İspanya, La Seca-Valladolid
...Parlak kiraz rengi, yoğun olgun kırmızı meyve ve çok zarif ahşap aromaları. Ağızda güçlü, lezzetli, geniş ve kalıcı bir etki bırakıyor. Tüketimi 14º ile 16º santigrat arasında önerilmektedir; sucuklar, haşlanmış etler, av etleri, olgun peynirler ve pate ile eşleştirmek için uygundur. Menşei: IGP Castilla ve León Ülkesi Şarapları Çeşit: Crianza Yıl: 2016 Crianza: Tempranillo çeşidi üzümlerle yapılmış, Fransız meşe fıçılarda (-allier-) olgunlaştırılmıştır.
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
... mahzeninde güzel bir şekilde saklanmaya da uygun. Balıklar ve kabuklu deniz ürünleri ile eşleştirmek için bir lezzet, ayrıca beyaz etler ve peynirler ile de harika bir uyum sağlar! Hacim: 75cl Tür: Beyaz şarap Üzüm çeşidi: %100 Chenin AOC: Savennières Saklama: Şu anda içilebilir ve 2032 yılına kadar saklanabilir Servis sıcaklığı: 11-13°C...
Fransa, Auxerre
...{"Accord metvin":"Yemek eşleşmesi\nkırmızı etler, av etleri, peynirler, çikolata","Appellation":"Menşei: Pézenas","Dégustation":"Tadım\nRenk, yoğun ve derin bir mor, narin bir garnet tonuyla. Burunda, olgun siyah meyve, maki ve zeytin notaları beliriyor. Ağızda geniş, güçlü ve tanenler kadifemsi.","Conditionnement":"Ambalaj: 6 adet 75cl şişe karton","Label":"Etiket: Kontrol Altında Menşei...
Fransa, Les Pavillons-Sous-Bois
...Belirgin bir lezzete sahip olgun Cheddar, sıcak veya soğuk yemekleri zenginleştirmek için.
İtalya, Firenze
...sebzeler (haşlama, kurutma veya turşulama ile işlenmiş), hazır yemekler, peynir (tüm peynirler vakumlu paketlenemez), makarna, erişte, tamamen kurutulmuş tahıllar, mısır taneleri, yer fıstığı vb. Model: WEP-430A Maksimum film genişliği: 400mm Maksimum film çapı: 300mm Konteyner derinliği: ≤120mm Voltaj: 3.5-6KW Güç özelleştirme: 380V(220V) 50/60H, 3p Paketleme hızı: 1~3 döngü/dk Genel boyut: 1050X720X940mm Net Ağırlık: 245kg Hava kompresörü: 0.6-0.8(Mpa) Paketleme Türü: MAP...
İtalya, Dorgali
... karmaşıklığı ve zarif, uzun süreli kalıcılığı ile iyi bir denge sağlar. Bu şarap, en özel ve şık içkilerle mükemmel bir uyum sağlar. Büyük yapı ve tuzluluğa sahip peynirler veya önemli et yemekleri ile eşlik etmek için mükemmeldir.
İtalya, San Donaci
...Negroamaro (yüzde 90) ve Malvasia Nera (yüzde 10) üzümlerinin şarap yapımından elde edilen bir şarap. Üretim bölgesi: Brindisi ve Lecce illeri arasında yer alan Salento. Bariklerde olgunlaştırma. Burunda olgun kırmızı meyveler ve reçel notaları, karabiber, meyan kökü, kavrulmuş ve Akdeniz bitki örtüsünün balsamik notaları gibi baharatlı aromalar ortaya çıkıyor. Comtè, Gorgonzola gibi sert peynirler, domuz pastırması, chorizo, capocollo gibi şarküteri ürünleri ve ızgara kırmızı etlerle mükemmel uyum sağlar.
İtalya, Marciano Della Chiana
... ruby kırmızısı rengindedir. Sulu ve dolgun tadı sayesinde tek başına veya çikolata ile mükemmel bir uyum sağlar. Olgun peynirlerle de harika bir eşleşme sunar. Format: 0,5 lt. Şarap türü: Passito. Yıl: 2019. Ülke: İtalya. Bölge: Toskana. Üzüm çeşidi: %100 Aleatico. Olgunlaşma: 6 ay küçük ahşap fıçılar - 6 ay şişe. Renk: Yoğun ruby kırmızısı. Aroma: Çilek, Kuru erik, Yaban gülü. Sıcaklık: 12° C. İdeal eşleşme: Çikolata, olgun peynirler.
...Renk: yoğun yakut kırmızısı. Aromalar: belirgin kiraz ve vanilya notaları ile geniş ve kalıcı. Ağız: dolgun, yuvarlak, yumuşak ve dengeli taninlere sahip. Servis sıcaklığı: 16-18°C. Eşleşmeler: kırmızı et, av etleri ve olgun peynirler ile mükemmel bir uyum sağlar. Şarap yapımı: üzümler saplarından ayrıldıktan sonra, şıra 24-26°C sıcaklıkta 6-7 gün boyunca kabukları ile birlikte bekletilir. Malolaktik fermentasyon tamamlandıktan sonra, bir kısmı bariklerde, diğer kısmı ise çelik tanklarda olgunlaştırılır. Yaşlanma kapasitesi: hasat yılına göre 2 yıl ve daha fazla.
İtalya, Maruggio
... Tat: Kuru ve serin Servis sıcaklığı (celsius): 8° -10° C Tavsiye edilen: Aperatif, atıştırmalıklar, çorbalar ve hafif kuru, haşlanmış kırmızı et, beyaz et, balık, kabuklu deniz ürünleri, olgun peynirler.
İtalya, Sant'ilario D'enza
... sunuyoruz. Standart Parmigiano Reggiano'nun yanı sıra, Organik Parmigiano Reggiano, “Dağ Ürünü” sertifikalı olanı ve nihayetinde “Sadece İtalyan Kırmızı Lekeli” olanı üretiyoruz. Peynir yelpazemiz geniş ve çeşitlidir: en sevilen DOP'lar arasında Grana Padano ve Pecorino Romano'yu sunuyoruz, ayrıca mozzarella di bufala ve burrata gibi taze peynirler ve vejetaryenler için uygun olgun peynirler, örneğin...
İtalya, Montelibretti
... fabrikası CE damgasına sahiptir (IT F8W1G CE). Şirket, taze peynirler üretiminde uzmanlaşmıştır; bunlar arasında ilk tuz, stracchino ve robiola, olgunlaşmış peynirler ve ricotta bulunmaktadır. Ayrıca beyaz ve meyveli yoğurt ile pastörize süt de üretilmektedir. Ticari teklifimiz, masa tüketimi için uygun olan ve birkaç haftalık olgunlaşmadan sonra pazarlanan yarı olgun peynir Orazio'ya odaklanmaktadır. Kuru tuzlama ve doğal ortamda olgunlaşma, onu duyusal özellikleri açısından benzersiz kılmaktadır.
...LACTOVIL, Portekiz'deki süt ürünleri sektöründe referans bir şirkettir ve çeşitli peynir türlerinin üretimi ve ticareti ile uğraşmaktadır: Koyun sütü peynirleri, Keçi sütü peynirleri, İnek sütü peynirleri, Koyun lor peyniri. Tabak peynirleri, Olgun peynirler, Tereyağlı peynirler, Baharatlı peynirler, Yarım yağlı peynirler, Hafif peynirler, Flamengo peynirleri, Top peynirler, Çubuk peynirler, Lor...
İspanya, Porzuna (ciudad Real)
... sağlar. Süt, yerel hayvancılıktan elde edilmektedir ve bu hayvanların gelişmesi için daha iyi bir ortam olamazdı, bu da bize bu değerli malzemeyi sunar. Bu peynir, eski peynirler gibi bir tat sunuyor. Villajos Sızma Zeytinyağı, Cornicabra ve Arbequina çeşitlerinden elde edilmektedir ve üretim sürecinin her aşamasında titiz bir kalite kontrolü uygulanmaktadır. Villajos yağı, kişilik ve büyük bir lezzet sunan bir yağdır. Peynirlerimiz, hem ulusal hem de uluslararası çeşitli yarışmalarda ödüller kazanmış olup, farklı olgunluklarda, olgun, yarı olgun ve rezerv peynirlerimizle ödüller almıştır.
İtalya, Cornegliano Laudense
...1980'lerde kurulan şirket, sürekli olarak gelişim göstermiştir. Bu, geleneksel ve özgünlükten ödün vermeden süt ürünlerini sürekli olarak iyileştirmeye yönelik belirli teknolojilere uygun çözümler arayışında olan iş gücünün sürekli çabası sayesinde olmuştur. BIOTEC FERMENTI S.R.L, yumuşak peynirler, olgun peynirler, çekilmiş hamurlar ve fermente süt üretimi için tüm ihtiyaçları karşılayabilecek geniş bir laktik fermentler yelpazesi sunmaktadır; ayrıca kültür ortamları, doğal peynir altı suyu, polimerler ve gıda yardımcı maddeleri sağlamaktadır.
İtalya, Cosio Valtellino
...Bongetta Formaggi, İtalyan ve diğer peynirlerin olgunlaştırılması ve dilimlenmesi konusunda uzmanlaşmıştır. Tam bir peynir paketi sunma kapasitesine sahibiz: Farklı olgunluk, dilimleme ve rendelenmiş seçenekleriyle Grana Padano Dop ve Parmigiano Reggiano Dop. Birçok İtalyan DOP'si: Taleggio Dop, Gorgonzola Dop, Asiago DOP, Montasio DOP, Casera DOP, Bitto DOP, Bufala DOP, Pecorino Romano DOP, Fontina DOP, Quartirolo DOP, İsviçre peynirleri, sert peynirler, yumuşak peynirler, keçi ve koyun peynirleri, Provoloni, genç süt peynirleri, yarı olgun ve süper olgun peynirler.
Peynir üretim tesisimiz, kendi çiftliğimizden taze süt kullanarak koyun ve inek sütünden taze ve olgun peynirler üretmektedir.
İspanya, CORNUDELLA DE MONTSANT
Taze ve olgun peynirler üreten bir firma.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play