Fransa, Pégomas
GAZIGNAIRE şirketi, 1865 yılından beri konsantre aromatik özler ve doğal veya organik aromalar üretmektedir; özel olarak vanilya özleri, kakao özleri, kahve özleri ve tonka fasulyesi özleri üretimi ile tanınmaktadır. Bir yüzyıldan fazla bir süredir, ürünlerimiz dünya genelinde aromatik endüstri, gıda, kozmetik veya malzeme dağıtıcıları gibi müşterilerimize 5 kg'dan birkaç tona kadar ihraç edilmekt...
Fransa, Bordeaux
... fıçılarda olgunlaştırma. İkinci şarap, Petit Manou, keyifli bir şarap olup, Hachette rehberinde düzenli olarak ödüllendirilmektedir. Üzümler: %66 Merlot, %33 Cabernet Sauvignon ve %4 Cabernet Franc Şarap Yapımı: Sepetlerle elle hasat Olgunlaştırma: 5 ay beton tanklarda, ardından tamamı 12 ay boyunca fıçılarda (yüzde 50 birinci şarap, yüzde 50 ikinci şarap) Tadım: Güzel bir nar çiçeği kırmızısı rengi. Burunda, parlak kırmızı meyve ve vanilya aromaları. Ağızda, yumuşak ve yuvarlak bir başlangıç. Şarap uyumlu, dengeli ve meyve üzerinde çok hoş bir bitişe sahip.
Fransa, Auxerre
... briyoş, vanilya ve tütsülenmiş notalarla destekleniyor. İpeksi ve lezzetli tanenleriyle uzun bir bitiş sunuyor. Yemek ve şarap uyumu: sığır eti, kuzu, av (geyik, karaca), tavuk Şarap yapımı: Yumuşak bir ezme ile başlar ve termoregüle edilmiş beton tanklarda uzun fermantasyonlar yapılır; ardından her yıl yarısı yenilenen meşe fıçılarda 12 ay olgunlaşır. Göz: Kırmızımsı, derin mor renk Şarap...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play