...peynirin içi, gorgonzola'nın karakteristik küflerinin gelişimini teşvik etmek için birkaç kez delinir ve bu da yeşil renklenmeyi (mavi damarlama) belirler. Peynirin içi bir arada, saman rengi ve bol miktarda parlak yeşil küf gelişimi ile benekli bir görünümde. Keskin, belirgin birtat profiline sahiptir.
Ortalama ağırlık: 12 Kg
Minimum olgunlaşma süresi: 90 gün...
...Extra Bar karışımı, en iyi Robusta ve Arabica kahve çekirdeklerinden oluşmaktadır. Kremsi bir dokuya ve güçlü bir tada sahiptir, belirgin baharatlı notalar ve hafif bir acılık ile, bu da koyu çikolata sonrası tadı ile sonuçlanır.
... gençlik likörleri gibi gençlik ve
rabarbaro'yu çağrıştırır. Kahve, kakao fasulyesi ve tütün yaprakları notaları içerir.
EŞLEŞTİRMELER
Bu kadar kendine özgü tadı, enginar, pırasa, hindiba gibi
benzer şekilde acı yiyeceklerle bir araya gelmesine olanak tanır; uzun süre olgunlaşmış, belki de baharatlı yüksek kaliteli peynirlerle uyum sağlar; Colonnata domuz yağı ile.
Balıkla, kılıç balığı ve kırmızı ton balığı ile eşleştirilmesi önerilir; tatlılarla, çikolata mousse'larını süslemek,
dondurma ve meyve salatasında kullanmak için.
...Olgun peynir sevenler için, Val d’Orcia biberini sunmadan geçemezdik.
Bu ürün, taze peynirin aynı işlenişini takip ederek bir olgunlaşma süresi ekliyor. Yıllar içinde edinilen özen, bilgi ve deneyim, bu pecorino peynirinde daha belirgin ve aynı zamanda nazik birtat bulacak olan tüketicinin takdirleriyle kendini gösteriyor.
Ürün boyutları mevcuttur:
Yaklaşık 1,400 kg ağırlığında kâse şeklinde...
...Bu buzdolabı BOTALLA Tometta al peperoncino 700g, İtalyan peyniri ve acı biberin mükemmel kombinasyonudur. Acı biberin baharatlı tadı, peynirin yumuşaklığıyla mükemmel bir uyum sağlar ve eşsiz ve lezzetli birtat oluşturur. BOTALLA'nın Tometta al peperoncino'su ile yemeklerinize bir dokunuş acılık katın.
...İşte lezzetli bir ana yemek, taze patlıcan dilimlerinin, baharatlı ve pane edilmiş yumuşak rulo haline getirilmiş vatoz balığını sardığı bir tarif. Deniz kokusunu, toprağın lezzetiyle ustaca harmanlayan gerçek birtat ve koku ziyafeti.
... okaliptüsün balsamik damarlarıyla harmanlanır
- Sulla balı, tada sofistike bir dokunuş katar
- Kalıcı birtat sonrası, tatlı Akdeniz baharatlı notalarla sonlanır. İpeksi tat, damakta temiz ve dengeli bir his bırakır.
Kapasite: 70cl - 30%vol ile Pedrito ve Hediye Kutusu...
...Gençliğinde yoğun bir yakut kırmızısı ve mor yansımalarla doludur: aromalar yoğun ve çeşitlidir, meyvemsi, çiçeksi ve baharatlı notalarla hafif bitkisel bir ipucu etrafında toplanmıştır. Tat yoğun, kadifemsi ve lezzetlidir, bileşik ve kaliteli tanenlerle zarif bir yapıya sahiptir. Sıcak alkol notası yumuşaklığı destekler ve hisleri mükemmel birtat-burun uyumuna yönlendirir. Bitim kalıcıdır ve meyve ve baharat ipuçlarıyla kapanır.
Bölge: Venezia
Tip: Doc Venezia...
...Tüm yemekler için şarap
Beyaz etler
Taze ve orta peynirler
RENK
Yoğun yakut kırmızısı
AROMA
Baharatlı ve çiçeksi notalar
Tipik karabiber notası
TAT
Tuzlu, hoş bir şekilde yoğun
İnce ve uyumlu tanenler
SICAKLIK: 16-18 °C
ALKOL: 13% vol...
... şey var!
Eğer daha baharatlı yemekleri seviyorsanız, biraz daha az su ekleyin.
Daha hafif birtat arıyorsanız, biraz daha fazla su ekleyin.
GELİŞİM GÜNLÜK YAŞAMIMIZDIR
Ürünlerimizi geliştiriyor ve yeni
kapsamlı çözümler tasarlıyoruz, hem
Gıda Bilimleri Merkezi'ni hem de farklı ülkelerin
Özel Kuvvetlerini ve açık hava etkinlikleri alanındaki
anahtar oyuncuları sürece dahil ederek.
YÜKSEK:ENERJİ
İYİ:KALORİ
HAFİF:AĞIR...
...nazik ve aromatik bir üründür: her ikisi de çok meyvemsi yağlar üreten çeşitlerdir: çok tatlı Taggiasco, biraz daha belirgin baharatlı notalara sahip Peranzana Extra.
Bu kombinasyon oldukça hoş birtat sunar.
"Arzentu" ismi, Ligurya lehçesinde, ismi ve tadında canlı bir notaya sahip, asil bir ürünü ifade eder.
Zeytinler, Kasım ve Aralık aylarında elle toplanmaktadır. Yağ sıkımı, son derece dikkatli bir şekilde, tamamen soğuk olarak gerçekleştirilir.
kod:ARG .25...
...Miscela Classico
50% Arabica 50% Robusta karışımı.
Kahverengi krema.
Tatlı, baharatlı, dengeli.
Orta kavrulmuş.
Tatlı ve baharatlı notalarla dengeli birtat tercih edenler için uygundur. Orta kavrulmuş ve doğru Arabica ve Robusta karışımı ile herkesin kolayca içebileceği bir kahve yarattık.
Nespresso ile uyumlu Caffè Cortese kapsülleri
MISCELA:CLASSICO...
...Fransa ve İskandinav ülkelerinde en sevilen baharattır. 'Biobontà' versiyonunda acı veya aşırı baharatlı notaları kaybederek tüm tat zevkini sunar. Aşırılıklardan uzak klasik tatları sevenler için.
...Monte Vulture'nin eteklerinde, Ogliarola zeytinlerinden üretilen yağın zarafeti, diğer yerel çeşitlerden üretilen yağlarla mükemmel bir şekilde birleşerek dengeli ve uyumlu bir ürün ortaya çıkarır. Hafif meyvemsi birtat ve nazik bir kokuya sahip, hoş bir yağ. Genellikle yumuşak ve kadifemsi, otumsu notalara sahip, hoş bir lezzet ve hafif baharatlı ve acı notalarla birlikte.
...BAG IN BOX Yeni, pratik ve çevre dostu ambalaj sistemi - Yeşil renkte, altın sarısı yansımaları olan Nocellara del Belìce zeytinlerinden elde edilen yağ, taze ezilmiş zeytin kokusu ile taze ot ve biber notaları sunar. Çok yoğun yeşil meyve aroması. Damakta, orta yoğunlukta acı ve baharatlıbirtat ile hoş bir buluşma ile büyük birtat yoğunluğu.
...Pastörize koyun sütü ile tane karabiberin cesaretini birleştiren bir peynir. Minimum 120 gün olgunlaşma süresine sahip olan bu yarı sert peynir, yaklaşık 16 kg ağırlığında geniş ve alçak şekillerde sunulmakta olup, zengin ve orta derecede baharatlıbirtat deneyimi sunmaktadır.
Bir yemeğin sonunda veya yemeklerinizi zenginleştirmek için bir sos olarak mükemmel bir seçim olan Pecorino Pepato...
...Burunda kremamsı, şeri, bitter çikolata ve hafif bir turba dumanı notaları ile dolu. Damakta zengin ve şurupsu, karamel, malt, sedir ağacı ve hafif bir tütsülenmiş tat ile birlikte. Finali güçlü ve karmaşık, baharatlı ve şeri notaları içeriyor.
Kod: 00125
Kategori: Viski
Alkol Oranı: %43 Vol.
Ülke: İskoçya...
... birtat ile yoğun meyvemsi bir lezzete sahiptir, yüksek kaliteli malzemelerle hazırlanan her türlü yemeği çiğ olarak tatlandırmak için önerilir.
Format: 500 ml.
İçindekiler: %100 İtalyan sızma zeytinyağı.
Zeytin çeşitleri: Moraiolo, Arbequina Toscana.
Sıkım yöntemi: Soğuk sıkım.
Hasat dönemi: 19 Ekim.
Hasat yöntemi: Ağırlıklı olarak mekanik.
Meyvemsi: Yoğun.
Saklama koşulları: Serin ve kuru bir yerde, ışık ve sıcaktan uzak tutarak saklayın.
...Hint ve Endonezya kökenlerinin bileşimi sayesinde.
Kremanın yoğun dokusu, karabiberin baharatlı notalarını ve bir parça fındık tadını serbest bırakır; damakta kalıcı ama son derece hoş bir yuvarlak ve sarıcı tat sunar.
Kahve çekirdeklerini kendi başına öğütmek isteyenler için, içeceğin hazırlanışının tüm aşamalarını tam anlamıyla deneyimlemek için bir kahve. Yenilenmek ve yalnız ya da arkadaşlarla hoş anlar yaşamak için eşsiz bir aroma.
Tazelik koruma valfi ile ambalaj, zamanla tüketim olmasına rağmen ürünü korur.
...Yüksek kaliteli soğuk sıkım sızma zeytinyağı, yoğun yeşil renkte ve altın yansımalarla. Keskin ve kalıcı birtat, meyvemsi ve otumsu notaların hoş bir uyumu, tatlı ve baharatlıbir arka tat arasında ince bir denge. Nazik tatlara sahip yemekler, sebze veya deniz ürünleri çiğ olarak servis edildiğinde eşlik eder.
...Zeytinyağı, enginar, yeşil domates ve çiçeklerin zengin ve sarıcı bir buketi ile.
Yoğun, kalıcı ve temiz birtat, baharatlı hislerle dengeli acı algılarıyla birlikte.
Kırmızı etler, baklagil çorbaları veya klasik Apulia usulü ızgara ahtapot gibi önemli yapıya sahip yemekler için önerilir.
İtalya'da bu Monovarietale'yi üreten az sayıda firmadan biriyiz.
...Bu ürün, uzun şekilli ve tipik canlı kırmızı renkteki biberlerden elde edilmektedir. Sicilya'nın sıcak güneşiyle ısıtılan kuru bir toprakta yetiştirilmesi, özellikle yoğun ve baharatlıbir aroma ve tat kazandırır. Haziran ayında, olgunlaşma derecesine ulaştıklarında toplanıp dikkatlice seçilen biberler, küçük parçalara kesilir ve birkaç gün boyunca Sicilya'nın sıcak yaz güneşinde kurutulur.
İlk...
... granat kırmızısı rengi vardır.
Burunda etkileyici bir aroma sunar. Olgun kırmızı ve siyah küçük meyvelerin, vişne ve şeker kamışı notalarının, Akdeniz aromatik otları, ince ve tatlı baharatlarla birleştiği zengin kokularla doludur. Ağızda sıcak, tuzlu ve baharatlıbirtat sunar; tüm bunlar mineral bir yelpaze ile mükemmel bir şekilde harmanlanmıştır. Zengin ve kadifemsi yapısı, tanenlerin...
...Derin yakut kırmızısı şarap, belirgin otlu ve baharatlıbir aromaya sahiptir. Güçlü ve olgun gövdesi, ilk tadımda buruna gelir, doğru asidite ve yumuşak tanenlerle yumuşatılmıştır. Şarap, damakta kadifemsi ve iyi yuvarlanmış bir lezzet sunar; tat dengeli, yoğun ama karmaşıktır. Uzun bir aroma ve tütün sonrası tadı bırakır, ahşap aromalarıyla iyi harmanlanmıştır.
...Açık saman sarısı renk, altın yansımalarla, baharatlı vanilya notalarıyla çiçeksi bir aroma. Kuru tat, hoş bir şekilde taze ve kalıcı. Eşleşmeler: Aperitif olarak ideal, beyaz etler, balık yemekleri, deniz kestaneleri ve kabuklular, istiridyeler ile.
... zeytinlerin basit bir ezilmesiyle elde edilen bir İtalyan yağı üretiyoruz; burada Ortice, Racciopella ve Ortolana çeşitleri baskındır. Bu zeytinlerin özellikleri ve lezzeti nedeniyle, sarı renkte, zümrüt yeşili yansımaları olan, dengeli bir şekilde acı ve baharatlı hoş birtat ile organik olarak üretilen bir yağ elde edilmektedir.
... bir aroma yaymaktadır. Keskin bir tada sahip olup, enginar notaları taşımaktadır. Tadımda, ağızda hoş bir şekilde baharatlı ve acımsı birtat bırakmakta, bademimsi tonlar içermektedir. E vitamini, polifenoller ve diğer antioksidanlar açısından zengindir.
...İtalya'nın kuzeyinde bulunan bir fırın ürünleri üreticisiyiz. Kapasitemiz, aşağıdaki ürün yelpazesini kapsamaktadır:
- Farklı tatlarda mevcut olan Torinese Ekmek Çubukları
- Mısır unu veya fındık ezmesi ile yapılan Bisküviler
- EVOO ve Baharatlıtat ile Geleneksel Bruschetta
- Sağlıklı Ekmek Çubuğu serisi (Mayasız, Tuzsuz, Tam Buğday)
- Farklı tatlarda mevcut olan El Yapımı Çikolata Pralinleri (Limoncello, Tiramisù, Cappuccino, Bitter Çikolata vb..)...