Hollanda, Enschede
Fransa, Castelnaudary
...Domuz eti, tavuk ciğeri %33, YUMURTA, tuz, karabiber. Etler Fransa menşeli. ŞEFİN TAVSİYESİ: Taze olarak ekmek, turşu ve biraz iyi şarap ile servis edin... Bu pateyi Soustons'ta, Landes'te, Mamie Alberte'de keşfettim. Hemen aşık oldum! Büyükanne bana gençliğimin harika atıştırmalıklarının tarifini nazikçe bıraktı. Şimdi sıra sizde, bu lezzet günahını tatmaya!
Martinik, Rivière-Pilote
... aromalarını hissettirecektir. Gerçek bir lezzet. Karayip ve Asya tatlarıyla mükemmel uyum sağlar. MÜKEMMEL UYUM: Salatalar, beyaz etler, balıklar, et marineleri, dondurmalar, sorbeler, meyve salataları. %100 doğal: renklendirici veya yapay aroma içermez.
Belçika, Beringen
...Toplu Alım Rib Göz Steak'imiz, daha fazla lezzet tutmasıyla ünlüdür. Rib Göz Steak'imiz her zaman sulu bir lezzetle doludur. Usta kasaplarımız tarafından her zaman taze hazırlanan et, el ile dikkatlice kesilerek tam olarak mükemmel boyutta sunulmaktadır. Tüm bifteklerimiz yalnızca en iyi kalitede olup, en yüksek standartları garanti etmemizi sağlar. Premium Rib Göz Steak'imizden başka bir yere...
İtalya, Palagonia
Sicilian Goodness, genç ve dinamik bir Sicilya şirketi olarak, Sicilian Goodness markası altında Sicilya'ya özgü ürünlerin üretimi ve satışıyla ilgilenmektedir. Ürünler, çeşitli Avrupa pazarlarında ihraç edilmekte ve yer almaktadır. Daha fazla bilgi için, bize bir e-posta göndererek teklif talep edebilirsiniz: info@siciliangoodness.com veya alternatif olarak web sitemizi ziyaret edebilirsiniz: si...
Fransa, Rungis Cedex
... büyük restoranların mükemmeliyet derecesine katkıda bulunmaktadır. EN GÜZEL ÜRÜN SEÇKİSİ Kalite konusunda yüksek bir titizlikle, ultra taze ürünler (etler, kümes hayvanları, deniz ürünleri, meyve ve sebzeler) ve gurme gıda dahil olmak üzere, titizlikle seçilmiş 10.000'den fazla referans. Fransız mutfak ve zanaat mirasının değerini artırma çabalarından dolayı, Le Delas, Fransa Mutfak Koleji tarafından Kalite Üretici-Zanaatkar olarak tanınmıştır.
Fransa, Cénac
... baharat, karabiber ve meyan kökü ipuçlarıyla meyvemsi, taze ve parlak bir koku. Ağız: Güzel bir yapı, şarap yağlı bir dokuya sahip ve hoş bir tatlılık sunuyor, güzel meyvemsi, sulu (meyveleri ısırıyormuş gibi bir his veriyor). Bu güneşli şarap için güzel bir yoğunluk, yumuşak ve sarıcı bir bitiş ile. Genel izlenim: Izgara etler, beyaz etler veya sert peynirlerle mükemmel bir uyum sağlayan bir şarap. 14 ile 16°C arasında tadını çıkarın. Ürün: Château Rauzé Lafargue AOC Côtes de Bordeaux Yüzölçümü: 13 ha Toprak: Kil-kireçli - Limonlu toprak Görünüm: Güzel derin ve kadifemsi bir ruby rengi.
Fransa, Pleucadeuc
... sepet • Vakumlu 2,5 veya 5 kg'lık paket: 20 kg'lık karton veya sepet • Modifiye atmosferde: 3 veya 5 kg'lık polistiren tepsi veya 3 veya 5 kg'lık esnek ambalaj SAKLAMA • Taze: 0 +4°C'de 9 gün • Dondurulmuş: -18°C'de 12 ay • Vakumlu: 0 +4°C'de 15 gün • Modifiye atmosferde: 0 +4°C'de 21 gün...
Fransa, Perpignan Cedex
...Estragon, Latince adı (dracunculus) "küçük ejderha" anlamına gelen, Fransız mutfağının bir incisi! Özellikle yoğun anason tadı ve hafif kafur aroması ile tanınır. Estragon, ince otlar arasında yer alır; aromaları yumurtalar, etler, balıklar ile mükemmel bir şekilde uyum sağlar ve çoğu sosu zenginleştirir: béarnaise, tartar, mayonez, vinaigrette, domates sosu veya aromalı tereyağı gibi. Sadece bir dalını şişeye koyarak sirkeyi aromalandırmayı sağlar. Demleme şeklinde, yatıştırıcı özellikleri ile ünlüdür.
İspanya, Murcia
İspanya'da üretilen ürünlerin kalitesine inanıyoruz, bu yüzden bunları dünyanın geri kalanıyla paylaşmak istiyoruz. Asturyalılar keçi peynirleriyle, Valensiyalılar paellalarıyla, Riojanlar şaraplarıyla gurur duyuyor, ancak tüm İspanya, ürünlerimiz ve tariflerimiz sınırlarımızı aştığında sevinç yaşıyor. İspanyollar olarak, mutfağımızla ve topraklarımızda üretilen ürünlerin çeşitliliğiyle gurur duyu...
İtalya, Venezia
...Sevimli ve kadifemsi. Yüksek kaliteli arpa maltı ve buğday maltı ile ince üst fermantasyon mayası, bu Blanche'a zengin ve ferahlatıcı bir tat kazandırır, yumuşak meyvemsi kokularla doludur. Doğal olarak bulanık. Atıştırmalıklar, balık yemekleri ve deniz ürünleri, beyaz etler ve taze meyve tartı ile mükemmel bir tamamlayıcıdır. Aperitif olarak harika.
...Bu chutney, beyaz etler veya tavuk terrinleri ile çok beğenilecektir ve nişastalı yiyecekler ve taze peynirlerle iyi bir uyum sağlayacaktır. Malzemeler: Ananas - Kuru üzüm - Hardal tohumu - Tarçın - Zencefil - Esmer şeker Alerjenler: Hardal...
Fransa, Mandelieu
...Balsamik kreması, şefler ve gastronomi tutkunları tarafından çok sevilen bir üründür. Eşsiz, kadifemsi dokusu ve hem ekşi hem de tatlı olan tadı, benzersiz ve yerini doldurulamaz bir lezzet sunar. François Roméo balsamik kreması, ızgara etler, sebzeler, mezeler ve peynirleri zenginleştirmek için eşsizdir. Ayrıca, beklemediğiniz yerlerde de olağanüstüdür: panna cotta gibi tatlılarda, taze meyveler üzerinde ve dondurmaların üzerinde.
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
... aşağıdaki hazırlık önerilerini takip edin: Aromalarından tam anlamıyla faydalanmak için, 2 yemek kaşığı zeytinyağında 1 dolu çay kaşığı biyolojik fesleğeni bekletin. Tüketmeden önce 15 dakika bekleyin. Yumuşak ve baharatlı tadıyla, bu biyolojik fesleğeni tüm sebzelerle, özellikle domateslerle, ama aynı zamanda etler ve balıklarla da birleştirebilirsiniz. Ayrıca tuzlu dondurmalarda (örneğin, keçi peyniri/fesleğen) veya meyve salatalarında da kullanılabilir. AB Etiketi - Ecocert Metal kutu. Net ağırlık 6gr. Bu ürünün sadece yedeğini de sipariş edebilirsiniz,...
Fransa, Saint-Omer
... mutfağı, av eti, taze peynir, çorbalar ve risotto ile idealdir. Setin içeriği: 3 adet baharat kalemi Bir kalemtraş Tavsiye: 1 dilim bir lokmada 5 ila 10 dilim bir tabakta Boyutlar: 18,5 x 11,4 x 4,4 cm Net ağırlık: 54g (3 x 18g)...
...Casta Loureiro Sitrus rengi ve çiçek notalarıyla birlikte narenciye aromaları. Taze ve uyumlu bir tat. Dengeli asidite. Hafif yemekler, aperatifler, balık yemekleri, beyaz etler ve deniz ürünleri ile mükemmel bir uyum sağlar. 8ºC ile 10ºC arasında servis edin. 12% vol. 750ml...
İspanya, Barcelona
...PVC ve polietilen gıda filmi ruloları. Renkli veya şeffaf olarak. Bu tür gıda filmi, gıdaları sarmak için tasarlanmıştır. Özellikle gıda sektöründe, hipermarketlerde, süpermarketlerde ve konaklama işletmelerinde ticari ve endüstriyel kullanım için uygundur. Bu gıda filmi ile gıdaları verimli bir şekilde sarmak mümkündür: etler, kümes hayvanları, deniz ürünleri, sebzeler, meyveler vb... her şey taze kalır ve satış noktasında kusursuz bir şekilde sunulur.
İspanya, Granada
... ürünleri, beyaz balıklar, hafif etler, pişirilmiş şarküteri ürünleri, taze peynirler vb. için uygundur. Koruma Altındaki Menşei Belgesi Kaliteli Granada Şarabı. Bağlar, Sierra Nevada'nın eteklerinde, Huétor Dağları Doğa Parkı ve Baza Dağları Doğa Parkı'nda, deniz seviyesinden ortalama 1.000 metre yükseklikte uzanmaktadır, bu nedenle Yüksek Endülüs'e aittir. Üretim süreçleri, İspanyol geleneğini en son teknolojik gelişmeler, yenilenebilir enerji kaynakları ve çevre dostu uygulamalarla birleştirir.
İspanya, Esplugues De Llobregat
...Soğuk Oda Kurulumu Koruma Donmuş Gıda, Anahtar Teslim. - Donmuş gıdalar, Meyveler, taze ürünler, içecekler, süt ürünleri, Balık ve Etler için Koruma Odaları. Hızlı kurulum ve 365 gün bakım. Adil fiyatlar, kişisel hizmet ve sizin ölçünüze göre tasarım. Gizli veya ekstra maliyet yok, gereksiz harcamalar yok. Kameralarımız kapı ve tavan ile birlikte gelir, hatta soğutma motoru bile!! - Şaka yapıyorum..!. Kapı ve motor olmadan ...
İspanya, Almeria
... kişiliğe sahip, taze ve aynı zamanda tatlı, içimi oldukça kolay. Üretim: Yılın genç şarabı, üzüm kabuğu, kiraz, ahududu ve passion fruit özleri ile bekletilmiştir. İklim: Uzun ve soğuk kışlar, gündüz ve gece arasında büyük sıcaklık farkları olan sıcak yazlar ve çok kısa ara mevsimlerle karakterize edilen aşırı kıtasal iklim.
İspanya, La Seca-Valladolid
...Yeşil kenarları olan sarımsı renk. Yoğun birinci aromalar, ot ve rezene notaları ile yeşil elma ve şeftali kabuğu meyveleri arasında bir uyum buluyor. Ağızda taze ve kremamsı, uzun bir yolculuk ve yüksek bir kalıcılık sunarak, çeşitliliğin özelliklerini hatırlatan hoş hislerle dolu bir bitiş bırakıyor. 6º ile 8º C arasında servis edilmesi önerilir. Deniz ürünleri, yağlı balıklar, deniz güveçleri, beyaz etler, pilavlar ve taze peynirlerle eşlik etmek için uygundur. Menşei: Rueda Çeşit: Verdejo Yıl: 2019 Yaşlandırma: Geleneksel yöntemle, %100 verdejo üzümünden, bağlardan seçilerek üretilmiştir.
Fransa, Auxerre
...{"Nez":"yavaşça büyüleyici limon otu, lime yaprakları, taze greyfurt, Jamaika biberi ve zencefil aromalarını ortaya çıkarıyor, taze limon ve greyfurt çekirdeği ile birlikte.","Accord metvin":"beyaz etler, balıklar, deniz ürünleri, peynirler","Appellation":"Pessac-Léognan","Conditionnement":"6 adet 75cl şişe içeren karton","Le conseil de l'œnologue":"10-12°C'de servis edin","Label":"Kontrollü...
Fransa, Parnac
...Meyvenin zarafeti ve tazeliği. Kırmızı meyvelerin tazeliği, elma ve armutun yumuşaklığı ile kırmızı frenk üzümünün ekşiliğini, yağlı ve yuvarlak bir bağlamda ifade eden mor imgeler için çaba gösteren bir gül elbisesi. Servis: taze, 8 -10°C. Önerilen yemek: Aperitif olarak, ızgara etler, balık, Asya mutfağı ile birlikte. Yaz aylarında meyve ve sebzelerin salataları ile ideal.
İspanya, Palencia
... destekler. •Taze et: Yüksek oranda taze et, ürünü oldukça lezzetli kılar. •Yüksek besin değeri olan etler: Protein, amino asitler ve omega 6 yağ asitleri açısından zengin olup, cilt, dolaşım sistemi ve eklemlerin sağlıklı kalması için gerekli vitaminleri içerir.
Diğer Ürünler
PURO İÇGÜDÜ
PURO İÇGÜDÜ
ufs.country_names.RU, Moscow
...Tepsilerimiz hermetik (kapatılmış) kaplama ile, böylece sıvı dışarı akamaz. Tepsideki nem emici peçete, paketlenmiş ürünü - etin kendisi veya kıyma - taze ve kuru tutar. Ayrıca, geniş bir çalışma sıcaklığı aralığına sahip alt termoformlama bantları da üretiyoruz - bunlar taze, tuzlu, tütsülenmiş balık paketleme, tütsülenmiş etler ve yarı mamul ürünler (sosisler, lezzetler, köfte için dondurulmuş hamurlar, lahana dolması, krep ve diğer yemekler) için kullanılır. Bizimle en iyi paketleme çözümlerine sahip olacaksınız!
İspanya, Sant Fruitós De Bages
...Et işaretlemek için gıda boyası. Elle ve yazıcı ile işaretleme. Boyalarımız, tuzlama, tütsüleme veya dondurma işlemlerinden sonra bile taze etler üzerinde mükemmel bir işaretleme garantisi verir. İşaretleme net bir şekilde algılanır. MER için boya. 1, 5 ve 25 litrelik ambalajlarda mevcuttur. Renkler: kahverengi, kırmızı ve mavi.
Fransa, Lalinde
...Ooni Karu 16 pizza fırını, odun, kömür veya gaz ile çalışmaktadır. Bu, açık havada devasa pizzalar yapmanıza, ayrıca kızartılmış etler, ızgara sebzeler veya taze ekmek pişirmenize olanak tanır. Odun veya kömürle pişirme, yiyeceklerinize dumanlı bir tat katacaktır. Kontrol: Ooni Karu 16 gaz brülörü ile propan gazı kullanımı, sıcaklık üzerinde daha fazla kontrol ve daha iyi bir tutarlılık sağlar. Esneklik: İstediğiniz zaman ve arzu ettiğiniz şekilde yakıt değiştirebilirsiniz! Gaz, daha fazla kolaylık için; odun/kömür ise yiyeceklerinize hafif dumanlı bir tat vermek için idealdir. Ağırlık: 40 kg...
Fransa, Roubia
...Organik tarım. Manuel ve mekanik hasat. Tam üzüm ayıklama, Termo-regüle paslanmaz çelik tanklarda fermantasyon, Yerel mayaların kullanımı. Termo-regüle paslanmaz çelik tanklarda olgunlaştırma, Teknik mantar tıpa. Kil ve kireçli topraklar. Göz Koyu mor renk, mor yansımalarla. Burun Hafif kuş üzümü aromaları, hafif taze meyve aromaları, ince ahududu aromaları. Yemek & Şarap eşleşmeleri Izgara kırmızı etler, Izgara beyaz etler Servis sıcaklığı: 16° - 17° Renk: Kırmızı Üzüm çeşidi: Cinsault, Syrah Alkol: %12,5 Hacim: 75 cl (Şişe)...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play