Fransa, Bordeaux
...{"Dégustation":"Son derece başarılı bir şarap. İçinde bulunan Cabernet'ler ve biraz Malbec bununla ilgili olabilir. Burunda böğürtlen, şık bir fındık ezmesi aromasıyla birleşiyor. Aynı aromatik kayıtta, damakta yumuşak ve lezzetli bir doku sunuluyor, ipeksi taninlerle destekleniyor. Buna 'keyif şarabı' denir.","Commentaire":"Hikaye 1956 yılında Paul ve Fernande Fompérier'in Saint-Emilion'un...
... bir şarap sunmak için killi-kireçli bir terroirden faydalanmaktadır. ŞARAP YAPIMI Paslanmaz çelik tanklarda geleneksel. ÜZÜM ÇEŞİTLERİ Merlot Cabernet Franc Cabernet Sauvignon TADIM Parlak koyu garnet rengi. Kara frenk üzümü, böğürtlen ve vişne aromalarıyla meyvemsi bir burun. Olgun ve sıcak tanenlere sahip, yuvarlak, dengeli ve kalıcı bir ağız. YEMEK & ŞARAP EŞLEŞTİRMELERİ Sahanda pişirilmiş sığır bonfile, erik soslu domuz rosto veya olgun bir peynir ile tadılmalıdır. 18°C. ÖDÜLLER 2012: IWC 2013 Bronz Madalya.
Moldova, Chisinau
...Mor tonlarıyla yoğun bir yakut rengi. Siyah frenk üzümü, erik, tarçın aromaları. Kadifemsi tat, böğürtlen ve çilek sıvı reçeli, iyi kavrulmuş meşe fıçısının vanilyasıyla zenginleştirilmiş. Marka: Purcarului...
Fransa, Bordeaux
...Tarihçe: Château Billeron Bouquey, ünlü Saint Emilion şehrine dört kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Birkaç nesildir köklü bir aile mülkü olan bu yer, dünyada eşsiz bir terroir'in özünü yüceltmeye çalışmaktadır. Üzümler: %80 Merlot, %20 Cabernet Franc Şarap Yapımı: Manuel ve parsel bazında hasat Olgunlaştırma: Beton tank Tadım: Kırmızı (frenk üzümü, böğürtlen, vişne) çekici aromalara sahip şaraplar, hafif baharat notalarıyla desteklenmektedir. Damak, başlangıçta geniş ve yuvarlak bir yapı sergilerken, ardından uyumlu bir bütünlük ve meyve notalarıyla bir final sunmaktadır.
Fransa, Cénac
...Kırmızı şaraplarımızın fermantasyonu, 25°C ile 30°C arasında termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda gerçekleşmektedir. Daha iyi bir özütleme elde etmek için yarı fermantasyon aşamasında bir delestaj uyguluyoruz, ardından özütleme daha yavaş bir şekilde devam ediyor. 8 günlük bir post-fermantasyon süreci ile takip edilmektedir. Burun: Siyah kiraz, yabani böğürtlen notaları ile birlikte...
...Valencia ile Kastilya toprakları arasında bu terroir, killi topraklarda espalier BOBAL üzümünün meyvesidir. Bobal çeşidi, kan alma süreciyle evrilerek, böğürtlen ve meyve notalarıyla taze bir rosé şarabı ortaya çıkarmaktadır. Rosé Biovistabella İspanya'nın güneydoğusunda, Valencia ile Kastilya toprakları arasında bu terroir, Macabeo-Moscatel çeşitlerinin yıllar içinde uyum sağladığı bir alandır ve taze ve meyvemsi bir şarap sunarak narenciye notaları taşımaktadır.
Fransa, Auxerre
Kırmızı, beyaz, rosé ve muhteşem köpüklü şaraplarımızı keşfedin! Amacımız, Fransız şarap üreticileri ile ulusal ve uluslararası alıcılar arasında işbirliğini kolaylaştırmaktır. 2018 yılında kurulan DIXVINS, dünya genelindeki restoran sahipleri, şarapçılar ve toptancılar için çevrimiçi Fransız yapımı şarap ve içki satışı sunan B2B mağazanızdır. Size düzenli olarak belirli ve tematik promosyonlar su...
Fransa, Caudiès De Fenouillèdes
... hasat, uzun macerasyon (4 ila 5 hafta) sırasında sapların tanen ve acılık katmasını önlemek için ayıklanır. Şarap, ardından yaklaşık iki yıl boyunca paslanmaz çelik tanklarda olgunlaştırılır. Tadım: Güzel bir yakut rengi ve çok meyvemsi bir burun (siyah kiraz, böğürtlen ve yaban mersini). Ağızda ferah ve topraksı bir his veriyor; bu, adını aldığı çift kişiliğe sahip bir şarap. Genç ve mineral şarapları sevenler için ideal, ağızda dokulu! Mevcut Yıl: 2014 şişede; yakında 2020 ve 2021.
Fransa, St Vincent Rive D'olt
...Bu %100 Malbec şarabı bir yıl boyunca fıçılarda olgunlaştırılmıştır. Koyu mor renkte, siyah mor kenarları olan bu şarap, ağızda ince ve zarif bir tat sunarken, böğürtlen ve frenk üzümü aromaları ile vanilya notasıyla birlikte gelir. Bu bir saklama şarabıdır ve gençken de dikkat çekicidir.
...Burun, zanı, şömineyi, dumanı ve birçok meyve (böğürtlen, siyah kiraz, frenk üzümü, erik) çağrıştırıyor. Ağız, aynı meyve aromalarıyla taze ve canlı bir yapı üzerinde gelişen, ifade dolu ve iştah açıcı. Bitiş uzun ve ferahlatıcı bir kahve dokunuşu ile. Ad: Vin de Pays d'Oc Chardonnay Renk: Kırmızı Hacim: 0.75 L Alkol: %13 Hacim İklim: Akdeniz Üzüm Çeşidi: %100 Chardonnay Servis Sıcaklığı: 15 - 16°...
Fransa, Fraisse Des Corbieres
...Morèéum'unu Corbières terroirinden seçilmiş kırmızı şaraplarla, doğal bir mağarada meşe fıçılarda yaşlandırarak hazırlamaktadır. Uzun süre yaşlandırılmış şarabın güçlü aroması, garrigue balı ile yumuşatılır ve yabani böğürtlen suyu ile yapılan reduksiyon, büyü ve gizem dolu bir ormanda yürüyüş yapma hayallerine gönderme yapar.
Fransa, Boulogne-Billancourt
...Kanonkop şarapları, Güney Afrika genelinde kalite, saflık ve zarafet garantisi ile ünlüdür. Mülkün cabernet sauvignon'u koyu renkte olup, ıslak tütün, meşe baharatları, böğürtlen püresi, chai çayı ve taze toprak gibi inanılmaz derecede karmaşık aromalara sahiptir. Damak tadı da bir o kadar çeşitlidir - tatlı ahududu ve vişne notalarını kavrulmuş kahve tanecikleri ile ayırt edebilirsiniz. Tanninler ise doğrudan ve dengelidir. Soslu yemekler veya güzel bir biftek ile tadılması önerilir.
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
... özgü karakterini ve yoğunluğunu ortaya koyuyor. Aroması, derin olgun siyah meyve notaları (frenk üzümü, böğürtlen, kiraz, erik) ile zengin baharatların (garrigue, karabiber, meyan kökü) birleşimiyle etkileyici bir doğrulukla evrim geçiriyor. 18 ay foudres'de olgunlaşma süreci, yuvarlak bir yapı kazandırarak ince odunsu, vanilyalı ve kavrulmuş notalar getiriyor. Uzun süre saklanmaya uygun...
İtalya, Dorgali
...Saf Cannonau üzümlerinin işlenmesiyle elde edilen seçim. 15/20 gün boyunca kabuklarında fermentasyondan sonra, en az 12 ay boyunca Fransız meşe fıçılarında olgunlaşır ve ardından yatay şişede 6 ay daha olgunlaşma süreci geçer. Parlak ruby kırmızı rengi, belirgin mor tonlarıyla hareketlenir ve Akdeniz bitkilerinin, biberiye ile kırmızı meyve ve böğürtlen, vişne ve mürdüm eriği gibi taze...
İtalya, Schio
...Ciliegiolo... Toskana'ya özgü farklı bir içecek. Görsel olarak yoğun, neredeyse geçilemez bir kırmızı, meyvemsi, hoş kiraz reçeli, olgun böğürtlen, hafif baharatlı, beyaz tütün, öncelikle karabiber notalarıyla. Damakta, sarıcı, dengeli, uyumlu, zarif ve ince, ipeksi tanenleri takdire şayan. Gerçekten güzel bir içecek, tüylü av etleriyle, polenta ve olgun peynirlerle birlikte sunulan muhteşem bir domuz eti yemeği ile, olgun bir Toskana pecorini peyniri ile eşleştirilebilir.
İspanya, El Sauzal
... benziyor. Ürünlerimizin farklılaşması, markamızın güçlü yönlerinden biridir. Muz şarapları söz konusu olduğunda, bunlar Kanarya Adaları'nda üretilen tek ürünlerdir ve Kanarya Muzları, IGP kullanılarak yapılmaktadır. Muz tatlısı ise, bildiğimiz kadarıyla, dünyada başka hiçbir yerde yapılmayan bir üründür. Rekabet dolaylıdır ve ayva tatlısı ile guava tatlısı ile sınırlıdır; bu meyveler, Kanarya Muzları...
İspanya, Sevilla
... kuru beyaz şaraplar, yarı tatlı ve tatlı şaraplar, - Likörler, anason kreması, tarçın ve böğürtlen dokunuşlu cin, viski kreması, vişne likörü, vişneler kremasında, - Stevia ile infüzyonlar, sıvı stevia ve yaprak stevia, - Zeytinler, zeytin ezmeleri, - Aditif ve koruyucu içermeyen ekolojik bal, doğrudan tüketim için bal dolu petekler, - Seramik kavanozlarda bal ve hatta endüstriyel formatta şirketler...
Geer Vadisi Şarapları şirketi, tamamen doğal, mükemmel kalitede meyve şarapları konusunda uzmanlaşmıştır ve bu şaraplar yerel meyvelerimizden üretilmektedir. Şirket, geniş bir şarap yelpazesi sunmaktadır: çilek şarabı, beyaz frenk üzümü şarabı, alıç şarabı, ahududu şarabı ve böğürtlen şarabı.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play