İtalya, Radicofani
...Bu, taze peynirler kategorisine ait başka bir pecorino'dur, oldukça hoş bir tada sahiptir, yaklaşık 0,500 kg ağırlığındadır. Trüf ile Valdorcino altıgen şekildedir. Bunu ayrıca bütün olarak vakumlu ambalajda sunuyoruz, olgunlaşma süresi yaklaşık 10 gündür.
İtalya, Pasturo
...Tam yağlı pastörize inek sütünden üretilen D.O.P. yumuşak bir peynir. Silindirik bir şekli vardır, düz yüzeyleri ve dik kenarları ile ortalama ağırlığı yaklaşık 12 kg'dır; üretim tekniklerine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Tuzlama işlemi birkaç gün kuru tuzlama ile yapıldıktan sonra, peynirler uygun olgunlaşma alanlarına yerleştirilir; bu süre zarfında, iki veya üç ay sürebilen bu süreçte...
İtalya, Misano Adriatico
...Pecorino Romano DOP Crosta Nera peyniri yüksek kaliteli ve kontrollü bir üründür. Siyah kabuğu ve yoğun, baharatlı tadıyla, makarna, salata ve antipasto yemeklerini zenginleştirmek için mükemmeldir. 3 kg'lık ambalajıyla, restoranlar ve kalabalık aileler için idealdir.
Almanya, Heidelberg
...Bu doğal aroma, iyi olgunlaşmış cheddar peynirinin tipik tadını ceviz ve fındık dokunuşuyla birlikte ekler. Aperitif hamur işleri, kekler, aromalı peynirler, soslar, tavuk nugget'ları, hamburgerler ve ravioli'leriniz için tipik, tuzlu aromatik bir imza ekler.
Polonya, Warszawa, Poland
...Gouda, inek sütü bazlı, sarı bir Hollanda peyniridir. Yarı sert (olgunlaşmış) bir peynirdir. Ürün, sarı veya kırmızı renkli alüminyum folyo ile sarılmış blok veya küp şeklinde mevcuttur. Gouda, olgunlaşma süresiyle yoğunlaşan hafif bir tat ile karakterizedir. Tat, hafif, yumuşak ve aromatik olup, hafif ekşi veya baharatlı olabilen ince bir pastörizasyon sonrası tat bırakır. Sert ve pürüzsüz bir...
Fransa, Les Rues-Des-Vignes
...Zengin ve lezzetli bir amber birası, ince baharatlı tadıyla sizi şımartacak. Burunda muskat ve tarçın gibi ince baharat notalarıyla tatlı. Yılbaşı ruhu %100. Stil: Amber Bira Alkol: 6° Maltlar: Pilsen, Biscuit, Cara Ruby, Spécial B Şerbetçiotu: Challenger, Golding ve Strisselspalt IBU: 18 Yemekler: Doldurulmuş tavuk, Flamand usulü et yahnisi, Zencefilli ekmek tostuyla foie gras, Maroilles kroketi Peynirler: Mimolette Extra Vieille Tatlılar: Çikolatalı dondurmalı rulo, Tiramisu...
Fransa, Bordeaux
... notalarıyla taze ve çekici bir burun. Yumuşak, dolgun ve güzelce meyvemsi bir ağız, baharatlı notalarla. İnce bir final sunan zarif taninler. Şarküteri ürünleri, kırmızı etler, av etleri ile peynirler ve tatlılarla eşleştirilir. 16 ile 18°C arasında servis edilmesi önerilir. Üzümler: Merlot (59%), Cabernet Sauvignon (32%), Malbec (9%) Üretici: Lansac'taki Gondeau Ailesi (33710) Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı karton - 2020...
İtalya, Fidenza
...36 ay olgunlaştırılmış Parmigiano Reggiano. Yoğun özellikleri nedeniyle çok eski olarak adlandırılır; tuzlu ve baharatlı tatları çağrıştırır, karabiber ve muskat notaları ile.
İspanya, Guijuelo-Salamanca
... yoğundur, tuz oranı yüksektir, asidik alt tonlar ve derin olgunlaşmayı gösteren ekşi baharatlı dokunuşlar içerir. Köken: Palencia Süt Türü: Çiğ ve tam churra koyun sütü Üretim Türü: Enzimatik pıhtılaşma Rennet: Kuzu sütü renneti Aile Türü: Pişirilmemiş, preslenmiş hamur peyniri, küflü/yıkanmış kabuk Olgunlaşma: On iki ila on beş ay arası. ES: 70.22 MG/ES: %55 Ph: 5.3 CINa: %2...
İtalya, Sizzano
...Tüm yemekler için şarap Beyaz etler Taze ve orta peynirler RENK Yoğun yakut kırmızısı AROMA Baharatlı ve çiçeksi notalar Tipik karabiber notası TAT Tuzlu, hoş bir şekilde yoğun İnce ve uyumlu tanenler SICAKLIK: 16-18 °C ALKOL: 13% vol...
İtalya, Noci
...Aged provolone, sadece inek sütü ile üretilen, geleneksel olarak elle işlenen ve şekillendirilen bir peynir türüdür ve yaklaşık 9 / 12 ay olgunlaştırılır. Renk olarak sarı, çok hamurumsu bir dokuya sahip, dışarıdan sert ve oldukça yoğun, hafif baharatlı bir lezzete sahiptir. Ayrıca, ince dilimler halinde tüketildiğinde veya mükemmel bir şarap kadehi ile birlikte sunulduğunda harikadır.
İspanya, Altea, Alicante
...{"GUSTO":"Ağızda tatlı malt tadı, balkabağı pastasını veya zencefilli kurabiyeleri hatırlatıyor. Çok dengeli ve ferah.","EXPLICACIÓN TÉCNICA":"","MARIDAJE":"Sonbahar ürünleri, peynirler, mantar kremleri, mevsim sebzeleri, beyaz etler vb. ile mükemmel bir uyum sağlar.","VISTA":"Koyu turuncu renk, dolgun bir gövde ve kremamsı, kalıcı bir köpük.","INGREDIENTES":"Su, arpa maltı, balkabağı, şerbetçi otu, baharatlar ve maya.","ALÉRGENOS":"Arpa","IBUS":"35","Alcohol":"6,2%","OLFATO":"Aroması balkabağı pastasını andırıyor: karmaşık, uyumlu ve baharatlı.","Estilo":"Balkabağı Birası"}...
İtalya, Martina Franca
...Pecorino Agrodolce, aromatik ve çok karakteristik bir tada sahip bir peynir olup, yarı olgun pecorino'nun hafif baharatlı notaları ile taze vincotto'nun çok tatlı notalarının buluşmasından doğmaktadır. Koyu kahverengi kabuğu, süt, taze şıra ve şarap aromalarıyla hafif eriyen ve kırılgan bir iç peynirini sarar. Bu peynir, bölgenin özgün ve temsilci bir tadını arayanlar için idealdir; yemekleri ve aperatifleri zenginleştirmek için mükemmeldir.
Bulgaristan, Sofia
...Pembe biber, siyah, beyaz veya yeşil gibi gerçek bir biber değildir. Pembe biber taneleri, Peru (Brezilya) biber ağacının meyveleridir. Bu ağaç, sumak ve kaju fıstığı ailesine aittir. Brezilya, Paraguay, Arjantin ve Kaliforniya, Florida, Texas ve Arizona'da bulunur. Pembe biberin tadı, kökeni siyah biberle benzerlik gösterir ancak meyvemsi bir arka tat ile birlikte gelir ve "gerçek" biber taneleri kadar güçlü ve baharatlı değildir. Pembe biber, peynirler, kümes hayvanları ve balıklara benzersiz bir tat katar. Aroması nedeniyle Ambalaj: 125g, 250g ve dökme...
İspanya, Madrid
...Arla'nın Emmental peyniri, Alplerde otlayan ineklerin sütünden yapılan özel bir peynirdir. Hafif baharatlı ve çok hoş bir lezzete sahiptir. Sandviçlerde, pizzalarda, fırınlanmış sebzelerde ve makarna ile hamburgerlerin üzerine eritmek için idealdir.
İtalya, Dorgali
...tariflerinize yeni bir soluk katmak için harika bir tercihtir. Baharatlı ve acı tadı, makarna yemeklerinin lezzetini artırır ve carasau ekmeği veya ev yapımı ekmekle mükemmel bir uyum sağlar, geleneksel ve unutulmuş tatlar arasında bir duyusal yolculuk sunar. İster dilimlenmiş, ister parçalar halinde, ister küp küp tüketilsin, bu peynir gelenek ile yeniliğin mükemmel dengesini temsil eder ve her masaya karakter katmaktadır.
Belçika, Nivelles
... kimliğini mükemmel bir şekilde simgeleyen bir peynirdir. Gelenek ve ince tatların tadı Ardenner, geleneksel tatların ve en ince tatların mutlulukla harmanlanmasını sağlar. Genç versiyonu 5 ila 10 hafta, yarı olgun versiyonu 3 ila 6 ay ve olgun versiyonu ise 6 aydan fazla olgunlaştırılan bu peynir, ekmek üzerinde olduğu kadar aperatif olarak küp şeklinde de lezzetlidir. Genç Ardenner ayrıca şu şekilde üretilmektedir: baharatlı fesleğen ile ginger ve yeşil biber ile … Yüceltilmiş tatlar için! Ardenner serisi...
Fransa, Marseille
...İtalya'nın orta güney kesiminden ve adalardan gelen tipik bir peynir, tam yağlı koyun sütü ile yapılır, taze ve bitkisel veya hayvansal (kuzu veya oğlak) peynir mayası ile pıhtılaştırılır, birkaç ay olgunlaştırıldığında tuzlu ve aromatik bir hale gelir, daha uzun bir olgunlaşma süresi varsa karakteristik baharatlı bir tat kazanır; Birçok çeşit mevcuttur: pecorino Romano, pecorino Sarde, pecorino toscano ve pecorino Sicilien.
İtalya, Venezia
...Taze karakter ve hoş bir şerbetçi otu tadı. Birra San Marco Pils, hafif gövdeye sahip ve temiz, ferahlatıcı bir lezzete sahip bir biradır. Görünümü, mayaların varlığı nedeniyle doğal olarak bulanıktır ve köpüğü ince ve yapışkandır. Maltın hafif tatlılığı, taze çiçeksi ve baharatlı notalar veren soylu şerbetçi otlarının kuru acılığı ile mükemmel bir denge oluşturur. Kıvrak ve sarıcı bir bitiş, bu birayı balık kızartması, kabuklu deniz ürünleri, deniz ürünleri, av etleri ve yumuşak otlu peynirler için ideal bir eşleşme haline getirir.
Fransa, Roubia
...genç bir görünüm. Çok olgun çekirdekli meyve aromaları, hayvansal bir dokunuş. Ağızda oldukça dengeli, ancak tanik bir yapıya sahip. Siyah meyve ve hafif odunsu ve baharatlı tonlar bulunuyor. Sağlam bir şarap.\n\nACCORDS METS-VINS\nSoslu yemekler ve marine edilmiş ızgaralar. Yumuşak peynirler.\nBistronomi şarabı. İdeal olarak 17°C'de içilmelidir.\n\nContenance (L):0,75\nBrüt Ağırlık (kg):1,3\nAlkol Derecesi (%):12,5"}...
Portekiz, Évora
...Centáureas Cyanus, yemeklerin süslenmesinde kullanılan, yenilebilir ve dekoratif çiçeklerdir. Hafif tatlı ve baharatlı, oldukça hoş bir çiçek aroması vardır. Taze olarak, baharat olarak, ekmek, tereyağı, salatalar, peynirler gibi çeşitli yiyeceklerde kullanılabilir. Tüketim sırasında, sadece hoş bir tat veren yaprakları bitkinin geri kalanından ayırmaya dikkat edilmelidir. Çayı, sindirimi düzenlemek ve mide rahatsızlıklarını tedavi etmek için iyidir.
ufs.country_names.RU, Kolomna
...250g cam kavanoz (30g kavanozda sipariş edilebilir) Sıcak bir battaniyeye sarılmayı ve sıcak şarap içmeyi sevenler için bal sufle. Bu bal sufle tadında, bal şarabının ekşi tatlılığını, portakalın ekşiliğiyle iç içe geçmiş olarak hissedeceksiniz ve baharatların ipuçları, sıcak bir akşamın resmini tamamlayacak. Sert peynirler, dondurma, şarlot veya strudel ile mükemmel bir şekilde kombinlenir. *Tüm balın faydalı özellikleri korunmuştur, çünkü sıcaklık rejimi sıkı bir şekilde kontrol edilmektedir. Son kullanma tarihi: Üretim tarihinden itibaren 24 ay...
Fransa, Auxerre
...Accord: peynirler, av etleri, soslu yemekler, baharatlı yemekler, kırmızı etler (doldurulmuş sülün, piliç, milföy içinde dana filetosu) Şarap Yapımı: Üzümler, çift el ile seçilerek kasalarda toplanır. Şarap yapımı, küçük termoregüle edilmiş paslanmaz çelik tanklarda gerçekleştirilir. Malolaktik fermantasyon, ayrı bir odada tanklarda yapılır. 18 aylık olgunlaşma, %20-30 yeni meşe fıçılarda...
ufs.country_names.RU, Moscow
... yemekleri, kümes hayvanları ve av yemekleri, garnitürler, peynirler, marine sosları. Tat Aromatik baharatlı, baharatlı Besin Değeri 100 gr için. Proteinler (g / 100g)… 2,0 Yağlar (g / 100g)… 0,2 Karbonhidratlar (g / 100g)… 8,0 Enerji değeri (kcal / 100g)… 40...
Fransa, Brissac Loire Aubance
...Uluslararası Gilbert & Gaillard 2019 Gümüş Madalya YIL: 2017 ÜZÜM ÇEŞİDİ: Chenin. TOPRAK: Kil-sabunlu. ŞARAP YAPIMI VE OLgunlaşma: Güneşle olgunlaşmış üzümlerin nazik bir şekilde preslenmesi. Karmaşık bir yapı elde etmek için ince tortular üzerinde meşe fıçısında olgunlaştırma. APELLASYON: AOP Anjou Blanc. TADIM NOTLARI: Açık altın rengi, parlak. Sarı etli meyve aromaları, yoğun çiçeksi ve baharatlı notalar (vanilya). Bol, yağlı ve hacimli bir ağız. YEMEK/ŞARAP UYUMU: Soslu balıklar, deniz tarağı, tütsülenmiş jambonlar, peynirler. SERVİS SICAKLIĞI: 9°C. 75cl'lik 6 şişelik karton...
Fransa, Saint-Etienne
İtalya, Dorgali
... karmaşıklığı ve zarif, uzun süreli kalıcılığı ile iyi bir denge sağlar. Bu şarap, en özel ve şık içkilerle mükemmel bir uyum sağlar. Büyük yapı ve tuzluluğa sahip peynirler veya önemli et yemekleri ile eşlik etmek için mükemmeldir.
İtalya, San Donaci
...Negroamaro (yüzde 90) ve Malvasia Nera (yüzde 10) üzümlerinin şarap yapımından elde edilen bir şarap. Üretim bölgesi: Brindisi ve Lecce illeri arasında yer alan Salento. Bariklerde olgunlaştırma. Burunda olgun kırmızı meyveler ve reçel notaları, karabiber, meyan kökü, kavrulmuş ve Akdeniz bitki örtüsünün balsamik notaları gibi baharatlı aromalar ortaya çıkıyor. Comtè, Gorgonzola gibi sert peynirler, domuz pastırması, chorizo, capocollo gibi şarküteri ürünleri ve ızgara kırmızı etlerle mükemmel uyum sağlar.
İtalya, Marciano Della Chiana
... ruby kırmızısı rengindedir. Sulu ve dolgun tadı sayesinde tek başına veya çikolata ile mükemmel bir uyum sağlar. Olgun peynirlerle de harika bir eşleşme sunar. Format: 0,5 lt. Şarap türü: Passito. Yıl: 2019. Ülke: İtalya. Bölge: Toskana. Üzüm çeşidi: %100 Aleatico. Olgunlaşma: 6 ay küçük ahşap fıçılar - 6 ay şişe. Renk: Yoğun ruby kırmızısı. Aroma: Çilek, Kuru erik, Yaban gülü. Sıcaklık: 12° C. İdeal eşleşme: Çikolata, olgun peynirler.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play