...Kadim bir yöntem sayesinde, beyaz dut melası ballı ve kehribar bir renk kazanır. Karamele benzer ve ballı aromalar geliştirir; bu, şeker, renklendirici, kıvam artırıcı veya koruyucu eklenmeden yapılan bir siyah kiraz konsantresini andırır. Üreticimiz meyveleri sıkarak suyunu elde eder. Ardından, bu su kazanlarda pişirilir ve birkaç saat boyunca yoğunlaştırılır. Kullanım: Beyaz dut melası doğal...
...Yüksek hacimli B2B, beyaz etiket, sözleşmeli şişeleme üzerine odaklanın. Zitro Pikant: Gazlı içecekler, şuruplar, çaylar, salata sosları, soslar ve balık yemekleri için uygun sıvı asidik madde Zitrosa Konsantre: Özellikle güçlü asidifikasyon için konsantre sitrik asit Zitro-Perfekt Konsantre: Eklenmiş şeker içermeyen konsantre sitrik asit Zitro-Perfect Toz: Toz halinde sitrik asit - sadece su ekleyin! 750 gr Limon suyu pastörize: Meyve suyu konsantresinden. Pastörize 10 litre Lime suyu pastörize: Keskin bir lime tadı veren konsantreden taze meyve suyu. Pastörize 10 litre...
Birleşik Krallık, Canterbury, Kent
...Kohesif Bandaj Beyaz 7,5 cm x 4 m SKU:00034 7,5 cm Kohesif:D 212 GTIN:5060808552427 İlk Yardım Kutusu:Bandajlar ve Sargılar Ağırlık:0,10 kg...
Macaristan, Budapest
... zeytinler - Yeşil dilimlenmiş zeytinler - Yeşil çekirdekli zeytinler - Yeşil doldurulmuş zeytinler - Kalamata bütün zeytinler - Kalamata dilimlenmiş zeytinler - Kalamata çekirdekli zeytinler - Küçük beyaz soğanlar - Jalapeno biberleri bütün - Limon - Karışık sebzeler – biber, şalgam, havuç - Karışık sebzeler – dilimlenmiş yeşil zeytinler, havuç, biber, soğan - Karışık sebzeler – dilimlenmiş siyah zeytinler, havuç, karnabahar, limon, soğan...
Slovakya, Dolný Ohaj
...Yerel mısır nişastası, kimyasal değişiklikler veya modifikasyonlar olmadan mısırın nişasta tanelerinden elde edilen nişastadır. Bu doğal nişasta beyaz renkte ve ince bir dokuya sahiptir. Gıda endüstrisinde kalınlaştırıcı, stabilize edici ve doku artırıcı olarak kullanılır. Genellikle çorbalar, soslar, tatlılar ve hatta kozmetik ürünlerinde bulunur; burada ürünlerin kıvamını ve raf ömrünü iyileştirir. Renk: Beyaz Ambalaj: Kağıt Torba 25kg Büyük Torba 700kg Büyük Torba 1000kg Miktar: 5,000kg - 48,000kg Kıvam: Toz...
İtalya, piano di sorrento (na)
..."Il Limone Bianchetto" İtalyan limonunun bir çeşididir ve hafif tadı ile sulu yapısı için takdir edilmektedir. Bu limonlar, açık sarı renkte bir kabuğa ve sulu, ekşi bir ete sahiptir. Olgunlaşma süreci mart ile haziran arasında gerçekleşir, bu da onları bahar boyunca erişilebilir kılar. "Limoni Bianchetto" C vitamini ve antioksidanlar açısından zengindir, bu da bağışıklık sistemini destekler ve hücreleri serbest radikallerin zararlarından korur. Eşsiz tatları ve mutfaktaki çok yönlülükleri sayesinde, meyve suları, soslar ve tatlılar hazırlamak için idealdir.
İspanya, Dicastillo, Navarra
...Solomo içecekleri, soslar veya dilimler dışarıdan damar veya kan olmadan. Beyaz et, kapların içinde aşırı renk değişikliği olmadan. Koku ve tat özellikleri. Yapı ve tutarlılık, Hegaluzearen ve onun omega 3 yağı özelliklerini zeytinyağı ile birleştirir; zeytinyağı polifenolleri içerir ve ürünün stabilitesini, özelliklerini ve mikrobiyolojisini garanti etmek için bir pastörizasyon ve konsantrasyon sürecinden geçer.
... mükemmel marineler, hafif sarımsaklı ve aromatik bir notaya ekler. - Baharatlama: Izgara sebzeler, salatalar veya makarna yemekleri üzerine serpmek için idealdir. - Pişirme: Yemeklerinize kuzukulağı sarımsağının ince tadını katmak için pişirme sırasında kullanın. Net ağırlık: 250g Ambalaj: 250g'lık paket Saklama: Kaliteyi ve aromaların yoğunluğunu korumak için kuru ve serin bir yerde, ışıkta saklamadan muhafaza edin. İdeal için: - Soslar - Çorbalar - Vejetaryen yemekler - Hafif marineler Referans:SELAILDESOURSVRAC250...
Birleşik Krallık, Bamber Bridge, Preston
...şarap (alkol konsantrasyonu %96'ya kadar @ 20°C), gazlı içecekler, süt, süt ürünleri, maden suyu, içme suyu, yağlı gıda maddeleri, çikolatalar, sütler, krema ve soslar vb. bulunmaktadır. Ftalat ve hayvansal türevlerden arındırılmış bileşenlerdir. Çalışma basıncı: 10 bar (150psi), güvenlik faktörü 3:1. Vakum 0.90 bar veya uygun olduğunda 0.60 bar. Kaplama: FDA uyumlu, beyaz pürüzsüz gıda sınıfı NBR, yağ ve gres dayanıklı. Takviye: SAN-HYGIENIC - yüksek mukavemetli sentetik katmanlar, çift karbon çelik sarmallar. SAN-HYGIENIC...
Polonya, Warszawa, Poland
...şekerlemeler, şekerleme ürünleri, fast food, sosisler, marineler, soslar, glazürler, kuru çorbalar, sos ön karışımları ve hazır yemeklerin üretiminde yaygın olarak kullanılmaktadır. Ayrıca, mısır nişastası kağıt, tekstil, karton ve yapıştırıcı endüstrilerinde de uygulanmaktadır. İlaç ve tıbbi kullanımlarda, mısır nişastası, örneğin cerrahi eldivenler için bir kayganlaştırıcı olarak kullanılmaktadır. Kozmetik kullanımda, ürün bebek ürünlerinde talk yerine geçebilir. Diğer kullanımlar arasında, hayvan beslenmesi segmentinde sığır, kümes hayvanları ve balık yemi bulunmaktadır.
Fransa, Chassant
... ayrıca tüm yiyecek lekelerini de çıkarır: çay, kahve, yağ, soslar, baharatlar, şarap vb. Son olarak, Oxy'Clear leke tuzu, ot, toprak, çamur, yağ, çiçek yaprakları gibi doğal lekeleri de çıkarır. Oxy'Clear leke tuzu, giysilerden, döşemeden (halılar, kilimler, yastıklar, yataklar, araba koltukları) ve ayrıca zeminlerden, teraslardan, bahçe mobilyalarından, havuzlardan vb. lekeleri çıkarır. Özel marka ile satılmaktadır. Standart ağırlıklar: 500 g / 1 kg / 5 kg...
Polonya, Tomaszow Lubelski
...İrmiğin en önemli avantajlarından biri, sindirimi kolay olmasıdır; bu nedenle çeşitli diyetlerde kullanılmaktadır. Ayrıca birçok farklı kullanım alanı vardır. Çorbalar, soslar, hamur işleri ve tatlılar için bir ek olarak kullanılabilir.
İspanya, Villarrubia (cordoba)
...Doğrudan rPET tepsisine kaynaklanan esnek yüksek bariyerli bir film. Çok ince bir kalınlığa sahip olan bu film, <1 yoğunluğa sahip olup, yüksek derecede sürdürülebilirlik sunar. Bu ince kalınlık, üst filmin sink-float tankında yüzmesini sağlamak için tasarlanmıştır; PET ise dibe batar. Bu sayede PET parçacıkları kirlenmez. Özellikler: Yüksek oksijen bariyeri. Su geçirmez. Oksijen ve aroma bariyeri. Su geçirmez. Beyaz veya şeffaf. MAP gerektiren ürünler için uygundur. Uygulamalar: Soğuk etler, peynir, hazır yemekler, soslar, sıvılar.
Malta, Triq L-Oratorju In-Naxxar
...Eggs Benedict, Hollandaise Sos olmadan yapılamaz – Hollandaise Sos, Hollanda sosu olarak da bilinir, yumurta sarısı, eritilmiş tereyağı ve biraz limon suyu emülsiyonudur. Bir krema dağıtıcı ve onu şarj etmek için bir krema şarj cihazınız olduğunda, Hollandaise Sosunu hızlıca yapabilirsiniz. Öncelikle tereyağı, yumurta, beyaz şarap, sirke ve limon suyu karışımını hazırlamanız ve bunu krema...
Bulgaristan, Sofia
... macunları, ağız gargaraları, sakızlar ve şekerlemeleri tatlandırmak için kullanılır. Kurutulmuş yeşil nane yaprakları genellikle çay için kullanılır. 1 ila 2 tatlı kaşığı yaprağı, 250 ml taze kaynamış suya ekleyin ve damak tadınıza göre 8 ila 10 dakika kapalı bekletin. Ayrıca, tadı vurgulamak için bal ve limon ile birlikte kullanılabilir. Kurutulmuş yaprakları kullanmanın bir diğer çok popüler yolu, fasulye, mercimek ve diğer vejetaryen yemekleri baharatlandırmak, ayrıca süsleme, soslar ve çorbalar için kullanmaktır. Ambalaj: 125g, 250g ve dökme...
Türkiye, Bursa
Sefasan Gıda, gıda sektöründe 30 yılı aşkın bir süreç içinde profesyonel olarak kazanılan deneyimlerin sahada uygulanması için 2018 yılında faaliyetine başlamıştır. İlkadım/Samsun ve Orhangazi/Bursa’da bulunan fabrikalarında ISO 9001:2015, ISO 22000:2005 kalite belgeleri ve HELAL GIDA sertifikasıyla üretim yapmakta olup, Tüm Türkiye’ye toptan satış ile hizmet vermekte olan Sefasan Gıda, profesyone...
Almanya, Bad Bentheim
... doğal mineralleri ve vitaminleri içerir. Melas içeriği %10-15'tir, bu nedenle kıvamı çok yumuşak, topaklı ve nemlidir. Tat ve kullanım Muscovado şekerinin tadı, toffee ve maltın yumuşak tadıyla karakterizedir ve bu tür şekere benzersiz bir karakter kazandırır. Muscovado şekeri, diğer şekerlere göre yüksek sıcaklıklara daha dayanıklıdır, bu da onu sıcak yemeklerde veya fırınlamada kullanmak için mükemmel hale getirir. Yemeklere ve sıcak içeceklere özellikle lezzetli bir tatlılık katar ve marine sosları, koyu soslar, chutney'ler ve her türlü sıcak içeceği tatlandırmak için idealdir.
Fransa, Guérande
...Güneşte kurutulmuş olan Sel Gris Persillade, tüm yemeklerinizde ve salatalarınızda eşsiz tadını ortaya çıkarır. Binlerce yıldır tüketilen sarımsak, çok sevilen bir baharat olup, uzun zamandır Fransız mutfak geleneğinin bir parçasıdır. Mutfakta, bu baharat yemeklerinizin lezzetini artırır ve zenginleştirir. Maydanoz, mutfakta vazgeçilmezdir. Hem baharat hem de garnitür olarak, birçok hazırlığa tazelik ve aromalarını katar. Geleneksel olarak kullanımı: Serpme veya pişirme sonrasında: soslar, salatalık domates, buharda pişirilmiş balık, midye, buharda pişirilmiş patates. SKU:SGP250...
...İçindekiler: porcini mantarı (boletus edulis) %72, kaliteli beyaz trüf (tuber magnatum pico) %3, zeytinyağı, tuz, aromalar. Tavsiyeler: Mükemmel bir şekilde ana yemekler, lezzetli iç harçlar, yoğun et ve balık aromalı soslar, kanepeler ve volovanlar için uygundur. Ayrıca 500 g formatında da mevcuttur.
West-Indies Distribution, egzotik ürünlerin ithalatçısı ve dağıtımcısıdır, özellikle Antiller'den (Guadeloupe, Martinique, Guyane ve La Réunion). En geniş ürün yelpazesine sahibiz; kuru, taze, dondurulmuş ürünlerden meyve ve sebzelere kadar. Fransa'ya ve uluslararası alanda teslimat yapıyoruz. Tazelik, kalite ve otantiklik sağlamak için dünya genelinde güvenilir tedarikçilerle işbirliği yapıyoruz.
...Meyvemsi-yumuşak köri yemekleri, çorbalar ve soslar, et çeşitleri için baharat karışımı. - Hela Curry Mahima 300g, baharat karışımı Meyvemsi-yumuşak köri yemekleri, köri çorbaları ve sosları, deniz tarağı, kabuklu ve kabuklu deniz ürünleri, balık ve beyaz et çeşitleri için baharat karışımı. Acılık derecesi: + Menülerde beyan edilmesi gereken katkı maddeleri yoktur (Madde 9 ZZulV'ye göre). Hela...
İspanya, Altea, Alicante
...Stil: IPA IBUS: 50 TEKNİK AÇIKLAMA: GÖRÜNÜM: Parlak bal rengi ve yoğun, kalıcı beyaz köpük. KOKU: Kuru hoplama kullanımı sayesinde yoğun ve ferah bir narenciye aroması. TAT: Humulusların dengelendiği malt kombinasyonu sayesinde ferah ve narenciye tadında bir bira. YEMEK EŞLEŞTİRMESİ: Bu kadar meyvemsi ve hafif acı biralar, kırmızı etler, soslar, baharatlı yemekler, güçlü peynirler veya somon...
Fransa, Biguglia
...100 g için besin değerleri enerji (kcal) = 103.2 enerji (Kj) = 437.9 yağ (g) = 0.1 / doymuş yağ asitleri (g) = 0 glükoz (g) = 24.3 / şekerler (g) = 20.4 protein (g) = 0.7 / tuz (g) = 1.1 Durum: Yeni İÇERİKLER: SISCO beyaz soğan (2B) %54.5, şeker, beyaz sirke, su, tuz, sarımsak kıvam artırıcı: xanthan sakızı, Timut biberi %0.005 Net ağırlık: 30 cl Menşei: Korsika...
Fransa, Mietesheim
...Sert ve çıtır küçük beyaz soğanlar. Blanquette veya frikase yapımında mükemmel. Kışın geleneksel raclette ile, aperatif olarak atıştırmalık olarak ya da salatalara eklenerek de tercih edilmektedir. İçindekiler: Soğan, su, sirke, tuz, şeker, koruyucular: E220 (sülfatlar), E223 (sülfatlar). 370ml'lik kavanozda da mevcuttur.
İspanya, Murcia
...Izgara sebzeler ve Calçots adı verilen bir tür soğan ile mükemmel bir uyum sağlar. Romesco sosu, yağ, soğan, domates, kuruyemiş ve beyaz şarap sirkesi temelinde geleneksel bir tarifle yapılmaktadır. %100 doğal bir sostur. Gluten içermez. Ağırlık: 0.140 gr...
İtalya, Roma
...Malzemeler: Yetiştirilen mantarlar (Agaricus bisporus), ayçiçeği yağı, yeşil zeytin, Beyaz Trüf %1 (Tuber magnatum Pico), tuz, aroma, askorbik asit: E300. Son kullanma tarihi: 36 ay. Kullanım şekli: Krutonlar ve aperatifler için iç harç olarak, ana yemekler, omletler ve trüf ile yapılan tüm yemekler için mükemmel bir sos olarak idealdir. Alerjenler: Ürün alerjen madde veya bu bileşenleri...
İspanya, Madrid
...Arla Apetina® geleneksel Yunan tarifine göre üretilmiş bir beyaz peynirdir. Peynirin her zaman taze kalmasını sağlamak için tuzlu su içinde ambalajlanmıştır ve özel 1 kg'lık formatta, dilimlenmiş küp şeklinde sunulmaktadır. Bu peynirin sunduğu sonsuz olanakları keşfedin ve en özgün tariflerinizde kullanarak herkesi şaşırtın: aperatifler, yeşil salatalar, makarna salataları, pizzalar, omletler, soslar, hamur işleri veya diğer sıcak yemeklerde garnitür olarak.
ufs.country_names.RU, Moscow
... yemeklerini de mükemmel bir şekilde tamamlar. Kullanım alanları Soslar, çorbalar, et ve balık yemekleri, av yemekleri, deniz ürünleri, peynirler Tat Aromatik-keskin, hafif baharatlı. Besin değeri 100 gr için. Protein (g / 100g)… 10 Yağ (g / 100g)… 2,0 Karbonhidrat (g / 100g)… 42 Enerji değeri (kcal / 100g)… 230...
İtalya, Città Di Castello
...Makarna, soslar, salatalar, yumurta, et ve balık için trüf aromalı yağ. Ayrıca %100 doğal aromalarla bir yağ üzerinde de çalışıyoruz! En iyi sızma zeytinyağı kullanılarak hazırlanan trüf aromalı yağ. Her yemeğe belirgin bir tat katmak için sadece birkaç damla kullanın: makarna, pirinç, et, doldurulmuş yemekler, omletler, salatalar.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play