Fransa, Warmeriville
...İçindekiler listesi: Meyveler (böğürtlen, ahududu, yaban mersini, çilek), şeker, esmer şeker, konsantre limon suyu ve isteğe bağlı olarak jelatin: meyve pektini 100g için besin değerleri: Enerji değeri (kcal) 243 kcal / 100g Hücre 0g / 100g Yağ 0,1g / 100g Şeker 58g / 100g Enerji değeri (kJ) 1015kJ / 100g Lif 1,9g / 100g Protein 0,6g / 100g Doymuş yağ asitleri 0g / 100g Karbonhidrat 58g / 100g EAN Kodu: 3045320007190 Ürün Kodu: 614406 Ortalama son tüketim tarihi: 486 gün Menşei ülke: FRANSA Paketleme: 6 UVC Paletleme: 1254 UVC (yani 209 paket) Marka: BONNE MAMAN Anahtar kelimeler: bonne-maman...
Polonya, Poniec
MIXT SP. Z O.O. Toptan'a hoş geldiniz. 2011 yılında kurulduğundan beri, MIXT SP. Z O.O. Polonya'da önde gelen bir toptancı ve ithalatçı olarak öne çıkmıştır ve geniş bir indirimli ürün yelpazesine odaklanmaktadır. Kaliteye ve olağanüstü müşteri hizmetine olan bağlılığımızla tanınan köklü bir şirketiz ve en iyi müşteri memnuniyetini sağlamaya çalışıyoruz. MIXT SP. Z O.O.'da, Enerji İçecekleri, Gaz...
... birlikte limon ve lime sunuyoruz. Kullanım: Kurutulmuş meyvelerimizi bir yürüyüşte, doğa yürüyüşünde, atıştırmalık olarak veya ara öğün olarak tatmanızı öneriyoruz. Ayrıca, hamur işlerinizi doğal bir şekilde tatlandırmak için küçük parçalara kesebilirsiniz. Kurutulmuş meyveler, çaylarınızı, bitki çaylarınızı veya yoğurtlarınızı doğal olarak tatlandırmak için de kullanılabilir. Bazıları ayrıca bunları aromalı romlar, kokteyller, bitki çayları veya şampanya için de kullanmaktadır. Ağırlık: 100g, 250g, 400g...
Polonya, Brzozów
... bahar dönemlerinde. Acerola, dünyadaki tüm meyveler arasında en yüksek L-askorbik asit, yani doğal C vitamini içeriğine sahiptir. Ortalama olarak, acerola, 100 gram taze ağırlıkta yaklaşık 1500 mg C vitamini (maksimum 4000 mg'a kadar) içerir; bu da limondan yaklaşık 30 kat daha fazladır. Aceroladan elde edilen doğal C vitamini, örneğin eczanelerde tablet formunda bulunan C vitaminine göre daha kolay emilir ve daha iyi bir şekilde vücutta kullanılır. Brezilya'da, C vitamini eksikliğini gidermek için kullanılan acerola suyu oldukça popülerdir.
Fransa, Saint Emilion
...Burunda yoğun bir aroma profili vardır; siyah meyveler, deri ve tütün notaları gelişmektedir. Ağızda genişlik ve yuvarlaklık sunan bir başlangıç ile mükemmel bir şekilde entegre olmuş bir ahşap yapısı vardır. Damağınızda kalıcı bir etki bırakan, yuvarlaklık ve mükemmel dengelenmiş tanenler ile desteklenen bir şaraptır.
Fransa, Bordeaux
... bağlarıyla çevrilidir. Tadım Château Gaudin'in burbuğu ince, güçlü ve karmaşıktır; kırmızı ve siyah meyveler, ardından vanilya ve deri notaları gelir, en sonunda ise olgunlaşma notalarına (baharatlar, meyan kökü, vanilya ve meşe) yer açar. Ağızda, bu şarabın hacmi etkileyicidir. İlk tadım yumuşak ve güçlüdür, malzeme yavaş yavaş ortaya çıkar, derin, çok ince, güçlü ve aynı zamanda dolgun bir yapıya...
...Acerolakirsche (Malpighia glabra), aynı zamanda "Antillerin Kirazı" olarak bilinir, Orta Amerika kökenlidir ve günümüzde esasen Brezilya'da yetiştirilmektedir. Yıllık ortalama 26 °C sıcaklık gereksinimi olan 2 - 3 metre yüksekliğindeki çalı, yılda 30 kg'a kadar meyve üretebilir. Turuncu-sarıdan koyu kırmızıya kadar değişen meyveler, kiraz büyüklüğünde, hafif ekşi bir tada sahiptir ve limonlara...
Fransa, Cavaillon Cedex
...MINIGRAM 2 (dairevi şekil) modelimiz, 6 çıkış versiyonu ile ihtiyacınıza uygun bir çözüm sunmaktadır. ÖNEMLİ: - Akış hızları, meyvenin ortalama ağırlığı ve kalibre edicide elde edilen dolum oranı ile ilişkilidir, - Bilgi olarak, yukarıda belirtilen akış hızları, ortalama ağırlığı 800 g ile 1 kg arasında olan meyveler için hesaplanmıştır, - Kalibre edicinizi seçerken mevcut alan, kalibre edilecek farklı meyve türleri ve bütçeniz de dikkate alınmalıdır.
...Meyve toplam içeriği: 100 g bitmiş ürün için 55 g meyve ile hazırlanmıştır. İçindekiler ve alerjenler: Çilek, kiraz, dilimlenmiş badem, şeker, limon suyu, jelatin: elma pektinleri. 100 g için ortalama besin değerleri Enerji 992/234 kJ kcal Yağ < 0.5 g Bunun içinde doymuş yağ asitleri < 0.1 g Karbonhidrat 56 g Bunun içinde şekerler 54 g Protein 0.9 g Tuz 0.01 g "Bahar Sepeti" reçeli, ahududu...
Almanya, Eresing
...argan çekirdeği yağı olarak da bilinen, argan ağacının yağını ifade eder. Ağaç veya çalı, sapodilla familyasına aittir ve yalnızca Fas'ta yetişir. 7 - 10 metre yüksekliğe kadar büyür ve ortalama 125 - 150 yıl yaşar. 5. yıldan itibaren meyve vermeye başlar. 1990 yılında Fas'taki yetişme bölgesi, UNESCO tarafından korunması gereken bir biyosfer olarak listelenmiştir. Meyveler yuvarlak ile oval...
Fransa, L'union
...Fransız chanvrier tarafından yetiştirilen doğal çiçekler, ardından terpenleştirilmiştir. Toplu siparişler için ortalama hazırlık süresi 2 ila 4 gündür. Terpen eklenmiş bir CBD çiçeği, güçlü muz aroması sayesinde infüzyonlar için mükemmel, ama bununla sınırlı değil! Mango, egzotik meyveler de mevcut, hepsi hafif topraksı bir tat ile birleşiyor. Bu CBD çiçeği, Greenhouse kültüründen elde...
Tropikal taze ve kurutulmuş meyve ve sebzelerin üreticisi, ithalatçısı ve ihracatçısıyız, %100 doğal organik tarım yapıyoruz. Meyveleri Fransa'da dondurulmuş hale getiriyoruz. Kısa devre dağıtımı ulusal ve uluslararası olarak gerçekleştiriyoruz. Doğrudan çiftlikten tüketicilere, BIO PERFECT üreticilerle doğrudan çalışmaktadır. Meyvelerimizin bir kısmı, kendi arazilerimizde doğrudan bizim tarafımı...
... hibrit bir çeşittir. Bitki güçlüdür ve yeni büyüme ve meyve oluşumu konusunda iyi bir yetenek sunar. Meyveler koyu yeşil olup, çizgisi yoktur. İç kısmı yoğun kırmızı renkte, yüksek şeker seviyelerine sahip ve kıtır kıtır ince bir dokuya sahiptir. Karpuzlarımızın ortalama ağırlığı 5 kg'dır. Kabuk oldukça kalındır, bu da taşıma sırasında hasarları azaltır ve hasattan sonra korunumu iyileştirir.
Almanya, Schoenebeck
... tadı kazanır. Ortalama ekmeklerden, hamur işlerinden, makarnalardan, milkshake'lerden veya granolalardan gerçek lezzetler ortaya çıkar. Doğası gereği glütensiz ve vegan olan BioBrezilya Fındığı Unu, tahıl ununu geride bırakır; daha düşük karbonhidrat içerir ve kalan yağ içeriği sayesinde değerli, temel yağ asitlerini içerir. BioBrezilya Fındığı Unu, hafif ve tipik bir fındık tadına sahiptir. Size BioBrezilya Fındığı Unu sunabilmek için, organik Brezilya fındıklarının nazik soğuk preslemesini kullanıyoruz. Sonuç olarak yüksek kaliteli bir ürün elde ediyoruz.
Birleşik Krallık, London
...Kuru, soğuk bir kış ve fırtınalı bir baharın ardından yaz sıcak geçti ve fazla yağmur yağmadı, bu da tam ve homojen olgunlaşmayı sağladı. Üretim 15.000 şişe ile sınırlıdır. RENK: Soluk somon, parlak ve çekici KOKU: Grenache çeşidi, şaraba yaban çilekleri gibi karakteristik aromalar kazandırmaktadır. DAMAK: Canlı, taze, dolgun ve iştah açıcı bir başlangıç. Kırmızı meyveler öne çıkıyor, çilek ve kırmızı frenk üzümü hisleri. SKU: 001-06 ÇEŞİT: %100 grenache...
Eşleşen ürünler
Cenneti Dokunmak
Cenneti Dokunmak
Diğer Ürünler
Malbec
Malbec
Fransa, Reuilly
...Kırmızı Çeşit 100% Pinot Noir – Fıçıda Olgunlaştırılmış Şarap Bölgesi: Orta Loire Doğal Bölge: Le Berry Toprak Türü: Kil Taş Ortalama Verim: 45hl/ha Servis Sıcaklığı: 14°...
Fransa, Bezons
... et bırakır. Bu meyve olgunken toplanır. Bir mango ortalama 400 g ağırlığındadır ve bu da 295,60 kcal'ye denk gelir. A ve C vitamini açısından oldukça zengindir. Uçak mangosu, 6 kg'lık 8/9/10/12 kalibreli kartonlarda paketlenir. Gemi mangosu, 4 kg'lık 6/7/8/9/10/12 kalibreli kartonlarda paketlenir.
Eşleşen ürünler
Kent Mango - Senegal
Kent Mango - Senegal
Diğer Ürünler
Bamya
Bamya
... açısından zengindir; - Kan dolaşımını destekler; - Kardiyovasküler hastalık riskini azaltır. Ananas, %85,5 su içeriği sayesinde nemlendirici ve ferahlatıcıdır. Kalori değeri ortalama (100 g için 54,4 kcal) olup, esasen karbonhidratlardan kaynaklanmaktadır. C vitamini ve beta-karoten içeriği oldukça ilginçtir çünkü kalın kabuğu sayesinde korunmaktadır. Potasyum dışında pek fazla mineral içermez, ancak potasyumun ilginç bir oranı vardır...
...Fransız Appellasyonu Chasselas B Kullanım Şarap ve masa üzümü çeşidi Fenoloji Tomurcuklanma zamanı (Vassal Mülkü'nde 50 yıllık ortalama): 21 Mart. Olgunlaşma zamanı (Vassal Mülkü'nde 50 yıllık ortalama): 1. dönem (tanım gereği), 14 Ağustos. Teknolojik Potansiyeller Salkımlar ve meyveler ortalama büyüklüktedir. Kabuk ince, et yumuşak ve sulu, lezzeti oldukça hoştur. Chasselas B'nin saklama ve...
...Güçlü, iyi kaplayıcı bir bitki olan bu domates, orta-uzun internodları ile karakterizedir ve salkımlarının ve meyvelerinin iyi bir düzenliliği ile büyük bir lezzet sunar. 5-6 meyveden oluşan salkımlar, şekil ve boyut birliğinden dolayı iyi bir renge ve şık bir görünüme sahiptir. Bir meyvenin ortalama ağırlığı yaklaşık 90-120 gramdır. Salkım halinde toplanmaya uygun olan meyveler, koyu kırmızı...
İspanya, Granada
... eşleşmeler: Yüksek yoğunluklu etler: kırmızı etler, av etleri, Segureño kuzu. İberik şarküteri ürünleri, pâté ve güçlü tatlı olgun peynirlerle eşleşir. Koruma Altındaki Menşei Belgesi Kalite Şarabı Granada. Anchurón, İspanya'nın Granada ilinde yer almaktadır. Bağlar, Sierra Nevada'nın eteklerinde, Huétor Dağları Doğa Parkı ve Baza Dağları Doğa Parkı'nda, deniz seviyesinden ortalama 1.000 metre yükseklikte uzanmaktadır: Yüksek Endülüs. Granada Tarım Gıda Sektörü Mükemmeliyet Merkezi'ne entegre bir şarap mahzeni.
Sırbistan, Subotica
... konumlandığında verir. Budama yılda iki kez yapılmalıdır.","POLLINATORS":"Kendine döllenme.","FRUIT SIZE":"Orta-büyük ile büyük.","COMMERCIAL USE":"Bol bir çeşit olup, yüksek kaliteli meyveler ve büyük verimler sunar. Taze tüketim, konservelik, reçel ve jöle yapımı, fırıncılık vb. için idealdir.","FRUIT APPEARANCE":"Yuvarlak ile konik şekilli ve parlak, jet siyahı renkte, sert bir dokuya ve tatlı bir lezzet ile hafif bir aromaya sahiptir. Meyve, daha sıcak havalarda bile solmaz, sızdırmaz veya yumuşamaz.","HARVEST":"Temmuz'dan ortalama Ağustos'a kadar."}...
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
... yaratır. Açıldığında, gerçek bir festival gibidir: şekerlenmiş meyveler (frambuaz, böğürtlen, kiraz), baş döndürücü baharatlar (karanfil, tarçın, karabiber), tütün, çikolata, incir vb. Çok yüksek seviyede bir şişe olup, açıldığında dekante edilmesi gerekir ve kırmızı etler veya av etleri ile birlikte tadını çıkarabilirsiniz. Elbette, çok uzun süre saklama imkanı da vardır. Şerefe! İçerik: 75cl Tür...
İsviçre, Muri B. Bern
...Ortalama 25°C sıcaklıkta, Güney Afrika'da ideal koşullar altında makadamya ağaçları yetişmektedir. Plantasyonlar, en modern sulama sistemlerine sahiptir ve ağaçlar özenle bakılmaktadır. Meyveler, tam olgunluğa ulaşana kadar ağaçta kalır. Yetiştirilmesi ve işlenmesi zorlu olan bu meyvenin tadı zarif olup, makadamya unvanını da hak etmektedir: "Kuruyemişlerin Kraliçesi". Hafif tatlı makadamya fındığı son yıllarda İsviçre'de aperatif atıştırmalık olarak giderek daha popüler hale gelmiştir. Anavatanlarında ise genellikle şekerlemelerin işlenmesinde kullanılmaktadır.
Fransa, Puyricard
...Titizlikle seçilen meyveler, eşsiz bir lezzet elde etmek için şeker kamışı ile kazanlarda pişirilir. Bu serinin reçelleri "ekstra" olarak adlandırılır. Gerçekten de, 100g için 50g'dan fazla meyve ile hazırlanırlar (narenciye bazlı tarifler hariç). Ortalama şeker içeriği %60'tır. 2015'teki yeni lezzetler! (270g'lık kavanozlar) Her zaman, bu lezzetli ve otantik ürünler geniş bir kitleye hitap...
Fransa, Fresnes
...Benin'in şeker ananası, aşağıdaki özellikleri ile karakterizedir: - Konik, uzun bir şekle sahip olması nedeniyle şişe ananası olarak adlandırılır. - Olgunlaştığında bile her zaman yeşil kalan bir kabuğa sahiptir. Bu genellikle solgun olan kabuk, parlak bakır sarısı bir renk alır. Kalibrasyon: 09 ila 12 meyve düz bir kartonda Meyve başına ortalama ağırlık: 1 ila 1,6 kg/adet Olgunlukta şeker oranı: 13 ila 14 derece brix Kalibrasyon: 09 ila 12 meyve düz bir kartonda Meyve başına ortalama ağırlık: 1 ila 1,6 kg/adet Olgunlukta şeker oranı: 13 ila 14 derece brix...
İspanya, Madrid
... Asidite: <0,12º Bu yağ, Cazorla, Segura ve Las Villas Doğal Parkı'nın kalbinde kampanyanın ilk günlerinde toplanan zeytinlerden üretilmiştir. ERKEN YAĞ PROTOKOLÜ Erken Hasat, olgunluk indeksi iki olan Picual çeşidi zeytinlerden elde edilmektedir. Sağlıklı meyveler, sinek veya başka bir patojenin saldırısından uzak, doğru nem seviyesinde bulunmaktadır. Organoleptik Değerlendirme: Meyvemsi > 4 Ortalama Defekt = 0 Duyusal Sınıflandırma: SIZMA...
Türkiye, Izmir
... ikinci yarısında tamamlanır. Oldukça tatlı olan meyveler düşük asit tadında ve kıtır kıtırdır. Uçüncü cins olan chojurolar diğerlerinden daha büyük (ortalama 400 gr ve 8 cm çapında) olmalarına rağmen hala sulu ve kıtır kıtır. Japonya’da 1895te doğan bu cins büyüklükleri nedeniyle en popüler naşi cinsidir. Altı aya kadar buzdolabında kalabilir.
... familyasına, Citrus cinsine aittir. Meyve yuvarlak bir şekle sahiptir ve ortalama ağırlığı 150 gr'dır, olgunlaştığında rengi sarıdır. Çiçeklenme Nisan ayında gerçekleşir ve meyveler Kasım'dan Mart'a kadar toplanır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play