Fransa, Rabastens De Bigorre
...180g'lık tütsülenmiş ördek göğsü domuz terini VPF - Jean Brunet...
Fransa, Castelnaudary
...Klasik ve belirgin bir tat veren geleneksel tarif, Fransa kökenli saf domuz etinden yapılmış bir kırsal pate, taze kırsal ekmekle birlikte tadılmalıdır.
Fransa, Castelnaudary
...Domuz eti, tavuk ciğeri %33, YUMURTA, tuz, karabiber. Etler Fransa menşeli. ŞEFİN TAVSİYESİ: Taze olarak ekmek, turşu ve biraz iyi şarap ile servis edin... Bu pateyi Soustons'ta, Landes'te, Mamie Alberte'de keşfettim. Hemen aşık oldum! Büyükanne bana gençliğimin harika atıştırmalıklarının tarifini nazikçe bıraktı. Şimdi sıra sizde, bu lezzet günahını tatmaya!
Fransa, Brive La Gaillarde
LA CORREZIENNE, Fransa'nın Corrèze bölgesinin yerel lezzetlerini keşfetmeniz ve bu bölgenin en iyilerini sizinle paylaşması için çeşitli el yapımı ürünler sunan bir çevrimiçi mağaza ve Brive-la-Gaillarde'da bir dükkandır. Gastronomiden dekorasyon ürünlerine, bıçaklardan mumlara, takılardan kozmetik ürünlere kadar her şeyi çevrimiçi mağazamızda bulabilirsiniz. Corrèze'de üretilen en iyi el yapımı ü...
Bulgaristan, Sofia
... alınırdı ve sindirim sorunlarını önlemek için kullanılırdı. Günümüzde, mide sorunlarının önlenmesinde ve emziren kadınlarda süt üretimini artırmak, şişkinliği, kolikleri hafifletmek ve iştahı artırmak için kullanıldığı söylenmektedir. Kullanım: Kişniş tohumları, bütün veya öğütülmüş olarak keklerde, ekmeklerde, köri gibi baharatlı yemeklerde ve güveç hazırlığında kullanılmaktadır. Tohumlar, domuz eti, kaz ve ördek pâté'si gibi yağ açısından zengin ve sindirimi daha zor olan yiyeceklerde kullanılmaktadır. Kişniş tohumları, Ambalaj: 250g, 500g ve dökme...
Fransa, La Fouillade
...Ferme de la Rousse'un domuz başı pâté'si, başlangıçlarınız ve aperatifleriniz için mükemmel olacaktır. Bu, domuz mutfağının bir spesiyalitesidir. Baş, hoş bir aroma vermek için organik beyaz şarap eklediğimiz bir kısa haşlama içinde pişirilir.
İspanya, Montcada i Reixac-Barcelona
...Domuz Başı Siyah Boğa Beyaz Boğa Bakla Butifarra Karaciğer Pate Köy Butifarra Cular Butifarra Siyah Butifarra Katalan Cular Sant Roc Yumurta Butifarra Kan Sosis Beyaz Butifarra Malagueño Chorizo...
Fransa, Malataverne
...Ürün Bask Bölgesi'nden İçindekiler: karaciğer, domuz boğazı ve yağı, rehidre edilmiş porcini mantarı %4, yumurta, soğan, tuz, dekstroz, aromalar, karabiber, sarımsak, tatlandırıcılar: monosodyum glutamat ve disodyum inozinat, biber. Domuz eti Fransa menşeli. Porcini mantarlı pate, kırsal bölgelerimizin geleneksel bir tarifidir. Ayrıca, onu 'banderillas' tarzında porcini pate, guindillas ve...
Fransa, Auros
...Ördek Karaciğeri Pâté %20 Hafta sonu pâté'si, 175 g'lık kavanozda, %20 ördek karaciğeri. Engelli çalışanların yeniden entegrasyonuna yardımcı olan Périgord'daki bir ESAT tarafından üretilmiştir. İçindekiler: Güneybatı IGP domuz yağı ve eti, %20 karaciğer, tuz, karabiber. Aynı formatta ayrıca şunları da sunuyoruz: Espelette biberli Bask pâté, Gascogne floc'lu kırsal pâté, portakallı ördek terrinesi, limon kekikli tavşan terrinesi, kestaneli kırsal terrine, saf ördek rillette ve ördek yağı, Bu kategorideki diğer ürünler Kataloğumuzu ve fiyatlarımızı sormaktan çekinmeyin.
...Bu pommeau'lu kırsal pate, Manche'deki Bricquebec Manastırı'ndaki Cisterciyen keşişler tarafından yapılmaktadır. Bu, orijinal, yüksek kaliteli ve el yapımı bir pate'dir!
İspanya, Jerez De Los Caballeros-Badajoz
...Kahvaltılar için tek porsiyonluk İberik pate. İspanya'dan gelen İberik domuz eti pate, kolay açılan alüminyum tek porsiyonlarda. Yumuşak tat, glütensiz. %100 geri dönüştürülebilir alüminyum tek porsiyonlar.
Fransa, Lyon
...Bigorre siyah domuz terinimiz, Pirene Dağları'ndan gelen bu olağanüstü yağlı domuzun karakteristik tatlarını, %100 doğal ve otantik etin tütsülenmiş tadıyla zenginleştiriyor.
Romanya, Bucuresti
Biz, ana faaliyet alanı Gıda ve İçecek Ticareti olan bir Ticaret Şirketleri Grubuyuz. Tecrübemiz ve iş ortaklarımızla olan iyi ilişkilerimiz sayesinde, çeşitli türde ürünleri çok iyi fiyatlarla teslim etme imkanına sahibiz. Ayrıca, tavuk, sığır ve koyun için HALAL sertifikalı gıdalarımız da bulunmaktadır. Bilginize sunarız: - İtalyan pazarı ve diğer pazarlar için peletler - Et (sığır, domuz...
Fransa, Plailly
... bir güvenilirlik seviyesinden faydalanmaktadır. Dünyada 8.000'den fazla LUTETIA sistemi, donma çözme, tuzlama, faz birleştirme, ısıl işlem, kurutma ve tütsüleme, soğutma ve kriyojenik işlemler gerçekleştirmek için kurulmuştur. LUTETIA, tüm üretimleriniz için teknolojik süreçler geliştirmektedir: Domuz şarküteri ürünleri (pişirilmiş jambon, pastırma, pate), kuru şarküteri ürünleri (coppa, kuru jambon, kuru sosis, Cobourg), turşu ürünleri, işlenmiş tavuk ürünleri (tavuk jambonu, nugget), kızarmış ve tütsülenmiş tavuklar, deniz ürünleri (somon, kafadanbacaklılar).
Fransa, Saint-Jean-Le-Vieux
...kırsal pâté, rillette, hure, Bask kan sosisi, konfit sosisler ve Ibaïona domuz konfit) ve av etlerinden (tavşan terrinleri, yaban domuzu terrinleri ve palombe salmis) oluşan ürünlerini de sunmaktadır. Son olarak, Mayté şarküteri, axoa, piperade ve Bask işkembesi gibi vazgeçilmez Bask tariflerinin yanı sıra cassoulet veya boeuf bourguignon gibi tarifler de üretmektedir.
Portekiz, Almargem Do Bispo
...1987'den beri bütün ve parçalanmış kızarmış domuz işleme ile uğraşan bir şirketiz. Artık ev hanımlarının kullanımına uygun, pratik ve çekici yeni ambalajlarla hizmet veriyoruz. Portekiz'in Negrais bölgesine özgü tipik kızarmış domuz, vakumlu çiğ domuz, domuz jambonu, ultra dondurulmuş kızarmış domuz ve ultra dondurulmuş çiğ domuz sağlıyoruz. Ayrıca kendi markamız altında, domuz pate, sarımsaklı ve sarımsaksız morina pate gibi benzersiz ürünlerimiz de var. - Gerçek bir lezzet.
İspanya, Ripollet (Barcelona)
...Antonijoan L.C. 1976 yılından beri İspanyol et ürünleri üreticisidir. Ana ürünlerimiz: Domuz pastırması, Sosisler, Haşlanmış jambon, Chorizo Rosario, Paté'ler. HORECA (Otel, Restoran ve Catering) ticari sektöründe uzmanlaşmış durumdayız. Barcelona'ya 7 km mesafedeki Ripollet'te, son teknoloji endüstriyel ekipmanlar ve üretim yöntemleriyle donatılmış 3.000 m2'lik bir fabrikada faaliyet...
Fransa, St Medard D Eyrans
...1948 yılında Lot-et-Garonne'daki Nérac'ta kurulan LOU GASCOUN şirketi, 50 yılı aşkın bir süredir yalnızca bir ürünle, ünlü sarı domuz ciğeri pate kutusuyla ün kazanmıştır. El yapımı olarak üretilen tüm ürünlerimiz, geleneksel Güneybatı tariflerine dayanmakta olup, titizlikle seçilmiş taze ürünlerden hazırlanmakta ve renklendirici veya koruyucu madde içermemektedir. Foie gras, pate, yılan balığı matelote, Arcachon havzası çorbası, lamba balığı vb. sunmaktayız.
Belçika, Gistel
...Laeremans'ta faaliyet başlangıçta canlı domuz satın almak, onları kesmek ve ardından kendileri parçalamakla sınırlıydı. Şimdi çeşitli ürünler sunuyorlar: Jambon, Haşlanmış Sosisler, Bacon, Yağ, Pate.
...Troyes'ten andouillette, Le Mans'tan pâté veya rillettes, ördek foie gras, Bresse tavuğu, eski Cantal, Saint Maure de Touraine, Aubrac sığırı, Bigorre'dan siyah domuz, Reims'ten pembe bisküvi, Four quarter breton, Bordeaux, Burgonya veya Loire şaraplarını unutmadan, marketimizde tüm favori Fransız ürünlerinizi bulacaksınız. En iyi Fransız evleri Seçkin ürünlerimizi, tüm gönderimlerimizin yapıldığı...
Fransa, Carquefou
... terrin: kırsal pate, karaciğer pate, sarımsaklı. * Hamur içinde pate Kızartma: * BRASEROL ızgara jambon, kemikli üst düzey pişirilmiş jambon, kabuklu pişirilmiş jambon, fırında kızartılmış pişirilmiş jambon. * Haşlanmış göğüs, fırında kızartılmış göğüs, Rillaux, mini rillaux * Kızartmalar, Nantes pastırması * Pişirilmiş kaburga Şenlikli tarifler: * Terrinler: Girolle mantarlı ördek foie gras...
Belçika, Evergem
Vleeswaren De Baets, iki ana faaliyet alanına sahip bir firmadır: - Salam türleri, pişirilmiş etler ve pate gibi kaliteli et ürünlerinin üretimi. - Taze et ürünleri ve kendi üretimi ile uzmanlaşmış bir kasaplık. * Salam Türleri Fınkost, köylü sosis, sarımsaksız salami, sarımsaklı salami, kopenhager, bloende veya boulogne… * Pişirilmiş Sosisler Hespen sosis, dana sosis, mantar sosis, öğle yemeği sosis… * Pate Sürme pate, köylü pate, mevsim pate… * Tuzlu Ürünler Tuzlu domuz pastırması, tütsülenmiş domuz pastırması, but ham, filet d’anvers…...
Fransa, Olonne Sur Mer
... vermektedir: limuzin sığırı, limuzin dana, Fransız domuz, kuzu, at ve Challans tavukları. Menüsü ve yemekleri mevsimlerin ritmine göre değişmektedir. Şarküteri, yerel üreticilerle çalışmakta ve taze ürünler kullanarak geleneksel yemekler hazırlamaktadır. Et paketleri (sığır, dana, domuz, tavuk ve karışık), büfe (çiğ sebzeler, salatalar, tabbouleh, pâté/rillette, şarküteri çeşitleri, garnitür, çeşitli etler ve peynir tabağı) gibi birçok seçenek arasından tercih yapabilirsiniz; ayrıca sıcak yemekler, ızgaralar ve garnitürler de mevcuttur.
Belçika, Houthalen-Helchteren
Buva Et Ürünleri: El yapımı, saf domuz etinden üretilmiş fırınlanmış pate. Sadece tavuk ciğeri ve tavuk etinden yapılmış fırınlanmış tavuk pate. Tavuk etinden üretilmiş biberli kümes hayvanları pate. Doğal et köftesi. Provans tarzı et köftesi. Doğal tavuk et köftesi. Provans tarzı tavuk et köftesi. Kan sosisi. Barbekü sosisleri.
Fransa, Arnouville Les Gonesse
...LUTETIA, tüm üretimlerinize uygun teknolojik süreçler geliştirir ve uygular: domuz şarküteri ürünleri (haşlanmış jambon, pastırma, pate ve diğerleri), kuru şarküteri ürünleri (coppa, kuru jambon, kuru sosis, Cobourg), marine ürünler, işlenmiş tavuk ürünleri (tavuk jambonu, nugget), kızarmış ve tütsülenmiş tavuklar, deniz ürünleri (somon, kafadanbacaklılar ve diğerleri).
Fransa, Le Rouget
...Cantal'daki Rouget'te bulunan MAS şirketi, Merkez Massif'in geleneksel şarküteri, tuzlama ve konserveleri konusunda uzmanlaşmıştır. Şirket, basit ve otantik tariflere sahip ürünler sunmaktadır. Örneğin, Rouget'teki kurutma odalarında 24 aya kadar olgunlaştırılmış kuru jambon ve el yapımı saf domuz eti pâté'si sunmaktadır. Maison MAS, ürünlerinin kalitesi ve otantikliğ ile tanınmaktadır.
Belçika, Liege
...La Vielle Abbaye, şarküteri uzmanıdır. Geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır: kanlar, sambalar, pâté'ler, baş sığır, jambonlar, sosisler, köfte ekmekleri, tuzlama ürünleri, lahana turşusu, İtalyan, Belçika, İspanyol spesiyaliteleri, domuz kulakları, domuz ayakları, preslenmiş baş, sebze aspik, yıl sonu ürünleri (doldurulmuş ördek, cevizli beyaz kan, doldurulmuş tavuk, doldurulmuş guinea tavuğu, elmalı siyah kan, doldurulmuş domuz yavrusu, üzüm veya lahana ile beyaz kan,…), köfteler, chorizo, Amerikan bifteği, Parma jambonu, fırınlanmış roastbeef,…...
Bu arama terimi için popüler ülkeler