İtalya, Bologna
...HER ZAMAN TAZE GIDA Befer Fruit of Bologna, toptan meyve ve sebze temini ile ilgilenen bir tarım gıda şirketidir. Ürünlerini sürekli kontrol ederek yıl boyunca tazeliklerini sağlamaya özen göstermektedir. Şirket, ananas, portakal, hurma, kiraz, klementin, kivi, limon, patlıcan, erik, sarı kavun, nektarin, armut, şeftali, erik ve kuru erik gibi geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır; ayrıca domates...
Eşleşen ürünler
TOPTAN MEYVE VE SEBZE
TOPTAN MEYVE VE SEBZE
...Ambery, Woody.":"Deri, Amberli, Odunsu.","Perfume designer:":"Parfüm Tasarımcısı:","Base notes: blond tobacco, ambergris, musk, benzoin, styrax, vanilla, vetiver, cedar, dry wood accord.":"Alt notalar: sarı tütün, ambergris, misk, benzoe, styrax, vanilya, vetiver, sedir, kuru odun akoru."}...
Horst Walberg Trockenfrucht Import GmbH, kısaca HOWA, size yüksek kaliteli kuru meyveler, kuruyemişler, fındık ve tohumlar sunmaktadır, piyasa uygun fiyatlarla. IFS Food sertifikalı işletmemizde ithalatçı, ihracatçı, toptancı ve hizmet sağlayıcı olarak faaliyet göstermekteyiz. Hizmet yelpazemiz ve işleme hizmetlerimiz, kuru meyvelerin kavrulması, karıştırılması, paketlenmesi ve doğranmasını kaps...
Bulgaristan, Sofia
...Biz, Stanley tipi kuru eriklerin sertifikalı AB üreticisiyiz. İki seçeneğimiz var - konvansiyonel ve organik kuru erik. Tüm kaliteleri sunuyoruz. Ayrıca, ham madde (<%23 nem) veya yumuşatılmış (<%35 nem) olarak da satabiliriz. Özel etiket ambalajı sağlıyoruz - her şey işinize özel olarak hazırlanmıştır. Sınırsız miktarda mevcut.
Fransa, Mauléon-D'armagnac
...Notre Bas Armagnac VSOP à 40° bir çam fıstığı ile 8 yıl boyunca meşe fıçılarda olgunlaştırılmış birkaç yılın karışımıdır. Amber topaz renginde, bronz yansımaları olan bir renge sahip olan bu içki, safran, hafif biber, hindistancevizi ve şekerli erik notalarıyla hoş bir burun sunar. Ağızda, kuru erik ve badem aromalarıyla büyük bir ferahlama hissi verirken, çok güzel bir dengeyi korur. Bir kutu ile birlikte sunulan bu içki, şık bir tat deneyimi arayan armagnac tutkunları için mükemmel bir seçimdir.
Fransa, Valence
F2S, 2013 yılında yöneticisi Mr. Serpegini Fabrizio tarafından kurulmuştur. Gıda endüstrisindeki 25 yılı aşkın deneyimiyle, tedarik zincirinin hem yukarısında hem de aşağısında bir ağ kurmayı başarmıştır. Bu sayede, tedarikçilerini ve ürünlerini seçme konusunda neredeyse tam bir kontrol sağlamıştır. F2S şirketinin güçlü yanı, üretim tesisleriyle doğrudan bağlantılı olmasıdır; bu da ona kaynağa en ...
Eşleşen ürünler
Erik
Erik
Diğer Ürünler
Kayısı
Kayısı
Moldova, Rezina
Sırbistan, Belgrade
Fas, Agadir
...Erik...
Eşleşen ürünler
Erik
Erik
Diğer Ürünler
Marul
Marul
Fransa, Faverolles-Sur-Cher
...Erikli Zencefilli Ekmek 250g, Orta bölgeden %50 bal, Sologne'dan buğday ve çavdar unu (gluten), su, yumurta, tereyağı, %5 erik, kabartma tozu, karbonat, Guérande tuzu, yıldız anason, kakule, tarçın, karanfil, %0.2 armagnac. Zencefilli ekmek ile yapabileceğiniz tüm tarif fikirlerini blogumuzda bulabilirsiniz! Kuruyemiş kullanılan bir atölyede üretilmiştir. Sıcaklıktan uzak, kuru bir yerde saklayın...
Polonya, Wrocław
...Koyu mor kabuğa sahip sulu ve aromatik meyveler. Ağaçları her Polonya meyve bahçesinde bulunabilir. Lezzetimiz, çikolatanın lezzetli tatlılığında batırılmış ekşi bir meyvedir. Ambalajda Wrocław'daki Solny Meydanı'ndaki apartmanların bir illüstrasyonu bulunmaktadır. İçindekiler: erik %69 (kurutulmuş erik, koruyucu: potasyum sorbat), çikolata (kakao kütlesi, şeker, kakao yağı, emülsifikatör: soya lesitini, doğal vanilya aroması.) Set: şehirler...
Yunanistan, Kozani
...Kuru Erikler Ambalaj: 250gr Eriklerin hangi coğrafi bölgede toplandığını ve ayrıca yetiştirme alanlarımızdan fotoğrafları görün. Neden bizim Eriklerimizi tercih etmelisiniz: "Cornus" erikleri öncelikle bizim üretimimizdir ve Yunan kökenlidir. Ayrıca, yaz güneşi altında ağaçta olgunlaşır ve ardından suyun bir kısmı alınarak kurutulur. Yetiştirdiğimiz çeşit "Stanley" olup, yüksek şeker içeriği...
Fransa, Marseille Cedex 14
...ayçiçeği çekirdeği. Kızartılmış kuru meyveler: badem, yer fıstığı, bakla, mısır, karışımlar, fındık, kaju fıstığı, antep fıstığı, kabak çekirdeği, ayçiçeği çekirdeği, nohut. Kuru meyveler: yumuşak meyveler, tropikal meyveler, incir, kayısı, erik, hurma, üzüm. Kuru sebzeler: kırılmış buğday, fasulye, mercimek, bakla, mısır, arpa, bezelye, pirinç. Konserve ürünler: hazır yemekler, konserve sebzeler, çeşitler, püreler, domates. Zeytinler ve baharatlar: bidon zeytin, kutu zeytin, yağlar, baharatlar, soslar, baharatlar.
Almanya, Eresing
... Afrika kültüründe binlerce yıldır bilinmektedir. Örneğin, meyve, içecekler ve alkollü içkiler için bir temel olarak kullanılmaktadır. CAS:68956-68-3 EINECS:273-313-5 Renk:sarımsıdan altına Koku:hafif ekşi, fındıksı Raf ömrü:12 ay INCI:Sclerocarya Birrea Seed Oil Saklama:serin, kuru, ışık geçirmeyen kaplarda saklayın...
Fransa, Paris
...HONDURAS'tan, daha spesifik olarak Santa Barbara bölgesinden gelen "mutlak konfor" kahvesi! HONEY fermentasyon sürecinden geçen, büyük bir incelik ve ağızda güzel bir kalıcılığa sahip bir kahve. Belirgin bir şekilde hissedilen sarı erik, kuru meyve ve kiraz notaları. Bu Finca El Mono, günün her saatinde keyifle tüketilebilir. 250gr formatında mevcut. Çekirdek veya öğütülmüş.
Fransa, Gontaud De Nogaret
Biz, yüksek kaliteli organik kuru meyve ve türevleri üreten Fransız bir firmayız; bunlar arasında kabuklu, toz, beyazlatılmış vb. ürünler bulunmaktadır. Tüm kuru meyvelerimiz, organik geçiş sürecinde olan bahçelerimizde üretilmektedir. Sağlıklı bir yaşam için mükemmel organik kabuklu meyveler üretiyoruz. Üretimimizi yalnızca toptan, 100 kg'dan 6 tona kadar, Fransa'da ve ihracat için pazarlıyoruz.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Kayısı Churchkhela (Chuch-Hela) Ceviz ve Kuru Kayısı ile MAGGIO 80 gr - İnanılmaz lezzetli: Meyve suyu ve kuruyemişlerle yapılan doğu tatlısı Churchkhela (Chuch-Hela). İçindekiler: Kayısı suyu, ceviz içi, kuru kayısı, şeker, en yüksek kalitede buğday unu. Besin değeri 100 g için: Protein 6 g, Yağ 16 g, Karbonhidrat 59 g. Enerji değeri: 396 kcal / 1658 kJ. Vakumlu ambalaj. Doğrudan güneş ışığından koruyun. Son kullanma tarihi: +15 °C ile +21 °C arasında saklandığında en az 180 gün dayanıklıdır.
Avusturya, Gerasdorf
...Ritonka Sütlü Çikolata - Frenk Üzümü, Erik, Tarçın Ürün Numarası: 9120050870536 € 4,90 Fiyat KDV dahil | Artı kargo Ritonka Sütlü Çikolata - Siyah Frenk Üzümü, Erik, Tarçın %33,6 kakao oranı ile. Renk ve kakao çekirdekleri, süt ve karamelin dengeli tadı ile benzersiz olan, sulu siyah frenk üzümü, elma ve tarçın ile dolu sütlü çikolatanın cennetsel kombinasyonu. Besin değerleri, hammadde ve üretim kaynaklı dalgalanmalara tabidir. Süt ve kuruyemiş izleri içerebilir. Kuru ve ışık geçirmeyen bir yerde, tercihen 12-20 °C sıcaklıkta saklayın. 95g: Çikolata Tableti...
Romanya, Bucuresti
...Şeffaf plastikten yapılmış 2 bölmeli kaserola (model 4072) kuru kayısılar için Kaserola boyutları: dış boyut - 230x150x40mm bir bölme 212x62x40mm yaklaşık kapasite 750ml İki bölmeye, bir duvarla ayrılmış iki farklı meyve türü veya tek bir tür konulabilir. Kaserola, kayısı, incir, hurma, ceviz, fındık, badem, kızılcık, kuru erik vb. ambalajlamak için kullanılabilir. Bu ambalajda ayrıca tek bölmeli modelimiz de bulunmaktadır. Plastik kaserola için farklı boyutlar da yapılabilir ve ayrıca müşterinin logosu ile kişiselleştirilebilir.
Fransa, Olivet
...Referans 9990000017416 İçindekiler: Tahıl flakeleri* (yulaf*, buğday*, arpa*, çavdar*), meyveler* %31 (fındık*, kuru üzüm* %7 [kuru üzüm*, ayçiçek yağı*], incir* %7 [incir*, pirinç unu*], elma* %4, kuru erik* %3 [kuru erik*, pirinç unu*], kayısı* %2 [kayısı*, pirinç unu*]), tahıl puffları* (pirinç*, buğday*, yulaf*, arpa*, dehidratize arpa maltı şurubu*). * Organik Tarım'dan elde edilen bileşenler.
ufs.country_names.NA, Windhoek
...Bu cömert vücut kreminin yıldız bileşeni, yaşlanma karşıtı özellikleri ve cilt elastikiyetini artırma yeteneği ile seçilen, yabani erik ağacının çekirdeklerinden soğuk preslenmiş Ximenia yağdır. Kuru ciltler (ve yaşlanma etkilerine yatkın ciltler) için ideal olan Ximenia yağı, kremin kalın kıvamını ve kalitesini sağlar, cilde kolayca nüfuz ederken ipeksi bir dokunuş bırakır. UYGULAMA Sıcak bir...
Fransa, Boulogne-Billancourt
...Provence'nin kalbinde yer alan Domaine d'Estoublon, 1489'dan beri şarap ve zeytinyağı üretmektedir. Château'nun kırmızı şarabı, AOP Baux de Provence altında üretilen bir Cabernet Sauvignon ve Mourvèdre karışımıdır. Renk tonu, yakut ve nar çiçeği arasında yoğun bir şekilde yer alır. Güçlü ve karmaşık burun, erik, böğürtlen reçeli, kavrulmuş kakao, tatlı baharatlar ve sedir aromalarını ortaya çıkarır. Bu şarap, bir parça sığır eti, biber soslu bir ördek göğsü veya bir kuzu omuzu ile mükemmel bir uyum sağlayacaktır.
Fransa, Malataverne
DISTRAZUR'a hoş geldiniz, sizin gurme gıda toptancınız. 25 yılı aşkın bir süredir, geleneksel ticareti kaliteli ürünler sunma amacıyla hizmet veriyoruz; bu ürünler, müşterilerimize uygun ve büyük dağıtım kanallarından farklıdır. Markamız, Les Saveurs du Clavon, en seçici gurmeleri bile cezbetmektedir. Kolayca tanınabilir ve lezzetli, ince ve zarif ürünlerin bir seçkisini garanti eder. Bağımsız bir...
Fransa, Pleucadeuc
... • Kullanıma hazır ürün • Verimliliğinizi ve kazançlarınızı artırma • Maliyet kontrolünüzü daha iyi sağlama • Güçlendirilmiş bakteriyolojik güvenlik SACAKLAMA • Taze : 0+4°C’de 16 gün ile 21 gün arası • Dondurulmuş : -18°’de 18 ay YENİDEN DOKULU SEBZE VE MEYVE HAZIRLARI PLAKALARDA VEYA PARÇACIKLARDA • Végédécor : Yeşil biber, Kırmızı biber, Sarı biber, Soğan, Domates • Primdécor : Kuru erik, Kayısı, Ananas, İncir • Pulpedécor : Sebzeler, kırmızı meyveler, sarı meyveler, egzotik meyveler, pişirilmiş...
...Meyve toplam içeriği: 100 g bitmiş ürün için 55 g meyve ile hazırlanmıştır. İçindekiler ve alerjenler: Kayısı, ananas, limon, incir, mandalina, portakal, armut, elma, kuru erik, kıyılmış badem, fındık tozu, kuru üzüm, bal, şeker, limon suyu, jelatin: elma pektinleri. 100 g için ortalama besin değerleri Enerji 864/204 kJ kcal Yağ < 0.5 g Doymuş yağ asitleri < 0.1 g Karbonhidrat 56...
İspanya, Granada
...Renk: Temiz, parlak, kiraz kırmızısı, orta-yüksek katman Koku: Olgun meyveler: kuru üzüm, kuru erik, hurma, kuru incir ve ince çikolata ile güçlü bir aroma Tat: İyi entegre edilmiş asidite ile hafif tatlı, hoş tanin, bal, sıvı bitter çikolata ve meyan kökü hatırası, yuvarlak ve kalıcı Tüketim için önerilen sıcaklık: 15℃ Önerilen eşleşmeler: Foie ile aperitif olarak, mavi peynirler, pate ve moruna...
Fransa, Jarnac
... sağlamak için tahtaları şekillendirmekle kalmayıp, aynı zamanda bu işlemi gerçekleştiriyoruz. Erik Olgunlaşma sürecinin ikinci aşamasına özgü olan erik aroması, konyakların tam olgunluğa ulaştığını gösterir. NASIL TADILIR Saf: Courvoisier VSOP Exclusif, diğer tüm VSOP'lerle karşılaştırılamayacak kadar sofistike bir esneklik ve yoğun bir zenginlik sunar. Oda sıcaklığında tadın. Bardağınıza döktükten...
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
...Domaine des Hauts Châssis'in Les Galets şarabı, Crozes-Hermitage gibi harika bir appellasyonu mükemmel bir şekilde temsil eden lezzetli bir yerel şaraptır. Kırmızı meyvelerin (kiraz, böğürtlen, frenk üzümü, erik) çekici notalarını ve çok ince tanenleri sunan bu güzel şişe, ayrıca beyaz biber ve kuru otlar (biberiye, kekik) aromalarıyla da damaklarda hoş bir tat bırakıyor. Farklı eşleşmeler...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play