Mr Pilo Gourmet Food, Cagli'de, Marche bölgesinin iç kesiminde bulunan bir şirkettir ve tipik çıtır hamurlar, atıştırmalıklar, pinsata pizza tabanları, pinsata focaccia tabanları, pinsata sandviçler ve genel olarak fırın ürünleri sunmaktadır. Bu ürünlerin ayırt edici özellikleri, tariflerin özgünlüğü ve farklı önerilerin nihai kalitesidir.
Tüm ürünlerimiz ATM'dir ve buzdolabının dışında, ısı kayn...
...simit, kruvasan, çörek, ekmek çubukları, her türlü ekmek ve diğer fırın ürünleri, helva (80 gr'dan 1 kg'a kadar), milföyhamuru, gıda endüstrisinde dondurulmuş gıda ürünleri (balık, pizza vb.)
Temizlik sektöründe sabun, temizlik bezleri ve süngerler
Mobilya endüstrisinde mobilya aksesuarları
Otomotiv endüstrisinde araç aksesuarları veya yedek parçalar
Tıbbi sektörde sargı bandı ve diğer benzer malzemeler
Bir tabakta yer alan meyve ve sebzeler
Çay seti paketleri (kaşık, çay paketi ve şeker dahil) veya diğer benzer set paketleri (tuz, biber, peçete, kürdan vb.)...
...W: 250 - 260. Seçilen İtalyan ve Avrupa buğdaylarından elde edilen patent unu. Plastik özellikleri ve dayanıklılığı ile karakterizedir. Orta kabarma sürelerine sahip doğrudan hamurlar için idealdir. Tatlı ve tuzlu tarifler için uygun, yumuşak ve gevrek milföyhamuru üretmek için idealdir. Millefeuille, palmiers, vol-au-vent, küçük hamur işleri ve milföyhamuru pizzaları için önerilir.
... kullanılabilir. Bazı pratik ipuçları: * Ravioli için milföyhamuru hazırlama: %70 tip 00 un,
Referans: MPS18/1-230/1
Marka: Diamond Europe
Boyutlar (LxPxH) MM: 400 x 580 x 1120
Hacim (M³): 0.55
Güç (kW): 1.2
HP: 1
Voltaj: 230/1N 50HZ
Brüt ağırlık (kg): 95...
...Berolma, özellikle kruvasan ve milföyhamuru yapımı için tasarlanmış, çok yüksek kaliteli bir yağdır. Bu ürün, karışık tarifi sayesinde margarin ve tereyağının avantajlarını mükemmel bir şekilde birleştirir. Böylece, bitkisel yağların besin değerlerini, kullanım kolaylığını ve yumuşak dokusunu sunarken, aynı zamanda tereyağının eşsiz tadını da sağlar.
...Soya Lesitini uzun zamandır zihinsel ve fiziksel canlılığı artırdığı biliniyor ve bu nedenle "sinir besini" olarak kabul ediliyor. Lesitin, bir emülsifikatör olarak, yağ ve suyun bir gıda maddesinde ayrılmasını engeller. Lesitin neredeyse tamamen soya, ayçiçeği veya kanola yağından üretilir ve gıda maddeleri için genel olarak onaylanmıştır. Lesitini özellikle margarin, mayonez, kek, bisküvi, milföyhamuru, süt ve kakao içecekleri için anlık tozlar, çikolata ürünleri ve bebek mamalarında sıkça bulmak mümkündür.
...Badem ezmeli hamur işi, alt kısmında milföyhamuru, üzerine bir kat kayısı reçeli ve ardından lezzetli badem ezmesi ile hazırlanmıştır. Kıtır milföyhamuru ile tamamlanmıştır.
Ayrıca eklenmiş şeker olmadan da mevcuttur.
Ayrıca organik olarak da mevcuttur.
...Tereyağlı milföyhamuru ve lezzeti artırmak için sarımsak ve maydanoz hamuru ile Emmental peyniri. Fırında tepside hafifçe ısıtıldığında daha da lezzetli.
...MTS Ecoslice markasına ait margarinin amacı, klasik milföy ürünleri, kruvasanlar, mayalı ve mayasız hamurdan yapılan dondurulmuş milföy yarı mamulleri hazırlamaktır. Uzmanlaşmış margarin kullanımı, çok katmanlı laminasyon ve açma işlemi sırasında hamur katmanlarının birbirine yapışmasını önleyerek, ayırıcı bir film-engel görevi görmektedir.
1998'den beri, Belçika'nın en büyük şehirlerinde, Brüksel ve Antwerp gibi, çeşitli Türk Akdeniz fırınları açılmıştır. Geleneksel Belçika ve Fransız hamur işleri olan kruvasanlar, çikolatalı rulo vb. dışında, simit, börek, lezzetli beyaz peynir, zeytin, ıspanak vb. ile doldurulmuş Akdeniz hamur işlerine ve sandviçlerine de çok güçlü bir talep vardı.
Sektörde, Akdeniz ürünlerinde uzmanlaşmış tedari...
Size şirketimizi kısaca tanıtmak isterim:
Sungrano, Almanya merkezli, Hızla Tüketilen Tüketim Malları (FMCG) ve tarım ürünleri üzerine uzmanlaşmış bir hammadde ticaret şirketidir.
Son yıllarda, Avrupa ve Orta Doğu'da müşterileri olan tam kapsamlı bir hammadde ticaret evi haline gelmiştir.
Tarım sektöründe, kendi ticari markamız Sungrano Type 405 ve Sungrano Type 00 altında un ticaretine odaklan...
VENTEDEMASQUE.COM, Fransız bir koruyucu maske üreticisidir. Ile-de-France'da bulunan fabrikamızda, pamuklu kumaştan barikat maskesi üretiyoruz. Biz, profesyoneller için maske üreten bir firmayız, ayrıca bireyler için de çevrimiçi mağazamız aracılığıyla satış yapıyoruz.
Yıkanabilir pamuklu kumaş maskelerin üretimi ve satışı. Afnor tarafından belirlenen spesifikasyonlara uygun, DGA tarafından 50 yı...
Coprobel kooperatifi, 25 tutkulu tavuk üreticisini bir araya getiriyor. Bu üreticiler, 20 yılı aşkın bir süredir, kaliteli, lezzetli, organik ve adil bir "Coq des Prés" köy tavuğu yetiştirip pazarlıyorlar. Tavuk, bütün veya parçalanmış olarak, taze veya dondurulmuş olarak ve müşterilerin taleplerine uygun çeşitli ambalaj türlerinde sunulmaktadır.
Kooperatif üyeleri ayrıca organik yumurtalarını,...
CARIF S.A. unlu mamuller, fırıncılık, pastacılık, hamur işleri ve bisküvi üretimi için düzelticiler, bileşenler ve iyileştiriciler, ekmek yapımında kullanılan enzimler, özel ekmekler için karışımlar ve ön karışımlar, pastacılık ve catering için hazırlıklar, spesifik aromalar ve boyalar üreten bir firmadır. CARIF S.A., un sektöründeki yenilikçi bileşenleri ISO 9001/2008 kalite güvencesi altında for...
...Her türlü pastacılık ve dondurmacılık tabanı üretiyoruz. Kekin yanı sıra, pasta ve türevleri, brownie, bisküvi tabanları, milföyhamuru veya cheesecake için geniş bir ürün yelpazesine sahibiz. Aradığınızı bulamazsanız, yeni geliştirmeler için bizimle iletişime geçin.
...Ağırlığı 70g olan, derin dondurucuda hamur içinde.
İçindekiler: Milföyhamuru (Beyaz un (Buğday), su, hidrojene edilmemiş bitkisel yağlar ve yağlar (Palmiye, Kanola), Buğday nişastası, İnvaziv şeker şurubu, İyotlu yemek tuzu, Emülgatörler (E471, E475), Koruyucular (E200, E202), Asidik maddeler (E270, E330)). Domuz eti %20 (Domuz butu, su, nitrit tuz, koruyucu madde E250 içeren yemek tuzu...
...
Parathalar, Pencap mutfağının temel bir parçasıdır ve Kuzey Hindistan mutfağında oldukça popülerdir. Pencap'ta, düz ekmeğin çeşitli sebzeler veya etlerle doldurulması yaygındır.
Bir paratha genellikle roti'den çok daha kalındır.
Bu, katmanlama tekniğinin ekmeği çok daha kalın hale getirmesindendir.
Katmanlama süreci, bir kruvasan veya milföyhamuru yapmaya benzer.
Her katman, istenen gevrek sonucu elde etmek için bir kat tereyağı ile kaplanır.
Parathalar son derece lezzetli ve besleyicidir. Lif açısından zengindir ve demir, bakır ve manganez gibi diğer mineraller ve vitaminler içerir.
...Florentina ile lezzetli bisküviler, müsli barları, Danimarka hamur işleri, kruvasanlar, milföyhamuru veya bal-badem kekleri için sos hazırlamak çocuk oyuncağı – hızlı, kolay ve %100 güvenilir.
...Fırınlanmış ürünlerinizi eşit şekilde kahverengi yapın, hiçbir şey israf olmasın.
Ekonomik
İsraf yok (hızlı, hassas uygulama)
Zaman tasarrufu (1 kutu = 300 fırınlanmış ürün)
Pratik
Kahverengi yapma işlemi eşit + milföyhamuru ve keklerin kabarması garanti
Gıda güvenliği
Ürün bakteriyel kontaminasyondan korunur
Ürün nitelikleri korunur
Aerosol 300g...
...Calzone hamuru (180 gr.)
Domates püresi ve baharatlarla, peynir, pişirilmiş jambon ve zeytinle doldurulmuş yarım hamurdan bir üçgen. Kod: CACLA 180006 Toptan satış: Paket başına 40 parça - Palet başına 81 paket.