Fransa, St Cyr Sur Loire
...Ürün adı: Tam vanilya baklasından elde edilen Bourbon Vanilya Tozu. Çeşit: Vanilla Planifolia - Menşei: Madagaskar - Menşe bölgesi: SAVA - Üretim süreci: Baklalar toplanır, seçilir, güneşte kurutulur, olgunlaştırılır, öğütülür ve sterilize edilir - Beklenen kullanım: Restoran sahipleri, Pastacılar, Çikolata üreticileri, Dondurmacılar ve Gıda sanayisi - İçerik: %100 Doğal Madagaskar Bourbon Vanilya Baklası...
Mathé laboratuvarları, LOR'N PACK şirketi ile birleşerek, gıda endüstrilerine yönelik doğal aroma ve renklendirici ürünler geliştirmekte ve üretmektedir: dondurma, pastacılık, şekerleme, içecekler (bira, şurup, alkol, meyve suyu), e-likitler (e-sigaralar). Çiçek, baharat, meyve ve aromatik bitki aromalarımız ile renklendiricilerimiz, endüstriyel veya dağıtıcılar için su ve yağda çözünebilen uygu...
Fransa, Sannois
...Anlık, Kaba veya ince granüller halinde, Toz halinde, 400G/450G 500G/800G...
Fransa, Brignais
... tüketebilirsiniz. Malzemeler Yulaf ezmesi* %49, rafine edilmemiş sarı kamış şekeri*, bitter çikolata parçaları %5 (kakao: %57 min.)(kakao yağı*, saf kamış şekeri*, kakao yağı*, toz vanilya*), oleik ayçiçek yağı*, fındık parçaları* %4, pirinç topları*, mısır gevreği*. *Organik tarım ürünleridir. Diğer kuruyemişler, süt ve soya ile iz miktarında kontaminasyon içerebilir. FR-BIO-01 tarafından sertifikalandırılmıştır. Fransa'da üretilmiştir. AB/Dış AB Tarımı BİO: Evet Format: 325g, 800g, 5kg %100 Bitkisel: Evet...
Fransa, Tassin-La-Demi-Lune
...Bohemya zeytin tozu veya sinjid tozu, Bohemya zeytin meyvesinden elde edilen, el yapımı bir tozdur. Doğaldır ve hiçbir koruyucu veya katkı maddesi içermez. Bu toz, hamur işlerinize ekşi bir dokunuş da katar. İran ve Afganistan'da bu toz genellikle çikolata ile birleştirilir. Bu toz, buğday ununa çok iyi bir alternatiftir. Bu nedenle glütensiz, vegan ve vejetaryen diyetler için idealdir.
Fransa, Saint Orens De Gameville
...kakao yağı, SÜT tozu, kakao çekirdekleri, emülgatör soya lesitini, vanilya), badem, susam pralin (susam, şeker, emülgatör soya lesitini, vanilya), BADEM, kakao yağı, FINDIK, beyaz çikolata (şeker, kakao yağı, SÜT tozu, emülgatör soya lesitini, vanilya özü), toz şeker, ince kırılmış bisküvi (BUĞDAY unu, şeker, anhidrit süt yağı, süt şekeri, süt proteinleri, tuz, malt özü (arpa), kabartma tozu sodyum bikarbonat), KREM, ince kırılmış bisküvi (BUĞDAY unu). Net Ağırlık: 250g Saklama Koşulları: Işıktan ve nemden koruyun. Boyutlar (UxlxY cm): 8x8x8...
Fransa, Objat
...İçindekiler: %29.20 bitter çikolata %66, %29.20 sütlü çikolata %38, %18.25 bitter çikolata %99 (kakao, şeker, kakao yağı, tam yağlı süt tozu, emülgatör: kolza lesitini, zencefil, tarçın), kakao tozu, pudra şekeri. Besin değerleri 100g için: Enerji 2044Kj, 492Kcal, yağ 37g, doymuş yağ asitleri 23g, karbonhidrat 33g, şeker 33g, protein 6.7g, tuz 0.01g.
Fransa, Broons
... olan eutrofikasyon fenomeninin kaynağıdır) ve zeolit içermeyen bir tozdur (bu, arıtma tesislerinde çamurlara neden olur). Fosfonat (fosfat türevi), polikarboksilat, EDTA, NTA ve optik ağartıcı içermez. Bu, protein lekeleri (kan, yumurta...) ve gıda kirlenmeleri (soslar, çikolata...) ile kirlenmiş çamaşırların yıkanması için enzimatik ajanlarla güçlendirilmiş tam bir deterjandır. Liflere ve renklere saygı gösterir ve çamaşırların beyazlığını korur.
Fransa, Olivet
... ve bitkisel protein içerir. Tüketim Önerileri Tatlı atıştırmalık olarak, kahve ile veya tatlı olarak tüketilebilir. Serin ve kuru bir yerde, ışık almadan saklayın. İçindekiler Badem*, kakao kitlesi*, şeker*, kakao yağı*, arabik zamk*, ayçiçeği yağı*, toz vanilya*, soya lesitini* *Organik Tarım'dan elde edilmiştir...
Fransa, Paris
...Granola Zerdeçal, tarçın, zencefil, hindistancevizi, çikolata ipucu "Altın latte" sonbahara başlamak için mükemmel Mısır yaprağı, hindistancevizi yağı, agave şurubu, zerdeçal, tarçın, zencefil (toz), rendelenmiş hindistancevizi, çikolata ipucu...
Fransa, Thiaucourt-Regnieville
...Küçüklerinizin öğretmenlerine teşekkür etmek için onlara küçük bir parfüm seti hediye edin. Set 1: - Bir çocukluk tatlılığı mumu - Lotus Çiçeği toz süpürgesi (100g) - Parfümlü ayıcık fondanı (vanilya veya kırmızı meyve) Set 2: - Beni erit vanilya veya kırmızı meyve tozu - Çikolata Gurme mumu - Aloe Vera askısı Lütfen yorum kısmında istediğiniz parfümleri belirtin. Aynı setleri ATSEM, bakıcılar ve doğal soya mumu ustaları için de hazırlamak mümkündür.
Fransa, Feurs
...Özel karamel, diğer malzemelerin varlığında gıda şekerleri üzerinde kontrollü ısı uygulaması ile elde edilen karameldir: süt, krema, tereyağı, tuzlu tereyağı, meyve özleri, bal, malt, çikolata, bitkisel yağlar... Özel karamel, toz, parçacık, sıvı, macun şeklinde ve ayrıca organik (BIO) çeşitleriyle mevcuttur. Bu, kaplama, dolgu, dahil etme ve mermerleme "ripple" için kullanılan bir doku ve...
Fransa, Talant
...badem hamurunuzu, makaronlarınızı, tatlılarınızı süslemek için kullanabilirsiniz... Her türlü kullanım için uygundur! "Parlak" bir etki için, metalik gıda boyasını süslemek istediğiniz yüzeye serpmek veya parmakla yaymak yeterlidir. Özellikle şeker hamurundan dekorlar için daha fazla hassasiyet istiyorsanız, ince bir fırça kullanabilirsiniz. Bu toz gıda boyası ile gıda boyası da elde edebilirsiniz; sadece alkol ile seyreltin ve fırça ile uygulayın. Işıltılı çikolata şekerlemeleri yapmak için Referans: CH160 Stokta: 410 Ürün Boyutlar: 25g...
Fransa, Arles
...Maison Lesage Klasik tatlardan (Çilek, ahududu, kayısı, frenk üzümü ve mandalina) en özgün olanlara (Armut/vanilya, kiraz/karanfil, passion meyvesi/mango, lime/zencefil ve muz/karamel) kadar bir tatlar paleti içeren kutu. İçindekiler: meyve püresi (çilek, ahududu, lime, kayısı, passion meyvesi, mango, mandalina, armut, kiraz, muz), taze zencefil, karanfil, vanilya özü, şeker, su, toz glikoz, sarı pektin, sitrik asit.
Fransa, Illkirch-Graffenstaden
...GELENEKSEL AROMALAR Limon Vanilya Çilek Portakal Kahve… Daha özgün aromatik notlar: gül, menekşe, lotus, deri, nougat vb. Birleşimler: kayısı-calisson, yaban mersini-menekşe, elma-kaneel, karamel-tuzlu tereyağı vb. Uygulamalar: içecekler, süt ürünleri, fırıncılık, pastacılık, bisküvi, şekerleme, çikolata, diyet ürünleri, … Tüm aromalarımızı sıvı veya toz halinde sunabiliriz. Ürünler veya uygulamalar listesi kapsamlı değildir. FİYATLAR VE NUMUNALAR TALEP ÜZERİNE >...
Fransa, Brazey En Plaine
...Ambalajlarınızın gıda uyumunu sağlama ve elektrostatik risklerinizi kontrol etme. Özel big bag'lerimiz, uygulamanıza ve gıda ürünlerinize uygun olarak tasarlanmıştır: toz, tahıl, kurutulmuş ürün, tahıl, un, şeker, bisküvi, pirinç, nişasta, çikolata, kahve, çay, mutfak yardımı, şekerleme...
Fransa, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Organik toz tarçın, dekoratif metal kutu. Tarçın, mutfakta genellikle meyvelerle (elma, erik) birlikte, çikolata hazırlığında ve Hint mutfağında bir baharat olarak kullanılır. Kahverengi bir renge sahip olan tarçın, yoğun bir aromaya sahiptir ve tadı tatlı ve sıcaktır. net ağırlık: 20g Küçük model metal kutu: 6,7x5,5cm h9cm.
Fransa, Orléans
...Proteinler, kilo verme sürecinde önemli bir rol oynamaktadır. Kas kütlesini korumaya ve artırmaya yardımcı olurlar, dolayısıyla temel metabolizmayı (vücudumuzun dinlenme halindeyken hayati fonksiyonlarını sürdürmek için harcadığı enerji) desteklerler. LMP Santé poşetleri, yüksek biyolojik değere sahip proteinlerle zengin, milk-shake, tatlı ve mousse için toz halinde lezzetli hazırlıklardır. Bu...
Fransa, Merville
...şeker azaltılmış gibi geniş bir karamel ailesini kapsamaktadır. Bu karamel çeşitleri, hamur veya parçacık formunda, her ürüne benzersiz bir doku ve tat sunar. Çeşitli malzemeler kullanılabilir (bal, süt, krema, çikolata, tereyağı, bitkisel yağlar...) RENKLİ KARAMELLER Renkli karamel, gıda sanayisinde en çok kullanılan boyalardır. Kaliteleri ile tanınan renkli karamel, renk standardizasyonu...
Fransa, Paris
... kroketin içine yerleştirilebilecek 'presé' dilimleri veya 'artırılmış' bir tarama olan CaviarCream. Diğer bir yenilik: risotto veya çırpılmış yumurtalar üzerinde toz veya bütün taneler halinde tüketilebilen kurutulmuş havyar çiçeği... Havyar ve tütsülenmiş balıkların ötesinde, PETROSSIAN, diğer şenlikli ürünlerin yelpazesini yavaş yavaş genişletmektedir: foie gras, trüf, çikolata, ayrıca bazı Rus...
Fransa, Fontaine-Simon
... koruyoruz. Bu özel geri kazanım cihazı, meyvelerin maksimum organoleptik kalitesini ve besin öğelerinin korunmasını garanti eder. Farklı granülasyonlarda, bütün, parça, parçacık veya toz halinde özelleştirilebilen kurutulmuş meyveler, organik ve konvansiyonel olarak mevcuttur ve çok çeşitli gıda uygulamaları için esneklik ve kullanım kolaylığı sunar: bisküvi, şarküteri ve salamura ürünleri, çikolata, hazır yemekler, takviye edici gıdalar, süt ve peynir ürünleri, diyet ürünleri, soslar ve baharatlar, çaylar ve infüzyonlar.
Fransa, Vailly Sur Aisne
...biber koleksiyonu, toz sumak, vanilya, zaatar, pembe biber, tarçın, combava, tuzlar, ... Müşterilerimiz arasında gurme marketler, gıda sektöründeki profesyoneller, restoran sahipleri, şefler, pastacılar ve ayrıca iş hediyeleri ve gurme sepetleri için şirketler veya şirket komiteleri bulunmaktadır.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play