İtalya, Marmirolo
...W: 290 ÷ 310. Pizza için son derece gözenekli ve gelişmiş bir kenar ideal olan profesyonel un karışımı. DOPPIAESSE, özellikle protein, vitamin ve mineral açısından zengin, filizlenmiş tahılların öğütülmesiyle elde edilir. Doğal faydalı enzimlerin varlığı, hamurun kalitesini etkiler: sonuç, son derece gelişmiş ve gözenekli bir kenara sahip, hafif ve yüksek sindirilebilirlikte bir pizzadır. Teknik olarak DOPPIAESSE, ortalamaya göre %10 daha hafif hamurlar ile yarı sürede olağanüstü sonuçlar elde etmeyi sağlar. 10 KG VE 25 KG...

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play