %100 bitkisel sağlıklı bir beslenme ile beslenmektedir.
... tat profilleri elde etmek için kontrol edilir. Aromalar, mevcut AB yönetmeliklerine (Flavouringregulation 1334-2008 dahil) uygun olarak üretilmektedir. Olası tat profilleri: Tavuk ve hindi Sığır ve baharatlı et Domuz, jambon ve pastırma Kuzu Çek Cumhuriyeti: Çek Cumhuriyeti 20 kg: 20 kg...
... özel yemekler bulunmaktadır; Ördek soslu Tagliatelle, geyik veya yaban domuzu, Ördek soslu Pappardelle, geyik veya yaban domuzu, Trüf soslu Gnocchi, ördek soslu, geyik veya yaban domuzu, Karışık et ızgarası, mükemmel Umbria zeytinyağı ile yapılan bruschetta, Sosisli Crescia veya ekmek, ev yapımı yağ, barbozza ile, jambon ile, pirzola ile. Yapı, 5 yatak odası ve 1 engelli odasından oluşmaktadır. Her odada: banyo, biri çift kişilik ve 2 tek kişilik olmak üzere 4 yatak, masa, televizyon bulunmaktadır.
İspanya, Sevilla
... talep gördüğünü söyleyebiliriz. Zeytinyağı, Akdeniz diyetinin temel ve karakteristik bileşenidir. Endülüs topraklarından gelen bu yağ, esasen mutfak kullanımı için olup, sağlık açısından oldukça faydalıdır. Ayrıca, aşağıdaki gibi diğer ürünlerimiz de bulunmaktadır: - Şarap - beyaz, kırmızı veya rosé - Şarküteri - İber şarküteri ürünleri, korunmuş, marine edilmiş veya sucuk haline getirilmiş etlerdir. En bilinenleri arasında chorizo, salchichón, lomo ve butifarra, morcón veya et dolması gibi diğer sucuklar bulunmaktadır. - Peynirler - Cabrales, Payoyo, Boffard veya manchego...
İtalya, Nago-Torbole
Salumificio Trentino, kırk yılı aşkın süredir şarküteri ürünleri hazırlamaktadır. Bölgenin karakteristik ürünleri arasında tuzlu et ve speck yer almaktadır; şirket ayrıca İtalyan geleneğinin en klasik şarküteri ürünlerini, pişirilmiş jambon, çiğ jambon, salam ve pancetta gibi ürünleri de üretmektedir. Salumificio Trentino markası, geleneği farklı beslenme modelleriyle birleştirebilen modern ve dinamik bir şirketin örneğidir. Her zaman kaliteye ulaşmaya özen gösteren şirket, 2006 yılından beri UNI EN ISO 9001:2008 standardına göre Kalite Yönetim Sistemini sertifikalandırmıştır.