İtalya, Marmirolo
...W: 330 ÷ 360. Seçilmiş tahıllardan elde edilen Tip ‘0’ un karışımı. Uzun mayalanma süresi için geleneksel yöntemle hamur yapımında, buzdolabında 2 güne kadar saklama için idealdir ve geleneksel “Napoli pizzası” elde etmek için kullanılır. 10 KG VE 25 KG...
İtalya, Pergola
"Rossofuoco" odun fırını, devrim niteliğindeki ayrı yanma sistemi sayesinde sektörde yeniliğin bir sembolüdür. Uzman profesyoneller ve teknisyenlerle yapılan yakın işbirliğinin bir ürünü olan bu sistem, yemeklerin kül ve dumanla temas etmesini önleyerek mükemmel bir pişirme ve otantik bir tat sağlamak için tasarlanmıştır. Ayrıca, sofistike ısı dağıtım mekanizması, fırının hem ateşleme hem de sıcak...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play