İtalya, Marmirolo
...PASTAPIU, taze makarna üretimi için tasarlanmış "00" tipi yumuşak buğday unudur. İyi protein içeriği sayesinde büyük bir plastiklik ve elastikiyete sahip olan PASTAPIU, sabit bir granül dağılımı ve %0,45'ten düşük kül miktarı ile karakterizedir; bu özellikler, taze makarnaların grileşmeden kalmasını ve birkaç gün boyunca karakteristik rengini korumasını sağlar. PASTAPIU, yapraklar, gnocchi, trofie gibi farklı formatlarda geleneksel taze makarnaların yanı sıra ravioli, tortellini, agnoli gibi doldurulmuş makarnaların yapımı için ideal bir bileşendir.
İtalya, Giuliano
...Un "00", su, anne mayası (doğal maya, tip 0 yumuşak buğday unundan toz halinde, maya, maltlanmış tahıl unu), tuz, ayçiçek yağı, zeytinyağı, domates, mozzarella, patlıcan, ricotta, sızma zeytinyağı.
Belçika, Anderlecht
... için, spoglia 2x85 mm makarna yaprağı. Makine, güvenlik ve hijyen konularında geçerli "CE" standartlarına uygundur. Çıkışta makarnaların hızlı kurutulması için alt fan. Bu makine, sert veya yumuşak buğday unu gibi hammaddelerden makarna üretimi için tasarlanmıştır ve su ve/veya yumurta eklenmesi veya yeşil makarnalar için ıspanak veya kırmızı makarnalar için domates püresi gibi malzemeler...