...Üzüm Cinsi: Vermentinu 20 yıl 25 hl/hektar 6.500 şişe. Hasat: sabah erken ve elle Şarap Yapımı: Sülfitsiz doğrudan presleme / Soğuk durultma 48 saat / Mayalama ve fermantasyon 14-15°C İnce tortular üzerinde 6 ay doğal sıcaklıklarda olgunlaştırma. Filtrasyon, hafif sülfitleme ve şişeleme. Şişeleme baharda yapılır. Tadım: - Parlak sarı renk; - Beyaz etli meyveler ve sarı çiçeklerle karakterize edilen yoğun aromatik yoğunluk; - Canlı, yuvarlak ve gergin bir ağız. Burun ile uyumlu bir geri koku.
Almanya, Bad Bentheim
...Elma Sirkesi'nin Kökeni ve Tarihi: Elma sirkesi, aynı zamanda elma şarabı veya elma sirkesi olarak da bilinir, fermente edilmiş elmalardan üretilen doğal bir üründür (sıvı). Yüzyıllardır etkili bir koruyucu madde olarak kullanılmaktadır. Son zamanlarda elma sirkesi, şaşırtıcı sağlık faydaları nedeniyle popüler hale gelmiştir. Elma sirkesi üretim süreci, hasat veya işlenmesi. Elmalar ezilir, bu...
İspanya, Canet De Mar
...Zinca d'Odre, şarabın kökenlerinin özünü bulma arzusunun bir sonucudur. Bu kırmızı şarabı, balıkla su geçirmez hale getirilmiş deri şarap torbalarında olgunlaştırdık (rezin ve zeytinyağı karışımı). Kontrol edilen sıcaklıkta paslanmaz çelikte fermente edilmiştir. Balıkla su geçirmez hale getirilmiş deri şarap torbalarında olgunlaştırma. Sürdürülebilir tarım 1.800 kg/ha. Elle hasat edilmiştir. Aydınlatılmamış ve filtre edilmemiştir.
Fransa, Saint Cannat
...CÉPAGES Chardonnay %50 Pinot Noir %20 Gamay %20 Aligoté %10 VINIFICATION Verim 50 hl/ha ile sınırlıdır. Manuel hasat. "Baron Maxime Crémant de Bourgogne" şaraplarımız, şarap yapım sürecinin düzgün bir şekilde ilerlemesini sağlamak için kontrollü sıcaklıkta yapılmaktadır. Şarabı, doğal bir köpük oluşumu sağlamak için en az 12 ay boyunca tortusunda bekletiyoruz. Bu yavaş üretim süreci, şişede...
Fransa, Lys Haut Layon
...Terroir: Şist üzerinde kil ve çakıl karışımı toprak Durum: Yüksek layon Şarap Yapımı Şarap yapımı, geleneksel yöntemle gerçekleştirilir. Şişede fermantasyon, üzümün doğal şekerleri ile yapılır. Tadım 6 ile 8°C arasında Göz: Soluk sarı Burun: Sarı meyveler Ağız: Olgun şeftali ve nektarin çağrıştıran ince ve karmaşık aromalar. Neredeyse sinirli bir başlangıç. Geniş ve yuvarlak bir ağız. Denge: Brut Saklama Potansiyeli: 3 yıl içinde tüketilmesi önerilir Yemek ve şarap eşleşmeleri: Aperatif olarak, kokteyllerle ve tatlılarla idealdir. Yaz keki: Badem, nektarin, kayısı ve frambuaz ile...
İspanya, La Seca-Valladolid
...Aperitif şarabı, çok, çok soğuk, 3º ile 5º santigrat arasında, frappé veya glacé olarak servis edilmesi önerilir. Deniz ürünleri, kaya balıkları ve turşu balıklar, mavi peynirler ve her türlü pâté ve tatlılarla eşleştirilmesi tavsiye edilir. Menşei: Castilla ve León Toprakları Şarapları Çeşit: Verdejo-doğal tatlı Yıl: 2019 Yaşlandırma: %100 verdejo üzümleri ile üretilmiş ve 9º alkolde durdurulmuş kontrollü fermantasyon ile Tadım Notları: İvory sarısı renk. Temiz, yüksek aromatik profile sahip ve ağızda mükemmel hacim.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play