Hollanda, Raalte
... çeşitli endüstrilerde popülerlik kazanmıştır. Şekerlerin Xanthomonas campestris bakterisi tarafından fermente edilmesiyle üretilen bir polisakarittir. Bu çok yönlü bileşen, geniş bir uygulama yelpazesine değerli bir katkı sağlayan benzersiz özelliklere sahiptir. Xanthan Kullanmanın Faydaları: İkincisi, Geliştirilmiş Doku: Xanthan gum'un jel benzeri bir kıvam oluşturma yeteneği, soslar, salata sosları ve süt alternatifleri gibi gıda ürünlerinin dokusunu iyileştirmek için popüler bir seçim olmasını sağlar.
Fransa, Ham
... olan bu elma sirkesi, kerevizin ince aromalarını yaymakta ve elma sirkesinin karakteristik asiditesi ile uyum içinde birleşmektedir. Otlu ve limonlu tadı, salatalarınıza, marine soslarınıza, soslarınıza ve yemeklerinize tazelik katacaktır. Organik elma sirkemiz, çevreye saygılı bir şekilde yetiştirilen organik elmalardan elde edilmektedir; kimyasal madde veya GDO kullanılmamaktadır. İnfüzyon için kullanılan taze kereviz, olgunlukta toplanmakta ve doğal tadını korumak için özenle kurutulmaktadır. Referans: AR800205 Hacim: 250ml...
Fransa, Bréal-Sous-Montfort
...Bir "mutfak aletleri kutusu" olarak hayal edilen "Cooking Box", Saveur! tarafından sunulan en iyi yeni nesil fond, fumet ve et suyu seçkisini bir araya getiriyor. - Palm yağı ve tat artırıcı içermeyen formülasyon - Özenle belirlenmiş tuz içeriği - Yeni yürürlüğe giren düzenlemelere uygun Doğal Aromalar beyanı Uygulama: Sos bazları Hazır yemekler Çorbalar Deniz ürünleri Sebze veya salata baharatları Fond, et suyu, balık fumeti, doğal aromalar, tuz azaltımı, palm yağı içermeyen, tat artırıcı içermeyen, %100 doğal kaynaklı malzemeler...
West-Indies Distribution, egzotik ürünlerin ithalatçısı ve dağıtımcısıdır, özellikle Antiller'den (Guadeloupe, Martinique, Guyane ve La Réunion). En geniş ürün yelpazesine sahibiz; kuru, taze, dondurulmuş ürünlerden meyve ve sebzelere kadar. Fransa'ya ve uluslararası alanda teslimat yapıyoruz. Tazelik, kalite ve otantiklik sağlamak için dünya genelinde güvenilir tedarikçilerle işbirliği yapıyoruz.
Tunus, Tunis
...Gülgeranium doğal gıda aroması, hamur işleri, makaronlar, ganajlar, tatlı kremler, köpükler, şekerlemeler, reçeller, kokteyller veya soslar, kremler, çorbalar yapmak için kullanılabilir. Bileşim Su Gülgeranium gıda aroması Saklama süresi ve koşulları Üretim tarihinden itibaren 2 yıl sonrasına kadar son kullanma tarihi 25°C'de serin ve kuru bir yerde saklayın Etiketleme Ürünün adı. Üretim tarihi...
Almanya, Düsseldorf
...Patates nişastası, çorbalar, soslar ve fırın ürünleri gibi çeşitli gıda ürünlerinde kıvam artırıcı olarak kullanılır. Su bağlama yeteneği, gıda üretimi ve ürün geliştirme açısından burada bir avantajdır. Patates nişastası, sosis üretiminde bağlayıcı olarak ve süt ürünlerinde stabilizatör olarak da kullanılır. Patates nişastası aşağıdaki ürünlerde kullanılabilir: Ekmek, makarna, kurabiye gibi hamur işleri ve ayrıca şekerleme, konserve sebzeler, et ürünleri, hazır gıdalar ve hayvan yemi gibi diğer ürünlerde.
İtalya, Turin
...Ekoterra, şekerleme, soslar, protein karışımları, dolgular ve daha fazlası gibi çeşitli şekillerde kullanılabilecek organik ve konvansiyonel meyve ve sebze tozları sunmaktadır. Bu tozlar ince, genellikle yüksek çözünürlüklü ve uzun raf ömrüne sahip olup, gıda işleme için idealdir. Bu tozlar şunlar olabilir: - Bir bant, silindir veya tambur ile kurutulmuş (meyve ve sebzeler ısıtılır ve ardından...
İspanya, Murcia
...Izgara etler, balık ve sarımsaklı zeytinyağı ile hazırlanmış patatesler için idealdir. Koruyucu veya katkı maddesi içermeyen doğal malzemelerle yapılmıştır. Alerjen içermez. Ağırlık: 140 gr...
Birleşik Krallık, Stroud
...Lezzetli, premium ve ödüllü bir masa sosları assortmanı. Doğal malzemelerden, glüten veya eklenmiş şeker olmadan yapılmıştır. Vejetaryenler ve veganlar için uygundur.
Fransa, Mietesheim
...Bu ballı hardalanın ekşi tarafını keşfedin. Kremamsı ve hafif tatlı olan ballı hardal, günlük yemeklerinizi yumuşatır. Etlerinizi, ördek göğsünüzü, güveçlerinizi, kızartmalarınızı fırçalayın, soslar hazırlayın ve sandviçlerinizde tadını çıkarın. İçindekiler: Su, hardal tohumları, sirke, çiçek balı %5, alkol sirke, bitki infüzyonu, elma ekstresi, tuz, baharat, doğal aromalar, koruyucular: sodyum bisülfit, potasyum bisülfit. Ayrıca 1,1 kg'lık kova halinde de mevcuttur.
Yunanistan, Corinth
...Taze ve doğal tadıyla her zaman tüm makarna yemekleriyle mükemmel bir şekilde bir araya gelmeye hazır en klasik sos. Yavaş pişirilmiş sümüklü böceklerin yerel otlarla birlikte eklenmesi, hazır servis sosu olarak, kendi tarifleriniz için bir baz olarak veya üzeri için kullanmak üzere mükemmeldir. Ayrıca bunu pirinç, kinoa, fasulye ile karıştırabilir, omlet, haşlanmış sebzeler veya patates kızartması içine ekleyebilirsiniz. Hazır sos, sadece ısıtın ve tadını çıkarın!
İspanya, Bollullos De La Mitación
...DELSA'da, tüm endüstri sektörleri için gıda aromaları geliştiriyor, üretiyor ve hizmet veriyoruz (şekerlemeler, yağlar, soslar ve hazır yemekler, zeytinler ve turşular, endüstriyel pastacılık, dondurmalar...) Eğer bir projeniz varsa ve bir aroma ihtiyacınız varsa, bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!
İspanya, Cornella De Llobregat
...BIOKEEP, yenilikçi bir teknolojik çözümdür. - Ürünlerin raf ömrünü uzatır - Geleneksel kimyasal koruyucuların yerini alır - Potasyum Sorbat (E202), Sodyum Laktat (E325), Sodyum Sülfat (E221), Kalsiyum Propiyonat (E282) yerine geçer - Temiz Etiket Mikrobiyolojik güvenliği garanti eden etkili sonuçlar Gıdanın organoleptik ve besin özelliklerinde değişiklik yapmaz Gıda ürünlerinde geniş bir yelpazedeki patojenik bakterilerin büyümesini önler Kategoriler: Et ürünleri, Süt ürünleri, Hazır yemekler, Fırıncılık, Çorbalar, Soslar,...
Almanya, München
...El ile temizlenmiş ve el ile seçilmiştir. İnce aromanın ve sarı renkin korunması için nazikçe kurutulmuş ve özenle paketlenmiştir. Çorbalar, soslar ve güveçlerde ek malzeme olarak veya baharat olarak kullanılabilir. Ürün numarası: 7021 Enerji: 1162 kJ / 280 kcal Yağ: 6.1 g Doymuş yağ asitleri: 0.78 g Karbonhidrat: 20.8 g Şeker: 0 g Protein: 16.7 g Tuz: 0.01 g Ağırlık: 20 g Alerjenler: yok Pişirme süresi: yaklaşık 8-10 dakika Menşei: Bosna-Hersek Marka: Dr. Ana Collection Üretici: AnaVita-Naturkost GmbH İçindekiler: Sonbahar trompetleri...
Fransa, Aix En Provence
...SARRIETTE - Satureja Hafif baharatlı bir tat, hem nane hem de kekik ile benzerlik gösterir. Aynı zamanda eşek biberi olarak da bilinir. Bitki Sarriette - Satureja. Mutfak Soslar, av etleri, taze keçi ve koyun peyniri, kuru baklagiller, fasulye, kabak ve balkabağı, bezelye. Şekil / Miktar Organik Kuru Baharatlar / 40g - 220g. Menşei Fransa - %100 organik bitki. Faydaları Sindirim, ishal...
Fransa, Ascain
...Filtrelenmemiş ve pastörize edilmemiş doğal elma şarabı sirkesinin tüm faydaları. ANA NOKTALAR Özellikler En az bir yıl yaşlandırılmış sagarno Txopinondo'nun asetikleşmesinden elde edilen sirke, daha yoğun bir tat için. Amber rengi. 5 derece asetik asit. Filtrelenmemiş, pastörize edilmemiş, sülfür eklenmemiştir. Ambalaj 75 cl'lik şişeler, mumlu kapak. 12 şişeden oluşan kartonlar.
Ukrayna, Kharkiv
... hazırlamak için 15 dakika, sosu kendiniz yapmak için zaman harcamanıza gerek yok. ▪ Çok basit ve çok lezzetli: paketteki önerilere göre pişirin - basit ve kolay, lezzetli olması garanti, tarif aramak için zaman harcamanıza gerek yok. ▪ Şeffaf ambalaj: paketin içindeki doğal baharatlarla sosu görebilirsiniz. ▪ Tamamen yeni bir pişirme yöntemi: ketçap ve mayonez için bir alternatif, yemeği eşsiz bir tatla pişirebilirsiniz.
... zenginleştirmek için kullanılır. Kullanım: Her kilogram kütle veya sıvı için 10-12 damla. Genel Ürün Bilgileri İçindekiler: Arıtılmış duman yoğunlaştırması Katkı Maddeleri: Yok Uyarılar: Seyreltilmeden kullanılmamalıdır. Net Hacim: 100 ml Kullanım Talimatları: Bu doğal sıvı dumanın birkaç damlası, yemeğinize güçlü bir duman tadı vermek için yeterlidir. Menşei: ABD Doğal Sıvı Duman: katkı maddesi yok Tat Profili: Hickory: dozajlı çok verimli: çok yoğun...
Almanya, Hamburg
... katar ve genellikle doğal bir asidik madde olarak kullanılır. Mutfak kullanımının yanı sıra, tamarindin birçok sağlık faydası da vardır. Vitaminler, mineraller ve antioksidanlar açısından zengin olup, potansiyel olarak iltihap önleyici ve sindirimi destekleyici özelliklerine katkıda bulunur.
İtalya, Roma
...Malzemeler: Şampiyon mantarları (agaricus bisporus), ayçiçek yağı, %5 yaz trüfü (tuber aestivum vitt.), tuz, aromatik bitkiler, aroma, doğal aroma. Kullanılan taze mantar miktarı 100 g bitmiş ürün için 110 g'dır. Son kullanma tarihi: 24 ay. Kullanım şekli: Ekmek kızartmaları için ve ana yemekleri tatlandırmak için idealdir. Alerjenler: Ürün alerjen maddeler içermez. Gluten veya koruyucu madde içermez. 100 gr için besin değerleri: Enerji Kj 1108 / Kcal 269 Yağ 25,1 gr, bunların 2,7 gr'ı doymuş yağ Asitleri Karbonhidrat 2,9 gr, bunların 0 gr'ı şeker Lif 7,5 gr Protein 4,1 gr Tuz 0,5 gr...
Litvanya, Kaunas
...Doğal ayçiçek yağı, pişirme, salatalar ve soslar için uygundur. Stokta miktar: 20.736 adet 1 litrelik. Toplam: 33 palet. Tahmini fiyat yaklaşık 1,15 € / litre. Tüm Avrupa'ya teslimat mümkündür.
Almanya, Wörrstadt
... reticulata) ve limonun (Citrus aurantifolia swingle) kabuğundan soğuk presleme ile elde edilmiştir. Aynı zamanda et yemekleri için soslar veya meyveli pilav salatası gibi tuzlu yemekler için de harika bir şekilde uygundur, ayrıca lor tatlıları, tatlılar veya tatlı sosları zenginleştirmek için de kullanılabilir. İçindekiler: %100 doğal mandalina yağı (Citrus reticulata)* ve %100 doğal limon yağı Alerjenler: içermez Vejetaryen: Evet Vegan: Evet...
...Domateslerin meyvemsi aromasını ve taze fesleğenden gelen doğal baharatı sunar. Üretici, geleneksel tarife özel önem vermiştir, tıpkı Mamma'da olduğu gibi!
Fransa, Bruges
...Mandarin esansiyel yağı, kendine özgü aroması ve aromatik özellikleri nedeniyle gıda sanayisinde yaygın olarak kullanılan değerli bir üründür. Bu esansiyel yağ, tatlı kokusu ve karakteristik narenciye tadı ile takdir edilmektedir; şekerlemeler, içecekler, tatlılar ve soslar gibi çeşitli ürünleri aromalandırmak için kullanılmaktadır. Ferahlatıcı aroması, gıda ürünlerine hoş bir dokunuş katarken, yapay aromalara doğal bir alternatif sunar. Ayrıca, aromatik özellikleri, ürünlerin duyusal çekiciliğini artırmaya yardımcı olabilir ve onları tüketiciler için daha cazip hale getirebilir.
Fransa, Illkirch-Graffenstaden
...NOTLAR Sebzeler Peynirler Etler Kabuklu deniz ürünleri Baharatlar Bitkiler Uygulamalar: atıştırmalıklar, soslar, çorbalar, diyet ürünleri, süt ürünleri, hazır yemekler, baharatlar, hayvan yemleri, … Tüm aromalarımızı sıvı veya toz halinde sunabiliriz. Ürünler veya uygulamalar listesi tam değildir.
Fransa, Levallois Perret
...Kıyılmış karabiber, yakıcı ve acı tadıyla çok sevilen bir baharattır ve mutfakta çeşitli kullanımlara sahiptir. Mutfakta Kıyılmış Karabiber Kullanımları: Neredeyse tüm yiyeceklere, tüm tariflere eklenir: çorbalar, etler, sebzeler, soslar, salatalar. Aşağıdakilerle çok iyi bir şekilde birleşir: aromalı tuzlar, zencefil, kakule, sarımsak, kimyon, lavanta, muskat, portakal kabukları, maydanoz, limon kabukları, soğan. Kıyılmış Karabiberin Faydaları: Güçlü bir anti-inflamatuar olup, sindirimi kolaylaştırır, gazı azaltır, bulantı ve ara sıra kabızlıkla mücadele eder.
Almanya, Mülheim An Der Ruhr
...Yüksek su bağlama kapasitesi Doğal - Temiz Etiket GDO'suz; Gluten içermeyen Alerjen içermeyen Vegan Şeker azaltma İyi kalınlaştırma özellikleri Akıllı karbonhidratlar Uygulama: Vegan ürünler Unlu mamuller, gluten içermeyen unlu mamuller Süt işleme Et işleme Gıda takviyeleri Çorbalar, soslar, soslar...
İtalya, Città Di Castello
...Makarna, soslar, salatalar, yumurta, et ve balık için trüf aromalı yağ. Ayrıca %100 doğal aromalarla bir yağ üzerinde de çalışıyoruz! En iyi sızma zeytinyağı kullanılarak hazırlanan trüf aromalı yağ. Her yemeğe belirgin bir tat katmak için sadece birkaç damla kullanın: makarna, pirinç, et, doldurulmuş yemekler, omletler, salatalar.
Fransa, Saint Germain En Laye
... lifleri jeli), Selülozik türevler (HPMC, MC), Fonksiyonel bileşenler (yağ alternatifleri, fırıncılık, etler, içecekler ve süt ürünleri için stabilizatör karışımları), Alginatlar, Pektinler, Tara gumları ve daha fazlası. Örneğin, bitkisel hammaddelerden elde edilen dokusal sistemler. Uygulamalar: - BVP; - Etler; - İçecekler & süt ürünleri; - Diğer: tahıllar, makarnalar, enerji barları, balık, vejetaryen, vegan, soslar, şekerlemeler, anlık içecekler, meyve hazırlıkları...
Almanya, Oyten
...Keten tohumu, iyi su emme kapasitesi ile bilinir. Bu nedenle, keten tohumu unu da doğal bir şekilde sindirimi destekler. İçerdiği lifler ve yüksek protein içeriği, keten tohumu ununu vejetaryen ve vegan mutfaklarda oldukça popüler hale getirir. Keten tohumu unu, yemeklere hoş bir aroma katar ve soslar ile tatlıların kıvamını artırmak için uygundur. Tüketim önerisi: Fırınlama sırasında tahıl...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play