Finlandiya, Turku
...Serbest dolaşan, otla beslenen kuzu etimiz, hormonlardan, herbisitlerden ve pestisitlerden uzak, Güney Avustralya'nın yeşil meralarında yetiştirilmektedir. Kuzu etimiz, en iyi ve en yumuşak kesimleri sağlamak için MSA derecelendirilmiştir. Helal sertifikalı.
Fransa, Les Pavillons-Sous-Bois
... bir şarap sunmak için kil ve kireçtaşı ile çakıllı bir terroirden yararlanmaktadır. ŞARAP YAPIMI Paslanmaz çelik tanklarda geleneksel vinifikasyon. ÜZÜMLER Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon TADIM Koyu garnet rengi, mor vurgularla. Kırmızı meyvelerin buketli ve gelişmiş bir burun profili. Olgun meyve aromalarının hakim olduğu, ince tanenlerle desteklenen yumuşak ve etli bir damak tadı. YEMEK & ŞARAP EŞLEŞMELERİ Izgara kırmızı et, fırınlanmış kuzu omuzu veya olgun peynir ile birlikte tadını çıkarın. 18°C'de servis edin. ÖDÜLLER 2012: IWC 2013'te bahsedilmiştir.
Almanya, Taunusstein
...Kuzu kaburgası derisiz/Kuzu sırt yağı derisiz/Dişi domuz rahmi tüplü - BOYUN/SIRT KEMİĞİ Domuz Omuzu yani Domuz Butu Picnic Jambonu Ön Ayak Domuz Sırtı Domuz Pirzolası Bebek Sırt Kaburgası Domuz Göbeği Spareribs Sırloin Arka Bacak Hock Donmuş Domuz Yarım Karkas Donmuş Domuz Bacağı Kemikli, Derili Donmuş Domuz Bacağı Kemikli, Derisiz Donmuş Domuz Bacağı Kemiksiz, Derisiz Donmuş Domuz Sırtı Kemikli...
Fransa, Boulogne-Billancourt
...Provence'nin kalbinde yer alan Domaine d'Estoublon, 1489'dan beri şarap ve zeytinyağı üretmektedir. Château'nun kırmızı şarabı, AOP Baux de Provence altında üretilen bir Cabernet Sauvignon ve Mourvèdre karışımıdır. Renk tonu, yakut ve nar çiçeği arasında yoğun bir şekilde yer alır. Güçlü ve karmaşık burun, erik, böğürtlen reçeli, kavrulmuş kakao, tatlı baharatlar ve sedir aromalarını ortaya çıkarır. Bu şarap, bir parça sığır eti, biber soslu bir ördek göğsü veya bir kuzu omuzu ile mükemmel bir uyum sağlayacaktır.
Fransa, Banyuls Dels Aspres
...Château Montana - Côtes du Roussillon L'Astre Rouge kırmızı Côtes du Roussillon Villages Les Aspres Hasat, Carignan üzümünde saplarından ayrılarak, diğer 2 üzüm çeşidi için soğuk önfermantasyon ile termoregüle edilmiş tanklarda karbonik macerasyon. Tadım: Renk yoğun, yakut kırmızısı ve mor yansımalarla. Güçlü ve karmaşık bir burun, meyan kökü, baharatlar ve siyah meyve notaları. Ağızda yuvarlak ve geniş. Yemek ve Şarap Eşleşmeleri Kızarmış Kuzu Omuzu, Kızarmış Camembert. Üzüm Karışımı: Syrah - Carignan - Grenache noir Topraklar: Kilolu-Kireçli, Aspres terroiri...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play