Fransa, Saint-Etienne
CENTRALE D, Saint-Etienne'de bulunan bir toptancı gıda işletmesidir ve hem profesyonellere hem de bireylere hizmet vermektedir. CENTRALE D, profesyoneller ve bireyler için geniş bir gıda ve ambalaj ürünleri yelpazesi sunmaktadır. CENTRALE D'de, geniş bir gıda ürünleri yelpazesi bulacaksınız: - Espace Frais'imizde: peynirler, süt ürünleri, meyve ve sebzeler, etler ve balıklar, şarküteri ürünleri,...
Fransa, Rungis
... kuzular arasında "ön tuzlu" kuzu bulunmaktadır. Bu kuzu, Somme Körfezi veya Mont-Saint-Michel Körfezi gibi ön tuzlu alanlarda yarı özgür olarak yetiştirilmektedir. Ayrıca, A.O.P. (Appellation d'Origine Protégée) belgesine sahip olan tek et türüdür. Aynı zamanda "Ouestran" olarak da adlandırılmaktadır. Etinin, otladığı yerlerden dolayı özel, iyotlu bir tadı vardır ve daha koyu bir ete sahiptir. Kuzu eti, hem geleneksel hem de yaratıcı birçok hazırlama seçeneği sunmaktadır. Kuzudan birçok farklı kesim yapılmaktadır.
Almanya, Wörrstadt
... Sinenses) soğuk presleme ile elde edilmiştir. Aynı zamanda et sosları veya meyveli pilav salatası gibi tuzlu yemekler için de harika bir şekilde uygundur, ayrıca lor tatlıları, tatlılar veya tatlı sosları zenginleştirmek için de idealdir. İçindekiler: %100 doğal portakal yağı (Citrus Sinensis) ital.* *=kontrol edilen ekolojik üretimden Alerjenler: içermez Vejetaryen: Evet Vegan: Evet...
... işleme ve üretim aşamasına kadar dikkatle takip edilmektedir. Aşağıdaki gibi geniş bir donmuş domuz eti yelpazesi sunuyoruz: - Donmuş domuz bağırsakları - Donmuş domuz beyni - Domuz Kuyruğu - Domuz Kaburga - Domuz Ayakları - Domuz Arka Ayakları - Domuz Ön Ayakları - Domuz Bacağı - Domuz Midesi - Domuz İnce Bağırsakları - Domuz Kulağı - Domuz Kulağı Flapı - Domuz Baş - Domuz Bacakları - Bütün Domuz Carcasi - Domuz Göbeği 10 - Islak Tuzlu Domuz Derisi - Domuz Sırt Yağı - Derisi Soyulmuş Domuz Sırt Yağı...
Fransa, Olivet
...Referans 9990000016266 Kızartılmış ve hafif tuzlu kaju fıstıkları, bir aperatif ile çok iyi gider. Fırında kızartılmış ve tuzlu kaju fıstıkları...
İspanya, Toral De Los Vados-León-España
...Juan Fernández S.L. Şarküteri ve Sucuk Fabrikası Elaborados gibi el yapımı ürünler: El Botillo del Bierzo, acı ve tatlı chorizolar, Chorizo Herradura, Lomo Embuchado, Jamón Curado, San Martiños (Salchichón), Cecina de Babilla, Lacón Ahumado, Panceta, tütsülenmiş bacon, Lacón Braseado (Gurme Ürün) ve diğerleri... Ayrıca, taze domuz eti ürünlerimiz de mevcuttur: Chuleteros, Solomillos, Costilla, Panceta, Lacón, taze Jamón, taze Codillo ve tuzlu ve taze ürünler olarak: Oreja, Rabo, Espinazo, Cabeza de Cerdo, Morro, Pata de Cerdo.
Almanya, Wasserburg Am Inn
...MEGGLE'nin FONDOLAC ürün yelpazesi, pişirilmiş jambon, soslar, lezzetli yiyecekler ve sosis ürünleri gibi tuzlu ürünler için emülsifikasyon, stabilizasyon ve lezzet artırımı konusunda mükemmel işlevsel özellikler sunar. Kısmen delaktoslu peynir altı suyunun sprey kurutulmasıyla, MEGGLE, karşılaştırmalı olarak yüksek protein içeriğine sahip kısmen delaktoslu bir peynir altı suyu tozu üretmektedir...
Güney Kore, Seongnae-Ro 6-Gil, Gangdong-Gu, Seoul
...<Ürün Açıklaması> Kore usulü kurutulmuş et - Zengin bir tat için kaliteli malzemeler kullanın - Sığır etinin dokusunu zenginleştirmek için <Şirket Bilgisi> Dowon FT A.Ş., çeşitli Kore gıda ve içeceklerini üretip dağıtmaktadır. Modern tesislere sahip bir fabrikadır ve güvenli malzemeler kullanarak çeşitli ürünler üretmektedir. Dünyaya Kore mutfağını sunmak istiyoruz. Kore'nin mükemmel gıda ve içeceklerini dünya pazarına tanıtıyoruz. Çabalarımızın size daha özel bir değer katacağına eminim. Marka Adı: Dowon FT Menşei: Güney Kore...
Fransa, Carquefou
...Yarım tuzlu ürün yelpazemiz, klasik salamura ürünlerini, yani diz, göğüs, omuz... ve eski usul tütsüleme ile sunmaktadır. Ayrıca kış yemekleri hazırlamak için kitler, lahana turşusu çeşitleri, küçük tuzlu mercimek, güveç, şeytan usulü omuz vb. içermektedir. Eski usul tütsülenmiş bonfile ile samimi anları da unutmuyoruz.
...Genç, tuzlu su içinde kesilmiş jackfruit. Et benzeri dokusu sayesinde, olgunlaşmamış jackfruit, doyurucu vegan yemekler için ideal bir temel oluşturur. Lotao jackfruit, Sri Lanka'daki küçük çiftliklerden gelmektedir. Hazırlık: Meyve etini iyice süzün, isteğe göre baharatlayın ve 2 yemek kaşığı yağ ile 10-15 dakika marine edin. Daha sonra, istenilen kızarıklığa ulaşana kadar en az 4-5 dakika tavada kızartın ve mevsim sebzelerini ekleyin. Lotao pirinci, kısır, burger içinde veya salatalarda servis edin.
ufs.country_names.RU, Moscow
...Tepsilerimiz hermetik (kapatılmış) kaplama ile, böylece sıvı dışarı akamaz. Tepsideki nem emici peçete, paketlenmiş ürünü - etin kendisi veya kıyma - taze ve kuru tutar. Ayrıca, geniş bir çalışma sıcaklığı aralığına sahip alt termoformlama bantları da üretiyoruz - bunlar taze, tuzlu, tütsülenmiş balık paketleme, tütsülenmiş etler ve yarı mamul ürünler (sosisler, lezzetler, köfte için dondurulmuş hamurlar, lahana dolması, krep ve diğer yemekler) için kullanılır. Bizimle en iyi paketleme çözümlerine sahip olacaksınız!
Fransa, Tonneins
...80g önceden patlatılmış mısır için şeffaf kaplar. Sinema etkisi garanti! Lot-et-Garonne'de üretilen tatlı/tuzlu PATLAMIŞ MISIR! Son kullanma tarihi: 12 ay Net ağırlık: 80g Ambalaj: x12...
...Marine Yağı Provence -Doğal- deniz tuzu ile Aromatik, güçlü ot notası, lezzetli kırmızı biber parçaları ve karakteristik yoğun sarımsak notası, yaz sonlarında Provence'ın tadını tabağınıza getiriyor. Tüm et türleriyle, özellikle kuzu eti ve deniz ürünleriyle iyi gider. Eklenmiş alerjen yok*. Ekmek ürünleri için de uygundur. Hela. Et işleme, HoReCa ve gıda hizmetleri için tat ve modern...
Fransa, Malataverne
...Malzemeler Domuz yağı, tavuk ciğeri, baharatlı chorizo %20 (domuz eti (AB menşeli), tuz, süt tozu, dekstroz, baharatlar, et aroması, antioksidan E316, koruyucu E250, renklendirici E120), su, kırmızı biber, yumurta, tuz, karabiber, acı biber %0,1...
İtalya, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Seçilmiş domuz etleri, orta kıyım ve küp küp kesilmiş yağ ile hazırlanır, kolajen kılıfına doldurulur ve olgunlaştırılır. PROSCIUTTO - "CASALINGO ALLA TOSCANA" domuz bacağı. FINOCCHIONA, Seçilmiş domuz etleri ile hazırlanmış, rezene tohumları ile aromalandırılmış tipik bir Toskana sosisidir, kolajen kılıfında. PANCETTA, saf domuz etinden, yuvarlanmış veya açılmış, tuzlu ve Toskana usulü olgunlaştırılmıştır.
Fransa, Gouville-Sur-Mer
...Normandiya IGP istiridyesi, zarif karakteri ve olağanüstü tuzlu tadıyla öne çıkıyor. Normandiya kıyısının temiz ve besin açısından zengin sularında yetiştirilen bu istiridye, gelişimi için ideal koşullardan faydalanıyor.
...Format M19//16 L20 Zamak veya pirinçten (isteğe bağlı) kesilmiş anahtarlar, 400 farklı kombinasyon veya tek kombinasyon. 190 kombinasyon ile genel geçiş mümkündür. Anahtar çıkışı 90° sağa veya 90° sola dönebilir ya da 2 anahtar çıkışı 180° olabilir. Rotor ve stator AISI 316L paslanmaz çelikten yapılmıştır. AISI 304L paslanmaz çelik somun ile sabitlenir. Tuzlu sis testine 500 saat dayanıklılık. Ayrı olarak sipariş edilebilen çeşitli kam modelleri (7 mm kare ile tahrik). Ek koruma için ayrı olarak sipariş edilebilen siyah plastik kapak.
... etkinliklerine sahiptir. C vitamini ayrıca ışığa, ısıya ve metal iyonlarına karşı hassasiyeti aşar, kolayca oksitlenme dezavantajlarını giderir. Çeşitli zenginleştirilmiş gıdalarda, diyet takviyelerinde ve içeceklerde yaygın olarak kullanılan bir besin katkı maddesidir. Sodium Ascorbyl Phosphate, stabil olup mükemmel oksidasyon dayanıklılığına sahiptir, gıdaların raf ömrünü etkili bir şekilde uzatabilir; çeşitli konserve, paketlenmiş gıdalar ve taze et ürünleri için renk koruma ajanıdır. C vitamini, suda çözünebilen sodium phosphate beyazlatıcı ajandır. CAS. No:66170-10-3...
...Et ürünleri, baharat karışımları ve dondurulmuş ürünler için rafine özel tuz Yağ kaplı tuz nerelerde kullanılır? Gıda maddelerine tuzlu bir tat vermek için, özellikle hazırlık aşaması ile tüketim arasında bir süre geçtiğinde, Salinor yağ kaplı tuz devreye girer. Bu ekipman sayesinde, tuzun doğal özelliklerinden bazılarını kaybetmeden, ince bir yağ tabakası (tatsız kanola yağı) ile kaplanmış olur...
İtalya, Monterotondo
... Çok yönlü bir gıda olan bu yağ, hamur işleri, ekmekler ve tatlı hazırlıkları için mükemmel bir bitkisel tereyağı alternatifi olarak kullanılabilir. Hem tatlı hem de tuzlu birçok kullanımda egzotik bir dokunuş ve karakteristik bir aroma katmak için idealdir.
İtalya, Conegliano
... aperitifler sırasında, tuzlu focaccia ve bisküvilerle eşleştirilerek, hem de sebze bazlı ilk yemekler veya ızgara balık ya da fırınlanmış beyaz et ile ikinci yemekler olarak servis edilebilir.","Colour":"Renk: Saman sarısı, hafif yeşilimsi yansımalarla"}...
Fransa, Pleucadeuc
...• IQF dondurulmuş porsiyonlarda tuzlu ve tatlı soslar, tereyağları ve baharatlar • 5 ila 25 g UYGULAMALAR • Dondurulmuş hazır yemekler (balık, et, sebzeler, sote) • Et, makarna, balık, sebzelerle birlikte servis • Et ve balık parçaları üzerinde soslama ÜRÜN AVANTAJLARI • Sabit ağırlık • Kolay dozaj, porsiyon maliyetinin kontrolü • Kullanıma hazır • Depolama ve stok yönetimi...
Avusturya, Traismauer
...Ağızda yenilebilen atıştırmalık, büyük tasarım esnekliği ile Özel ambalaj çözümleri Değişken şekiller: top, küp, kubbe, kalp Yumuşak veya gevrek pişirilmiş, tatlı veya tuzlu Birçok olası malzeme: tohumlar, otlar, meyveler, kuruyemişler, et...
...PIE'ler hem tatlı hem de tuzlu olabilir. Hamurdan yapılan bu lezzetler, pişerken kabuk haline gelir ve içinde çeşitli dolgular barındırır. Tatlı PIE'ler her türlü meyve ve kuruyemiş içerebilir. Popüler bir örnek elmalı PIE'dir. Öte yandan, tuzlu PIE'ler et, patates veya yumurta içerebilir. 3 tür PIE vardır: - Malzemeleri tamamen saran, hem alt hem de üstte kabuğa sahip PIE'ler, - Altında...
... için geliştirilmiş kuru ürünleri kapsar. Protein açısından zengin maddelerin hidrolizi ile oluşurlar. - Baharat karışımı: Ağırlıklı olarak tat artırıcılar, sofra tuzu, yaygın şeker türleri veya diğer taşıyıcı maddelerden oluşan serpilerek kullanılabilen ürünlerdir. Ayrıca baharatlar, maya, sebzeler, mantarlar, baharatlar, otlar ve/veya bunlardan elde edilen ekstraktlar içerebilir. Tatlı ve tuzlu baharatların yanı sıra, size çeşitli tuz ve şeker çeşitleri de sunuyoruz.
Sırbistan, Subotica
...Dik, hızlı büyüyen bir habitus ile orta-yüksek çeşit ve yüksek verim. POLİNATÖRLER: Kendine verimli. MEYVE GÖRÜNÜMÜ: Meyvenin uzun ve asimetrik bir şekli vardır. Parlak kırmızı renkte, sarı-yeşil bir zemin üzerinde çoğunlukla kaplı olan pürüzsüz bir kabuk. Et kısmı beyaz, sulu, sert ve çıtırdır. MEYVE BOYUTU: Orta ila büyük meyve. HASAT: Temmuz ortası ile sonu ve Ağustos başı. TİCARİ KULLANIM: Tuzlu ve aromatik. Taze, kuru veya ...
...Üzüm Cinsi: %100 Arneis. Şarap Yapımı: 18°C'de 3 hafta boyunca paslanmaz çelik tanklarda fermentasyon. Olgunlaşma: Yaklaşık 8 ay boyunca paslanmaz çelik tanklarda "sur lies" kalma. Renk: Hafif yeşilimsi yansımalarla saman sarısı. Koku: Narenciye ve olgun armut notalarıyla zengin, hafif ve çiçeksi. Tat: Kalıcı bir bitişe sahip, tuzlu ve dolgun. Alkol Oranı: ±%13,5 Gastronomik Eşleşme: Aperitif olarak mükemmel; mezeler, hafif makarnalar, balık ve beyaz et yemekleri için uygundur. Yaklaşık 8°C'de servis edin.
Fransa, Paris
... fruit comestible à coque, qui séduit déjà depuis l’époque des hommes des cavernes.":"Ceviz, kabuklu yenilebilir bir meyvedir ve mağara adamlarından beri insanları cezbetmektedir.","Référence:NoixBioCoqueAOCPerigord1":"Referans:NoixBioCoqueAOCPerigord1","Nous la dégustons sucrée, salée et elle fait du bien à notre palais et à notre santé.":"Onu tatlı, tuzlu olarak tadıyoruz ve bu hem damak tadımıza hem de sağlığımıza iyi geliyor."}...
Fransa, Aix En Provence
... tarzlarına uyacak şekilde (jel, sabun, çeşitli boyutlarda şişeler) tasarlanmıştır. KARMA VE BOŞALTMA: hamur, tuzlu su ile soda ve kirlerden arındırılır, ardından dinlenmeye bırakılır. DÖKME VE KURUTMA: hamur bir kalıba dökülür.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play