İspanya, Alcora
...Ekstra sızma zeytinyağı siyah trüf aromalı, siyah trüfün aromasıyla (Tuber Melanosporum) Deneyin!
İspanya, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
... özelliğine sahiptir ve besin maddeleri ile vitaminlerini tam olarak korur. Aromatik ve canlı trüf tadına sahip bir yağdır. Farklı yemekleri hazırlamak için önerilir, örneğin: risottolar, makarnalar, etler, kızarmış yumurtalar, omletler ve balıklar. Polifenol açısından zengin yağlarımız hidroksitirosol içerir ve bunlara trüf özleri eklenir. Son kullanma ve saklama süresi: 24 ay.
Fransa, Joinville-Le-Pont
...Yenilikçi doğal mutfak kenevir yağımızla, organik tarımdan elde edilen, Fransa'da üretilen yemek pişirmeyi ve lezzetlerini yeniden keşfedin. Organik kenevirden yapılan, trüf tadında mutfak yağı. Kullanımı basit ve hızlı, pompayı sıkın ve damak zevkinize göre baharatlayın.
Fransa, Carpentras
... yıldızlarından biri olabilir! ALTIN MADALYA: Provence otlarıyla kuru sosis GÜMÜŞ MADALYA: Saf domuz eti kuru sosis GÜMÜŞ MADALYA: Kuru sosis GÜMÜŞ MADALYA: Yumuşak chorizo SKU: 2200056000000-1 Ağırlık: 1.2 kg Ağırlık ile ilgili hassasiyet: Kurutmaya tabi ürün İçindekiler: Fransa menşeli domuz eti, Fransa menşeli domuz yağı, %3 Tuber aestivum, tuz, dekstroz Besin değerleri KJ/Kcal: 1221KJ/293Kcal Yağlar: 21.00g Doymuş yağ asitleri (DYA): 7.70g Karbonhidratlar: 0,39g Şeker: 0,19g Protein: 25,73g Tuz: 4,84g Alerjenler: kabuklu yemişler: izlenebilir: atölyede fındık kullanımı...
Fransa, Astaffort
...KARA TRÜF İLE FOU GRAS (5%) 100g "Bir mutfak işçiliği" ama Vegan, Fransız gastronomi mirasımızın en büyük ve en değerli iki ürününden ilham alıyor. Foie gras ve kara trüf. Aperatifleriniz, arkadaşlarınızla veya ailenizle yapacağınız yemekler için mükemmel bir seçenek. İÇİNDEKİLER: hindistancevizi yağı (39%), su, organik bira mayası, porcini tozu, hardal, kanola yağı, tuz, agar agar, organik chia unu, organik tamari, karabiber, xeres sirkesi, baharatlar, fındık unu, domates püresi, trüf parçaları (5%), trüf aroması. SKU:002...
Fransa, Avançon
2009'dan beri, tutkulu arıcı Samuel Pocquet, profesyonellerin ihtiyaçlarına yönelik toptan bal sunmaktadır. Pocquet Apiculture'da, ağırlıklı olarak Miel de Fleur ve Miel de Tilleul için 300 kg'lık fıçı veya 20 veya 40 kg'lık kova sunuyoruz. Ürünlerimiz, geleneksel süreçlere saygı göstererek, modern çıkarım teknikleri kullanılarak üretilmektedir ve bu da en katı gıda standartlarına uygun büyük ölçe...
İspanya, La Pobla De Benifassà
...Büyüleyici bir Trüf Yağı olan ekstra sızma zeytinyağı, Piemonte'nin beyaz trüfü Tuber magnatum Pico'nun aromasını taşır. Farga, Aragonesa, Nana, Regues ve Llumeta çeşitlerinin büyük bir seçkisi, tam olgunluk noktasında toplanmış ve yağ ile aroma için uygun oranlarda karıştırılmıştır; bu da bu muhteşem yağı ortaya çıkarır. Üretim süreci gelenekseldir; eski zamanlarda olduğu gibi, zeytin suyunu soğuk presle, acele etmeden ve her adımda özenle sıkmaktadırlar. Güzel sunumu, onu bir etkinlik veya kutlama için hediye olarak mükemmel kılar.
... çıkarın. Önce kakao'nun ekşi notası, ardından kremsi çikolatanın tatlılığı, sonra da o tanıdık çıtır bademle ısırın—lezzet dolu bir deneyim.","Ingredients":"68% süt çikolatası (şeker, tam süt tozu, kakao hamuru, kakao yağı, peynir altı suyu tozu, emülgatör: soya lesitini E322, doğal vanilya aroması), 30% badem, 2% kakao tozu"}...
Fransa, Paris
İtalya, Castellazzo Bormida (al)
...Il Tuber Magnatum Pico Extra, değerli beyaz trüf, sektörün mükemmelliğini temsil etmektedir. Bu trüf, Valtrebbia Tartufi'nin mikorizalı topraklarından ve İtalya genelindeki deneyimli trüf avcılarıyla yapılan işbirliği sayesinde titizlikle seçilmektedir. Ürün, mükemmel bir şekle ve pürüzsüz bir kabuğa sahip olup, rengi krema tonlarından sarı okra tonlarına kadar değişmektedir. Yoğun aroması, sarımsak, peynir ve ıslak toprak notaları ile, onu gurme yemekler için ideal hale getirmektedir. Sadece daha büyük boyutlarda ve en iyi özelliklere sahip trüfler "Extra" olarak sınıflandırılmaktadır.
Avusturya, Vienna
...Trüf yağı, zarif ve aromatik bir baharat yağıdır. Primadonna'dan elde edilen yüksek kaliteli soğuk sıkım zeytinyağı ile yapılmaktadır. Trüf yağı, özellikle risotto ve makarna, carpaccio, çırpılmış yumurta, peynir, patates püresi, krema sosları / hafif bağlı soslar, çırpılmış yumurta / kızartılmış yumurta, yumuşak yumurta / poşe yumurta / onsen yumurtası ve jambon gibi yemekleri zenginleştirmek için uygundur. İçerik: 150 ila 750 ml Tat: orijinal siyah trüf Tadı, ince zeytin aroması ile doğal trüf dilimleri ile.
Polonya, Warszawa
...Amla macerasyonu - Arnica macerasyonu - Muz macerasyonu - Arpa macerasyonu - Siyah sabun - Calendula (kızılcık) macerasyonu - Kamelya macerasyonu - Havuç macerasyonu - İncir opuntia macerasyonu - Goji berry macerasyonu - Üzüm çekirdeği macerasyonu - Guarana macerasyonu - Lavanta macerasyonu - Meşe kabuğu macerasyonu - Gül yaprağı macerasyonu - Sarı kantaron macerasyonu - Trüf macerasyonu...
İtalya, Roma
...omletler ve trüf ile yapılan tüm yemekler için ideal bir sos olarak kullanılır. Alerjenler: Üründe bulunan ve etiketinde belirtilen alerjen maddeler: SÜT. Gluten veya koruyucu içermez. Besin Değerleri (100 gr için): Enerji Kj 2980 / Kcal 725, Yağ 80 gr, Bunların 57,1 gr'ı doymuş yağ, Karbonhidrat 0,6 g, Bunların 0 g'ı şeker, Protein 0,6 gr, Tuz 0,028 gr. Mevcut Boyutlar: 75 gr, 430 gr...
İtalya, Città Di Castello
...Makarna, soslar, salatalar, yumurta, et ve balık için trüf aromalı yağ. Ayrıca %100 doğal aromalarla bir yağ üzerinde de çalışıyoruz! En iyi sızma zeytinyağı kullanılarak hazırlanan trüf aromalı yağ. Her yemeğe belirgin bir tat katmak için sadece birkaç damla kullanın: makarna, pirinç, et, doldurulmuş yemekler, omletler, salatalar.
Belçika, Bruxelles
...Yumurta ile yapılan GALA Mayonezi, en sevdiğiniz yemeklerin tadını artıran lezzetli bir kremalı sostur. %80 kanola yağı ve %7,5 yumurta sarısından oluşan bu mayonez, salatalar, sandviçler ve et yemekleri ile mükemmel bir şekilde tamamlayan zengin bir tat ve kremsi bir doku sunar. 250 ml, 500 ml ve 1000 ml boyutlarında mevcut olup, pratik karton ambalajlarda kolay depolama ve kullanım için...
İtalya, Fratta Todina
...Doğal siyah trüf aroması ve elle kesilmiş trüf (Tuber aestivum Vitt.) ile zeytinyağına dayalı aromatik bir sos. El yapımı şişelenmiş ürün. 100ml formatında, damlatma önleyici kapak ile.
İtalya, Firenze
...Sızma zeytinyağı bazlı beyaz trüf doğal aromalı sos - İçindekiler: sızma zeytinyağı (yüzde 98), beyaz trüf aroması (yüzde 2) Öneriler: Yoğun tatlara sahip yan yemeklerde mükemmel, etler, av hayvanları, sebzeler ve iç harçlar için harika bir sos.
Fransa, Mandelieu
...1 trüf yağı 25 CL 1 balsamik krem 25 CL 1 trüf enginar kreması 130 GR (10% trüf) 1 trüf sosu 130 GR (3% trüf)...
...Aperatif olarak kullanılan trüf zeytinleri, misafirlerinizin damaklarını şenlendirecek. İçindekiler Zeytin (60%), ayçiçek yağı (30%), trüf (2,4%), sirke, tuz, şeker, antioksidan askorbik asit E300, asidite düzenleyici laktik asit E270, tat artırıcı sodyum glutamat E621. Üretim tesisinde aşağıdaki alerjenler işlenmektedir: kereviz, lupin, balık türevleri, süt türevleri, kuruyemiş. Trüf...
Fransa, Arles
...L'artisan Popol Yaz Trüf Yağı için Mutfak Hazırlığı İçindekiler: %98, doğrudan zeytinlerden ve yalnızca mekanik işlemlerle elde edilen, üst sınıf sızma zeytinyağı (AB menşeli), %1 doğal yaz trüf aroması, %1 yaz trüf dilimi.
İspanya, Valencia
XarcuSpain, esas olarak İspanyol kökenli gurme, el yapımı, sağlıklı ve organik ürünlerin ihracatına odaklanan bir şirkettir. Kurutulmuş etler (Jamon, Chorizo ve Lomo) konusunda uzman olmamıza rağmen, kataloğumuzda farklı kategoriler bulabilirsiniz. Bal, Trüf, Likör, Yağlar ve her türlü Et. Faaliyetimizi HORECA kanalına yönlendiriyoruz ve esas olarak dağıtımcılar aracılığıyla çalışsak da, restora...
Fransa, Bidart
...Hediye seti: Yoğun organik tatlar (sızma zeytinyağları) 2x250ml - "Yoğun organik tatlar", N°4 setinde organik "Kara Trüf" sızma zeytinyağı ile organik "Pebrella" sızma zeytinyağının birleşimidir. Bir caudalie ile ölçülen aromatik yoğunluk burada tüm anlamını buluyor ve duyularımızı daha iyi uyandırıyor. Maison Caudalie kalite konusunda taviz vermez!
...İçindekiler: fesleğen %20, ayçiçek yağı, patates, peynir (süt, tuz, peynir altı suyu, yumurta lisozimi proteini), çam fıstığı, yaz trüfü (Tuber Aestivum Vitt. - İtalya menşeli) %3, aroma. Özellikle makarna yemekleri, etler, sebzeler ve bruschetta ile mükemmel bir uyum sağlar.
Fransa, Cournon D'auvergne
...GAEC Dou Chonlai Kullanım önerileri Kırsal ekmek dilimlerinin üzerine sürmek için idealdir. Ayrıca, tostlarınızı ceviz veya trüf gibi diğer malzemelerle zenginleştirebilirsiniz. Tüketimden önce kavanozu bir saat buzdolabında bekletin. Açıldıktan sonra serin bir yerde saklayın ve açıldıktan sonraki 5 gün içinde tüketin. Enerji: 479 kJ (115 kcal) Yağlar: 8,0g Doymuş yağ asitleri: 3,1g Karbonhidratlar: 5,4g Şekerler: 0,6g Proteinler: 4,6g Tuz: 1,1g...
...Pastörize koyun sütü, siyah trüf paté (Şampiyon Mantarları (Agaricus Bisporus), (Boletus Edulis ve ilgili grup), ayçiçek yağı, siyah trüf (Tuber Aestivum Vitt), tuz, karabiber, şeker, bulyon granülleri (deniz tuzu, maya ekstresi, esmer şeker, baharat ekstresi, karamelize şeker, maltodekstrin, palmiye yağı, zerdeçal), dekstroz, patates nişastası, maya ekstresi, baharatlar (soğan, muskat, sarımsak...
Fransa, Domjean
... şekerleri veya trüf toplarının iç kısmında çikolata yapımında. Restoranlarda tatlı bardaklarında, tiramisu içinde ve tabak süslemeleri için kullanılır. Saklama: Ürünün saklama süresi, depolama koşullarına bağlıdır, üretim tarihinden itibaren 12 ay boyunca saklanabilir. Orijinal ambalajında, ışık, sıcaklık ve nemden korunarak (10° ile 25° C arasında / Maks %70 RH) iyi kapatılmış olarak saklanmalıdır. Yoğun kokulara karşı hassastır. Açıldıktan sonra 3 hafta içinde tüketilmelidir. Ambalaj: 1 kg ve 4 kg kova.
İtalya, Santa Ninfa
...Aromalı EKSTRA SIZGIL YAĞI bazlı organik baharatlar. Yoğun, taze ve dengeli bir tat, Sicilya'yı ve onun güçlü tatlarını hatırlatıyor. Her türlü yemeği tatlandırmak için mükemmel, mutfakta çok yönlü!
Romanya, Giurgiu County
... çıkarımı için gelişmiş ultrason teknolojisi kullanarak Ekstra Sızma Aromalı Yağlar tanıttık—biberiye ve fesleğen, sarımsak ve acı biber. Bu yöntem, biyolojik aktif bileşenleri moleküler düzeyde serbest bırakarak üstün yağ kalitesi sağlar. Yakında, limon ve trüf eklenmiş Ekstra Sızma Ayçiçek Yağını piyasaya süreceğiz ve yenilik geleneğimizi sürdüreceğiz.
... kişiselleştiriyoruz. Güçlü yönlerimiz: - Zarafet: Kalite ve özgünlük çikolatalarımızı tanımlar. Ağızda uzun süre kalıcı, en iyi kakao ve titizlikle seçilmiş hammaddelerle hazırlanmıştır. Çikolata %100 saf kakao yağıdır. - Yaratıcılık ve özgünlük: Müşterilerimize 50'den fazla yeni tasarım sunulmakta, ganaj ve pralin çeşitleri ile birlikte. - Estetik: Tat ve koku kalitelerinin ötesinde, çikolatalarımızın tamamı ince bir şekilde kakao yağı ile süslenmiştir. Ayrıca trüf, çikolata paletleri üretiyor ve tadım kutuları sunuyoruz.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play