Almanya, Hamburg
...Kategori: Etler için Baharat Karışımları Meyvemsi-taze ve uyarıcı acı olan bu karışım, her türlü ızgara yiyecek için etkileyici bir etki yaratır. Özellikle kaliteli yağlarla yapılan marine sosları için çok uygundur. İçindekiler: Portakal kabuğu, Schisandra meyveleri, Kimyon, karabiber, tarçın (Canehl), Kakule, Kırmızı biber, Kırmızı biber tozu, Nane Alerjisi olanlar için not: Kuruyemiş, fıstık, susam, hardal ve kereviz izleri içerebilir. İçerik: 27 g beyaz teneke kutuda...
Fransa, Auros
...Bayonne jambonu ile rosette, doğal bağırsakta çiçekli chorizo, perche sosis, yuvarlanmış ventrèche (Fransız pancetta) ve düz ventrèche. Ayrıca pişirilmiş şarküteri ürünleri de üretiyoruz: ev yapımı sarımsaklı sosis, Espelette biberli Bask usulü pâté, ünlü büyükanneler pâté'imiz (konyak, krema ve küçük mantarlarla), pişirilmiş jambon, Béarn usulü etli kan, galabar kan ve etli brase kan, domuz ayağı terrinesi. Ayrıca, ünlü Lomo tarzı ızgara jambon ve taze sosisler gibi ızgara için marine edilmiş etler de üretiyoruz.
...Zencefil mutfakta birçok zarafet getirir. Taze, limonlu ve neredeyse meyvemsi aromalarıyla takdir edilir. Beyaz etler, tatlılar, balıklar vb. üzerinde son dokunuşlar olarak, biberin yerine kolayca kullanılabilir.
Fransa, Ham
...Dill tohumları, anethum graveolens L. bitkisinden toplanır. Dereotu, kendine özgü anason tadı ile mutfakta çok sevilen bir baharattır. Dill tohumları, ızgara veya tütsülenmiş balıklar, taze peynirler, salatalar, sebzeler, etler, kağıt kebapları, soslar, kekler, kompostolar ve reçellerle özellikle lezzetlidir. Anason tadı, bu yemeklere benzersiz bir boyut katmakta ve onlara ferahlatıcı bir dokunuş...
Fransa, Saint Cannat
...Şaraplar daha sonra birkaç ay boyunca ayrı ayrı tanklarda olgunlaştırılır ve şişelemeden önce ince bir ahşap dokunuşu eklenir. Tadım Koyu mor yansımaları olan bir renge sahip. Nane, kırmızı meyveler, olgun biber, tütsülenmiş ve hafif kavrulmuş notalara sahip bir Cabernet Sauvignon. Etli, iştah açıcı, iyi yapılandırılmış, bol meyveli bir ağız yapısı. Bu şarap, kırmızı etler ve pizzalarla mükemmel bir uyum sağlar. Bu şarap, ideal olarak 14°C ile 16°C arasında servis edilmelidir.
İtalya, Langhirano
...Doğanın ve insanın bir başyapıtıdır. Bu toprakların iyiliğinden, saf bir geleneğe saygıdan, her jambonun İtalyan lezzetinin bir başyapıtı haline geldiği zanaat bilgeliğinden doğar. Sadece İtalyan domuzlarının arka bacakları, taze etler, asla dondurulmamış, işlenmiş, özenle bakılmış ve bu toprakların, geleneğinin, havasının ve ikliminin özel mirası olan bir özenle olgunlaştırılmıştır. Ortalama ağırlık:kg. 9.5-11 Parça sayısı:2...
İtalya, Gravina di Catania
...İlk yemekler ve etler için baharat veya sosları lezzetlendirmek için. Özenle seçilmiş ve Sicilya'nın yeşil tepelerinde yetiştirilmiş taze fesleğen, bu pesto'nun temelini oluşturur; buna bademler ve bir tutam deniz tuzu eklenir. Açıldıktan sonra, üstünü kaplamak için sızma zeytinyağı ekleyin ve buzdolabında saklayın. 10/12 gün içinde tüketin. Organik, glütensiz ve vegan. Koruyucu ve eklenmiş şeker içermez. 4 dilde etiket: İtalyanca, İngilizce, Almanca ve Fransızca. Saklama süresi: Üretim tarihinden itibaren 36 ay.
İspanya, Muro De Alcoy
... baharatlı, elma, badem, yapraklı sebze ve kırmızı meyve notalarıyla tat. Aroma: Yoğun yeşil zeytin, yeşil elma, badem, incir, domates meyvesi ve bitkisi ile enginar aroması sunar. Eşleşme: Herhangi bir yemekle mükemmel bir şekilde eşleşir, özellikle salatalar, taze sebzeler, balıklar, tatlılar, taze peynirler, soslar ve etler.
Fransa, Brue Auriac
... notalarına evriliyor. Ağızda, canlı ve taze bir başlangıç hızla beyaz meyveler ve şekerli limon hissi veren dolgun ve etli bir hisle yer değiştiriyor. Uzun bir bitiş, yoğun meyve notalarıyla destekleniyor. Accords mets-vinBalık, kabuklu deniz ürünleri, yumuşak etler Service8-10°C Conservation3 yıl içinde tüketilmesi önerilir ParticularitéHéritage de Saint Victor şarabının adı, Marsilya'daki Saint Victor Manastırı'ndaki rahiplere atıfta bulunmaktadır.
Fransa, Saint Christol De Rodières
...Malzemeler: - Hardal tohumları - Alkol sirkesi - Rafine edilmemiş deniz tuzu - Su Kullanım önerileri: Etler ve sebzelerle mükemmel bir uyum sağlar. Taze salatalarınızı tatlandırmak için idealdir. Bu ürün ayrıca 100 g, 370 g, 750 g kaplarda ve 800 g ile 4 kg kovalar halinde de mevcuttur.
...Açık saman sarısı renk, altın yansımalarla, baharatlı vanilya notalarıyla çiçeksi bir aroma. Kuru tat, hoş bir şekilde taze ve kalıcı. Eşleşmeler: Aperitif olarak ideal, beyaz etler, balık yemekleri, deniz kestaneleri ve kabuklular, istiridyeler ile.
İspanya, Picassent
... ve Süt Ürünleri (Kondanse süt. Süt. Soya sütü. Bitkisel süt...) Baklagiller (Fasulye. Nohut. Mercimek...) Kıymetli Metaller (Çelik. Alüminyum. Bakır. Bakır katotları. Külçeler...) Balık ve Deniz Ürünleri (Ton balığı. Karides. Donmuş balıklar. Somon...) Petrol ve türevleri. Organik ve İnorganik Kimyasallar (Sitrik Asit. Alkol. Sodyum bikarbonat. Etanol. Metanol...) Tohumlar (Balkabağı. Arpa. Soğan. Ayçiçeği. Bezelye...). Domates (Taze. Salça...)...
Almanya, Mechelgrün
...Kendi çiftliğimizden gelen, ev yapımı organik sosis ve ev yapımı organik etler, domuz ve sığır. Belirli tarihlerde kesim yapıyoruz. Organik Et Ürünleri - Sığır Bonfile - Roastbeef - Sığır Kızartması - Domuz Kızartması - Güveç - Ekşi Kızartma Haşlama Et - Bacak Dilimleri - Sırt - Bonfile - Pirzola - Sırt Kızartması - Jambon - Pastırma - Kaburga - Et Kemikleri - Dalgalı Et Taze, tütsülenmiş ve...
Türkiye, Istanbul
Taze Tavşan eti ve Tavşan satışımız bulunmaktadır.Her ülkeye ihracat yapma kapasitesi ve et tedarik etme konusunda profesyonel olarak çalışmalarımız bulunmaktadır.Bunun yanı sıra tavşan gübresi ve tavşanlar için gerekli ekipman ve malzemeyi temin edebilirsiniz. Tavşan etinin faydaları; Beyaz etler grubundan olan tavşan eti, diğer et çeşitlerine göre, yüksek protein, demir, amino asit ve C...
... işbirliği. Aşağıdaki ürün yelpazelerini pazarlıyoruz: tuzlu/tatlı market ürünleri, içecekler, alkol, gurme ürünler, taze/dondurulmuş/şarküteri ürünleri, meyve ve sebzeler, tütsülenmiş etler ve kümes hayvanları, balıklar, etler ve sosisler, kanlar, tuzlama ürünleri ve daha fazlası. Müşterilerimiz ticaret, restoran, büyük perakende, sanayi ve toptancılardan profesyonellerdir. Wissous, Essonne'da bulunan ekibimiz, sorularınızı yanıtlamak ve ürünlerimiz hakkında size danışmanlık yapmak için buradadır.
Belçika, Nivelles
...Nivelles'te bulunan DELIBIO şirketi 2011 yılında kurulmuş ve yıllar içinde gıda ürünleri tedarikinde profesyoneller için bir referans haline gelmiştir. Süt ürünleri, etler, şarküteri ürünleri, bitkisel alternatifler, yumurtalar, meyve ve sebzeler, soğuk saklanması gereken içecekler... DELIBIO, taze ve ultra taze ürünlerde uzmanlaşmıştır. Ekip, ürünleri titizlikle seçmeye kendini adamıştır! 2023...
İspanya, Pozuelo De Alarcon
...VELMAZARA SL şirketi, İspanya ve Avrupa'daki farklı gıda sektörlerine ait ürünlerin dağıtımı ve çok amaçlı depolamasıyla ilgilenmektedir. Şirketin faaliyet gösterdiği gıda sektörü, toptancı, dağıtıcı, ambalajlama, taşımacılık ve çok amaçlı ithalatçılar arasında yer almaktadır. Şirketin ticaretini yaptığı başlıca ürünler taze ve dondurulmuş etler, kuru etler yani jambonlar, bonfileler ve her türlü şarküteri ürünleridir. Ayrıca meyve ve sebzeler de bulunmaktadır. Ürünlerin dağıtım kanalları, perakende, toptan satış ve topluluklar üzerine kuruludur.
Polonya, Rzeszów
... açısından zengin ve her zaman tazedir. Şirket, her gün taze, çıtır ekmek, seçilmiş sebzeler, etler ve balıklar ile doğal baharatlar sunmaktadır. Ayrıca menülerinde salatalar, tortillalar ve çorbalar da bulunmaktadır. Siparişler, etkinlikten en az 72 saat önce alınmaktadır. Dekoratif kanape veya tartinlerin minimum miktarı 200 adettir. Her zaman taze ve sağlıklı, makul fiyatlarla ve zamanında teslimat ile.
Belçika, Andenne
... yatmaktadır. Yaratıcı, yenilikçi ve esnek olan firmamız, müşterilerimizin ihtiyaçlarına ve ağlarına uygun ürünler ve ambalajlar sunarak çözümler sağlamaktadır. Goumanisto, başarılı bir aperatif veya başlangıç yemeği için yaklaşık 100 tariften oluşan bir çeşitlilik sunmaktadır: -Küp peynirler -Peynir bazlı hazırlıklar -Peynir kroketleri/eriyik peynirler -Dilimlenmiş şarküteri ve tuzlu etler...
...deniz manzarasına sahiptir ve odalar, estetik zevkle birleştirilmiş pratiklik, yenilik ve mükemmel konfor sunan klima ile donatılmıştır. Restoranımızda kendi üretimimiz olan yiyecekleri sofralarınıza getiriyoruz. Zeytinyağı, şarküteri ürünleri, peynirler, etler ve yerel tarım işletmelerinin ürünleri olan reçeller, "Sıfır Kilometre" garantisi ile sunulmaktadır. Tüm bu yiyecekler, kırsal alanın ve yerel...
Almanya, Berlin
... Avrupa, ABD, Güney Amerika, Avustralya ve Yeni Zelanda'dan temin ediyoruz. Premium etler, örneğin Angus sığır eti ve Helal et ürünleri, talep üzerine temin edilebilir. Güvenilir, esnek, deneyimli ve yetkiniz. Bu özellikleri tam anlamıyla temsil ediyoruz ve bu temel ilkeleri şirket felsefemiz olarak benimsedik.
İtalya, Mugnano Del Cardinale
Başlangıçta faaliyet mevsimsel bir nitelikteydi, Paskalya ve Noel tatilleriyle örtüşen bir dönemde ve tamamen yerel bir pazara yönelikti. Taze ve birinci sınıf etler kullanılarak, salam büyük bir ustalık ve dikkatle hazırlanıyordu; en iyi baharatlar, en iyi bağırsaklar kullanılarak ve tadın, aromaların ve ürünün doğallığının her zaman korunmasını ve zamanla garantilenmesini sağlamak için en...
... özgürlüğüne sahiptirler. Taze ot, tahıllar, meyveler ve palamutlarla beslenme özgürlüğüne sahiptirler. Traversetolo (Parma) 'da çiğ prosciutto üretimi ve olgunlaşma mahzenlerine rehberli turlar düzenliyoruz, açık havada yetiştirilen siyah domuz ormanıyla birlikte Rivalta di Lesignano de Bagni'deki Agricola Rosa dell'Angelo'ya, Lamborghini ve Landini'nin eşsiz koleksiyonunun bulunduğu Traktörler Müzesi'ne ve...
İtalya, Ferrere
...Agrisalumeria Luiset, kısa tedarik zinciri ile uzmanlaşmış bir tarım işletmesidir. Şirket, Piemonte'ye özgü glütensiz et ve şarküteri ürünleri üretimi ile domuz yetiştiriciliği yapmaktadır. Ferrere (AT), Monferrato Astigiano'da açık alanda domuz yetiştiriyoruz ve buradan taze domuz eti elde ediyoruz; bu etler arasında kaburga, kapak eti, pirzola ve Piemonte'ye özgü şarküteri ürünleri olan rosa...
Hollanda, Almere
... kalitedeki çeşitli etlerin, Avustralya, Yeni Zelanda ve Amerika gibi ülkelerden doğrudan ithal edildiği de bilinmektedir. Ancak, Nice to Meat'in taze et ve et ürünlerini ihraç ettiğini biliyor muydunuz? Bu, Nice to Meat International bayrağı altında gerçekleşmektedir. Artık gold label ürünlerimizle 23 ülkeye ulaşıyoruz.
Birleşik Krallık, Birmingham
... sağlayabilir ve AB/İngiltere Refah durumu standartlarını karşılayabiliriz. Aşağıdaki ürünler için uygun kemiksiz domuz eti tedarik ediyoruz: sosis, sosisli börek, scotch yumurtası, domuz pastası, pişirilmiş jambon, kurutulmuş sosis ve kıtanın etleri gibi işlenmiş etler; Dondurulmuş A-Grade Tavuk ve Dondurulmuş A-Grade Ördek; Taze paketlenmiş veya dondurulmuş olarak tedarik edilebilen kemikli ve kemiksiz...
Belçika, Aubel
G H L GROUPE, farklı ürünler sunan bir et toptancısıdır; bunlar arasında çeşitli etler (sığır, domuz, dana, kuzu) farklı şekillerde işlenmiş (dilimlenmiş, kıyma) ve farklı formlarda (fondü, taze, dondurulmuş) bulunmaktadır. Jean Gotta olarak da bilinen şirket, belirli projelere ve isteklere dayanan farklı markalara sahiptir: l’Equilibrium (omega 3 eksikliklerini gidermek için işlenmiş et), Bleue...
Belçika, Liege
...Piron & Gotta, taze ve dondurulmuş etler konusunda geniş bir teklif sunmaktadır (Boğa eti, dişi sığır eti, dana eti etiketli veya etiketsiz, domuz ve yavru domuz eti etiketli veya etiketsiz, kuzu eti, tavuk eti, tavşan eti, av eti, et hazırlıkları, el yapımı şarküteri ürünleri: jambon, bacon, yağ, vb.) farklı şekillerde (Karkas, parçalar, dilimlemeye hazır, tüketici porsiyonları) ve film, vakumlu, modifiye atmosferde ambalajlama seçenekleriyle.
Fransa, Paris
Evia Foods, Paris merkezli, taze ve dondurulmuş gıda ürünleri ticareti yapan bir şirkettir. Şirket, kümes hayvanları, etler, balıklar ve sebzeler konusunda uzmanlaşmıştır. Evia Foods, dünya genelinde ihracat yapmaktadır ve taleplerinize göre kamyonlar ve tam veya karışık konteynerlerle teslimat yapmaktadır.
Fransa, Paris
...Bizon, Antilop, Zebra, Timsah...). Premium sığır eti: Arjantin, Uruguay, Brezilya, Avustralya, ABD..., Angus, Black Angus, Wagyu... - Yeni Zelanda, İskoçya'dan kuzu... - Av etleri: Yaban domuzu (Avustralya, ABD), Dişi geyik (Yeni Zelanda, Avrupa), Kızıl geyik (Avrupa)... Seçkin, üstün kaliteli etler. Taze ve dondurulmuş, PAD veya porsiyonlanmış. GOURMET FOOD FRANCE, Avrupa'da egzotik etlerin ihracatını sunmaktadır. Sürekli bir et stoğuna sahibiz, daha fazla bilgi için: İletişim: Nicolas PAPIN: + 33 6 62 40 50 41 -...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play