Fransa, Le Lauzet Ubaye
...Akdeniz çevresinde yetişen aromatik bir bitki olan Sarımsak Biberi veya Eşek Biberi olarak da bilinen Pèbre d’ail veya Pèbre d’Ase, Provans dilinde "Eşek Biberi" anlamına gelir. Yaprakları, antik çağlardan beri ızgara yemekleri, soslar ve sebzeleri lezzetlendirmek için baharat olarak kullanılmakta ve yemek sonrası şişkinlikleri önlemek için sindirime yardımcı olarak değerlendirilmektedir. Geçmişte Sarımsak Biberi, afrodizyak etkisi olan sihirli bir bitki olarak kabul edilmiştir.
...Kuzukulağı Sarımsaklı Tuzumuzu keşfedin, yemeklerinize tazelik ve özgünlük katacak ince ve lezzetli bir karışım. Ré Adası'nın iri gri tuzundan ve ince kurutulmuş kuzukulağı sarımsağı yapraklarından oluşan bu tuz, doğal ve otlu tatları sevenler için idealdir. İçindekiler: - Ré Adası'nın iri gri tuzu - Kurutulmuş kuzukulağı sarımsağı yaprakları Kullanım: - Marine: Beyaz etler ve balıklar için...
... listesine uyum sağlayabilirler – ancak kesinlikle sizi özel bir Asya atıştırmalık deneyimine bağımlı hale getirebilirler.","Ingredients":"Pirinç, soya fasulyesinden yapılan soya sosu, buğday ve tuz, şeker, nişasta, sarımsak, soğan, kaffir lime yaprakları, baharatlar, boyalar: E150c E160c E160b, deniz yosunu, glikoz, mirin"}...
Birleşik Krallık, Basildon
...Allium schoenoprasum'un kesilmiş, kurutulmuş yaprakları. Yeşil sarılmış yaprak parçaları. Karakteristik – taze/yumuşak soğan/sarımsak aroması ve tadı. Ürün Grubu: Baharatlar ve Otlar Kategori: Ot Tür: Bütün Doğa: Doğal...
Fransa, Ham
...Biyoğulmuş sarımsak yağı ile infüze edilmiş zeytinyağımız, olgunluk döneminde toplanan organik zeytinlerin titiz bir seçiminin sonucudur. Zeytinler, tüm tat ve besin değerlerini korumak için soğuk sıkım yöntemiyle işlenir. Elde edilen zeytinyağı, taze sarımsak yaprakları ile ince bir şekilde infüze edilerek, ona karşı konulmaz bir aroma kazandırır. Bu zeytinyağı, altın rengi ve ipeksi bir dokuya...
Fransa, Varennes-Jarcy
...Siyah sarımsak dişleri, mutfakta hızlı kullanım veya olağanüstü bir tatlı lezzeti için hazır, yaprakları dökülmüş olarak sunulmaktadır. Bizim siyah sarımsağımız, Drôme bölgesinden gelen bir BIO IGP Beyaz Sarımsak'tan yapılmaktadır. Sarımsak, düşük sıcaklıkta 15 ila 30 gün boyunca pişirilir. Sarımsağa astringent bir tat veren kükürt açığa çıkar, sarımsaktaki doğal olarak bulunan şekerler...
Tunus, Tunis
I3C+ gıda ürünleri ihracatı konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. Geniş gıda ürünleri yelpazesi sayesinde, şirketimiz esasen zeytinyağı, hurma, makarna, gazlı içecekler, konserveler, baharatlar, tatlılar, gıda ambalajları, hijyen ürünleri ve daha birçok ürünün ihracatı ve dağıtımı alanında gelişmektedir. I3C Plus güvenilir ortağınızdır. Yaptığımız her şey tek bir amaca yöneliktir: sizin başarınız.
Fransa, Perpignan Cedex
...Taze soğan, sebzeleri ve sosları nazikçe lezzetlendirmek için ideal aromatik bir bitkidir; ona yumuşaklık ve tazelik katar. Taze soğanın tadı ince ve hafif olup, hoş bir sarımsak ve arpacık soğanı notası ile uzatılır. Basit ve şık olan ince yaprakları, en zarif yemek sunumlarına şıklık katar.
Fransa, Mietesheim
... ve yaratıcı bir mutfak için sınırsız şekilde kullanılabilir! İçindekiler: Ayçiçek yağı*, fesleğen* (37%), kaju fıstığı* (5%), sarımsak*, patates flakeleri*, zeytinyağı*, deniz tuzu, konsantre limon suyu*. * : Organik tarım ürünleri...
Belçika, Ardooie-koolskamp
...kereviz, sedir, rezene, yeşil fasulye, pırasa, mantar, soğan, bezelye, biber, patates, balkabağı, arpacık soğanı, ıspanak, yeşil soğan, şeker bezelyesi, tatlı mısır, domates. Otlar: fesleğen, defne yaprağı, maydanoz, taze soğan, kişniş, su teresi, dereotu, çemen, kekik, nane, origanum, maydanoz, roka, biberiye, adaçayı, tarhun, thai fesleğeni, kekik, su teresi. Meyveler: böğürtlen, ananas, çilek. Malzemeler: biber, köri yaprağı, galangal, sarımsak, zencefil, limon otu, lime yaprakları, zeytin.
Belçika, Bruxelles
... - Sarımsak - Zencefil - Sarımsak / zencefil ezmesi - Pili-Pili - Banku-mix - Patates nişastası - Fufu flakeleri - Manyok unu - Mısır unu - Sert buğday unu - Yams unu - Taro unu - Plantain unu - Mil unu - Fasulye unu - Pirinç irmiği - Fonio irmiği - Fıstık unu - Tilapia - Kırmızı tilapia - Malangwa - Kedi balığı - Kandratiki - Barbaman - İspanyolca - Thomson - Barracuda - Dikenli - Süt balığı - Merlu - Morina - Croaker - Orfoz - Siyah yer - Sardalya - Ançüez - Hamsi - Pilchard - Karides - Yengeç vb...
İlaç, Ekstraksiyonlar, ayrıca Çaylar, Tıbbi bitkiler için hammadde sunuyoruz... Ana ürünlerimiz Kuşburnu (Rosa canina), Söğüt kabuğu (Salix alba), İris kökleri (Iris kökleri), Sarmaşık yaprakları (Hedera helix), Yaban sarımsak (Allium ursinum). Tüm ürünler, vahşi toplama yöntemleriyle elde edilen doğaldır (GACP yönergelerine uygun olarak), hava kurutucusunda kurutulmuştur. Tüm hammaddeleri müşteri talebine göre paketliyor, kesiyor ve satıyoruz.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play