...Château Pontet Barrail'in 17 hektarlık arazisi, ortalama yaşı 38 olan bağların tam anlamıyla gelişmesini sağlayan killi-kireçli ve kumlu çakıllı bir toprak üzerinde uzanmaktadır. ŞARAP YAPIMI Termo-regüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda geleneksel olarak yapılmakta, üçte bir oranında yenilenen meşe fıçılarda olgunlaştırılmaktadır. ÜZÜM ÇEŞİTLERİ %60 Cabernet Sauvignon %30 Merlot %6 Petit Verdot %4 Cabernet Franc TADIM Granat rengi, kenarları ruby. Kızarmış notalarla, tatlı baharatlar, incir ve olgun siyah meyve aromalarıyla dolu bir burun.
Fransa, La Cadière-D'azur
...Biyolojik kültür. Elle hasat, kasalarda. Tam sap ayırma, Termo-regüle paslanmaz çelik tanklarda fermantasyon, doğrudan presleme. Termo-regüle paslanmaz çelik tanklarda olgunlaştırma, geleneksel mantar tıpa. TADIM GÖZ: Yoğun turuncu renk. BURUN: Aromatik, uyumlu, narenciye aromaları, kırmızı meyve aromaları. AĞIZ: Uyumlu, yoğun, yağlı, narenciye notaları, kırmızı meyve notaları, greyfurt notaları, yuvarlak, yapılı gövde, yüksek yoğunluk, uzun kalıcılık. Üzümler: Grenache (yüzde 20) / Mourvèdre (yüzde 80) Alkol: yüzde 13 Hacim: 75 cl...
Fransa, Bordeaux
...Tarih: Château Joanin Bécot'un 12 hektarlık bağları, Castillon, Côtes-de-Bordeaux appellasyonunda yer almaktadır. Çok güzel bir argilo-kalkerli terroireye sahiptir. Bağların ortalama yaşı 40'tır ve elle hasat edilmektedir. Üzümler: %75 Merlot, %25 Cabernet Franc Şarap Yapımı: Termo-regüle edilmiş paslanmaz çelik tanklar, parsel seçimi, elle ezme, 35 gün süreyle mayalanma, malolaktik...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play