İspanya, San Pedro Manrique (soria)
İspanya, Guijuelo-Salamanca
...Uzun ve zarif ince bir şarküteri parçası. Pembe bir renge sahip, mükemmel bir lezzeti, derin bir aroması ve yumuşak bir yağı var. El yapımı parçalar, düşük tuz içeriği ile 24-28 ay arasında olgunlaştırılmıştır. Üretim Süreci: Sıcak kesim, soğutma, V şeklinde kesim, tuzlama, doğal kurutma ve dinlendirme. Malzemeler: Meşe palamudu ile beslenen domuz omuzu ve deniz tuzu. Dağıtım ve Taşıma...
İspanya, Guijuelo (salamanca)
... ek olarak, Premium Reserve 80 Montaneras'ın her parçası özel bir parçadır. Her parçanın kutusunda bulunan bir QR kodu, hayvanın doğum ve kesim tarihi, ağırlığı veya palmitik, stearik, oleik ve linoleik asitlerin oranları gibi özel özelliklerine erişim sağlayan bir karta ulaşmayı mümkün kılar. Premium Reserve 80 Montaneras ile, mükemmellik ve toplam kaliteye ulaşmamızı sağlayan bir tat deneyimi elde ettik. SKU:530001...
İspanya, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
İspanya, Aracena
...Sığır arka parçası, tahıl ve otla beslenmiş. Duygu, geleneksel olarak yetiştirilen domuzlardan elde edilen Jambonlar ve Paletalar arasından titiz bir seçimle şekillenir. Beslenmeleri doğal bir şekilde gerçekleştirilmiştir, bu da her bir parça kalitesine yansımaktadır.
İspanya, Guijuelo (salamanca)
1983'ten BERİ Productos Cárnicos BRISA, S.L. Guijuelo'da bulunan, 35 yılı aşkın bir deneyime sahip aile şirketidir. Başlangıçları, 1983 Mart ayında, Guijuelo kasabasının merkezinde yaklaşık bin metrekarelik küçük bir fabrikada başlamıştır. İlk tesislerin inşa edildiği yer, BRISA adında eski bir foie gras fabrikasıydı; bu nedenle, bugün hala sürdürdüğümüz markanın adı buradan gelmektedir. Şirke...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play