İtalya, Marmirolo
...PASTAPIU, taze makarna yapmak için kullanılan Tip '00' unudur. Yüksek protein içeriği sayesinde mükemmel plastiklik ve elastikiyete sahip olan PASTAPIU, homojen tane yapısı ve %0.45'ten az kül içeriği ile öne çıkar ve bu nedenle rengini birkaç gün boyunca koruyabilen taze makarna yapımı için idealdir. PASTAPIU, geleneksel taze makarnanın sayısız şekil ve türünü yapmak için ideal bir bileşendir; bunlar arasında milföy hamuru, preslenmiş makarna, gnocchi, trofie ve ravioli, tortellini, agnoli gibi doldurulmuş makarnalar bulunmaktadır.
... sürdürmek istiyorum; bu, gururla taşınması gereken bir İtalyanlık sembolü. İrmikleri, eskisi gibi aynı dikkatle seçiyoruz, onları el yapımı olarak işliyoruz, Maiella'nın sularıyla yoğuruyoruz ve iki gün boyunca kuruması için bekletiyoruz. Acele etmemek lazım. Bazı şeylerin iyi yapılması için sakin bir şekilde yapılması gerekir. İşte bizim pastamız. Benim için en iyisi.
İtalya, Racale
...Çevremizdeki toprağa özen göstererek, Puglia'nın tipik malzemeleriyle geleneklerimize uygun gıda ürünleri üretiyoruz. Fırın ürünlerinden, zeytinyağı ve şarap üretimine, el yapımı makarnalara kadar geniş bir yelpazede hizmet veriyoruz. Yüksek kaliteli ve maksimum sindirilebilirlikte ürün sunmak için buğday, kavrulmuş buğday, irmik, tam buğday irmiği ve arpa gibi çeşitli un türleri kullanıyoruz...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play