Belçika, Lokeren
...Doğal kılıflar doğal bir üründür. Tarih boyunca etin doğal bir şekilde (kurutma, tütsüleme veya salam gibi hazırlıklar) saklanması ve korunması için kullanılmıştır ya da et hazırlıklarını yenilebilir bir kılıfla sarmak için tercih edilmiştir. Bu, basit, dürüst ve adil bir üründür; yaklaşık 3,000 yıl önce Homeros'un İlyada'sında bile bahsedilmiştir! Doğaldır, kolayca sindirilir ve güvenlidir...
Eşleşen ürünler
Kılıflar
Kılıflar
Diğer Ürünler
Koyunlar
Koyunlar
Belçika, Bruxelles
WATHELET, 1920 yılından beri profesyonel mutfak ekipmanları satışı konusunda uzmanlaşmış Brüksel merkezli bir şirkettir. Geniş ürün yelpazemiz, yüksek verimli havalandırma ve emiş cihazları, fırınlar, tütsüleme cihazları, ocaklar, pirinç pişiriciler veya ocaklar gibi pişirme cihazları, soğutma cihazları olarak soğutucu dolaplar, soğuk odalar veya soğutmalı vitrinler, ayrıca çamaşır makineleri veya...
Belçika, Alleur
Bacon fileto, tütsülenmiş göğüs, kuşbaşı ve çiğ jambon üretiyoruz ve tüm bu ürünler üst düzey kalitede! Burada, salamura tutkuyla birleşiyor. İyi iş çıkarma tutkusu, evin en saf tarzında kaliteli salamuralar sunmak için. Geniş kurutma odaları, modern teknolojiyi eski geleneğin hizmetine sunuyor. Yavaşça, eskisi gibi, titizlikle seçilen ürünler olgunlaşmak için zaman alıyor ve olağanüstü kalitede salamuralar ortaya çıkıyor. Tütsüleme yalnızca meşe talaşı ile gerçekleştirilmektedir. Bu doğal işlem, ustalığımızla birleştiğinde salamuralarımıza eşsiz bir lezzet kazandırıyor.
Belçika, Hensles
...Luxpro, ELECTROLUX PROFESSIONNEL'in ortağı olarak, profesyonel horeca ekipmanları ve gıda endüstrisi için ekipmanlar sunmaktadır: pişirme ve tütsüleme. Satış, inceleme, yerleştirme ve bakım konularında uzmanız. Ayrıca size ikinci el horeca ekipmanları da sunuyoruz.
Belçika, Monteneau
... - genel olarak üretimin her aşamasında. Bugün olduğu gibi, nesiller boyunca gerçek Arden jambonu, zorlu bir zanaat çalışmasıyla üretilmektedir. Zaman, önemli bir bileşendir. Tütsüleme, geçmişten gelen bir geleneğe göre, kayın ağacı ve ardıç meyveleri ile gerçekleştirilir. Taze bir jambonun gerçek Montenau Arden jambonuna dönüşmesi için 6 aylık bir üretim süresi gereklidir.
Belçika, Bruxelles
...Saveurs Gourmandes'te, Füme Somon el yapımı olarak atölyelerinde üretilmektedir, Norveç'ten doğrudan ithal edilmektedir ve fileto alma, tuzlama, kurutma, tütsüleme ve dilimleme gibi tüm üretim aşamaları tamamen üretim atölyelerimizde gerçekleştirilmektedir. Dilimleme yalnızca elle yapılmaktadır, bu da mükemmel kalitede bir sonuç elde edilmesini sağlamaktadır! Üretim Atölyeleri, size tazelik ve gıda zincirinin izlenebilirliğini garanti etmek için AFSCA tarafından onaylanmıştır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play