İtalya, Forlì
...Arpa, Asya kıtasına özgü bir tahıldır. Diğer arpa türlerinden farklı olarak, kepeksiz ve dış kabukları yoktur: dış kaplamanın eksikliği ona beyaza çalan özel bir renk kazandırır. Bu rafinasyon süreci, onu daha kolay hazırlamayı sağlar; daha kısa bekletme ve pişirme süreleri gerektirir. Bu tahılın hazırlanması oldukça basittir: tüm kalıntıları temizlemek için bol su altında iyice durulanmalıdır...
Fransa, Montauroux
... programlanması - Çikolatanın gece boyunca erimiş halde kalmasını sağlamak için bekletme programı - Tüm çikolata türleri için program hafızası - Tam paslanmaz çelik makine Voltaj: 220 V - 50 Hz Güç: 1.75 Kw Kova kapasitesi: 11 Kg Ağırlık: 63 Kg Boyutlar: 55 x 50 x 72 Y (cm)...
İtalya, Barletta
...Kabuklarda bekletme kontrollü sıcaklıkta gerçekleşir ve 20 gün sürer. Şarap daha sonra en az 12 ay olgunlaşması için meşe fıçılara geçer, ardından büyük denge ve aromatik zenginlik elde etmek için şişede bir yıl daha bekletilir. Cömert ve büyük yapılı, sağlam, önemli bir Barbera, karmaşık baharat notaları, küçük kırmızı meyveler, orman altı, nane, vanilya ve meyan kökü ile büyüleyici bir şekilde dikkat çeker. Kırmızı etler ve olgun peynirler ile eşlik edilebilecek mükemmel bir Barbera, heyecan verici bir gastronomik deneyim sunar.
Fransa, Caudiès De Fenouillèdes
...Üzüm Cinsi: %100 Muscat d'Alexandrie Üretim: 10 ay boyunca kavanozda kabukla bekletme, ardından aynı kavanozda 2 ay süreyle presleme ve olgunlaştırma, öncelikle doğal bir berraklık için. Tadım Yorumları: Yoğun şekerli narenciye ve lychee notaları damaklarınızı saracak ve bu kuru şarabın canlılığı sizi şaşırtacak. Tadım Sıcaklığı: 12°C.
Fransa, Cénac
...Hasat, üzümün meyvemsi ve taze kalmasını sağlamak için sabah erken saatlerde yapılır. 10-12 saat boyunca inert ve termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tankta kabukla bekletme. Düşük sıcaklıkta (16-18°C) fermentasyon. Şarap tortusunda olgunlaştırma. Bu şarap yapım sürecinin sonucu, beyaz şaraplarımıza meyvemsi, yuvarlaklık, yağlılık ve esneklik kazandırır. Ağızda, hoş bir başlangıç, ipeksi ve ince...
Almanya, Wesel
... norovirüs etkinliği ve sınırlı virüs öldürücü PLUS • Cilt koruyucu • Cerrahi el dezenfeksiyonu için 1,5 dakika bekletme süresi • Sürekli kullanımda son derece iyi tolere edilir • Etki spektrumu bakterisit, fungisit, tüberkülozisit, sınırlı virüs öldürücü (HBV, HIV, HCV dahil), herpes simpleks, influenza A, SARS koronavirüsü, adenovirüs, polyomavirüs ve rotavirüse karşı etkilidir.
Birleşik Krallık, London
... ve kontrollü sıcaklıkta paslanmaz çelik tanklara yerleştirilir; yaklaşık yedi gün süren bir bekletme süresi için. Malolaktik dönüşüm ve ardından şarabın stabilizasyonu ve şişelenmesi için tortusunda beklediği tanklarda olgunlaşma süreci gerçekleşir. SKU:001-01...
Fransa, Malataverne
...TERROIR L’IGP Var "Argens" kireçtaşı, alçıtaşı ve Argens havzasının kristal yapılarıyla uyumlu bir gri şarap. Seillons'dan doğan bu nehir, Var'ın merkezinden doğudan batıya doğru akar. Bu vadi, Var departmanının doğal mirasının bir parçasıdır; jeolojik zenginliği, biyolojik çeşitliliği ve tarihi ile dikkat çeker. ŞARAP YAPIMI Gece mekanik hasat. Kısa kabuk bekletme. Presleme. Sıcaklık kontrollü...
... bir sürekli granülasyon hattı sunuyor: GRANUCON®. Kurutucu işletimi akışkan yatak sürecine dayanmaktadır. Sürekli akışkan yatakların genel bir dezavantajı, makine içindeki geniş bekletme süresi dağılımıdır. Lödige’nin geliştiricileri bu sorunu incelemiş ve bir çözüm bulmuştur: akışkan yatak kurutucusuna bir vida entegre etmek. Bu, bekletme süresi dağılımı üzerinde sınırlayıcı bir etki yaratmaktadır. — Değiştirilebilir zemin — Hızlı vida çıkarma — Entegre WIP temizliği — Filtre elemanlarının bireysel temizlenmesi...
Almanya, Bremen
...Burada size metal parçaların ısıl işlemi için kapsamlı bir program sunuyoruz. Normal veya koruyucu gaz atmosferinde çalışmaya uygun elektrikli ve gazla ısıtılan ocaklar. - Tavlama - Sertleştirme - Temperleme - Bekletme - Ön ısıtma - Temizleme - Tuz banyoları - AMS / CQI 9 - Sertleştirme tesisleri - Aksesuarlar ve yardımcı malzemeler...
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Roussillon'dan Banyuls'ta Foul Tuz İçindekiler: Akdeniz tuzu, Banyuls'ta bekletme 140g cam kavanoz (kuru ağırlık) Her şeyi tuzlayın ve tadını çıkarın!
Fransa, Toulouse Cedex
...8L32PC telefon santrali, 8 adet analog dış hat ile 32 telefon istasyonu oluşturmanıza olanak tanır. Manuel olarak bir yanıtlayıcı veya faks bağlamak mümkündür. Birçok işlev sunulmaktadır: çağrı yönlendirme, üçlü konferans, herhangi bir istasyondan dış hat çağrısı alma, bir çağrıyı bekletme, belirli bölgelere çağrı kısıtlama. Programlama, bir telefonun tuş takımı ile yapılır. 8L32PC telefon...
Birleşik Krallık, London
...Şirket genişlemesi veya büyük başlangıçlar sunuyoruz Enerji ve Madencilik Projeleri Teknoloji ve Biyomedikal Birleşmeler ve Satın Almalar İthalat / İhracat Ticaret Finansmanı Ulusal düzeyde (minimum 3 milyon $) veya Uluslararası düzeyde (minimum 10 milyon $) finansman sağlayabiliriz, fon miktarları 1.5 milyar $'a kadar. Proje Finansmanı: Banka Teminat Mektubu ve bekletme akreditifi Krediler: Orta Vadeli Tahviller Finansman: Proje Finansmanı...
Fransa, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Côtes-de-Bourg Karışım: Merlot - Cabernet Sauvignon Saklama Potansiyeli: Yaklaşık 15 yıl Şarap Yapımı: Üzümler saplarından ayrılmış, ezilmemiştir. Fermantasyon beton tanklarda gerçekleşir. İki ila üç hafta boyunca kontrollü ekstraksiyon ile birlikte bekletme, ince ve zarif bir tanen yapısı elde etmek için yapılır. Malolaktik fermantasyonun sonunda fıçıya aktarılır. Fıçılarda 12 ay olgunlaştırma.
... çözünürlüğe sahiptir ve net bir görüntü sunar. Kullanımı basit ve sezgiseldir. Detaylar Genel Ürün tipi: VoIP Telefon Uyumlu platformlar: Cisco Business Edition 6000 Kasa malzemesi: ABS plastik Telefon özellikleri Arama hizmetleri: Sesli Posta, Arayan Kimliği, Bekleme, Çağrı Yönlendirme, Bekletme, Mesaj Bekleme işlevi Tuşlama türü: Klavye Tuşlama konumu: Telefon Konferans yapabilme: Evet İletişim sistemi: Evet Hoparlörlü telefon: Evet (dijital çift yönlü çalışma) Menü işlemi: Evet Programlanabilir tuş sayısı: 5 Göstergeler: Gelen sesli mesajların gösterimi,...
Fransa, paris
... Biletleme • Biletlemede Giriş Kontrolü • Bilet Bekletme, Anket Nakit, Yönetim altında düzenlenmiş ve ödenmiş faturalar üzerinde işlemler yapmayı sağlar, • Bekleyen Fatura Ödemesi • Hesapta Müşteri için Fatura • Açık Fatura Üzerinden Tüketim...
Almanya, Waldaschaff
... parçaları, lazer parçaları, kaba işleme sonrası, karmaşık şekil parçaları, yaşlandırma, kalıp yapımı; 600 °C – 620 °C arasında tanımlı ısıtma eğrisi / 4 saat bekletme süresi ve ardından yaklaşık 150 °C'ye kadar yavaş fırın soğutması. Ayrıca koruyucu gaz olarak azot kullanımı mümkündür, yüzeyde ısı kalıntısı yoktur. Toplam süreç süresi yaklaşık 30 saattir. Isıl işlem NE metaller, alüminyum, enjeksiyon, profiller, freze kalıpları, kaynak parçaları, dışlama, çözüm tavlaması, bakır, titanyum, bronz, pirinç; Talimatlara ve istenen özelliklere göre.
Eşleşen ürünler
Parıltı
Parıltı
Diğer Ürünler
Nitrokarburizasyon
Nitrokarburizasyon
Fransa, Plescop
...) telefon santrallerinizin kurulumu, arıza giderimi veya bakımı konusunda size destek olmayı teklif ediyor. - 0800 numaraları - Etkileşimli sesli yanıt hizmetleri (SVI) - Profesyonel mesajlaşma - Müzik bekletme - Görüntülü konferans - İletişim sunucuları (birleşik mesajlaşma) - Mobil Cihaz Yönetimi...
Slovenya, Ljubljana
...Slovenya Kırmızı Şarap Kortinca 2009, Korenika & Moškon Şarap üreticisi: Korenika & Moškon. Bölge: İstriya, Slovenya. Alk.: %14,5 vol. Tatlılık: Kuru. Yıl: 2009. Hacim: 750 ml. Üzüm çeşidi: Refošk (Refosco). Şarap yapımı: 25 gün bekletme. Fermentasyon: inox (paslanmaz çelik), yerel mayalar, yerel bakterilerle malolaktik fermentasyon. Olgunlaşma: Fransız meşe fıçılarda 6 yıl. Filtre edilmemiş...
İspanya, Alhama De Murcia
Natural d’Mezclas'ı oluşturan profesyonel ekip, gıda sektörüne yönelik en iyi yardımcı ürünler ve hizmetlerin seçimini sağlamak için her gün yoğun ve titiz bir çalışma yürütmektedir. Doğal renklendiriciler, katkı maddeleri, hammaddeler, et ürünleri veya gıda aromaları gibi çeşitli seçenekler olsun, hepsi piyasada bulunabilecek en yüksek kalite standartlarıyla sunulmaktadır.
...Soğutma kapakları / odaları ile ısıl işlem kapasitenizi artırabilirsiniz, çünkü ısıtma ve bekletme aşamasından sonra soğutma hızının korunması için artık termal enerjiye ihtiyaç duymazsınız. Yani, eğer ısıl işlem gören malzemeniz bekletme aşamasından sonra soğutma kapağına veya soğutma odasına geçerse, asıl fırınınız yeni bir ısıl işlem için çok daha erken hazır hale gelir. Soğutma işleminin...
...Üzüm Çeşidi: %100 Nebbiolo. Şarap Yapımı: Geleneksel fermentasyon ile yaklaşık 18 gün süreyle bekletme. Olgunlaşma: Slavonya meşe fıçılarında 18 ay. Renk: Koyu yakut kırmızısı, narin granat tonlarına doğru. Aroma: Şık ve zarif, tatlı baharatlar arka planda ahududu ve menekşe notalarıyla. Tat: Kuru ve iyi gövdeli, uzun ve kalıcı bir bitişe sahip. Alkol Oranı: ±%14 Gastronomik Eşleşme: Şık bir...
Fransa, Charleval
...Fransa'da üretilen metrekare başına petek kumaş. Peştemal ve havlu koleksiyonumuzda kullanılan bir dizi. Siyah renk, 150 cm genişlik. 250 gr/m2, yıkama sonrası maksimum %10 küçülme ile stabilize edilmiştir. Eğer bir örnek almak isterseniz, Metrekare Kumaş Örnekleri sayfasını ziyaret edin. 60°C'de makinede yıkanabilir. %100 pamuk. Sıcak yıkamadan önce soğuk suda bekletme önerilmektedir. SKU:CLARA1786...
Fransa, Saint-Vérand
...verimi kontrol etmeye olanak tanır. Hasat: elle. Şarap yapımı: Geleneksel Beaujolais yöntemi, yarı karbonik, tam salkım ile. Ortalama 8 gün süreyle bir bekletme ile. 6 ila 8 ay boyunca tankta olgunlaştırma. Tadım: Görünüşte abartılı olmayan bir şarap! Burun, peony ve kirazın karakteristik aromalarıyla belirgin. Ağızda, sağlam ve etli. Taninler mevcut ama sert değil. Üzüm çeşidinin yuvarlaklığı burada güzel bir derinlik ile kendini gösteriyor.
Fransa, Donchery
...Zeminlerin, yüzeylerin temizliği ve borular ile yağ tutucuların açılması. *KULLANIM YÖNTEMİ GREEN ENZYMES 6F, 35 ila 45°C sıcaklığındaki suya çözülmeli ve gerekirse karıştırılmalıdır. Referans: SAN-GREENZ-6F/10kg Ağırlık: 10 KG Dozaj: 1 doz, 2 küçük kaşığa eşittir. -Zemin temizliği: 8 litre sıcak su için 1 doz. -Zemin ve yüzeylerin yağdan arındırılması: 8 litre sıcak su için 2 doz. -El ile bulaşık yıkama: 8 litre sıcak suya 1 doz. -Çamaşır için bekletme: 8 litre sıcak suya 2 doz. -Çamaşır makinesi: Bir top veya bölmede katkı olarak 1 doz.
Fransa, Cognac
...Asya'daki yolculuklarımızın aromalarıyla dolu orijinal tarif. Narenciye tatları ve hafif baharatlı notalara sahip bu organik cin, özenle seçilmiş meyve ve baharatların infüzyonu ile elde edilmektedir. Tarfin ana malzemeleri; ardıç meyvesi, kumkuat, portakal çiçeği, acı portakal kabuğu, kuru üzüm ve Timut biberidir. Yavaş bir bekletme süresinin ardından, Koom Gin, aromaları ve organoleptik özellikleri en iyi şekilde çıkarmak için bir Charente distilasyon cihazında damıtılır.
Fransa, Auxerre
... d’alcoolémie":"Alkol oranı: %11","Vinification":"3 gün boyunca kabukla bekletme, ardından 3 saat boyunca nazik presleme. Tankta, malolaktik fermentasyon gerçekleştirilmiştir. 8 ay boyunca tankta ince tortu üzerinde olgunlaştırma. Sülfitsiz şarap.","Domaine":"Claude Quenard et Fils","Culture":"Biyodinamik","Temps de garde":"Saklama süresi: 10 yıldan fazla"}...
Fransa, Bussang
... işlevi bozar. Bu nedenle, her adımda uyarı yaparak venöz dönüşü artıracak şekilde, Lejar tabanının altında ve üzerinde küçük bir çıkıntı yerleştirdik. Gerçek bitkisel tabaklanmış kuzu derisinden yapılmış üst kısım, delikli lateks süngere yapıştırılmıştır; bunların arasında, retro kapital pelote adı verilen bir ortopedik insert yerleştirilmiştir. Bitkisel tabaklama, deriye yumuşaklık ve esneklik kazandıran bitkisel özler içeren havuzlarda bekletme işlemidir. Ürün Referansı:57...
Fransa, Lys Haut Layon
...VIOGNIER Plato granit zemin, Güney, Güney-Doğu yönü 15 ila 20 yaş arası bağlar. Verim: 50 hl/ha Elle ile hasat. 18 saatlik bir kabuk bekletme için üzüm ayıklama. Sıcaklık kontrolü ile tankta şarap yapımı Tadım: Nazik ve çok çiçeksi bir burun, kayısı ve şeftali aromalarıyla güzel bir karmaşıklığa sahip bir ağız. Güzel bir yuvarlaklık.
Belçika, Namur
...Yeşil çay Çin Sencha*, beyaz çay Pai Mu Tan*, portakal kabukları*, mango parçaları*, papaya*, doğal portakal aroması, doğal passion fruit aroması, doğal mango aroması, ananas*, kayısı*, calendula çiçekleri*, limon yağı*. Seçim: Poşet - 100 gr Dozaj: 12-15g/L Su sıcaklığı: 100°C Bekletme süresi: 2 - 3 dk...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play