...Et ürünleri, baharat karışımları ve dondurulmuş ürünler için rafine özel tuz Yağ kaplı tuz nerelerde kullanılır? Gıda maddelerine tuzlu bir tat vermek için, özellikle hazırlık aşaması ile tüketim arasında bir süre geçtiğinde, Salinor yağ kaplı tuz devreye girer. Bu ekipman sayesinde, tuzun doğal özelliklerinden bazılarını kaybetmeden, ince bir yağ tabakası (tatsız kanola yağı) ile kaplanmış olur...
İtalya, Conegliano
... aperitifler sırasında, tuzlu focaccia ve bisküvilerle eşleştirilerek, hem de sebze bazlı ilk yemekler veya ızgara balık ya da fırınlanmış beyaz et ile ikinci yemekler olarak servis edilebilir.","Colour":"Renk: Saman sarısı, hafif yeşilimsi yansımalarla"}...
Fransa, Pleucadeuc
...• IQF dondurulmuş porsiyonlarda tuzlu ve tatlı soslar, tereyağları ve baharatlar • 5 ila 25 g UYGULAMALAR • Dondurulmuş hazır yemekler (balık, et, sebzeler, sote) • Et, makarna, balık, sebzelerle birlikte servis • Et ve balık parçaları üzerinde soslama ÜRÜN AVANTAJLARI • Sabit ağırlık • Kolay dozaj, porsiyon maliyetinin kontrolü • Kullanıma hazır • Depolama ve stok yönetimi...
Avusturya, Traismauer
...Ağızda yenilebilen atıştırmalık, büyük tasarım esnekliği ile Özel ambalaj çözümleri Değişken şekiller: top, küp, kubbe, kalp Yumuşak veya gevrek pişirilmiş, tatlı veya tuzlu Birçok olası malzeme: tohumlar, otlar, meyveler, kuruyemişler, et...
...PIE'ler hem tatlı hem de tuzlu olabilir. Hamurdan yapılan bu lezzetler, pişerken kabuk haline gelir ve içinde çeşitli dolgular barındırır. Tatlı PIE'ler her türlü meyve ve kuruyemiş içerebilir. Popüler bir örnek elmalı PIE'dir. Öte yandan, tuzlu PIE'ler et, patates veya yumurta içerebilir. 3 tür PIE vardır: - Malzemeleri tamamen saran, hem alt hem de üstte kabuğa sahip PIE'ler, - Altında...
... için geliştirilmiş kuru ürünleri kapsar. Protein açısından zengin maddelerin hidrolizi ile oluşurlar. - Baharat karışımı: Ağırlıklı olarak tat artırıcılar, sofra tuzu, yaygın şeker türleri veya diğer taşıyıcı maddelerden oluşan serpilerek kullanılabilen ürünlerdir. Ayrıca baharatlar, maya, sebzeler, mantarlar, baharatlar, otlar ve/veya bunlardan elde edilen ekstraktlar içerebilir. Tatlı ve tuzlu baharatların yanı sıra, size çeşitli tuz ve şeker çeşitleri de sunuyoruz.
Sırbistan, Subotica
...Dik, hızlı büyüyen bir habitus ile orta-yüksek çeşit ve yüksek verim. POLİNATÖRLER: Kendine verimli. MEYVE GÖRÜNÜMÜ: Meyvenin uzun ve asimetrik bir şekli vardır. Parlak kırmızı renkte, sarı-yeşil bir zemin üzerinde çoğunlukla kaplı olan pürüzsüz bir kabuk. Et kısmı beyaz, sulu, sert ve çıtırdır. MEYVE BOYUTU: Orta ila büyük meyve. HASAT: Temmuz ortası ile sonu ve Ağustos başı. TİCARİ KULLANIM: Tuzlu ve aromatik. Taze, kuru veya ...
...Üzüm Cinsi: %100 Arneis. Şarap Yapımı: 18°C'de 3 hafta boyunca paslanmaz çelik tanklarda fermentasyon. Olgunlaşma: Yaklaşık 8 ay boyunca paslanmaz çelik tanklarda "sur lies" kalma. Renk: Hafif yeşilimsi yansımalarla saman sarısı. Koku: Narenciye ve olgun armut notalarıyla zengin, hafif ve çiçeksi. Tat: Kalıcı bir bitişe sahip, tuzlu ve dolgun. Alkol Oranı: ±%13,5 Gastronomik Eşleşme: Aperitif olarak mükemmel; mezeler, hafif makarnalar, balık ve beyaz et yemekleri için uygundur. Yaklaşık 8°C'de servis edin.
Fransa, Paris
... fruit comestible à coque, qui séduit déjà depuis l’époque des hommes des cavernes.":"Ceviz, kabuklu yenilebilir bir meyvedir ve mağara adamlarından beri insanları cezbetmektedir.","Référence:NoixBioCoqueAOCPerigord1":"Referans:NoixBioCoqueAOCPerigord1","Nous la dégustons sucrée, salée et elle fait du bien à notre palais et à notre santé.":"Onu tatlı, tuzlu olarak tadıyoruz ve bu hem damak tadımıza hem de sağlığımıza iyi geliyor."}...
Fransa, Aix En Provence
... tarzlarına uyacak şekilde (jel, sabun, çeşitli boyutlarda şişeler) tasarlanmıştır. KARMA VE BOŞALTMA: hamur, tuzlu su ile soda ve kirlerden arındırılır, ardından dinlenmeye bırakılır. DÖKME VE KURUTMA: hamur bir kalıba dökülür.
Fransa, La Ville Aux Dames
...Maé silikon kalıpları, tatlı ve tuzlu hazırlıklarınızın (pasta, dondurma, kek, meze, deniz ürünleri ve et ürünleri, çörek, hamur işleri...) hem dondurulması hem de pişirilmesi için tasarlanmış kalıplardır. Yoğun kullanım için premium gıda silikonu -45°C ile +280°C arasındaki sıcaklıklara dayanıklıdır Kolay çıkartma (öneri: dondurulduktan sonra çıkartma) Fransa'da üretilmiştir Format: Bireysel Boyut: 400x600mm...
Tunus, Hammam Sousse
... çok yönlüdür. Hem tuzlu hem tatlı olarak, ya yalnız başına ya da daha büyük bir yemeğin bileşeni olarak servis edilebilir. Kuzey Afrika ülkelerinde genellikle et veya sebze yahni ile birlikte sunulur. Tunuslular, genellikle kök sebzeler ve kabakların karışımı olan bir sebze yahni ile servis edilen bir kuskus yemeğini çok değerli bulurlar. Genellikle kuskus yahniye domates eklerler. Libya'da ise bazen irmik yerine darı ile yapılır ve en sık kuzu eti ile servis edilir. Tunuslular, kuskuslarını Harissa ile bolca baharatlandırmayı severler ve onu bir balık bouillabaisse ile birlikte sunarlar.
İtalya, Turin
... AÇIKLAMASI Besleyici ve çok yönlü olan pancar, hem tatlı hem de tuzlu lezzetlere lezzetli bir toprak tadı katar. Organik ve konvansiyonel olarak dilimlenmiş veya toz halinde mevcut olan pancarlarımız, diğer tatlarla harmanlanırken, yapay renklendirici ihtiyacını ortadan kaldıran muhteşem bir bordo rengi vererek öne çıkar. Dondurulmuş kurutulmuş pancarı salatalara, çorbalara ve tuzlu soslara ekleyin. Smoothielere ve fırın ürünlerine pancar tozu ekleyerek süper gıda besin değerini ve derin, zengin rengi artırın.
Fransa, Auxerre
...{"Nez gourmand, expression des fruits mûrs du Chenin, poire mûre et coing":"Açık bir burun, olgun Chenin meyvelerinin ifadesi, olgun armut ve ayva.","Nez":"Burun","Accord metvin":"Yemek ve şarap eşleşmesi: Aperatif, Tatlı, Foie Gras, Tatlı-tuzlu yemekler elma/keçi peyniri.","Appellation":"Appellation: Montlouis","Conditionnement":"Paketleme: 75cl'lik 6 şişe karton.","Le mot du vigneron":"Şarap...
Fransa, Copponex
... Karakterli bir elma olan Kanada'nın Grise Reinette'si, hafif tatlı ve ekşi dengeli tatlarıyla damakları şaşırtıyor. Düzensiz şekli ve bronz rengi ona rustik bir görünüm kazandırıyor. Kaba kabuğu, hafif ekşi ve biraz tatlı, aromalı, çıtır bir eti örtüyor. Çiğ olarak tüketildiğinde beğenilen Kanada'nın Grise Reinette'si, özellikle mutfak ve pastacılık için mükemmeldir. Özellikle tatlı-tuzlu yemeklerde, kan sosu ve elmalı tart gibi yemeklerde avantajlarını ortaya çıkarıyor.
Ukrayna, Kharkiv
...▪ %100 DOĞAL İÇERİKLER. Koruyucu yok, MSG yok, yapay tatlandırıcılar veya renkler yok. Sadece deniz tuzu ve 7 aşamalı arıtma sürecinden geçen baharatlar. ▪ KİMYASAL EKSTRAKT YOK DENİZ TUZU. Tuz, güneş ve rüzgar etkisiyle tuzlu suyun buharlaşmasıyla doğal yolla elde edilir. KİMYASAL İŞLEME YOK, KÜTLELEŞME ÖNLEYİCİ EKLENMEMİŞTİR. ▪ EVRENSEL KARISIM. İlk yemekler, et yemekleri, salatalar...
İtalya, Lauro
... malzeme olup, özellikle Sicilya mutfağında yaygın olarak kullanılmaktadır; çünkü gerçekten ilginç tatlar, kokular ve hisler sunma yeteneğine sahiptir. Hem tatlı hem de tuzlu çeşitli yemeklerin hazırlanmasında kullanılabilir; tatlılar, lokumlar, dondurmalar, makarnalar, balık ve et yemekleri gibi.
İtalya, Orsogna
...Restoran, pizzacılar, catering için ürün. Özellikler: İnce dilimlenmiş Siyah Trüf (Aestivum), zeytinyağı ve bir tutam tuz ile korunmuştur. Tavsiye edilen doz: Kişi başına 10/15 gr. Faydalı öneriler: Kullanıma hazır ürün. Tüketim: İlk yemekler için sos (tagliatelle, tortellini, tortelloni, krep, pirinç, doldurulmuş makarnalar vb.), tuzlu iç harçlar, et ve balık carpaccio, omlet ve fritata, sos...
ufs.country_names.RU, Moscow
...Kekik, en eski tıbbi bitkilerden biridir. Romalılar onu peynir ve alkollü içeceklerde tatlandırırken, depresyon için bir ilaç olarak, çok utangaç insanlar için kullanmışlardır. Askerler ise savaşta cesur olmak için onunla banyo yaparlardı. Kullanım Alanları Salatalar, soslar, çorbalar, turşular, ızgara et, kümes hayvanı yemekleri. Tat tuzlu 100 gr'daki besin değeri. Protein (g / 100g)… 9 Yağ (g / 100g)… 7,5 Karbonhidrat (g / 100g)… 45 Enerji değeri (kcal / 100g)… 280...
Fransa, Levallois Perret
...Tarçın çubukları, tuzlu tarifleri, tatlıları ve kokteylleri aromalandırır. Sıcak, odunsu ve hafif tatlı lezzetlere sahip bu turuncu baharatın birçok kullanımı vardır. Bu formda, tarçının aromaları çok daha iyi korunacaktır. Mutfakta Tarçın Çubukları Kullanımları: * Tuzlu Tarçın: Tajine'nin bir bileşeni olup, çorba veya püreye aroma katmak için de kullanılır. Tarçın, sebze, balık veya beyaz et...
İtalya, Barberino Di Mugello
...SALAME TOSCANO, Seçilmiş domuz etleri, orta kıyım ve küp küp kesilmiş yağ ile hazırlanır, kolajen kılıfına doldurulur ve olgunlaştırılır. PROSCIUTTO - "CASALINGO ALLA TOSCANA" domuz bacağı. FINOCCHIONA, Seçilmiş domuz etleri ile hazırlanmış, rezene tohumları ile aromalandırılmış tipik bir Toskana sosisidir, kolajen kılıfında. PANCETTA, saf domuz etinden, yuvarlanmış veya açılmış, tuzlu ve Toskana usulü olgunlaştırılmıştır.
...Format M19//16 L20 Zamak veya pirinçten (isteğe bağlı) kesilmiş anahtarlar, 400 farklı kombinasyon veya tek kombinasyon. 190 kombinasyon ile genel geçiş mümkündür. Anahtar çıkışı 90° sağa veya 90° sola dönebilir ya da 2 anahtar çıkışı 180° olabilir. Rotor ve stator AISI 316L paslanmaz çelikten yapılmıştır. AISI 304L paslanmaz çelik somun ile sabitlenir. Tuzlu sis testine 500 saat dayanıklılık. Ayrı olarak sipariş edilebilen çeşitli kam modelleri (7 mm kare ile tahrik). Ek koruma için ayrı olarak sipariş edilebilen siyah plastik kapak.
... etkinliklerine sahiptir. C vitamini ayrıca ışığa, ısıya ve metal iyonlarına karşı hassasiyeti aşar, kolayca oksitlenme dezavantajlarını giderir. Çeşitli zenginleştirilmiş gıdalarda, diyet takviyelerinde ve içeceklerde yaygın olarak kullanılan bir besin katkı maddesidir. Sodium Ascorbyl Phosphate, stabil olup mükemmel oksidasyon dayanıklılığına sahiptir, gıdaların raf ömrünü etkili bir şekilde uzatabilir; çeşitli konserve, paketlenmiş gıdalar ve taze et ürünleri için renk koruma ajanıdır. C vitamini, suda çözünebilen sodium phosphate beyazlatıcı ajandır. CAS. No:66170-10-3...
İtalya, Dorgali
... karmaşıklığı ve zarif, uzun süreli kalıcılığı ile iyi bir denge sağlar. Bu şarap, en özel ve şık içkilerle mükemmel bir uyum sağlar. Büyük yapı ve tuzluluğa sahip peynirler veya önemli et yemekleri ile eşlik etmek için mükemmeldir.
İspanya, Santiago De Compostela
...uzun ve kalıcı tanenler. Bu %0.0 alkol oranına sahip kırmızı şarap, et yemekleri ve koyu balıklarla harika bir tamamlayıcıdır. Tat notları: - Görsel aşama: olgun kiraz rengi, yoğun ışıkla. - Burunda: meyvelerin şaşırtıcı varlığı ve ardından hafif odunsu notalar. - Damakta: hoş bir akışkanlık, meyveli notalar ve balsamik geçiş. - Etler, kızartmalar ve tuzlu atıştırmalıklarla mükemmel uyum sağlar. Teknik veriler: - Tüketim sıcaklığı: 14º - Bardak başına kalori (100 ml): yaklaşık 18 - Üzüm: tempranillo (100%) - Alkol içeriği: %0.0...
Almanya, Remscheid
...Gıda ürünleri günümüzde, diğer günlük ihtiyaç ürünleri gibi, endüstriyel olarak işlenmektedir. Örneğin, taze yakalanan balık açık denizde tamamen işlenmektedir. Peynir, dondurulmuş et, şekerlemeler veya taze pişirilmiş kekler ve pastalar - bu ürünlerin hepsi porsiyonlanmalı, fileto haline getirilmeli veya farklı şekil ve boyutlarda kesilmelidir. Hatta bilinen tuzlu simit bile günümüzde...
Fransa, Saint Lambert De La Potherie
... oluklu plakaya sahiptir. Bu profesyonel panini makinesi, aynı zamanda profesyonel panini presi olarak da adlandırılmaktadır ve fırınınızda, atıştırmalık dükkanınızda, sandviç dükkanınızda ve diğer restoran işletmelerinizde size faydalı olacaktır. Her türlü sıcak sandviç türlerini hazırlayabilirsiniz: Kırmızı biber ve keçi peyniri, REUBEN sandviçleri (tuzlu et, lahana turşusu, İsviçre peyniri ve...
...Seçilmiş yağsız parçalar ve İberik domuzundan marmore edilmiş et ile yapılmıştır. Seçilen baharatlarla (kırmızı İberik chorizo için paprika) tatlandırılmış ve doğal bir kurutma tesisinde kurutulmuştur.
... - Biber sosunda Burger Karışımı İlginç malzemelerle birleştirilmiş burger çeşitleri Yan Yemekler Renkli Sebze Tavası Kabak - Havuç - Mısır - Pırasa - Şeker Bezelyesi Patates Wedges Baharatlı patates dilimleri fırında pişirilmiş Ekmek Sedir sepetinden taze beyaz ekmek ve sarımsak ekmeği Taco Soslar ve Dips Geniş sos çeşitliliği Taze beyaz ekmek veya et ile dip sos olarak kullanılabilecek hafif ve baharatlı sos seçenekleri Tatlı Akçaağaç Şurubu ile Krep Tatlı Muffinler Çikolata - Yaban Mersini - Ceviz Donutlar...
Eşleşen ürünler
Amerikan Büfesi
Amerikan Büfesi
Diğer Ürünler
DJ ve Animasyon
DJ ve Animasyon
Birleşik Krallık, Liverpool
...Sektöre özgü özellikler Ambalaj Kutu Diğer özellikler Depolama Türü Donmuş Konteyner Spesifikasyon Bütün Tavuk Üretici Fabrika İçindekiler Tavuk İçerik Et Adres Avusturya Kullanım Talimatı Yenilir Raf Ömrü 12 ay Menşei Avusturya Tür Tavuk Ürün Türü POULTRY Tarz DONMUŞ Parça BÜTÜN Özellik Besleyici, Şekersiz, Kafeinsiz, Trans Yağsız, Düşük Şekerli, Nikotinsiz, Düşük Yağlı, Düşük Tuzlu, Veganlar...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play