İtalya, Castelfidardo
...Zeytinyağı, enginar, yeşil domates ve çiçeklerin zengin ve sarıcı bir buketi ile. Yoğun, kalıcı ve temiz bir tat, baharatlı hislerle dengeli acı algılarıyla birlikte. Kırmızı etler, baklagil çorbaları veya klasik Apulia usulü ızgara ahtapot gibi önemli yapıya sahip yemekler için önerilir. İtalya'da bu Monovarietale'yi üreten az sayıda firmadan biriyiz.
ufs.country_names.RU, Moscow
... sosla ovun. Biraz marine olmasına izin verin ve pişene kadar ızgara yapın. Kullanım Alanı Baharatı marine sosu hazırlamak ve mangal, ızgara balık için sos olarak kullanın. Tat Baharatlı, hafif acı İçindekiler İyotlu tuz, kuru sarımsak, kuru soğan, kırmızı pul biber, ezilmiş karabiber, ezilmiş çemen, toz zerdeçal, toz limon kabuğu, toz acı biber, fesleğen, kuru maydanoz, kekik, kuru dereotu. Besin Değeri 100 gr için. Protein (g / 100g)… 7,5 Yağ (g / 100g)… 2,5 Karbonhidrat (g / 100g)… 27,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 160...
İtalya, Sassello
...gevrek Dolma biberler (Ton balığı kreması ile) Sızma Zeytinyağında gevrek Biberler Zeytinyağında Ançüez, Kapari ve Zeytin ile, Düzenlenmiş Kurutulmuş Domatesler Zeytinyağında, Acı Tatlı Soğanlar, Izgara Küçük Soğanlar Zeytinyağında, Modena balsamik sirke I.G.P. ile Küçük Soğanlar, Zeytinyağında gevrek Sardinya Enginarları, Izgara Patlıcanlar Zeytinyağında Trüf ile Biberler, Zeytinyağında Karışık Meze, Trüf ile eritilmiş Peynir kreması, Trüf ile Zeytin ezmesi, Trüf kreması,...
... lezzetli bir şekilde kapanır. Coratina zeytinyağı, bıraktığı eşsiz ve ayırt edici tatlar ve aromalar için tadılmalı ve takdir edilmelidir. Bu önemli ve belirgin tatlara sahip zeytinyağı ile iyi giden birçok yiyecek vardır. Mutfakta sebzeler ve ızgara etler için, porcini mantarları için, ayrıca karışık baklagil çorbaları, salata domatesleri ve özellikle mevsim peynirleri için önerilmektedir. Coratina zeytinyağı, kötü kolesterolü azaltan en yüksek oleik asit oranına da sahiptir.
İspanya, Zaragoza
...Ortalama-yüksek meyvemsi bir profile sahip sızma zeytinyağı. Sebzeleri, özellikle domates ve incir ile birlikte muz ve kuruyemişleri andıran, yumuşak, hafif acı ve düşük-orta baharatlı bir tat profiline sahiptir. Balık ve boletus, mantar, salatalar, fırında, haşlanmış ve ızgara balıklar için mükemmel bir başlangıçtır. Hafif salatalar veya tereyağı aromaları, soslar, hamur işleri, peynir ve kırmızı etle zenginleştirilmiş salatalar için idealdir.
Bulgaristan, YAMBOL
SATKO SARL, bir konserveler fabrikasıdır. 2004 yılında kurulan fabrika, sebze konserveleri üretiminde uzmanlaşmıştır ve özellikle çeşitli biberler ve tatlı ile acı biberler, farklı ızgara sebzeler, turşular ve sterilize edilmiş ürünler, sebze salataları, hazır yemekler ve vejetaryen makedonya yemekleri ile çeşitli sebze püresi üretmektedir. Üretim, Avrupa ve dünya standartları ile uyumlu olarak ISO 22000 ve IFS standartları ile sertifikalandırılmıştır.
Almanya, Pforzheim
...İçsel maymununuz için her şey! Olağanüstü olanı olağanüstü bir şekilde deneyimleyebilmeniz için. Müşteri taleplerine göre versiyonunuzu üretiyoruz, sadece "Private Label Service" hizmetimiz hakkında bizimle iletişime geçin. Düşük karbonhidratlı, şeker ve tuz azaltılmış, lif açısından zengin "Monkey Ketchup" her şeye uyum sağlar. Uzmanlık alanlarımız: Duman, sıvı duman, Hickory, BBQ sosları, acı soslar, ızgara sosları, soslar, "Soßen", "Sossen", özel etiket, küçük seriler, büyük seriler, kendi etiketiniz, üretici, üretim, dağıtım, ürün geliştirme, "Food Truck", atıştırmalık, restoran...
... bileşenleri korunmaktadır. Seçkin hammaddeler ve sürdürülebilirlik bizim için vazgeçilmezdir - kimyasal katkılardan kaçınmak da buna dahildir. Hardal, meyve hardalı, dip soslar, ızgara sosları, soslar, baharatlar ve baharat karışımları, Worcester sosu, horseradish, hardal yağı ve daha fazlası ile 500'den fazla ürün - ürün yelpazemiz her damak tadına hitap ediyor - tatlı, baharatlı, acı, meyveli...
İtalya, Montesano Sulla Marcellana
... doldurulmuş domatesler, ızgara patlıcanlar, kabak kremleri, enginarlar, brokoli, doldurulmuş zeytinler, doldurulmuş biberler ve acı biberler, zeytinyağında saklanan Cilento'nun yerel ürünlerinden sadece birkaçıdır.
İtalya, Badolato
... bahçelerimizde ve güçlü Calabria güneşinde yetiştirdiğimiz sebzeler, optimum olgunluğa ulaştığında aşağıdaki kavanozlara dönüştürülecektir: ızgara patlıcan, ızgara biber, domates püresi, acı soslar, kurutulmuş domates, enginar, soğan vb. En yüksek ciddiyeti bekliyoruz ve ürünlerimizin mükemmel kalitesini ve doğallığını garanti ediyoruz. Denemeden inanmayın!!!!!
...Güneşli lezzetler, Akdeniz'in kokuları, aperatif masalarını süslemek veya klasik tariflere beklenmedik bir tat katmak için ardı ardına gelir. TAPENADE'LER, yeşil, siyah, patlıcan, kişniş, limon, acı, biber, fesleğen, domates, ançüez ANTI-PASTI, zeytinyağında kurutulmuş domatesler, zeytinyağında ızgara patlıcanlar, zeytinyağında enginar kalpleri. Enginar, patlıcan, kabak, biber, domates salataları...
Bu arama terimi için popüler ülkeler