...Douro Superior bölgesinden, zarif ve gastronomik menekşe aromalarıyla dolu, freixenista karaktere sahip, gövdeli KırmızıŞarap.
STAJ
Yeni Fransız meşe fıçılarda 12 ay.
TEKNİK BİLGİLER
Hasat: 2017
Adlandırma: DOC Douro
Üzümler: %100 Touriga Nacional
Alkol: %15
PH: 3,68
Toplam Asitlik: 4,8 g/dm3
Toplam Şeker: 3,4 g/dm3
Şarapçılık: Casa Agrícola Manuel Joaquim Caldeira
2 şişe alımında bir ahşap kutu hediyedir.
*Sülfür içerir.
... ve şişelerde ek olarak 6 ay sürer.
Yaşlanma potansiyeli: 2018 - 2028.
Özellikler: Renk derin bir yakut kırmızısıdır. Buket, hem genç hem de olgun notalar sunar. Olgun koyu kırmızı ve siyah meyveler ile çikolata ve hafif bir ahşap kokusu vardır. Şarap, ağızda kuru, kadifemsi bir dokuya ve esnek tanenlere sahiptir. Çok yoğun ve meyvemsi bir karaktere sahip olmasına rağmen, yine de zarif bir tazelik hissedilir.
Yemek eşleşmeleri: Biftek, av etli terrine veya fırın ördeği ile iyi gider. Ayrıca makarna, risotto ve olgun peynirlerle de uyumludur. Servis sıcaklığı: 14 - 16° C.
...Bu tür şaraplar, Tempranillo çeşidinin mülkündeki bağlardan ve Garnacha çeşidinin bağlarından üretilmektedir. Ürün dağılımı: %70 Tempranillo, %30 Garnacha. Üretim: Üzüm, bir ay süreyle bekletilerek paslanmaz çelik tanklarda işlenir.
TADIM NOTU: Genç kırmızışarap, parlak mor kenarları olan kiraz rengindedir.
BURUNDA: Geniş, güçlü kırmızı meyve ve yaban mersini aromalarıyla doludur. İyi bir...
...Renk: çekici bir vişne kırmızısı şarap, yakut kırmızısı bir kenar ile.
- Aromalar: karmaşık, meyvemsi aromalar; belirgin olgun kırmızı meyve, çiçeksi ve baharatlı notalarla.
- Ağız: olgun meyve notalarıyla çok yuvarlak bir giriş. Yapılandırılmış, ancak tatlı, olgun tanenler ile birlikte, olgun meyvenin tatlılığını tazelikle dengeleyen son bir asiditeye sahip, kalıcı ve iyi dengelenmiş bir şarap.
...Yaşlandırılmış şarap sirkesi, asidik ve karakterli, %100 doğal bir üründür. Lezzetli yemeklerin tatlarını vurgulamak için tasarlanmış olmasının yanı sıra, salatalarda veya zeytinyağlarımızla birlikte aperitif olarak da kullanılabilir.
Bu kırmızışarap sirkesi, Alentejo bölgesindeki Touriga Nacional ve Tinta Roriz üzümlerinden üretilmiş olup, ahşapta yaşlandırılmıştır ve zarif bir "buketi" ile öne çıkmaktadır.
Bu, maksimum %6 asiditeye sahip, sertifikalı ve üst düzey bir üründür.
...Yoğun renkte ve çok meyvemsi (vişne/çilek) aromalı bölgesel bir kırmızışarap. Olgunlaştığı meşe ağacından gelen vanilyalı notalarla zenginleşiyor. Tat, aromayla dengeleniyor ve hafifçe kavrulmuş taninlerle çerçevelenmiş güçlü bir yapı öne çıkıyor. Bitiş çok uzun ama yumuşak. 70 yılı aşkın bir süredir süregelen, köklü ve özverili bir geleneğin temsilcisi.
...IGP Mont Baudile 2022 (34 Hérault)
bottle of 75cl
13%/vol
Syrah, Grenache, Carignan
- Tadım Notu :
Renk, derin ve kadifemsi mor yansımalarla birlikte KIRMIZI renkte.
"Keyifli bir şarap, yuvarlak, yumuşak ve meyvemsi"
İlk burunda meyvemsi notalar, ardından ikinci aşamada baharatlı notalar ile ferahlatıcı.
- Şarap Üreticisi :
Doğaya ve insan emeğine saygı, cesur şarap üreticilerini etkisi altına alır.
Sorumlu ve şeffaf davranışları, niyetlerinin garantisi olan etiketler ve sertifikalar aracılığıyla kendini gösterir.
... çiçeği renginde bir görünüm. İnce burun, kırmızı meyveler, frenk üzümü ve ahududu gibi narin aromalar. Hoş ve dengeli bir yapı.
YEMEK/ŞARAP UYUMU: Şarküteri, kırmızı etler, yumuşak peynirler.
SERVİS SICAKLIĞI: 15 ile 17°C arasında.
75cl'lik 6 şişelik karton...
... imkanlarına sahip tanklar, karıştırıcı ile birlikte, özel boyutlar/özel şekiller - bir Moeschle tankı ile sadece şarap ve bira güvenli bir şekilde saklanmaz.
Dikdörtgen ve silindirik şekillerde şarap depolama tankları
Soğutma-ısıtma sistemi ile dikdörtgen ve silindirik şekillerde fermantasyon tankları
Meyve posası tankları
Kırmızışarap posası fermantasyon tankları
Soğutma-ısıtma sistemleri ile yalıtımlı tanklar
Baskı tankları
Yerinde montajlar
Yürüyüş platformu sistemleri...
... sonra, üzümler 4 ila 5 hafta boyunca manuel olarak marcın ezilmesiyle taninlerin nazik bir şekilde çıkarıldığı bir tankta bekletilir. Olgunlaşma, şişelemeden önce yaklaşık iki yıl boyunca paslanmaz çelik tanklarda sürer.
Tadım: Çok koyu bir yakut rengi ve kırmızı meyveler (kiraz, frenk üzümü) ile sedir arasında yoğun bir burun, bu Atlantik esintili karışımın tüm gücünü ve yapısını müjdeler. Güzel bir uzunlukla taze ve lezzetli şarap sevenler için idealdir.
Mevcut Yıllar: 2013, 2014, 2015 ve 2016...
...TERROIR
Château Lancyre, Fransa'nın güneyinde, Languedoc bölgesinin olağanüstü terroir'inde yer alan bir şarap mülküdür. Pic Saint Loup'un prestijli appellasyonu artık Languedoc bölgesinin bir "Cru"su olarak kabul edilmektedir! Bugün mülk, çok çeşitli şaraplar (kırmızı, beyaz ve rosé!) sunabilen bir mozaik üzerinde, hoş kokulu bir maki alanında yer alan 78 hektar bağ alanını kapsamaktadır. Bu...
...Topraklar:
Limono-Kireçli
Gilbert ve Gaillard tarafından altın madalya kazanmıştır.
Şarap Yapımı:
Üzümler saplarından ayrılmış, uzun bir süre paslanmaz çelik tanklarda bekletilmiş ve ardından Fransız meşe fıçılarda olgunlaştırılmıştır.
Parlak, nar çiçeği rengi
Yoğun ve zengin bir burun, kavrulmuş, vanilyalı ve
meyve aromalarıyla birlikte olgun meyveler
örneğin erik.
Ağızda, tanenler ipeksi ve iyi
eritilmiştir.
Üzüm Karışımı: %100 Cabernet Sauvignon
Topraklar: Limono-Kireçli...
...100% üzümden yapılmış olan Malbec, Merlot ve Syrah genellikle kırmızı şaraplardır. Yoğun kırmızı, mor tonlarıyla. Ahşap fıçılardan geçişini yansıtan kakao, kuş üzümü ve karanfil notaları ile zenginleştirilmiştir.
Renk: Kırmızı
Burun: Ahşap fıçılardan geçişini yansıtan kakao, kuş üzümü ve karanfil notaları.
Ağız: Böğürtlen, erik, çilek ve ahududu gibi kırmızı meyvelerle zenginleştirilmiştir.
1972 yılında, kurucusu François Roméo tarafından Vence'de kurulan aynı adı taşıyan yağ fabrikası, yıllar içinde çeşitli zeytinyağı serileri oluşturmayı ve geliştirmeyi başardı. Yumuşaklık ve meyvemsi tat, canlılık ve otumsu notalar arasında dengeli bir uyum sunan François Roméo yağı, geniş bir kitleye hitap ediyor.
François Roméo markası, Akdeniz havzasının en iyi üretim yerlerinden elde edilen y...
AV IFAD, İspanyol şarapları, kırmızı şaraplar, beyaz şaraplar ve rosé şaraplar, pembe ve beyaz köpüklü şaraplar ile İspanyol brendi, viski kreması, cin gibi alkollü içeceklerin ticaretine adanmış bir İspanyol üretim şirketidir. Tasarım, kalite, hizmet ve çok rekabetçi bir fiyat anlayışına dayanan geniş bir referans yelpazemiz var; bu da ürünlerimizi tüketiciler için oldukça cazip kılıyor. Günün he...
Sicilian Goodness, genç ve dinamik bir Sicilya şirketi olarak, Sicilian Goodness markası altında Sicilya'ya özgü ürünlerin üretimi ve satışıyla ilgilenmektedir. Ürünler, çeşitli Avrupa pazarlarında ihraç edilmekte ve yer almaktadır.
Daha fazla bilgi için, bize bir e-posta göndererek teklif talep edebilirsiniz: info@siciliangoodness.com veya alternatif olarak web sitemizi ziyaret edebilirsiniz: si...
Le DOMAINE F.JAUBERT, Ponteilla'da, Roussillon'un Aspres bölgesinin merkezinde yer almaktadır. Yaklaşık 35 hektarlık bir alana yayılmaktadır; bunun on hektarı Pliyosen dönemine ait limonlu-killi ve kireçli topraklarda bulunmaktadır. Kalan 25 hektar ise, kuaterner dönemine ait çakıllı topraklardan oluşan teraslarda yer almaktadır ve bu topraklarda kuvars taşları ve şist parçaları bulunmaktadır.
On...
MPDrink® Dünyasına Hoş Geldiniz
Sektörde öncüyüz ve dünyanın en geniş bardak ve araç-gereç yelpazelerinden birine sahibiz. Ergonomik tasarımlara sahip modeller ve renkler ile dayanıklılığı ve direnci ile öne çıkan malzemelere yatırım yapıyoruz; bu da her ürünü farklı pazarlara uygun hale getiriyor.
2007'den beri ürünlerimiz sürekli büyüyor ve müşterilerimizin güvenini pekiştirmek amacıyla 2008'd...
...İyi pişirilmiş bir et parçası, yoğun bir lezzete sahip kırmızı şarapla servis edilebilir.
Bu nedenle, güvenle bir Cabernet Sauvignon veya Merlot seçebilirsiniz.
Elbette, kullandığınız otlar ve baharatlara bağlı olarak sığır etini diğer şaraplarla servis etmeyi denemekte yaratıcı olabilirsiniz.
Bu şekilde, Karpatlar Sığır Etinin lezzetini ve suluğunu daha da vurgulamış olacaksınız.
Working to create the standards of a better life by taking the lead of new discoveries that shape modern life, Semco was founded in 1986 with innovative ideas in the textile industry. Incorporating best-in-class lifestyle brands that will turn into a passion for its employees, business partners and even its competitors, as well as its customers, Semco continues to work with the goal of becoming a ...
...Ardından, baharatlı ve pembe biber notalarına evriliyor. Ağızda, yuvarlak ve dolgun bir başlangıç, baharatlı notalarla başlıyor ve ardından siyah meyvelerin tatlı notaları ve güzel, uzun bir bitişi destekleyen odunsu notalara dönüşüyor.
YEMEK-ŞARAP UYUMU: Kırmızı etler, soslu etler, mantarlar, peynirler
SERVİS: 18-20°C
SAKLAMA: Şimdi içilebilir veya 5 yıl içinde daha da güzelleşecektir.
... için önerilen sıcaklık: 17℃
Eşleştirme önerileri: Geleneksel yemekler (güveçler, haşlamalar), et ve yağlı balık kızartmaları için uygundur. Sucuklar, pate ve olgun peynirlerin tatlarını güçlendirir.
Bağlar, Sierra Nevada'nın eteklerinde, Huétor Dağları Doğa Parkı ve Baza Dağları Doğa Parkı'nda, deniz seviyesinden ortalama 1.000 metre yükseklikte uzanmaktadır: Yüksek Endülüs.
Granada Tarım Gıda Sektörü Mükemmeliyet Merkezi'ne entegre bir şarap evi.
...Provence'nin kalbinde yer alan Domaine d'Estoublon, 1489'dan beri şarap ve zeytinyağı üretmektedir.
Château'nun kırmızı şarabı, AOP Baux de Provence altında üretilen bir Cabernet Sauvignon ve Mourvèdre karışımıdır.
Renk tonu, yakut ve nar çiçeği arasında yoğun bir şekilde yer alır. Güçlü ve karmaşık burun, erik, böğürtlen reçeli, kavrulmuş kakao, tatlı baharatlar ve sedir aromalarını ortaya çıkarır.
Bu şarap, bir parça sığır eti, biber soslu bir ördek göğsü veya bir kuzu omuzu ile mükemmel bir uyum sağlayacaktır.