Macaristan, Budapest
... karbondioksit üretmek için gereklidir. Fermantasyon süreci tamamlandığında, sebzeler ve zeytinler salamuradan çıkarılır ve tüm tuzu gidermek için suya daldırılır. Bu aşamada dilimleme ve seçme işlemleri yapılır. Sebzeler ve zeytinler daha sonra salamura ve etil alkol içeren bir sıvı ile paketlenir ve sevkiyat için etiketlenir. Fermente ve turşu sebzelerimiz ve zeytinlerimiz şunları içerir: - Yeşil bütün...
...Fransa ve Avrupa'da "zehirli sumak" olarak adlandırılan aynı aileden ağaçlar bulunmaktadır: bu tür toksiktir! Kullanım: Kıyılmış sumak, lezzetini ve rengini daha uzun süre koruyacaktır. Ayrıca, isteğe bağlı olarak bir havan veya değirmen yardımıyla öğütebilirsiniz. Sumak, bir baharat olarak kullanılmasını ve pişirilmemesini öneriyoruz, böylece tüm özelliklerini ve tadını koruyabilir. Kıyılmış sumak, bir tabak üzerine serpilmiş deniz tuzu gibi kullanılır. Çanta: 10Kg...
Fransa, Guérande
...Salyangoz, doğal, vahşi ve özgün bir ürün olup, turşu gibi baharat olarak ve sirke içinde kavanozda hazırlanır; bu nedenle yaygın adı "deniz turşuları"dır. Ferahlatıcı, ekşi ve iyotlu tadı, en seçkin gurmeleri bile memnun edecektir. Sezonun başında, Mayıs ayında toplanan Vahşi Salyangozlar, iyi bir sağlık için gerekli olan eser elementlerin yoğun bir kaynağıdır. Sirke içinde saklanan genç filizleri, tüm çıtırlığını ve gastronomi tutkunları tarafından çok beğenilen o özel tadını korur. El ile toplanıp yerleştirilmiştir. SKU:SALINAT...
İspanya, La Pobla De Benifassà
...Siyah trüf ile sirke 250ml Siyah trüf ile Himalaya tuzu 90g Siyah trüf ile zeytin ezmesi 120g ve 220g Siyah trüf ile balsamik krema 250ml Siyah trüf ile sızma zeytinyağı 250ml, 100ml, 50ml Beyaz trüf ile sızma zeytinyağı 250ml, 100ml, 50ml...
Çek Cumhuriyeti, Prague
...Deniz Yosunu Cipslerimiz dört farklı lezzette sunulmaktadır; Hafif Tuzlu, Tuz & Sirke, Tatlı Acı ve Peynir aroması. Öğle yemeğinde sandviçinize eşlik edecek bir atıştırmalık ya da hareket halindeyken ihtiyaç duyduğunuzda idealdir. Hatta salatalara ve çorbalara serpilerek ekstra bir çıtırlık katabilirler! Yaratıcı hissediyorsanız, onlarla eğlenceli pirinç topları veya tuzlu granola yapabilirsiniz...
Fransa, Pont-De-Labeaume
...ORGANİK SAFRANLI HARDAL el yapımı ve organik bileşim: Organik eski tarz hardal organik hardal tohumları, Ardèche'den organik safran (Romégier safranı), organik sirke, deniz tuzu 200 g kavanoz Ağırlık: 300 g...
Fransa, Paris
... Acılığı, doğal deniz tuzu kullanan Yunan yöntemine göre giderilmektedir; bu sayede zeytinlerin tat kalitesi bozulmadan korunmaktadır. İçindekiler: Çekirdeksiz Kalamon zeytinleri* %50, çekirdeksiz yeşil zeytinler* %50, sirke*, fesleğen*, kekik* (*organik tarımdan elde edilmiştir) Son Tüketim Tarihi: 24 ay PCB - KARTON: 6 birim...
Fransa, Mietesheim
...Orta/ince boyutlarda taze organik turşuluklar, Alsace bölgesine özgü geleneksel bir tarifle hazırlanmıştır. Bu tarif, turşuların gevrekliğini korurken, sirke ve şekerin ustaca dengelenmesiyle hafif ekşi-tatlı bir lezzet elde etmektedir. İçindekiler: Turşuluklar*, sirke*, su, kamış şekeri*, konsantre agave suyu*, dereotu*, biberler*, soğanlar*, hardal tohumları*, deniz tuzu. *Organik tarım ürünleri. Ayrıca 37cl ve 1700ml boyutlarında da mevcuttur.
Fransa, La Rochelle
Fransa, Ham
...Kutu şunları içerir: 1 bitki infüzyonlu sirke* yaban sarımsak veya estragon stok durumuna göre 1 fesleğen tuzu 1 bitki jölesi 1 infüzyon karışımı 20g 1 bitki hardalı Fotoğraf bağlayıcı değildir Referans: AR803442...
Birleşik Krallık, London
... asetik asit tuzu, kloroasetik asit, selüloz asetat vb. hazırlanmasında yaygın olarak kullanılır; etil asetat, yenilebilir baharatlar, baharatlı şarap üretiminde analitik reaktör olarak, çözücü ve ıslatıcı olarak kullanılır.
Hollanda, Amsterdam
...Lezzetli deniz tuzu patlaması ve ince bir malt sirkesi eklemesi ile Pringles cipsleri cesur, ekşi ve lezzetli bir şekilde çıtırdır. Yeniden kapatılabilir bir kapta istiflenmiş olarak, tazeliklerini korurlar ve hareket halindeyken lezzetli bir atıştırmalık olarak yemek için mükemmeldir.
Yunanistan, Heraklion, Crete
... kültürüne ait geniş bir seçilmiş ürün yelpazesi • Çevrimiçi hizmetler • Süpermarketler, Şarküteriler, Gurme dükkanlar vb. için mal temini • Diğer seçilmiş Yunan markaları ve özel özel etiketlerin temini Toptan zeytin ÜRÜNLERİ Organik zeytinyağı, sızma zeytinyağı, zeytin, deniz tuzu, kurutulmuş domates, geleneksel tatlılar, bal, şaraplar, içecekler, sirke (balsamik), otlar, zeytinyağından kozmetikler, beyaz peynir.
Yunanistan, Heraklion/crete
... ile birlikte zeytinyağından elde edilen geniş bir kozmetik yelpazesinin oluşturulması. TİCARET PORTFÖYÜMÜZDEKİ ÜRÜNLER: Organik zeytinyağı, sızma zeytinyağı, kalamata zeytinleri, yeşil zeytinler, deniz tuzu, kurutulmuş domatesler, tatlı meyveler ve geleneksel tatlılar, bal, şaraplar, içecekler, balsamik sirke ve diğer sirke çeşitleri, otlar, zeytinyağından kozmetikler. Uluslararası Zeytinyağı ticareti ve pazarında başarılı bir dönemden sonra, Stelman Trade Ltd, daha yüksek katma değerli ürün ve hizmetleri kapsayacak şekilde geleceğe adım atıyor.
... Zeytinyağı, Meşe fıçılarda olgunlaştırılmış Balsamik Sirke, Balsamik Krema, Organik ve organik olmayan: sade veya dolgu ile yeşil zeytinler ve Kalamata zeytinleri a) sarımsak, b) biber, c) badem, d) limon, Zeytinyağından yapılmış doğal yeşil sabun, lavanta, bal ve aloe vera özleri ile zenginleştirilmiş ve son olarak müşterilerimize eşsiz tat ve kaliteye sahip Doğal Deniz Tuzu sunmaktayız.
İtalya, Treviso
... raflarında her tür tuzun gerçek bir "gökkuşağını" keşfedebiliyoruz: nihayet mutfaklarımıza daha fazla renk ve yaratıcılık katan tuzlar var. Şimdi ana tuzları inceleyelim ve en özel olanıyla başlayalım: balsamik sirke tuzu - renginin, balsamik sirke ve baharatlarla işlenmesinden kaynaklandığı - et yemeklerinde farklı tatlar ve kokuların (tam 18) zenginliği nedeniyle her zaman takdir edilmiştir.
Almanya, Ulm
Yüksek kaliteli ve gurme yiyeceklerin kendi üretimi ve ticareti - aroma maddesi olmadan. Bizde sıradışı ve benzersiz sirke, yağ ve baharat tuzu çeşitlerini bulabilirsiniz.
Fransa, Saint-Quentin
... marketlerin raflarında bolca bulunan endüstriyel ürünlerin aksine, sorumlu ve vatandaşlık bilinciyle yapılan bir yaklaşımdır. Damak tadımıza hizmet eden bir yaklaşım. Aisne bölgesinin foie gras'ını, Kuzey'in pişirilmiş yemeklerini (carbonnade), Bretagne'nın balık terrinelerini ve rilletlerini, Picardie'nin rilletlerini, Périgord'un siyah trüfünü ve tüm Fransız şaraplarını bulabilirsiniz. Ayrıca trüf hardalları, Guerrande tuzu, yağlar ve sirke, balsamik sirke ve zeytinyağı, taze meyve reçellerini de unutmamalıyız.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play