Fransa, Bordeaux
... cömert bir yapı sunuyor, yumuşak ve olgun tanenler ile. Güçlü, dengeli ve cömert bir şarap. Üzümler: Merlot ( %50), Cabernet Sauvignon ( %50) Üretici: Soussans'taki Soliveres Ailesi (33460) Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı karton - 2018...
Fransa, Saint Emilion
... franc %15 Çevresel sertifikalar: HVE 3 2017'den beri ve ISO 14001 (Bordeaux şarapları KOBİ'si) 2015'ten beri Tarım teknikleri: ölçülü tarım, işlenmiş veya otlu topraklar, karışık guyot şeklinde bağ budama, her parsel için uygun manuel yeşil çalışmalar Hasat: mekanik, birden fazla seçim ile: olgunluk ve üzüm boyutu, parsel seçimi Şarap yapımı: geleneksel yöntemlerle, kontrollü ve yumuşak bir bekletme ile termoregüle beton tanklarda Olgunlaştırma: %40'ı yeni olmak üzere Fransız meşe fıçılarda 12 ay.
Fransa, Roubia
...Biyolojik tarım. Mekanik hasat. Bütün üzümler, Epoksi reçineli beton tanklarda fermantasyon, Düzenli bâtonnage. Epoksi reçineli beton tanklarda olgunlaştırma, Karıştırma, Hafif filtrasyon, Geleneksel mantar tıpa. Killi topraklar, Kireçli topraklar, Çakıl topraklar. Göz Mor renk, yoğun, purpura yansımaları. Burun Şık, ince, hafif kuş üzümü aromaları, hafif kiraz aromaları, cömert kırmızı meyve...
Fransa, Bordeaux
...Tarih: Saint-Sauveur'de, Pauillac'a çok yakın, Médoc'un kalbinde yer alan yaklaşık otuz hektarlık aile mülkü. Üzümler: %65 Cabernet Sauvignon, %35 Merlot, %5 Petits Verdot Şarap Yapımı: Mekanik hasat ile yerinde seçim, şarap mahzeninde ikinci manuel seçim. Fermantasyon, 6 ila 10 gün boyunca paslanmaz çelik tanklarda yapılır. Mayalanma süreci, terroirin tüm potansiyelini çıkarmak için 3 ila 4...
Fransa, Lys Haut Layon
... bir tepki ile temellendirilmiştir. Hasat: 20 kg'lık delikli kasalarda manuel olarak yapılmaktadır. Üzümler, altın aşamanın başında, bağda titizlikle seçilir ve herhangi bir çürümeden arındırılmıştır. Şarap yapımı ve olgunlaştırma: Kesik pnömatik presleme. Sadece şarapların kalpleri korunur. Kısma ve budama atılır. Alkolik ve malolaktik fermentasyon paslanmaz çelik tanklarda gerçekleşir. Servis sıcaklığı: 8-10 °C...
Fransa, Saint Cannat
...TERROİR & MÜLK Kili ve kireçtaşının karışımı. Hektar başına 36 hl verim. ÜZÜM ÇEŞİTLERİ Mourvèdre %75 Grenache %10 Cinsault %12 Carignan %3 ŞARAP YAPIMI Geleneksel olarak işlenmiş toprak (hem mekanik hem de elle), dikkatli toprak bakımı. Manuel üzüm hasadı. Salkımlar bağda elle seçilir. Üzümler saplarından ayrılır ve hafifçe ezilir. Yaklaşık 25°C'de termoregüle tanklarda 2 veya 3 hafta fermante...
Fransa, Bedoin
... mahzeninde gerçekleştiriliyor. Şarabı mekanik pompalar olmadan işliyoruz. Şarap doğal olarak akıyor. Bu sayede şarap tüm tazeliğini ve aromalarını koruyor. Terre de Ghaya ayrıca, bağ gezileri ve bağlarda piknik gibi benzersiz şarap turizmi deneyimleri sunmaktadır. Dikkat: Alkol bağımlılığı sağlığa zararlıdır, ölçülü tüketilmelidir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play