İtalya, Trento
... ve ayırt edici bir tat için anında çözünürlük garantisi sunar. Mükemmel et suyu için idealdir, ayrıca çorbalara veya soslara da eklenebilir. Tamamen bitkisel hoş bir organik et suyu elde etmek için, 250ml suya 4g Granulare Vegetale Bio Bauer (1 çay kaşığı) ekleyin ve birkaç dakika kaynatın. Ürün, pişirme sırasında yiyeceklere (çorbalar, sebze çorbaları, soslar, ragù, etler, balıklar, risotto, yumurta vb.) eklenebilir.
Yunanistan, Ionia, Thessaloniki
...Yüksek derinlikte yapışmaz pişirme kapları - Yüksek derinlikte yapışmaz pişirme kapları. - Günlük kullanımda uzun ömürlü dayanıklılık. - Yüksek derinlik, kabı hem tava hem de yavaş pişirme için tencere olarak kullanmanıza olanak tanır. - Yüksek dayanıklılığa sahip iç yapışmaz yüzey - Çizilmelere dayanıklı güçlendirilmiş dış yüzey - Uygun ocaklar: Gaz, Elektrikli, Seramik, Halojen - Ergonomik tutma sapı - Eşit ısı dağılımını sağlamak için ocakta mükemmel oturuş - Sağlıklı ve eşit pişirme...
İtalya, Maruggio
...Sızma Zeytinyağı Yoğun altın rengi, soğuk sıkım yöntemiyle elde edilir. Eşsiz, dengeli ve kadifemsi bir tada sahiptir. 5,00 lt kapta mevcuttur. Ve talep üzerine 0,75 lt şişelerde de sunulmaktadır. Sızma zeytinyağı, çeşitli yemek tarifleri için uygundur: yüksek ateşte çıtır çıtır kızartarak hazırlamak veya yavaş ve uzun pişirme yöntemleriyle et güveçleri ve sebze yemekleri yapmak için kullanılabilir. Birçok tarifte fırında tereyağının yerini alarak, ev yapımı tatlılar, kekler ve elmalı turta gibi yeni bir lezzet yaratır.
İspanya, Quart
...Birinci sınıf yaprak yağı kullanılarak yapılan ve alerjen içermeyen domuz yağı. Yavaş pişirme süreci ve glüten, soya ve diğer alerjenlerin yokluğu, ürünümüzü geleneksel ve %100 doğal kılar.
Ukrayna, Kharkiv
...Kuzu, kesilmeden önce 12 aya kadar beslenir. Bu nedenle, koyun etine göre daha genç ve daha yumuşak bir et elde edilir. Bu yüzden kuzu etinin pişirme süresi belirgin şekilde daha kısadır. ... Daha belirgin, daha etli ve daha koyu olan bu et, yavaş pişirme yöntemleri için idealdir; örneğin, güveç veya kuskus.
...Sürekli pişirici 500klg/saat et Yenilikçi pişirme sistemi: su banyosu, homojen pişirme için sulama nozülleri. Homojen pişirme için pişiricide sıralı besleme protokolü, sos veya yağ ile (konfit, vb...) CEMMI tarafından yenilik IHM arayüzü, çeşitli pişirme türleri için tarifler (soslu, konfit, suyla, et suyu, yağda...) Yavaş pişirme (su banyosunda) termal yağ ile Düzenli ve homojen pişirme (sonsuz vida) CIP mevcut (opsiyon) Hijyenik ve sağlam tamamen paslanmaz çelik tasarım Gıda ile temas sertifikalı malzemeler...
...TK Kalbshaxenscheiben, "Ossobuco", 1,5 - 2 cm kalınlığında dilimler, parça ağırlığı yaklaşık 400 g, yavaş pişirme için yumuşak ve lezzetli beyaz dana eti spesiyalitesi. Tipik ilik kemiği ile birlikte. Artikelnummer: 052573 Basis VPE: kg / KTN Warengruppe: 05 - TK-Fleisch / 100 - TK-Rind Zutaten: Kalbfleisch ernährungsphysiologische Kennzeichen: Hiçbir beyan edilen katkı maddesi, Hiçbir beyan...
İtalya, Scandiano
...Geniş bir tekerlekli dondurucu yelpazesi. 1'den 10'a kadar tekerlek ile 600x800 veya GASTRONORM tepsileri. Özelleştirme imkanı Yavaş pişirme ve diğer fonksiyonlar dahil Tam yelpazeyi sitemizde görebilirsiniz. Hızlı Dondurucular ve Dondurucular: -40°C/-60°C ile +120°C arasındaki sıcaklıklara dayanacak şekilde tasarlanmış ve her türlü gıda ürünü için uygundur. Ekipmanlar tamamen paslanmaz çelik ile...
İtalya, Bagnoregio
... 6 gün süren yavaş soğutma süreci oldukça önemlidir. Bu tür bir pişirme, tuğlaların sarıdan pembeye kadar tonlar almasını sağlarken, yavaş soğutma, ürünlerin mükemmel bir şekilde bütün kalmasını garanti eder.
Fransa, Allouville-Bellefosse
... aramaya devam ediyoruz. LA 76 nedir? Bu, çiftlikte kazanlarda pişirilmiş ve ince tuzlanmış el yapımı cipslerdir; patatesin lezzetini ön plana çıkarır. Yavaş bir pişirme için ayçiçek yağında kızartılan cipsler, güzel bir altın rengi ve sizi kayıtsız bırakmayacak bir çıtırlık elde eder. Renklendirici ve koruyucu madde içermeyen LA 76, aynı zamanda yerel tarımı ve kısa tedarik zincirini ön plana...
İtalya, Sammichele Di Bari
... ile elde edilmiştir. Bu, makarnanın pürüzlü, gözenekli ve dayanıklı olmasını sağlar, böylece pişirme sırasında mükemmel bir tutuş sağlar ve sosları en iyi şekilde tutar. Fırın ürünleri (Taralli ve diğer şekiller), yüksek kaliteli doğal malzemelerin kullanımı ve taralloya lezzet ve aroma kazandıran yenilikçi bir üretim süreci ile öne çıkmaktadır. Şirket, IFS-BCR, ISO 14001:2004, OU KOSHER, NOP/BIO sertifikalarına sahiptir.
Fransa, Nantes
...Organik restoranlar ve catering hizmetleri. Yerel ürünler ve üreticilerle uyumlu mevsimlik organik mutfak. Yerinde satış ve paket servis. Salon kiralama. Yemek tepsisi teslimatı. Yavaş ve düşük sıcaklıkta pişirme. Vejetaryen ve vegan mutfak ustalığı. Nantes, Loire Atlantique'te bulunmaktadır. Yerel mutfak, deniz ve kara mutfağı.
Monako, Monaco
... ediyoruz. Bu, her bir yeşil kahve kalitesini ayrı ayrı pişirerek, en iyi tat gelişimini sağlayan ideal kavurma profilini elde etmek içindir. Kavurma sırasında, amacımız her bir ham kahvemizin duyusal profilini geliştirmektir. Espresso Monte Carlo, kahvenin daha iyi gelişmesini sağlamak için düşük ısıda yavaş pişirme yöntemini tercih etti. Gastronomi için iyi bir aşçı gibi, bu kahve kavurma yöntemi, her bir özel tarifimizde bulduğunuz kalite ve aromatik karmaşıklıktan doğrudan sorumludur! "Ayrı kavurma" ve "yavaş kavurma" yöntemlerini tercih ettik.
İtalya, Florence
...Tuscan Way, Toskana'da yemek pişirme dersleri ile seyahat paketleri düzenlemeye odaklanan bir şirkettir. Web sitesi, her yemek pişirme kursunun tam açıklaması ile birlikte özel destinasyonları sunmaktadır. Ayrıca, daha önce özel tatil paketlerinden birine katılan müşterilerin yorumlarına ayrılmış bir bölüm de bulunmaktadır. Toskana köylerinin gerçek yavaş yaşamını deneyimlemenin yeni, eğlenceli ve benzersiz bir yolu.
Bu arama terimi için popüler ülkeler