Fransa, Les Rues-Des-Vignes
...Zengin ve lezzetli bir amber birası, ince baharatlı tadıyla sizi şımartacak. Burunda muskat ve tarçın gibi ince baharat notalarıyla tatlı. Yılbaşı ruhu %100. Stil: Amber Bira Alkol: 6° Maltlar: Pilsen, Biscuit, Cara Ruby, Spécial B Şerbetçiotu: Challenger, Golding ve Strisselspalt IBU: 18 Yemekler: Doldurulmuş tavuk, Flamand usulü et yahnisi, Zencefilli ekmek tostuyla foie gras, Maroilles kroketi Peynirler: Mimolette Extra Vieille Tatlılar: Çikolatalı dondurmalı rulo, Tiramisu...
Fransa, Bordeaux
... notalarıyla taze ve çekici bir burun. Yumuşak, dolgun ve güzelce meyvemsi bir ağız, baharatlı notalarla. İnce bir final sunan zarif taninler. Şarküteri ürünleri, kırmızı etler, av etleri ile peynirler ve tatlılarla eşleştirilir. 16 ile 18°C arasında servis edilmesi önerilir. Üzümler: Merlot (59%), Cabernet Sauvignon (32%), Malbec (9%) Üretici: Lansac'taki Gondeau Ailesi (33710) Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı karton - 2020...
Fransa, Marseille
...İtalya'nın orta güney kesiminden ve adalardan gelen tipik bir peynir, tam yağlı koyun sütü ile yapılır, taze ve bitkisel veya hayvansal (kuzu veya oğlak) peynir mayası ile pıhtılaştırılır, birkaç ay olgunlaştırıldığında tuzlu ve aromatik bir hale gelir, daha uzun bir olgunlaşma süresi varsa karakteristik baharatlı bir tat kazanır; Birçok çeşit mevcuttur: pecorino Romano, pecorino Sarde, pecorino toscano ve pecorino Sicilien.
Fransa, Roubia
...genç bir görünüm. Çok olgun çekirdekli meyve aromaları, hayvansal bir dokunuş. Ağızda oldukça dengeli, ancak tanik bir yapıya sahip. Siyah meyve ve hafif odunsu ve baharatlı tonlar bulunuyor. Sağlam bir şarap.\n\nACCORDS METS-VINS\nSoslu yemekler ve marine edilmiş ızgaralar. Yumuşak peynirler.\nBistronomi şarabı. İdeal olarak 17°C'de içilmelidir.\n\nContenance (L):0,75\nBrüt Ağırlık (kg):1,3\nAlkol Derecesi (%):12,5"}...
Fransa, Auxerre
...Accord: peynirler, av etleri, soslu yemekler, baharatlı yemekler, kırmızı etler (doldurulmuş sülün, piliç, milföy içinde dana filetosu) Şarap Yapımı: Üzümler, çift el ile seçilerek kasalarda toplanır. Şarap yapımı, küçük termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda gerçekleştirilir. Malolaktik fermantasyon, ayrı bir odada tanklarda yapılır. 18 aylık olgunlaşma, %20-30 yeni meşe fıçılarda...
Fransa, Brissac Loire Aubance
...Uluslararası Gilbert & Gaillard 2019 Gümüş Madalya YIL: 2017 ÜZÜM ÇEŞİDİ: Chenin. TOPRAK: Kil-sabunlu. ŞARAP YAPIMI VE OLgunlaşma: Güneşle olgunlaşmış üzümlerin nazik bir şekilde preslenmesi. Karmaşık bir yapı elde etmek için ince tortular üzerinde meşe fıçısında olgunlaştırma. APELLASYON: AOP Anjou Blanc. TADIM NOTLARI: Açık altın rengi, parlak. Sarı etli meyve aromaları, yoğun çiçeksi ve baharatlı notalar (vanilya). Bol, yağlı ve hacimli bir ağız. YEMEK/ŞARAP UYUMU: Soslu balıklar, deniz tarağı, tütsülenmiş jambonlar, peynirler. SERVİS SICAKLIĞI: 9°C. 75cl'lik 6 şişelik karton...
Fransa, Saint-Etienne
Fransa, Brue Auriac
...Ardından, baharatlı ve pembe biber notalarına evriliyor. Ağızda, yuvarlak ve dolgun bir başlangıç, baharatlı notalarla başlıyor ve ardından siyah meyvelerin tatlı notaları ve güzel, uzun bir bitişi destekleyen odunsu notalara dönüşüyor. YEMEK-ŞARAP UYUMU: Kırmızı etler, soslu etler, mantarlar, peynirler SERVİS: 18-20°C SAKLAMA: Şimdi içilebilir veya 5 yıl içinde daha da güzelleşecektir.
Fransa, Saint-jean-d'ardieres
... üretilen kırmızı şaraplar aracılığıyla erkek damgasını ortaya koymaktadır. Bu şaraplar, farklı yemek türleriyle mükemmel bir şekilde uyum sağlar. Çiğ veya haşlanmış yemeklerden, bistro yemeklerine veya füzyon mutfağına, kırmızı veya beyaz et, kırmızı meyveler, peynirler ve baharatlı yemekler dahil her türlü gurme isteği için uygundur. Anlık ilhamınıza göre MODE, CLASSIC veya CHIC şaraplarından birini tatmak için harika bir fırsat.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play