Fransa, BRIE
...Cheddar sosu büyük bir klasiktir. Geleneksel tarifi, daha kolaylık sağlamak için rendelenmiş Cheddar peyniri, krema ve isteğe bağlı olarak biraz süt kullanır. Hazırlanışı, mavi peynir veya roquefort soslarına benzer. Krema ve sütü ısıtıyoruz, ardından peyniri bir kaşık yardımıyla karıştırarak ekliyoruz. Cheddar sosunun baharatlandırılması da oldukça basittir: tuz ve karabiber, bazıları ise bir...
Fransa, Auros
...BAYONNE JAMBONU IGP 9 ve 12 ay Bayonne jambonu IGP 9 ve 12 ay olgunlaşma süresine sahiptir. Jambonlarımız Paris'te sıkça madalya kazanmıştır. Bu nedenle, piyasada geleneksel olarak bulunan IGP Bayonne jambonları ile gerçek bir tat farkı göreceksiniz. Parça 5 ila 6 kg. Bayonne jambonları, IGP almak için geleneksel olarak Salies de Béarn tuzu ile tuzlanır. Bu tuz, Pirene Dağları'ndan gelen bir kara...
Fransa, Gennevilliers
... %1 Madd reçeli, yalnızca Seneafood için özel olarak üretilmiş geleneksel bir el yapımı üründür. İçindekiler: Madd (Zaban, saba senegalansis) %50, şeker %45, su %4, tuz %1 Baskın notası: Hafif ekşi Kıvam: Çekirdek içerir Tüketim önerisi: İsteğinize göre baharatlandırın (tuzlu, acı veya tatlı)...
Fransa, Paris
...Nohut güveci, soğan, nohut ve kuzu eti ile hazırlanan geleneksel bir Tunus yemeğidir. Malzemeler: Sarımsak Su Baharatlar Zeytinyağı Tuz...
Fransa, Ham
... canlandıracak ekşi ve aromatik bir nota ekler. Taze ve limonlu aroması, balık yemekleri, salatalar, marine edilmiş yiyecekler ve daha birçok tarifle mükemmel bir uyum sağlar. Bu aromalı Guérande iri tuzu, kaliteleri için titizlikle seçilmiş malzemelerle hazırlanmıştır. Guérande tuzu, geleneksel yöntemlerle elle toplanarak, böylece temel minerallerini korur. Referans:AR809598 İçindekiler:Guérande tuzu, limonlu kekik (10%)...
Fransa, Brive La Gaillarde
...100% lezzetli ve 100% çevre dostu lolipoplar! 20 adet karamel lolipop: taze süt (53%), şeker, glikoz şurubu, tuz 20 adet çoklu meyve lolipop: limon, frambuaz, grenadin, greyfurt ve şeftali. 1924'ten beri geleneksel tarif, keyifli anlar garanti! Corrèze'de üretilmiştir.
Fransa, Landeleau
...Kara buğday krepini, ekmek yerine kahvaltıda soğuk olarak tüketebilir, ayrıca yeşil salata, sebzeler, ton balığı veya küçük tavuk parçaları ile doldurulmuş bir "sağlıklı sandviç" olarak da yiyebilirsiniz. Poher bölgesinin geleneksel krepidir, Finistère Merkezinde Çap: yaklaşık 40 cm İçindekiler: Süt, kara buğday unu (%55), buğday unu, yumurta, GDO'suz soya unu, ayçiçeği yağı, tuz Dengeli tarifi...
Fransa, Renaison
... saklanmış %100 doğal baharatlarımızın, kaliteye vurgu yapan yeni bir mutfak yaratmak için harika bir alternatif sunduğuna kesinlikle inanıyoruz. Ayrıca, daha az yağ, daha az tuz ile yemek pişirmeyi ve şeker isteğini azaltmayı sağlıyorlar. Kar elde etme kaygılarıyla şekillenen, tatsız endüstriyel baharat kavanozlarını unutun ve yeni egzotik ve özgün tatları keşfedin.
Fransa, Lomme
... için milföy hamuru veya yumuşak bir hamur için fougasse seçebilirsiniz. • TARİF: Hamurlarınızı kişiselleştirmeye tuz oranını, ekleyeceğiniz tahılları ayarlayarak devam edin... İhtiyaçlarınıza uygun malzemeleri uyarlayın: geleneksel tarifler veya vejetaryen seçenekler. • UYGULAMA: Ürününüzü geliştirirken uygulama kısıtlamalarınızı dikkate alıyoruz. • AMBALAJ: Bu, NOVEPAN'ın son dokunuşudur. Kısıtlamalarınıza göre farklı ambalaj seçenekleri sunuyoruz. Ürünlerimiz sertifikalıdır: BRC, IFS ve gerektiğinde ORGANİK ve Helal.
... yatırım programı ve titiz bir kalite yaklaşımı sayesinde, kooperatif gelenek ve modernliği bir araya getirme hedefine devam etmektedir. Ré Adası Tuz Bataklıkları Yıllık ortalama hasat: 2500 ton Kalın Tuz 150 ton Tuz Çiçeği Kooperatif, şunları içerir: 20 çalışan Geleneksel araçlar kullanarak Kalın Tuz ve Tuz Çiçeği'nin atalarımızdan kalma yöntemlerle toplanması KALİTE YAKLAŞIMI Ré Adası'nın Tuz...
Fransa, Salies-De-Béarn
...Sel de Salines-de-Béarn şirketi, efsanevi ve geleneksel bir tuz üretmektedir. Sel de Salines-de-Béarn, Pirene Dağları'nın altında milyonlarca yıldır doğal olarak bulunmaktadır ve deniz suyundan on kat daha tuzlu sularda korunmaktadır. Bu nedenle, Sel de Salines-de-Béarn doğaldır ve eser elementler açısından zengindir. Lezzet kalitesi karşılaştırılamaz. Sel de Salines-de-Béarn, gurme dükkanlarda ve büyük ve orta ölçekli marketlerde satılmaktadır.
Fransa, Aurillac Cedex
...Aurillac'ta bulunan La Maison TEIL, şarküteri üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Maison, jambonlar, sucuklar, terrinler, fritonlar, Auvergne usulü pastalar ve Auvergne mavi peynirli feuilleté veya patatesli turta gibi tipik şarküteri hamur işleri üretmektedir. Taze jambonlar asla dondurulmaz, elle tuzlanır, kuru tuz ile ve geleneksel Auvergne yöntemine göre hazırlanır. Jambonların kurutulması ve olgunlaşması 7 ay sürer. Sosisler ve sucuklar da aynı ustalıkla eski usul hazırlanır. Maison, modern teknikleri ve geçmişin ustalığını birleştirerek olağanüstü ürünler üretmektedir.
Fransa, Metz
... alanında yetkinliklerini geliştirmiştir. Geleneksel teknolojileri, üretim kazançlarını artırmak ve bireylerin konforunu sağlamak isteyen bir endüstrinin tanımladığı yeni ihtiyaçlarla birleştirerek, her gün hizmet kalitemizi artırmamızı zorunlu kılan yenilikçi bir dalgadayız.
Fransa, Saint Martin Des Entrées
...Frial, premium dondurulmuş gıda ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır: deniz ürünleri ve özenle hazırlanmış yemekler. Frial, lezzet, hizmet ve doğallık felsefesi sayesinde Avrupa'da hazır yemek lideridir. Frial, doğal, genetiği değiştirilmemiş ve yapay renklendirici içermeyen malzemeleri seçer ve bunları geleneksel yöntemlere ve ustalıklara saygı göstererek, düşük tuz ve yağ içeriği ile pişirir. Ambalajlar, tüketici için hızlı bir uygulama sağlamak ve saklama açısından pratik olmaları için seçilmiştir.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play