...KENDİ ÜRETİM UNLARI
Nohut Unu
5 Tahıllı Un
Ruş Unu
Kızartma Unu
Pastane Unu
BuğdayUnu
Granada'da unlarımızın üretimi için kendi fabrikamız var.
...Kırmızı Mercimek Unu, organik olarak sertifikalandırılmış bir baklagil unudur. Yaygın buğdayunu ve spelt unu gibi diğer un türlerinden farklı olarak gluten içermez. Ayrıca, tahıl unlarına göre daha yüksek protein içeriğine sahiptir. Bitkisel proteinler, demir ve bu baklagilin karakteristik özelliklerini taşıyan mineraller gibi faydalı besin maddeleri ile tahıl unlarına dayalı hamurları...
...Pastane ürünleri ve ekmek tüketiminin sürekli artmasıyla, size her zaman en iyi fiyatla yüksek kaliteli T45, T55 ve T65 buğdayunu sunmanın gerekli olduğunu düşünüyoruz.
...Tamamen paslanmaz çelikten üretilmiştir. Bu makine, sert veya yumuşak buğdayunu gibi hammaddelerden makarna üretimi için tasarlanmıştır; su ve/veya yumurta eklenmesiyle birlikte, yeşil makarnalar için ıspanak veya kırmızı makarnalar için domates püresi de kullanılabilir. Temel olarak, 4 kg un kapasitesine sahip bir hamur yoğurma işlevi sunar ve 170 mm genişliğinde (ayarlanabilir kalınlıkta) makarna yaprakları açma işlemi gerçekleştirir. Makine, güvenlik ve hijyen konularında geçerli ...
... maddeler: soya lesitini, buğday lifi kalınlaştırıcı: guar unu, un işleme ajanı: askorbik asit.
Üretim, susam, yumurta ve süt ürünleri kullanan bir atölyede yapılmaktadır.
Ambalaj: yaklaşık 18 adet paket başına
Net Ağırlık: 300g
Besin Değerleri:
100g için ortalama besin değeri
Enerji değeri: 301 Kcal yani 1198 KJ
Yağ: 6.1 g
Doymuş yağ asitleri: 2.9 g
Karbonhidrat: 50.9 g
Şeker: 5 g
Lif: 4.
...Tam unumuz çiftliğimizde üretilmektedir. Tahıllarımızın kepeğini koruyarak maksimum besin kalitesi elde etmek için tam un seçimini yaptık.
Doğal olarak glütensiz. Nişasta açısından zengin. Protein içerir. Düşük yağ oranı. Lif açısından zengin.
Kıvam artırıcı ve bağlayıcı olarak mükemmel.
Tariflerinizde güneş!
Kullanım: Ekmek, kek, krep gibi diğer unlarla karıştırılabilir... Sadece mısır kekleri için.
...Bu güzel altın rengi un, geleneksel olarak taş değirmenlerde öğütülürken yerel yüksek proteinli buğday eklenerek ekmek pişirme deneyiminizi geliştirmeye yardımcı olur.
Arpa unu genellikle krepler veya normal fırınlama işlemlerinde kullanılabilir; burada buğday ununun %30'una kadarını arpa ile değiştirebilirsiniz.
Arpa Unu 5kg...
...Bu ekmek, eşsiz, kalın ve hafif koyu bir kabuğa sahip olup, buğdayunu (yüzde 50) ve çavdar unu (yüzde 50) karışımından dolayı kendine özgü bir lezzet sunar. Ekşi maya ile birlikte, biraz acı ve farklı bir tat kazanarak oldukça özel bir ekmek haline gelir.
REF:P458A
EAN-13:8436017105308
EAN-14:18436017105305
ÖN PİŞİRME AĞIRLIĞI (G):92 g
PİŞİRME AĞIRLIĞI:80 g
UZUNLUK (CM):16 cm
GENİŞLİK (CM):6 cm...
...Evcil tahılların ilki olan bu bitki, Neolitik devrimin başlarında, yaklaşık 10.000 yıl önce yetiştirilmeye başlanmıştır. Buğday, gıda, sanayi ve yem bitkisi olarak yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Buğday tanelerinden un, tahıl, alkol ve yağ üretilmektedir. Unu, ekmek yapımında, makarna ve şekerleme üretiminde kullanılmaktadır. Buğday irmiğinden elde edilen tahıllar arasında irmik, kuskus, bulgur ve freek bulunmaktadır. Buğday ayrıca çiftlik hayvanlarını beslemek için kullanılır ve bira, votka gibi bazı alkollü içeceklerin hazırlanmasında, ayrıca viski tariflerinde yer almaktadır.
...
Gluten içermez, özellikle diyet lifleri açısından zengindir ve minimum karbonhidrat içerir.
Hindistan cevizi unu, geleneksel unun tamamının veya bir kısmının yerini alabilir.
Buğday yerine hindistan cevizi ve örneğin badem ununu karıştırmanızı öneririz. Bir yandan yüksek lif miktarı sağlığa iyidir, diğer yandan yüksek higroskopiklik anlamına gelir, bu nedenle un nemi çok iyi emer. Bu, oranları...
...Birleşik Krallık'ta yetiştirilen BUĞDAY kullanarak, tahılı büyük kaplarda x saat boyunca dikkatlice filizlendiriyoruz. Filizlenmiş tahıl, nem içeriğini %12'ye stabilize etmek için büyük ölçekli kurutucumuzdan geçmeden önce hızlı ısıtma işlemine tabi tutulur. Tamamlanan ürün ya paketlenir ya da taş değirmene gönderilerek tam tahıllı un haline getirilir.
Biz Agronik Ltd'yiz ve faaliyetlerimiz einkorn, spelt, kabuklu ayçiçeği, kişniş, buğday, sarı darı gibi yüksek kaliteli organik tarım tahıllarının işlenmesine dayanmaktadır. Tedarikçilerimiz, yıllar içinde kalitelerini kanıtlamış sertifikalı çiftçilerdir. Organik tarım tahıllarının üretimini teşvik etmek ve sağlıklı bir yaşam tarzını desteklemek amacıyla bölgesel çiftçilerin gelişimi için ortaklar...
...Un, köfte, lor hamuru veya kum hamuru için idealdir.
Düz un gibi, iri yapıya sahip olan ve yapısı biraz daha kaba olan un da, tüketicilere yemek pişirme ve fırınlama için günlük kullanımda en iyi kalitede hizmet sunar.
Buğdayunu, nötr ama son derece çok yönlü bir temel malzeme olarak, her gün yediğimiz en önemli gıda maddelerinden biridir.
Tüm un çeşitleri düşük yağlıdır ve en az %70 oranında doyurucu karbonhidrat içerir. Ayrıca, tüm un çeşitleri, öğütme derecesine bağlı olarak daha az veya daha fazla miktarda lif içerir.
...Fındık unu kullanılarak, buğdayunu kullanılmadan tamamen fındık unu ile üretilen Fındık Keki. Şık hediye ambalajında, Piyemonte geleneğine özgü tipik bir tatlı. Yoğun fındık tadıyla yumuşak ve kuru olmayan bir dokuya sahip, koruyucu içermez.
Raf ömrü 12 hafta.
...Ağırlığı 70g olan, derin dondurucuda hamur içinde.
İçindekiler: Milföy hamuru (Beyaz un (Buğday), su, hidrojene edilmemiş bitkisel yağlar ve yağlar (Palmiye, Kanola), Buğday nişastası, İnvaziv şeker şurubu, İyotlu yemek tuzu, Emülgatörler (E471, E475), Koruyucular (E200, E202), Asidik maddeler (E270, E330)). Domuz eti %20 (Domuz butu, su, nitrit tuz, koruyucu madde E250 içeren yemek tuzu...
...Mini doğal bal zencefilli ekmek 60g,
İçindekiler
Merkez bölgesinden bal %50, Sologne'dan buğday ve çavdar unu (gluten), su, yumurta, tereyağı, kabartma tozu, karbonat, Guérande tuzu, yıldız anason, kakule, tarçın, karanfil.
Kuruyemişlerin kullanıldığı bir atölyede üretilmiştir. Sıcaklıktan uzak, kuru bir yerde saklayınız.
Besin değerleri
100 g zencefilli ekmek için
Enerji 1319 KJ / 315 Kcal
Yağ...
...Malzemeler Buğdayunu, şeker, yerfıstığı yağı, rosé şarap, vanilya aroması Biraz tarih )) Montpellier uzunluğu boyunca, Sète veya Lunel tarafında dolaşırken farklı adlarla da karşımıza çıkıyor… Montpellier uzunluğu, Montpellier'in "o" spesiyalitesi - yıl boyunca hareketli bir şehir olan ve güneşin her zaman kutlamalarda yer aldığı bir yer. Gerçek farkı, hala günümüzde elle yapılmasıdır. En iyi...
...mutfak aletlerinizi mümkün olduğunca uzun süre güzel tutmanızı sağlar.
Üretim kapasitesi:
Pizza hamuru max. 10.00 kg hamur (5.00 kg un)
Ekmek hamuru max. 8.00 kg hamur (4.00 kg tam buğdayunu)
Özellikler:
3 hız: 105 - 180 - 408 RPM
Kase kaldırma kolu ve güvenlik anahtarı
Kase üstünde paslanmaz çelik koruma kafesi
Koruma kafesinde güvenlik anahtarı
Net ağırlık: 76 kg
Boyutlar: Y790 x G440 x D520 mm
230V/50Hz/1Faz 750 Watt...
... kuruma eğilimindedir. Tüm referanslarımız, süt, yumurta, un, tuz, karabiber ve katmanlamayı daha iyi hale getirmek için içyağı ile yapılan bir temelden oluşmaktadır. Crefole sfogliate'lerimizin temelinden, çeşitli referanslar hazırlıyoruz: Tam buğday Crefole sfogliate, Mısır unu hamurlu Crepole, Tam buğday Crefole sfogliate, Kamut unlu Crefole sfogliate. Bunlardan ayrıca lezzetli atıştırmalıklarımız olan Crefolini ve Crepolini de doğmaktadır.
...Unlar, İrmikler, Kepekler Organik
9 farklı tahıl türünden 23 un çeşidi üretiyoruz. Organik kalitede.
Buğday, çavdar, kamut, einkorn, emmer, arpa, kahverengi sorgum, sorgum, karabuğdaydan unlar
Tahıl türüne bağlı olarak irmikler, kepekler ve tam buğdayunu da mevcut.
...Spagetti, makarna, vermiselli, erişte, pasta için iyileştirici.
Bu ürün, "durum buğdayunu" dışındaki unlardan makarna ve erişte üretimini mümkün kılar. İyileştirici, ortak buğdayunu, pirinç ve mısır veya karışık un kullanımına olanak tanır. Elde edilen makarna ve erişte, durum buğday unundan yapılan geleneksel makarnalarla aynı kalitededir. Nihai ürünün fiyatı üç katından fazla düşmektedir...
...Tereyağlı unlu mamul. İçindekiler: BUĞDAYUNU, %24 BRETAGNE TEREYAĞI, Su, %5,5 Kırma Şeker, Maya, BUĞDAY GLUTENİ, YUMURTA, Tuz, SÜT TOZU, Şeker, BUĞDAY MAYASI (Su, fermente edilmiş BUĞDAYUNU), Un işleme maddesi E300, Boya: Karoten (doğal kaynaklı), Enzim. En az -18°C'de saklayın. Çözüldükten sonra tekrar dondurmayın. Fırında +170°C'de 13-15 dakika ısıtın. Ürün Fransa'dan. Özellikler: Hayvansal süt proteini.
Üretici: Fa. Delifrance Deutschland GmbH, Bülowstr. 104 - 110, 45479 Mülheim a.d. Ruhr, Almanya.
Ürün numarası: 42564...