...121°C'de bir saate kadar, daha düşük sıcaklıklarda pratik olarak sınırsız. Bir gurme gibi keyfini çıkarın, ailenizi ve misafirlerinizi şımartın, bir şef gibi pişirin. Ön pişirme kolaylığı: Yemeği su banyosunda veya mikrodalgada ısıtın. Hızla kendi pişirdiğiniz yemeğe ulaşın. Avcılar, balıkçılar ve balıkçılar için vahşi yaşam ve balığı korumak için idealdir. Ayrıca kaynayan suda pişirme yeteneği...
Fransa, Faverolles-Sur-Cher
... zencefilli ekmeği paylaşmayı sevdiğimiz şekliyle. Öncelikle balı baharatlar ve çavdar ile buğday unlarıyla işleyerek bir ana hamur oluşturuyoruz. Ardından tazecik yumurtalar ve bölgeden gelen bir parça tereyağı ekleyerek yumuşaklık ve korunma sağlıyoruz. Zencefilli ekmeklerimizi LoiretCher'de üretilen ahşap kalıplarına yerleştirdikten sonra, yavaş ve nazik bir pişirme süreci başlıyor. Sonrasında zencefilli ekmeklerimizin hak ettiği dinlenme süresi geliyor; iyi bir gece uykusunun ardından paketlenip sevk edilecekler. Net ağırlık: 150g Ambalaj: Şeffaf poşet Üretim süresi: 15 gün...
...Sürekli pişirici 500klg/saat et Yenilikçi pişirme sistemi: su banyosu, homojen pişirme için sulama nozülleri. Homojen pişirme için pişiricide sıralı besleme protokolü, sos veya yağ ile (konfit, vb...) CEMMI tarafından yenilik IHM arayüzü, çeşitli pişirme türleri için tarifler (soslu, konfit, suyla, et suyu, yağda...) Yavaş pişirme (su banyosunda) termal yağ ile Düzenli ve homojen pişirme (sonsuz vida) CIP mevcut (opsiyon) Hijyenik ve sağlam tamamen paslanmaz çelik tasarım Gıda ile temas sertifikalı malzemeler...
İtalya, Trento
... ve ayırt edici bir tat için anında çözünürlük garantisi sunar. Mükemmel et suyu için idealdir, ayrıca çorbalara veya soslara da eklenebilir. Tamamen bitkisel hoş bir organik et suyu elde etmek için, 250ml suya 4g Granulare Vegetale Bio Bauer (1 çay kaşığı) ekleyin ve birkaç dakika kaynatın. Ürün, pişirme sırasında yiyeceklere (çorbalar, sebze çorbaları, soslar, ragù, etler, balıklar, risotto, yumurta vb.) eklenebilir.
Yunanistan, Ionia, Thessaloniki
...Yüksek derinlikte yapışmaz pişirme kapları - Yüksek derinlikte yapışmaz pişirme kapları. - Günlük kullanımda uzun ömürlü dayanıklılık. - Yüksek derinlik, kabı hem tava hem de yavaş pişirme için tencere olarak kullanmanıza olanak tanır. - Yüksek dayanıklılığa sahip iç yapışmaz yüzey - Çizilmelere dayanıklı güçlendirilmiş dış yüzey - Uygun ocaklar: Gaz, Elektrikli, Seramik, Halojen - Ergonomik tutma sapı - Eşit ısı dağılımını sağlamak için ocakta mükemmel oturuş - Sağlıklı ve eşit pişirme...
Fransa, Saint Lambert De La Potherie
... banyosu pişirici veya sos pişirici olarak da adlandırılmaktadır. Yavaş ve nazik bir pişirme için ideal bir araçtır ve yiyeceklerinizin kurumasını önleyecektir. Haznenin içine doğrudan hazırlıklarınızı yerleştirebilir veya su ekleyip 100 mm derinliğinde bir GN1/1 haznesi ekleyerek su banyosu pişirme yapabilirsiniz. Kapasite: GN 1/1, 150 mm derin Güç: 1200 W / 230 V Sıcaklık aralığı: 0 ile 90°C Boyutlar: U 340 x D 590 x Y 240 mm Ağırlık: 7.5 kg...
İtalya, Maruggio
...Sızma Zeytinyağı Yoğun altın rengi, soğuk sıkım yöntemiyle elde edilir. Eşsiz, dengeli ve kadifemsi bir tada sahiptir. 5,00 lt kapta mevcuttur. Ve talep üzerine 0,75 lt şişelerde de sunulmaktadır. Sızma zeytinyağı, çeşitli yemek tarifleri için uygundur: yüksek ateşte çıtır çıtır kızartarak hazırlamak veya yavaş ve uzun pişirme yöntemleriyle et güveçleri ve sebze yemekleri yapmak için kullanılabilir. Birçok tarifte fırında tereyağının yerini alarak, ev yapımı tatlılar, kekler ve elmalı turta gibi yeni bir lezzet yaratır.
İspanya, Quart
...Birinci sınıf yaprak yağı kullanılarak yapılan ve alerjen içermeyen domuz yağı. Yavaş pişirme süreci ve glüten, soya ve diğer alerjenlerin yokluğu, ürünümüzü geleneksel ve %100 doğal kılar.
Ukrayna, Kharkiv
...Kuzu, kesilmeden önce 12 aya kadar beslenir. Bu nedenle, koyun etine göre daha genç ve daha yumuşak bir et elde edilir. Bu yüzden kuzu etinin pişirme süresi belirgin şekilde daha kısadır. ... Daha belirgin, daha etli ve daha koyu olan bu et, yavaş pişirme yöntemleri için idealdir; örneğin, güveç veya kuskus.
...TK Kalbshaxenscheiben, "Ossobuco", 1,5 - 2 cm kalınlığında dilimler, parça ağırlığı yaklaşık 400 g, yavaş pişirme için yumuşak ve lezzetli beyaz dana eti spesiyalitesi. Tipik ilik kemiği ile birlikte. Artikelnummer: 052573 Basis VPE: kg / KTN Warengruppe: 05 - TK-Fleisch / 100 - TK-Rind Zutaten: Kalbfleisch ernährungsphysiologische Kennzeichen: Hiçbir beyan edilen katkı maddesi, Hiçbir beyan...
İtalya, Scandiano
...Geniş bir tekerlekli dondurucu yelpazesi. 1'den 10'a kadar tekerlek ile 600x800 veya GASTRONORM tepsileri. Özelleştirme imkanı Yavaş pişirme ve diğer fonksiyonlar dahil Tam yelpazeyi sitemizde görebilirsiniz. Hızlı Dondurucular ve Dondurucular: -40°C/-60°C ile +120°C arasındaki sıcaklıklara dayanacak şekilde tasarlanmış ve her türlü gıda ürünü için uygundur. Ekipmanlar tamamen paslanmaz çelik ile...
Özbekistan, Andijan City
... bir seçenek seçebilirsiniz. Dökme demirin, alüminyum veya paslanmaz çelik gibi diğer malzemelere göre birkaç avantajı vardır. Öncelikle, dökme demir mükemmel termal inersiye sahiptir, bu da ısıyı depolayıp eşit şekilde dağıtabileceği anlamına gelir; bu da onu uzun süreli kaynatma ve yavaş pişirme için ideal hale getirir. Ayrıca, dökme demir mükemmel termal iletkenliğe sahiptir, bu da hızlı ve...
İtalya, Bagnoregio
... 6 gün süren yavaş soğutma süreci oldukça önemlidir. Bu tür bir pişirme, tuğlaların sarıdan pembeye kadar tonlar almasını sağlarken, yavaş soğutma, ürünlerin mükemmel bir şekilde bütün kalmasını garanti eder.
Fransa, Allouville-Bellefosse
... aramaya devam ediyoruz. LA 76 nedir? Bu, çiftlikte kazanlarda pişirilmiş ve ince tuzlanmış el yapımı cipslerdir; patatesin lezzetini ön plana çıkarır. Yavaş bir pişirme için ayçiçek yağında kızartılan cipsler, güzel bir altın rengi ve sizi kayıtsız bırakmayacak bir çıtırlık elde eder. Renklendirici ve koruyucu madde içermeyen LA 76, aynı zamanda yerel tarımı ve kısa tedarik zincirini ön plana...
İtalya, Sammichele Di Bari
... ile elde edilmiştir. Bu, makarnanın pürüzlü, gözenekli ve dayanıklı olmasını sağlar, böylece pişirme sırasında mükemmel bir tutuş sağlar ve sosları en iyi şekilde tutar. Fırın ürünleri (Taralli ve diğer şekiller), yüksek kaliteli doğal malzemelerin kullanımı ve taralloya lezzet ve aroma kazandıran yenilikçi bir üretim süreci ile öne çıkmaktadır. Şirket, IFS-BCR, ISO 14001:2004, OU KOSHER, NOP/BIO sertifikalarına sahiptir.
Lüksemburg, Hautcharage
... gerçekleştirilir çünkü tat büyüsü burada gerçekleşir. Hiçbir kesinti veya fermantasyon ertelemesi yapmıyoruz ve döngülerimiz yavaş ve doğaldır. Mayalarımız nazik olup, maya dozları modern fırıncılığın uyguladığına göre 10 kat daha düşüktür. Moderniteye tek bir tavizimiz, ön pişirme ve ardından dondurmadır. Bu çalışma tekniği, üretimde stres olmadan çalışmamızı sağlar çünkü zaman veya organizasyon açısından hiçbir kısıtlama yoktur.
Fransa, Nantes
...Organik restoranlar ve catering hizmetleri. Yerel ürünler ve üreticilerle uyumlu mevsimlik organik mutfak. Yerinde satış ve paket servis. Salon kiralama. Yemek tepsisi teslimatı. Yavaş ve düşük sıcaklıkta pişirme. Vejetaryen ve vegan mutfak ustalığı. Nantes, Loire Atlantique'te bulunmaktadır. Yerel mutfak, deniz ve kara mutfağı.
Monako, Monaco
... ediyoruz. Bu, her bir yeşil kahve kalitesini ayrı ayrı pişirerek, en iyi tat gelişimini sağlayan ideal kavurma profilini elde etmek içindir. Kavurma sırasında, amacımız her bir ham kahvemizin duyusal profilini geliştirmektir. Espresso Monte Carlo, kahvenin daha iyi gelişmesini sağlamak için düşük ısıda yavaş pişirme yöntemini tercih etti. Gastronomi için iyi bir aşçı gibi, bu kahve kavurma yöntemi, her bir özel tarifimizde bulduğunuz kalite ve aromatik karmaşıklıktan doğrudan sorumludur! "Ayrı kavurma" ve "yavaş kavurma" yöntemlerini tercih ettik.
İspanya, Montblanc
Kendi tarım alanlarımızdan ve diğer organik çiftçilerin tarım alanlarından, sertifikalı geniş bir ürün yelpazesi üretiyoruz: sebze konserveleri, soslar, mutfak bazları, reçeller, kuru meyveler ve zeytinyağı. Size sunduğumuz gıdalar, titiz bir ev yapımı üretimin sonucudur: geleneksel tarifler, yavaş pişirme, bilinçli bir malzeme seçimi ve manuel ambalajlama ve etiketleme süreci. Eğer bir gıda...
İtalya, Florence
...Tuscan Way, Toskana'da yemek pişirme dersleri ile seyahat paketleri düzenlemeye odaklanan bir şirkettir. Web sitesi, her yemek pişirme kursunun tam açıklaması ile birlikte özel destinasyonları sunmaktadır. Ayrıca, daha önce özel tatil paketlerinden birine katılan müşterilerin yorumlarına ayrılmış bir bölüm de bulunmaktadır. Toskana köylerinin gerçek yavaş yaşamını deneyimlemenin yeni, eğlenceli ve benzersiz bir yolu.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play