İspanya, Alcora
...Konserve içindeki trüf dilimleri, taze trüflerin özünü ve yoğun tadını pratik, uzun ömürlü bir formatta yakalayan bir gurme üründür. Bu konserveler, benzersiz aroma ve tadını korumak için en iyi dönemlerinde özenle seçilmiş ve korunmuş ince trüf dilimleri içerir. Bu ürün, herhangi bir yemeği zenginleştirmek için trüflerin eşsiz tadını her zaman hazır bulundurmak isteyen mutfak tutkunları için mükemmeldir.
İspanya, Dicastillo, Navarra
... önemli türlerden biri, pürüzlü bir dokuya, yuvarlak bir şekle sahip olan ve genellikle 200 gramdan fazla olmayan kış trüfü "Tuber Melanosporum"dur. Dış rengi olgunlaşma derecesine göre kahverengiden siyaha değişirken, iç kısmı siyah ve ince beyaz dallanmalara (gleba) sahiptir. "Tuber aestivum" (yaz trüfü), "Tuber uncinatum" (sonbahar trüfü), "Tuber melanosporum" (kış trüfü) ve "Tuber magnatum" (beyaz trüf)...
İspanya, Valencia
...OSLO DİKDÖRTGEN MUTFAK EVYESİ QUARZEX 2 KOVASI 100X50 cm Roca'dan. Quarzex mutfak evyesi 2 kovası ve süzgeci ile. Mevcut renkler: Beyaz, Gri ve Siyah. Ölçüler 100x50x20 cm.
İspanya, Valencia
... farklı çeşitlerin tarifini hazırlamayı öğreneceklerdir. Tüm malzemeleri, makineleri, ocakları, butanı, pişirme gereçlerini, tek kullanımlık tadım gereçlerini, destek masalarını vb. sağlayacağız ve Valencia paellasası veya diğer çeşitlerin (sebzeli, siyah pirinçli, balıklı vb.) hazırlanması için gereken tüm montaj ve demontaj işlemlerini gerçekleştireceğiz. Böylece, birbirleriyle etkileşimde bulunacaklar ve yapılan tüm paellalardan tadacaklar.
İspanya, Cijuelas (granada)
...Zeytinleri baharatlamak, bir mutfak sanatı Günümüzde zeytinler, restoranlarda en yaygın meze çeşitlerinden biridir ve genellikle kendi bölgesinin karakteristik tarzında baharatlı olarak sunulurlar. Bu şekilde zeytinleri baharatlama geleneği canlı kalmakta ve sayısız olasılık bulunmaktadır. Baharatlama için yeşil veya siyah zeytinler kullanılabilir ve bunlar üç şekilde hazırlanabilir: bütün...
İspanya, Hernani
... bağlılığımız, %60 saf ahtapot mürekkebi içeren standart dondurulmuş ürünümüzde kendini göstermektedir ve bu da hem gıda endüstrisi hem de gurme mutfaklar için optimum performans sağlamaktadır. Çeşitli mutfak uygulamaları için mükemmel bir doğal renklendirici olmanın yanı sıra, doğal mürekkebimiz, pilavlar, makarnalar, balıklar, fideuás, siyah ekmek gibi geniş bir yelpazedeki yemeklerin lezzetini, aromasını ve görünümünü artırma yeteneği ile öne çıkmaktadır. Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçin!
İspanya, Pedro Muñoz
... sunuyoruz; bunlar arasında siyah sarımsak püresi, siyah sarımsaklı bal, sferifikasyonlar ve mikronize siyah sarımsak tozu bulunmaktadır. Tüm ürünlerimiz, sıkı kalite standartları altında üretilmekte ve Halal ve organik ürünler olarak sertifikalandırılmaktadır. Ürünlerimiz, gastronomi ve özel gıda sektöründeki dağıtıcılar ve toptancılarının taleplerini karşılamak üzere tasarlanmıştır ve eşsiz ve...
İspanya, Jamilena-Jaén
Her türlü sarımsak. Ajos Gallardo, her türlü sarımsak üretimi ve ticareti konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. Tüm ürünlerimiz %100 taze ve kimyasal maddelerden arındırılmıştır. Doğal, organik ve kimyasal maddelerden arındırılmış sarımsak sunuyoruz. Geniş bir sarımsak yelpazesi: kırmızı sarımsak, beyaz sarımsak, siyah sarımsak, gurme sarımsak, yüksek mutfak sarımsağı.
İspanya, Sevilla
... talep gördüğünü söyleyebiliriz. Zeytinyağı, Akdeniz diyetinin temel ve karakteristik bileşenidir. Endülüs topraklarından gelen bu yağ, esasen mutfak kullanımı için olup, sağlık açısından oldukça faydalıdır. Ayrıca, aşağıdaki gibi diğer ürünlerimiz de bulunmaktadır: - Şarap - beyaz, kırmızı veya rosé - Şarküteri - İber şarküteri ürünleri, korunmuş, marine edilmiş veya sucuk haline getirilmiş etlerdir. En bilinenleri arasında chorizo, salchichón, lomo ve butifarra, morcón veya et dolması gibi diğer sucuklar bulunmaktadır. - Peynirler - Cabrales, Payoyo, Boffard veya manchego...