...GÖZ: Güzel, derin ve berrak bir mor elbise. Hafif nar çiçeği yansımaları. BURUN: Yoğun, ince ve zarif, kırmızı meyve (çilek, frenk üzümü) reçel aromalarını daha baharatlı notalarla harmanlıyor. AĞIZ: Yumuşak ve yağlı bir başlangıç, ağzı mükemmel bir canlılıkla dengeliyor. Tanenler, oldukça belirgin ama büyük bir zarafetle, önümüzdeki yıllarda mükemmel bir olgunlaşma yeteneği kazandıracak. kırmızı şarap: AOC...
Birleşik Krallık, London
...Uco Vadisi'nde (deniz seviyesinden 1400m yükseklikte) bulunan ödüllü yüksek rakımlı bağlarımızdan elde edilen bu Syrah, iyi bir dengeye sahiptir ve derin bir renge sahip olup yoğun siyah meyve, menekşe ve egzotik baharat aromaları sunar. Şarap yapımcımız, meyve ve meşe arasında en iyi "halıyı" oluşturmak için Fransız ve Amerikan meşe fıçılarında 8 ay olgunlaştırma ekler. Baharatlı yuvarlak tanenlere sahip, tam gövdeli ve uzun bir bitişe sahiptir. SKU:001-11...
Eşleşen ürünler
Syrah
Syrah
Diğer Ürünler
Malbec
Malbec
İspanya, Madrid
... Duero'muzu üretmek için, eski bağları, kumların kalsiyum yatakları ile karıştığı derin toprakları ve Burgalesa Ribera'nın kuzeyindeki daha serin iklimi nedeniyle La Horra çevresini seçmeye karar verdik. Ribera del Duero'daki kısa deneyimimizde, bazı yıllar üretme fırsatını zaten bulduk.
...Derin yakut kırmızısı şarap, belirgin otlu ve baharatlı bir aromaya sahiptir. Güçlü ve olgun gövdesi, ilk tadımda buruna gelir, doğru asidite ve yumuşak tanenlerle yumuşatılmıştır. Şarap, damakta kadifemsi ve iyi yuvarlanmış bir lezzet sunar; tat dengeli, yoğun ama karmaşıktır. Uzun bir aroma ve tütün sonrası tadı bırakır, ahşap aromalarıyla iyi harmanlanmıştır.
...Üretim alanı: Lecce ilinin bazı ilçeleri. Üzümler: %100 Primitivo. Yetiştirme sistemi: alberello. Toprağın doğası: alüvyon kökenli, derin, orta dokulu ve kireçli alanlara eğilimli. Şarap yapımı: Üzümlerin saplarının ayrılmasından (ezme olmadan) sonra, şıra 24-25°C sıcaklıkta 6-7 gün boyunca kabuklarla temas halinde fermente edilir. Daha sonra bir kısmı meşe fıçılarda, bir kısmı ise çelik tanklarda olgunlaştırılır. Yaşlanma kapasitesi: 3 yıl ve üzeri, hasat yılına göre. Renk: yoğun yakut kırmızısı. Aromalar: geniş ve kalıcı, belirgin erik ve kiraz notaları ile.
İtalya, Maruggio
...Üzüm: Primitif Otohtonu %100 Üretim alanı: Taranto'nun Doğu Bölgesi, Manduria Doc Primitif üretim kurallarına göre Toprak tipi: Kırmızı toprak Bağ yetiştirme tipi: Destekli alberello Bağ ortalama yaşı: 20 yıl Ortalama üretim / hektar: 70/80 kantar Üzüm hasat zamanı: Ağustos sonu, Eylül başı Üzüm toplama yöntemi: Manuel Alkol: %14 - %15 Vol. Renk: Derin garnet kırmızı, yoğun Bukle: Yaban mersini...
Fransa, St Vincent Rive D'olt
...Koyu siyah rengi derin mor yansımalar taşımaktadır. Bu karmaşık şarap, birçok aromadan oluşmaktadır: siyah meyveler (böğürtlen, yaban mersini), baharat (karabiber, vanilya) ve olgunlaşma sürecinde hafif bir meyan kökü dokunuşu. İnce bir şekilde kaplanmış taninlerle birlikte, hepsi mükemmel bir denge oluşturuyor. Zengin ve güçlü yapısı ona büyük bir saklama potansiyeli kazandırıyor.
Fransa, Libourne
...Uzun zamandır Pomerol unvanının zirvesinde, kuzeni ve komşusu Petrus ile birlikte, Trotanoy son derece çekici bir şarap. Hem derin, hem güçlü, hem zarif hem de şık. Büyük yıllarda birkaç on yıl boyunca saklandıkça daha da güzelleşebilir.
...). Tarımsal ve Agronomik Yetenekler Bu verimli üzüm çeşidi, tercihen kısa budama ile yetiştirilmelidir. Duras N'nin odunları serttir ve dik bir yapıya sahiptir. Tanım Unsurları Tanımlama: - Yüksek yoğunlukta yatık tüyler bulunan genç sürgünün ucuna, - Sarı renkteki genç yapraklara, - Beş, yedi veya dokuz loblu yuvarlak yetişkin yapraklara, petiole sinüsünün bazen petiole noktasına yakın bir tarafta damar ile sınırlı olduğu, çok derin yan sinüslere sahip, U şeklinde bir tabana ve oldukça sık görülen bir u...
...Gıda üretiminde doğru baskı malzemesinin ve uygun yüzey işleminin seçimi kritik öneme sahiptir. Gıda yapıştırma etiketleri veya gıda etiketleri, gıda yasaları ve ambalaj yasaları gerekliliklerine uygun olarak derin dondurulmaya uygun, nem dayanıklı veya yıkanabilir olmalıdır. Bu gereklilikler, gıda için olan yapıştırma etiketlerimiz tarafından tamamen karşılanmaktadır. Gıda yapıştırma etiketi, ürünü etkilememelidir: Bu yapıştırma etiketlerinde gıda ile temas eden boyalar ve kokusuz yapıştırıcılar kullanılmaktadır. Sosis ürünleri, şaraplar veya tavuk etleri olsun.
Fransa, Soussans
...göz alıcı koyu elbise ve Margaux'nun kadınsılığına atıfta bulunursak, akşam elbisesi olarak nitelendirilebilir. Derin ton, bazı kardinal ve vermilyon yansımaları, bütünlüğe belirli bir parlaklık katıyor. Belirgin bir burun, güzel bir yetiştirme ile uyum içinde olan hoş bir meyve. Burun hala üzümle yakın. İpeksi bir saldırı, uzunluk ve zarafet içinde güçlü bir gövde. Tanninsler erimiş. Kalıcı ve patlayıcı bir final, tatmak ve tüketmek istemenizi sağlıyor. Hoş bir şişe. Tavsiyelerimiz: Servisten ½ saat önce dekante edin; tüketim sıcaklığı 17°C.
...Ruffino'nun modern Kırmızı Şarap Klasikleri Bir resim gibi Supertuscan, yüksek Sangiovese oranının sağladığı tipik Toskana zarafeti ile. 12 ay boyunca Barrique'lerde olgunlaştı ve karadut, erik, nane, tütün ve balsamik tonlarla zengin bir buket sunuyor. Damakta iyi yapılandırılmış ve dengeli, zarif, derin ve uzun bir bitişe sahip. EAN: 8001660104758...
...Bu dolgun, kuru kırmızı şarap, kil topraklarda yetişen Saperavi üzümlerinden, geleneksel Gürcü yöntemiyle bir yıl boyunca yer altındaki Qvevri'de mükemmelliğe ulaşacak şekilde üretilmiştir. Kalite şarabı, derin koyu yakut renginin yanı sıra, ahududu ve siyah kirazlardan oluşan karmaşık bir buket ile kadifemsi bir tat ve uzun meyvemsi bir bitiş sunmaktadır. 50 Hektarlık şarap bağı: doğrudan ithalat...
...Ayrıca Bag In Box olarak mevcut: gerçek Glühseliger'imiz – organik şarapla yapılmış sıcak şarap. Derin koyu kırmızı renkte, böğürtlen, kiraz ve tarçın ile yıldız anason gibi baharatlı aromalarla.
Almanya, Gaggenau
...İşiniz için bir "BİZ"... ister pizzacı, restoran, kantin, bar, toptan satış veya perakende olsun. İtalya'dan Gaggenau'ya veya istediğiniz lokasyona alan köprüsü kurma işini sizin için üstleniyoruz. Büyük müşterilerimiz için geniş ve derin bir ürün yelpazesi sunuyoruz: - İtalyan gıda ürünleri - Şarküteri - İçecekler - Şaraplar - Grappa - Ambalaj malzemeleri - Meyve ve sebze - ve daha fazlası...
Birleşik Krallık, Oakham
... İçecekler İçecekler, alkolsüz Hayvan çiftliği yemleri Balık, deniz ürünleri ve salyangoz, konservelenmiş Un ve irmik Gıda ve içecek katkı maddeleri Gıdalar, önceden pişirilmiş ve gurme Donmuş ve derin dondurulmuş gıdalar Meyve reçelleri ve marmelatlar Kuru meyveler Dondurma ve sorbeler İthalat-ihracat - gıda ve tarım Meyve ve sebze suları Alkol ve içkiler Et Konserve et Etler Pişirilmiş ve...
...VIGNOBLES GARZARO, Entre-Deux-Mers bölgesinde bulunan Baron'da 70 hektar bağ ve Libournais'in en prestijli appellasyonları olan Pomerol, Lalande-de-Pomerol ve Saint-Emilion-Grand-Cru'da 10 hektar bağ yönetmektedir. Baron'daki killi-kireçli yamaçlarda bulunan bağlar, Merlot, Cabernet franc ve Sauvignon gibi seçkin üzüm çeşitlerinin en iyi şekilde gelişmesini sağlamaktadır. Pomerol ve St Emilion'da ise derin ve çakıllı kumlar, çok zarif karaktere sahip şaraplar üretmektedir.
Portekiz, Mondim De Basto
... çok farklı şaraplar yaratmamıza olanak tanır: Alvarinho, birçok kişi tarafından en soylu Portekiz beyaz üzüm çeşidi olarak kabul edilir; Azal, Portekiz'deki en nadir beyaz üzüm çeşitlerinden biridir ve Basto'da mükemmel Terroir'ini bulur; Arinto, on yıllardır bölgemizde Azal için doğal bir karışım olarak yetiştirilmektedir; ve Loureiro, yoğun çiçeksi özellikleri ile her bir şarabı mükemmel bir buket haline getirir.
İtalya, Calvagese Della Riviera
...her zaman daha kaliteli şaraplar arayışında bulunmuşlardır ve bu şaraplar, hem halk hem de sektör profesyonelleri arasında giderek daha fazla ilgi görmüştür. Şirket, Garda Gölü'nün moren tepelerinde, deniz seviyesinden 180 metre yükseklikte yer almaktadır. Bağlar özellikle iyi bakılmaktadır, çünkü La Torre tarım işletmesinin felsefesi, bir şarabın zenginliğinin öncelikle tarlalarda, tarım işinde...
İtalya, Campomarino
... ifadesiyle tam anlamıyla tadını çıkarmayı hak ettiğini göstermektedir. Klasik üzümler olan malvasia, Trebbiano, Montepulciano ve Sangiovese'ye, Di Majo Norante öncelikle Bombino ve Aglianico'yu, en sonunda ise beyaz şarap üretimi için eski üzüm çeşitleri olan Falanghina ve Greco'yu eklemiştir. Kırmızı şaraplar için Ellenico-Aglianico, Prugnolo ve Tintilia. Tatlı passito için ise Moscato reale.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play