İspanya, Guijuelo-Salamanca
... yapımı üretim süreci. Olgunlaşma süresi 24 - 30 ay arasında. Sunum: Her parça, yağ geçirmeyen bir kağıt katmanına sarılmış, kumaşa sarılmış ve bireysel kutuda sunulmaktadır. Malzemeler: İberik meşe palamudu domuz jambonu ve deniz tuzu Özellikler: Uzun şekilli ve yumuşak yağ. El yapımı üretim süreci. Olgunlaşma süresi 24 - 30 ay arasında.
İspanya, Dicastillo-Deikastelu (Navarra-Nafarroa)
... yüksek olgunluk durumuna ulaşmadan, tüm aroma ve tatları korumak için mekanik işlemler ve soğuk sıkım yöntemleri kullanılmıştır. Filtre edilmeden ve Arroniz çeşidinin sağladığı doğal dekantasyon süreci sayesinde, zeytin polifenolleri, hidroksitirosol ve oleuropein gibi, dejeneratif çeşitli patolojilerin insidansını azaltmaya yardımcı olur. Kan lipidlerini oksidatif stresten koruyarak. 159 mg/kg...
İspanya, Guijuelo (salamanca)
... hektarlık bir alanda yaşamışlardır. %56'dan fazla oleik asit içeriği ve en iyi granit mahzenimizde, jambon ustalarımızın gözetiminde, 48 aydan fazla bir süre boyunca süren yavaş bir olgunlaşma süreci ile, bu 300 parçanın her birinin bir sanat eseri ve duyular için bir hediye olmasını sağladık. Ayrıca, "Premium Reserve" Jambonumuza, her parçanın izlenebilirlik ve özellik dosyasına erişebileceğiniz bir QR kodu ekliyoruz. SKU:628000 Ağırlık: 8 – 8.5 kg...
İspanya, Guijuelo (salamanca)
... Salamanca'da bulunan ünlü dehesalarda yerli olarak yetiştirilmektedir. Tuzlama Süreci Brisa İber'de, tüm parçalar deniz tuzu ile kaplanarak kurutma ve korunma sürecine yardımcı olunur, böylece olgunlaşmış ürünlerin tipik renk ve aromalarının gelişimine katkıda bulunur. Taze parçanın her bir kilosu için bir gün boyunca tuzlama odasında kalır, sıcaklık kontrol altında tutulur, 3º ile 5º Celsius arasında ve bağıl nem %75 ile %85 arasında olmalıdır. Enerji Değeri: 356Kcal / 1480KJ Yağlar: 27.6 g Doymuş Yağlar: 9.4 g Karbonhidratlar: < 0,10 g Şekerler: < 0,10 g Proteinler: 27 g Tuz: 7 g...
İspanya, Hernialde
...burada yalnızca alp meraları ve acı yumrular hayatta kalabilir. And Dağları'nın zengin topraklarında gelişir ve geleneksel İnka tarım yöntemini takip ederek, ana toprağa ve çevreye derin bir saygı ile, olgunlaşma için doğal optimum zamanında hasat edilir (her 8 yılda bir toprak başına 1 hasat). Güneşte kurutulur ve işlenmeden önce dikkatlice seçilir. Maca, bölgedeki yerli halk tarafından en az 3000 yıldır süper gıda olarak kullanılmaktadır.
İspanya, Cuarte De Huerva
...Boffard'ın Yaşlandırılmış "Riserva" Koyun Peyniri "Riserva" tipi peynir, tamamen çiğ koyun sütü kullanılarak üretilen olgun bir peynirdir ve bu, Kastilya'nın eski geleneğine dayanmaktadır. Olgunlaşma süreci, sıkı bir şekilde kontrol edilerek, 3 kg'lık bir ürün için en az 8 ay veya 1 kg'lık bir ürün için 4 ay sürmektedir. Bu süre zarfında peynirler, zeytinyağı ile kaplanmak üzere depodan 3 kez...
İspanya, Peligros
...Sıcaklıkla işlenmemiş "Chorizo" veya "Longaniza" olarak adlandırılan et ürününün üretimi için kullanılan, şarküteri amaçlı katkı maddeleri, baharatlar ve çeşnilerin karışımı, 30 günden az bir olgunlaşma-kurutma süreci ile olgunlaştırılmış "Extra" kalitesinde. Format: 3kg Torba.
İspanya, La Lastrilla
... taşımasını sağlar ve %100 el yapımı üretim ve olgunlaşma süreci ile birlikte, geleneksel peynirin tadını, dokusunu veya zanaatını kaybetmeden gurme ve çok sağlıklı bir alternatif olmasını sağlar. Alerjenler açısından, peynirlerimiz gluten, soya veya süt içermez... Ayrıca, atölyemizde diğer alerjenlerle ürün üretmediğimiz için çapraz kontaminasyon riski yoktur. Vegan peynirlerimiz 4 çeşide...
İspanya, Martinamor
... bir lokma bulmasını sağlıyor. Lomo embuchado parçalarından, chorizo veya salchichonlara, bölgenin tarihini koruyan ürünlere kadar, morcón veya sobrasada gibi. Hayvanların yetiştirilmesindeki özen, etlerin seçimi, kıyılması ve marine edilmesindeki titiz çalışma farkı yaratıyor. Olgunlaşma süresi, damakta gözden kaçmayan, gastronomik ve besin açısından oldukça ilginç mücevherlerin ortaya çıktığı bir süreci tamamlıyor.
İspanya, El Romeral
...PISTAGOOD, yalnızca optimum büyüme ve olgunlaşma standartlarını karşılayan meyveleri seçerek en yüksek kalitede pistachio üretmektedir. Hasat ve işleme süreci, ürünün organoleptik özelliklerini en yüksek seviyede koruyabilmek için uygun nem ve sıcaklık koşulları altında gerçekleştirilmektedir. Castilla la Mancha'daki pistachio bahçelerimiz, sıcak günler, serin geceler ve kireçli topraklarla birlikte...
İspanya, La Romana
...Vinalopo Torbalı Sofralık Üzümü, kendine özgü olgunlaşma süreci nedeniyle dünyada eşsiz bir meyvedir. Diğer sofralık üzümlerden farklı olarak, Vinalopo üzümü, tüm salkımın tanelerini koruyan ve olgunlaşmayı yavaşlatan bir kağıt torba altında korunarak yetişir. Bu geleneksel tarım tekniği sayesinde, Vinalopo sofralık üzümü olağanüstü fiziksel ve gastronomik özelliklere sahiptir ve bu da onu 'Vinalopo Sofralık Üzümü' Coğrafi İşaretine sahip dünyadaki tek torbalı sofralık üzüm yapmaktadır.
... hasadı erkenden yapmamız gerektiğini biliyoruz; zeytinleri olgunlaşma aşamasında topluyor, hemen işliyor, soğuk sıkım yapıyor ve doğal olarak dekante ediyoruz. Böylece gerçek zeytin suyumuz GARO'yu üretiyoruz. Ayrıca, 2020/21 kampanyasında, üretim için en yüksek gereksinimlerle doğmuş olan yeni markamız TESORO ESPAÑOL'u oluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz; bu, PREMIUM bir AOVE markasıdır. Kendi markanızla bir ürün hattı ile ilgileniyorsanız, bu hizmeti sunuyoruz.
İspanya, Alaior-Menorca-Islas Baleares
... gelerek peynire özel ve karakteristik bir tat kazandırmaktadır. Usta Zanaatkar Peynir Olgunlaştırıcımızın olgunlaştırma süreci, peynirlerimize eşsiz bir tat katmıştır. Tüm bunlarla birlikte, peynirlerimiz ulusal ve uluslararası düzeyde 25'ten fazla ödül kazanmıştır ve 2019-2020 Dünya Peynir Ödülleri'nde süper altın madalya ile öne çıkmaktadır.
İspanya, Pobladura de Pelayo García
...Ferju'da, en eski tekniklerin ustalığıyla üretilen sucuk ve tuzlama ürünleri konusunda köklü bir zanaat geleneğimiz var. Ham madde, yüksek kaliteli bir ürün elde etmenin en önemli parçasıdır; bu nedenle en iyi etleri, baharatları ve malzemeleri seçmeye özel bir özen gösteriyoruz. Elbette, tuzlama ve doğal olgunlaşma süreci de, her şeyin ustaca yapılmasını sağlayan deneyimli bir şarküterinin...
İspanya, Montesa (valencia)
...meyve ticareti dünyasında bir referans noktasıdır. ANUCA ve FRESSANZ markalarıyla desteklenen ürünlerimiz, tüm İspanya'ya ve Avrupa'nın çeşitli ülkelerine ihraç edilmektedir. Fressanz ve Anuca, yetiştirme ve olgunlaşma süreçleri Entegre Üretim süreci ile kontrol edilen kaliteli ürünlere eşdeğerdir ve bu süreç Tarım Bakanlığı tarafından onaylanmıştır. Ayrıca, tüm ürünlerimizde dünya çapında geçerli Global G.A.P. sertifikasına sahibiz. Bu sertifika, belirli standartlara dayanmaktadır ve garantiler.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play