İspanya, San Pedro Manrique (soria)
İspanya, Guijuelo-Salamanca
...Uzun ve zarif ince bir şarküteri parçası. Pembe bir renge sahip, mükemmel bir lezzeti, derin bir aroması ve yumuşak bir yağı var. El yapımı parçalar, düşük tuz içeriği ile 24-28 ay arasında olgunlaştırılmıştır. Üretim Süreci: Sıcak kesim, soğutma, V şeklinde kesim, tuzlama, doğal kurutma ve dinlendirme. Malzemeler: Meşe palamudu ile beslenen domuz omuzu ve deniz tuzu. Dağıtım ve Taşıma...
İspanya, Guijuelo (salamanca)
... ek olarak, Premium Reserve 80 Montaneras'ın her parçası özel bir parçadır. Her parçanın kutusunda bulunan bir QR kodu, hayvanın doğum ve kesim tarihi, ağırlığı veya palmitik, stearik, oleik ve linoleik asitlerin oranları gibi özel özelliklerine erişim sağlayan bir karta ulaşmayı mümkün kılar. Premium Reserve 80 Montaneras ile, mükemmellik ve toplam kaliteye ulaşmamızı sağlayan bir tat deneyimi elde ettik. SKU:530001...
İtalya, Cavaria Con Premezzo
...Volano deneyiminizi Ulivo Unica Kit ile zenginleştirin, "Wood Line" serisinin her dilimi gibi prestijli ve zarif, onu karakterize eden ahşap, dokusu, işlenmesi ve büyüleyici tasarımıyla. Zeytin ağacının hafif damarları ve özel dokusu, yüzyıllık bir malzeme, dilimlerimize eşsiz bir zarafet katmakta ve büyüleyici bir mobilya parçası yaratmaktadır.
İspanya, Carbajosa De La Sagrada-Salamanca
İtalya, Martina Franca
...Martina Franca'nın Capocollo'su, eski bir zanaat geleneğine göre üretilen değerli bir şarküteri ürünüdür. Bu şarküteri ürünü, Puglia'nın vincotto'su kullanılarak ve Akdeniz maki ağaçları ile tütsülenerek elde edilen baharatlı ve aromatik bir tat ile karakterizedir. Capocollo, tek başına tadılması veya şarküteri tabağının bir parçası olarak, yerel peynirler ve şaraplarla birlikte sunulması için mükemmeldir. El işçiliği ve benzersiz tadı, onu Puglia mutfağının mükemmel bir ürünü haline getirir.
İspanya, Aracena
...Sığır arka parçası, tahıl ve otla beslenmiş. Duygu, geleneksel olarak yetiştirilen domuzlardan elde edilen Jambonlar ve Paletalar arasından titiz bir seçimle şekillenir. Beslenmeleri doğal bir şekilde gerçekleştirilmiştir, bu da her bir parça kalitesine yansımaktadır.
İspanya, Guijuelo (salamanca)
1983'ten BERİ Productos Cárnicos BRISA, S.L. Guijuelo'da bulunan, 35 yılı aşkın bir deneyime sahip aile şirketidir. Başlangıçları, 1983 Mart ayında, Guijuelo kasabasının merkezinde yaklaşık bin metrekarelik küçük bir fabrikada başlamıştır. İlk tesislerin inşa edildiği yer, BRISA adında eski bir foie gras fabrikasıydı; bu nedenle, bugün hala sürdürdüğümüz markanın adı buradan gelmektedir. Şirke...
İtalya, Viterbo
...Sgambato, olgunlaşmadan önce yan et parçası olmadan, böylece fazla atık oluşumunu önler. Ham madde taze olup, şirketin tercihi gereği dondurma odası bulunmamaktadır. Olgunlaşmış ağırlık kg. 6.5. Tüketilebilir ürün ağırlığı kg. 5.800 Olgunlaşma süresi 6/8 ay.
Fransa, Pleucadeuc
...• Yağ kabuğu: dış yağ • Yağ parçası: kabukların kesiminden elde edilen yağ • Yağlı veya yağsız deriler, maksimum 21 cm genişliğinde ve 1 cm kalınlığında • AB onaylı mezbahalardan elde edilen hammaddeler UYGULAMALAR • Yağ: şarküteri, tuzlama (sosis harcı, iç harçlar, börekler…) • Deriler: jambonlar, jambon parçaları… AMBALAJ • Yağ: 20 ila 25 kg arasında, çıplak blok veya polietilen örtülü blok • Deriler: 20 kg arasında, çıplak blok veya polietilen örtülü blok SACAKLAMA • Yağ: Taze: 0 +4°C'de 9 gün Dondurulmuş: -18°C'de 12 ay • Deriler: Taze: 0 +4°C'de 9 gün Dondurulmuş: -18°C'de 12 ay...
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play