Fransa, Krautergersheim
...Doğal olarak fermente edilmiş turplardan yapılmış 10 kg'lık kovada tuzlu turplar Fiyat(lar):...
Fransa, Paris
...Nemlendirici, antioksidan yüklü yüz jel-kremi Bouncy ipeksi doku, cilde hızla nüfuz eder Serbest radikallerin zararlı etkilerinden cildi korumak için süperstar antioksidan E Vitamini ile formüle edilmiştir Cildi yumuşatmak, pürüzsüzleştirmek ve aydınlatmak için Çin bitkilerinden elde edilen fermente edilmiş Shiunko Yağı içerir Cilt elastikiyetini ve sıkılığını artırmak için Narenciye Limon Çiçeği...
Fransa, Saint-Sulpice-De-Faleyrens
...Languedoc Rosé Karışım : Grenache - Cinsault - Vermentino Saklama Potansiyeli : Yaklaşık 2 yıl Şarap Yapımı : Her üzüm çeşidi, dengesini korumak ve potansiyelini tam olarak ifade etmek amacıyla ayrı ayrı işlenir. Üzümler, tazeliklerini korumak için sabah erken toplanır ve daha kaliteli olan ilk suyu çıkarmak için preslenir. Bu sular daha sonra temizlenir ve fermente süreci boyunca düşük sıcaklıkta tutulur. İnce tortular üzerinde 4 ay olgunlaştırma yapılır, ardından hafif bir süzme işlemi uygulanır ve şarap, taze ve meyvemsi karakterini korumak için hızlı bir şekilde şişelenir.
Fransa, Rungis
...Hayvansal protein eksikliğini telafi etmek için vejetaryen menüler için idealdir. Bu baklagil, tohum boyutları veya renkleri gibi 300'den fazla çeşitte mevcuttur! En bilinen ve en çok tüketilen türü sarı soya fasulyesidir. Asya'dan (Çin, Japonya) köken alan bu bitki, geleneksel Çin tıbbında sakinleştirici, ateş düşürücü ve gaz giderici özellikleri için fermente edilerek kullanılan beş kutsal tohumdan biri olarak yer alıyordu (buğday, arpa, pirinç ve darı ile birlikte). Artık Amerika Birleşik Devletleri'nde, Orta ve Doğu Avrupa'da, ama özellikle Mançurya'da yetiştirilmektedir.
Fransa, Paris
... Asya'da toplanmaktadır. Serinletici suyu, çölde geçen ticaret kervanları tarafından çok beğenilirdi. Mısırlılar, onu fermente ederek sarhoş edici bir şarap elde ederlerdi. Nar, İspanyol fatihlerinin gelişiyle birlikte Karayip adalarına ve Latin Amerika'ya yerleşmiştir. Antik Mısır'da bu meyve, hırs veya refah sembolü olarak görülüyordu. Ean13:3701511702625 Referans: PoudreGrenadeBioFairOuzbé1...
Fransa, Saint Orens De Gameville
...Kakao tutkunları, bu kutu size Vietnam kakao'sunun sıradışı tadını keşfettirecek. Bu kakao çekirdekleri, ülkenin güneyindeki Mekong Deltası'ndan gelmektedir. Doğal olarak güneşte fermente edilmiş ve kurutulmuştur. İçindekiler Kakao çekirdekleri – Menşei Vietnam, Başka bir şey yok. 100g için besin değerleri Enerji 2782kJ / 672kcal, Yağ 58g, Doymuş yağ asitleri 35g, Karbonhidrat 26g, Şekerler 3,9g, Protein 12g, Tuz 0,03g Net Ağırlık: 130g civarı Son Tüketim Tarihi: 18 ay...
Fransa, Ascain
...Le SAGARNO (kelime anlamıyla elma şarabı) Txopinondo'dan, en az 6 ay süreyle fıçıda tortusunda bekletilen fermente bir elma içeceğidir. Serinletici ve meyvemsi, balık veya et ızgaralarıyla birlikte soğuk (yaklaşık 12°C) olarak tadılmalıdır. Yerel ve diğer bölgelerden gelen elmalardan, geleneksel bir zanaat yöntemiyle üretiyoruz. ANA NOKTALAR Özellikler Elma bazlı fermente içecek. %100 saf...
Fransa, Roche La Moliere
... Bileşim : Pinot Noir %100 Toprak : Kireçli kil topraklar Rakım : 250 - 320 metre Maruz Kalma : Güney-Güney-Batı Hasat : Manuel, Eylül Tarım : Sürdürülebilir bağcılık Şarap Yapımı : Pinot noir'un geleneksel yöntemlerle fermente edilip...
Eşleşen ürünler
Rosé Brut
Rosé Brut
Diğer Ürünler
Beyaz Brut
Beyaz Brut
Fransa, Marseille
... Konsorsiyumu" bölgesindeki çiftliklerden gelen tam inek sütü (98,26%); • Seçilmiş laktik fermente (1,5%); • Seçilmiş Penicillium türü küf (0,01%); • Kurutulmuş deniz tuzu (0,21%); • Hayvansal kaynaklı peynir altı suyu (0,02%)...
...Fransızların %15 ila %20'si fonksiyonel bağırsak bozukluklarından* (yorgunluk ve sindirim yavaşlığı, karın şişkinliği ve ağrıları, bağırsak hareketleri sorunları,…) muzdariptir. *Kaynak SNFGE Fransız Gastroenteroloji Derneği Sıklıkla ikinci bir beyin olarak karşılaştırılan bağırsaklar, fiziksel ve psikolojik sağlığımızın merkezindedir. BLACK DÉTOX, antioksidan kaynağı olan fermente siyah...
Fransa, Issy-Les-Moulineaux
...Şarap: Jérôme Arnoux'un Nuance şarabı, Chardonnay ve Savagnin'in lezzetli bir karışımıdır ve Vin Jaune'un keyfini çıkarmak isteyenler için harika bir başlangıçtır. Gerçekten de, Chardonnay burada klasik bir şekilde foudres (büyük ahşap kaplar) içinde fermente edilirken, Savagnin ise iki yıldan fazla bir süre boyunca, bir vin jaune tarzında, örtü altında fermente edilmektedir. Sonuç, narenciye ve...
Fransa, Saint Romain La Motte
...Karabiber, dünyada en çok tüketilen baharattır. Her masada ve her mutfakta bulunur. Keskinliği, yemeklerin en basitinden en karmaşık olanlarına kadar aranan bir sıcaklık hissi yaratan piperin adlı molekülden gelir. Karabiber, küçük meyve salkımlarının büyüdüğü bir sarmaşıktan elde edilir. Bu meyveler neredeyse olgunlaştıklarında toplanır, fermente edilir ve ardından kurutulur. Yoğun ve...
Fransa, Auxerre
... uyumu: kızartılmış ördek, ızgara alabalık, kızartılmış kaz Şarap yapımı: Château Smith Haut Lafitte, her bir terroir varlığını ayrı ayrı işler. Hasat, titreşimle üzüm ayıklama ve optik ayıklama sayesinde en son teknolojilerden faydalanır. Şarap, konik ahşap tanklarda fermente edilir. Şarap daha sonra 18 ay boyunca (yüzde 60'ı yeni) fıçılarda olgunlaştırılır. Göz: yoğun kırmızı Şarap uzmanının...
Fransa, Moustoir-Ac
...Paniclima, geleneksel hamurların fermente edilmesi için özel olarak geliştirilmiş tam bir dolap ve oda yelpazesi sunmaktadır. Fransız fırıncılık sektöründeki büyük firmalarla iş birliği içinde yapılan güç ve hava akışı üzerine titiz bir çalışma, fırıncıların ihtiyaçlarını mükemmel bir şekilde karşılayan bir ürün geliştirilmesini sağlamıştır. 400x600mm boyutundaki kasaları barındırmak üzere katalogda yer alan bu ürün, piyasada mevcut tüm desteklerle kullanılabilir. Ürün yelpazesi istenildiği gibi uyarlanabilir!
Fransa, Saint Meen Le Grand
...APPIBUSTER, sinekler için doğal bir engeldir. APPIBUSTER tuzağı, sineklerin bir kez içeri girdikten sonra dışarı çıkmalarını engelleyen özel "one way" koni ile donatılmış sarı bir tuzak kovası ve kullanıma hazır 40 gr fermente maya tozu içerir. Appibuster, 25 C sıcaklıkta etkili olacaktır.
Fransa, Fraisse Des Corbieres
...Garrigue balı ile tatlı hidromel, 75 cl'lik taş şişe 23.20 € /l İnsanlığın en eski fermente içeceği: Neolitik dönemden günümüze kadar kaybolmamıştır. 19. yüzyıldan 20. yüzyıla kadar süregelen varlığını, yerel ballarıyla onu üretmeyi asla bırakmayan Bretonlar ve Alsaslılara borçluyuz. Prensip basit: kaynak suyu, bal ve doğal mayalar, birkaç hafta boyunca yavaşça fermente olur. Domaine du...
Fransa, Capdenac Gare
... fermente sebzeler ve ekşi mayalı ekmek gibi fermente gıdalar bunları içerir. Fermente süt ise bu konuda oldukça zengindir. Yenilenebilir Laktobasiller ve Bifidobakteriler: 24 milyar - Lactobacillus acidophilus DSM 21717: 10 milyar - Lactobacillus gasseri LMG 26661: 6 milyar - Lactobacillus rhamnosus GG ATCC 53103: 4,4 milyar - Bifidobacterium bifidum DSM 22892: 2 milyar - Lactobacillus fermentum CECT 5716: 1,6 milyar - B2 vitamini: 0,42 mg (30% VNR*)...
Fransa, Soing-En-Sologne
...Susuzluk şarabı. Yerel mayalarla fermente edilmiştir, katkı maddesi yoktur. 3 hafta süreyle mayalanmıştır. Arkadaşlarla içmek için ideal! Şarap Bağları: ŞATo FRÉDIGNAC Şarap Türü: FRANSA ŞARABI Bölge: BORDEAUX Renk: Kırmızı Üzümler: %15 Merlot, %35 Malbec, %50 Cabernet Sauvignon Yetiştirme Yöntemi: Organik Karakter: Hafif/Meyvemsi Hacim: 75cl Yıl: 2020 Ağırlık: 1 kg...
Fransa, Roubia
...{"CÉPAGES":"Üzümler\nSyrah: %50\nCinsault: %50\nAlkol: 12.5°\n\nVINIFICATION\nTam salkım Syrah, karbonik macerasyon ile fermente edilirken, preslenmiş Cinsault ayrı olarak paslanmaz çelik tanklarda fermente edilir, ardından paslanmaz çelik tankta sadece yerel mayalarla 6 ay boyunca çok az veya hiç müdahale olmadan vinifikasyon için birleştirilir.\nŞarap hazırlığı sırasında hiçbir zaman SO2...
Fransa, Montlouis-Sur-Loire
...Fermente nar eliksiri %100 organik nar, polifenoller açısından çok zengin (1,29g/100g)...
Fransa, Orléans
...Bu lezzetli tiramisu tatlı hazırlığını tadın, bir daha ondan vazgeçemeyeceksiniz! Düşük kalori içeriği sayesinde rahatça tüketebilirsiniz. İÇİNDEKİLER: Süt proteinleri, yağsız yoğurt tozu, çözünebilir kahve (4,5%) Kıvam artırıcılar: Guar sakızı ve karragenanlar Aromalar Bitkisel yağ (palmiye) Süzme peynir tozu (yağsız süt, süt fermente edici kültürler) Tuz Laktoz Topaklanmayı önleyici: Magnezyum...
Fransa, Bry Sur Marne
...EN13432 standartlarına uygun olan yeşil atık torbalarımız, bitkisel atıklar için kullanılmaktadır. Geri dönüştürülmüş kraft kağıdından üretilen yeşil atık torbalarımız, biyobozunur ve kompostlanabilir. Anti-nem Wet Strength işlemi ve güçlendirilmiş tabanı sayesinde dayanıklılık sunar. Hava geçirgenliği sayesinde, fermente olmayı ve kötü kokuları önler. SOS yeşil atık torbalarımız, kullanılan...
Fransa, Paris
...Batı Afrika'dan gelen kaliteli kakao çekirdeklerimiz, kalite ve sürdürülebilirlik konusundaki taahhüdümüzü göstermekte ve ürünlerinizi çikolatanın özleriyle zenginleştirmektedir. Menşei: Fildişi Sahili Yetiştirme Türü: Organik, Konvansiyonel Tarz: Hammadde, fermente, kurutulmuş/sınıflandırılmış Renk Sınıfı: Kahverengi KOKU: Meyvemsi, fındık Yabancı Maddeler: Maks. %1 Kusurlar: Maks. %3 Nem: - %7,5 maksimum Ortalama Boyut: 22 min ve %12'den fazla dışarıda olmamalıdır Kalibre: Min. 35/100 g Ambalaj: Jüt çuval Deneme Siparişi: 14 metrik ton (bir 20 fitlik konteyner)...
...Gari, rendelenmiş, fermente edilmiş, sıkıştırılmış, elenmiş ve ateşte kurutulmuş maniok kökünden elde edilen ince taneli bir irmiktir. Karbonhidrat açısından zengin ancak protein, vitamin ve mineral açısından fakirdir. Son derece sindirilebilir ve özellikle Afrika mutfağında birçok tarifin ana bileşenidir.
Fransa, Brissac Loire Aubance
...Uluslararası Gilbert & Gaillard Altın Madalya 2019 YIL: 2018 ÜZÜM ÇEŞİDİ: Cabernet franc. TOPRAK: Kil- kireçli. ŞARAP YAPIMI VE OLgunlaşma: Üzümler çok güzel olgunlukta toplanmış, %100 saplarından ayrılmıştır. 15 gün boyunca sıcaklık kontrolü ile fermente edilmiştir. 6 ay boyunca paslanmaz çelik tankta olgunlaştırılmıştır. APELLASYON: AOP Anjou Rouge. TADIM NOTLARI: Yoğun kırmızı, nar...
Fransa, Caudiès De Fenouillèdes
...Ad: IGP Côtes Catalanes Üzüm Çeşidi: %100 Chardonnay Toprak: Üzümler, Caudiès'in şistli tepelerinin topraklarından gelmektedir. Bağların Yaşı: 80'lerin ortasında dikim. Üretim: Bu şarap, tankta fermente edilmekte ve toprak testisinde olgunlaştırılmaktadır; bu, yerel karakteri ve meyveyi korumak içindir. 6 ay boyunca ince tortular üzerinde olgunlaşma, bu kuru Chardonnay'ya biraz yuvarlaklık...
Fransa, Ham
...Organik sarımsaklı elma sirkemiz, özenle seçilmiş ve sıkılmış organik elmalardan elde edilen yüksek kaliteli elma suyuyla yapılmaktadır. Bu meyve suyu daha sonra doğal olarak fermente edilerek elma sirkesi haline getirilir. Ardından, bu sirke, olgunluk döneminde toplanan yabani sarımsak ile infüze edilir; böylece tüm lezzeti ve kendine özgü aroması yakalanır. Bu elma sirkesi altın renginde ve...
Fransa, Saint Cannat
...Bağ, yuvarlanmış çakıllarla kaplı kil-kireçli topraklarda yetiştirilmektedir. Bu Cairanne Excellence, 30 ila 80 yaşındaki eski bağlardan gelmekte olup, çok düşük bir verimle 30 hl/ha üretim yapmaktadır. ÜZÜM ÇEŞİTLERİ Grenache %60 Syrah %40 ŞARAP YAPIMI Manuel hasattan sonra, üzümler mahzende alındığında tamamen saplarından ayrılmaktadır. Her çeşit geleneksel bir yöntemle ayrı ayrı fermente edilmektedir. Sıcaklık kontrollü fermantasyon, uzun bir bekletme süresi (3 ila 4 hafta) sağlar.
Fransa, Brive La Gaillarde
...Lezzetli kestane tatlarıyla orijinal bir çay! Kestane aromalarıyla zenginleştirilmiş ve kestane parçalarıyla zenginleştirilmiş yarı fermente edilmiş oolong çayını tadın. Ağırlık: 100 g...
Fransa, Saint-Loubes
...Tazeliğini ve meyvemsi aromalarını korumak için Bordeaux Blanc, paslanmaz çelik tanklarda fermente edilir. Yeşil şişelerde sunulan bu şarap, greyfurt ve liçi notalarıyla sizi büyüleyecek.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play