İtalya, Treviso
...Sığırın uyluk kısmından, kaliteli ve seçkin bir kesim olan fesa kalbi çıkarılır. Titiz bir işleme ve kuru, havalandırmalı bir olgunlaşma ile, yağsız, yumuşak ve lezzetli bir ürün elde edilir. AĞIRLIK: Yaklaşık 1.60kg İÇERİK: Halal İtalyan sığır eti, tuz, baharatlar, E252. ÖZELLİKLER: Laktozsuz ve diğer süt türevlerinden arındırılmış, glütensiz ve GDO'suz. AMBALAJ: Vakumlu, gıda sınıfı plastik...
...30 aylık Parmigiano Reggiano, yoğun bir lezzet, kırılgan ve granüllü bir yapıya sahip, belirgin bir aromaya sahiptir. Karakteristik tadı, damak tadı için bir zafer haline getirir. Uzun olgunlaşma süreci, onu yüksek sindirilebilirlikte ve besin öğeleri açısından zengin bir ürün haline getirir; laktoz intoleransı olanlar ve küçük çocuklar için uygundur.
İtalya, Langhirano
...Büyük çiğ jambon uzmanları olarak, bizim için en iyi San Daniele Jambonu'nu da seçtik. Friuli'nin dar bir bölgesinde üretilen bu jambon, tipik uzun şekli ve ayak izi ile dikkat çekiyor. Sadece İtalya'da doğup büyütülen domuzların etinden ve deniz tuzundan hazırlanıyor; Parma'ya göre daha cömert bir tuz oranı ile, bu da ona daha belirgin bir tat kazandırıyor. Olgunlaşma: 14/18 ay Ortalama ağırlık: kg. 9.5/11.5 Parça sayısı: 2...
...SNACK serisinde yalnızca kendi üretimimiz olan sebzeler kullanılmaktadır; bu sebzeler, sağlıklı bir ürün garantileyen uzmanlarımız tarafından kontrol edilmekte ve izlenmektedir. Tüm sebzelerimiz, olgunlaşma döneminde toplanmakta ve hemen dehidre edilmektedir; bu sayede taze sebzelerin tüm organoleptik özellikleri bozulmadan ve yoğun bir şekilde korunmaktadır. Sağlıklı ve özgün bir atıştırmalık...
İtalya, Mirabella Imbaccari
...Bu ürün, uzun şekilli ve tipik canlı kırmızı renkteki biberlerden elde edilmektedir. Sicilya'nın sıcak güneşiyle ısıtılan kuru bir toprakta yetiştirilmesi, özellikle yoğun ve baharatlı bir aroma ve tat kazandırır. Haziran ayında, olgunlaşma derecesine ulaştıklarında toplanıp dikkatlice seçilen biberler, küçük parçalara kesilir ve birkaç gün boyunca Sicilya'nın sıcak yaz güneşinde kurutulur. İlk...
İtalya, Dorgali
...Saf Cannonau üzümlerinin işlenmesiyle elde edilmiştir. 15 ila 20 gün arasında değişen bir süre boyunca kabukları üzerinde fermentasyondan sonra, partinin büyük bir kısmı en az 10 ay boyunca çelik tanklarda olgunlaşırken, küçük bir kısmı ise bir yıldan daha kısa bir süre için Fransız meşe tonneaux'larda dinlendirilir. Şişelemeden sonra 2 veya 3 ay olgunlaşma süreci devam eder. Canlı bir yakut...
İtalya, Marciano Della Chiana
...Pecorino Toscano DOP Stagionato, pastörize koyun sütünden elde edilen sert bir peynir olup, rennet ve tuz eklenerek hazırlanmıştır. Pecorino Toscano DOP Stagionato'nun en az 120 gün olgunlaşma süresi vardır ve İtalyan mutfağının geleneksel yemeklerini zenginleştirmek için önerilmektedir.
...Fermentasyonun sonunda şarap, 16-18 ay boyunca bariklerde dinlendirilir. Ardından en az 3 ay şişede olgunlaşma süreci devam eder. Yaşlanma Kapasitesi: 4 ve üzeri yıl, hasat yılına göre. Renk: yoğun yakut kırmızısı. Aromalar: geniş ve kalıcı, olgun kırmızı meyve notalarıyla.
İtalya, Codogno
... gerektiği anlamına gelir; dolayısıyla sadece süt ve İtalyan geleneği. Yaklaşık 32-34 kg ağırlığında bir peynir şekli yapmak için 500 litre süt gereklidir. Süt, sağımın ardından 1-2 saat içinde peynir fabrikasına ulaşır ve 12-18 saat dinlendirilir. Bu süre zarfında, süt yüzeyine çıkan yağın bir kısmını bırakır; bu şekilde yarı yağlı süt, taze süt tadını koruyarak uzun olgunlaşma süresine sahip mükemmel peyniri verebilir.
İtalya, Termini Imerese
...ECOIDROGEL®, tarım için özel olarak tasarlanmış - Sulama Sayısında Çoklu Azalma. Minimum Su Tüketimi. Kuruma ve Bataklık Koruması. Hasadı ve Olgunlaşma Hızını Artırır. Gübre ve Kaynaklardan Tasarruf. Toprakta aktif dönem 5 yıldan fazla. %100 Biyobozunur, Doğayı Korur. https://youtu.be/zsHMKc3lIpA Ecoidrogel, su tutma kapasitesini, havalandırma dengesini ve toprak, altlık ve torf yapısını...
İtalya, Bagnolo San Vito
...Tam parçalar halinde Parmigiano Reggiano (1. sınıf) Olgunlaşma: 24 ay Ağırlık: 37 Kg / 40 Kg Fiyat: € 9,60 Kg başına Minimum sipariş: 650 Kg Tam parçalar halinde seçilmiş Parmigiano Reggiano Olgunlaşma: 24 ay Ağırlık: 37 Kg / 40 Kg Fiyat: € 9,30 Kg başına Minimum sipariş: 650 Kg...
...VİTİGNO: Trebbiano di Lugana %100 BÖLGE: Üzümler, efsanevi Sirmione'nin Garda Gölü'ndeki ilk kireçli kil alanından gelmektedir, rakım 68 mt slm DİKİM DÜZENİ: Guyot budama ile sıralı yetiştirme OLGUNLAŞMA VE FERMENTASYON: Kontrollü sıcaklıkta çelik tanklarda RENK: Yoğun saman sarısı, yeşilimsi yansımalarla BURUN: Kavun ve mandalina ile hoş bir buket, nane ve birkaç çiçek notasıyla DAMAK...
Diğer Ürünler
Lugana Malavasi
Lugana Malavasi
...Endüstriyel higrometre, endüstri tarafından olgunlaşma odaları, depolama hücreleri ve nem kontrolünün gerekli olduğu diğer yerlerde kullanılmaktadır.
... 450m yükseklikte yer almaktadır. Üzüm yetiştirdiğimiz toprağın optimal yüksekliği ve ideal olgunlaşma süreci, şaraplarımızın benzersizliğini belirlemektedir. Kendi bağlarımızdan şarap üretmek, asmanın büyüme sürecinin her aşamasını kontrol etmemizi sağlar. Üzüm hasadı elle yapılmakta olup, bu bize tarlada ilk grup seçimini yapma imkanı tanımaktadır. Elle hasat, 12 kg'lık küçük kasalarda...
İtalya, Potenza
...Etin seçimi ve kesimi deneyiminden, sarmalama ve elle bağlamaya kadar, şarküteri ürünlerimiz, işleme aşamasının her aşamasında dikkatle takip edilmekte, olgunlaşma ve paketleme sürecine kadar özen gösterilmektedir. Ürünlerimizin el işçiliğinde, köklerimizin sıcaklığını ve kokusunu yeniden keşfetmek mümkündür. Bunlar, bugün bile bizi yönlendiren ve Salumificio Bilancia'yı geliştirmeye ve ileriye taşımaya ilham veren özelliklerdir.
İtalya, Venezia
... otu sonrası ile karakterizedir. BIRRA VENEZIA ROSSA, yumuşak ve belirgin bir tada sahip filtre edilmemiş Bock biradır. Uzun fermantasyon ve olgunlaşma süresi, ona hafifçe kavrulmuş ve derin amber rengi ile belirgin yuvarlak bir tat kazandırır. BIRRA VENEZIA BIANCA, dostça ve kadifemsi bir biradır. Yüksek kaliteli arpa maltı ve buğday maltı ile ince üst fermentasyon mayası, bu Blanche'a zengin...
İtalya, Conegliano
... Ca’Vittoria'nın bağlarının sağlığına ve refahına ekstra dikkat etmesine olanak tanımaktadır. Bu, diğer mülklerin, bölgeye dağılmış parsellerle, iddia edebileceği bir kalite avantajıdır. Mülkün mahzeni, serin granit yamaçlarına kazılmıştır ve Ca’Vittoria Prosecco'yu fermantasyon ve olgunlaşma sırasında optimal sıcaklıklarda tutmaktadır.
İtalya, Montelibretti
... fabrikası CE damgasına sahiptir (IT F8W1G CE). Şirket, taze peynirler üretiminde uzmanlaşmıştır; bunlar arasında ilk tuz, stracchino ve robiola, olgunlaşmış peynirler ve ricotta bulunmaktadır. Ayrıca beyaz ve meyveli yoğurt ile pastörize süt de üretilmektedir. Ticari teklifimiz, masa tüketimi için uygun olan ve birkaç haftalık olgunlaşmadan sonra pazarlanan yarı olgun peynir Orazio'ya odaklanmaktadır. Kuru tuzlama ve doğal ortamda olgunlaşma, onu duyusal özellikleri açısından benzersiz kılmaktadır.
İtalya, Montalcino
... kökenli eosen topraklarında yer almaktadır. Şarap mahzeninde 25 hektolitrelik Fransız meşe fıçılar, 39 hektolitrelik Slavonya meşe fıçılar ve yalnızca Rosso Toscano için kullanılan farklı ağaç türlerinden yapılmış on dört barrique bulunmaktadır. Brunello'nun meşe içinde bekletilme süresi üç yıl olup, bunu takiben altı ay şişede olgunlaşma süreci vardır. Şaraplar geleneksel bir tarza sahiptir.
İtalya, Bagnara Di Romagna
... için şıra, termal koşullandırılmış şaraplar ve köpüklü şarap bazları, kaliteli beyaz ve kırmızı masa şarapları. Modern bir şarap işleme tesisi, şıra ve şarapların işlenmesi için soğutucu ile donatılmıştır; üzüm alımı için bunkerlere ve meşe fıçılarda şarap distilatı depolamak için bir olgunlaşma deposuna sahiptir.
İtalya, Borgo San Lorenzo
... altı suyu dozaj sistemleri, peynir kalıpları ve kalıp blokları, Mini Peynir Fabrikaları, peynirler için devrilme makineleri, peynir tuzlama tesisleri, olgunlaşma hücreleri için tam donanım. Plastitalia grubu, UNI EN ISO 9001:2008 standartlarının gerekliliklerine uygun bir yönetim sistemi ile faaliyet göstermektedir.
İtalya, Azzano San Paolo
FRIGOGELO GRUP, bugün hem ulusal hem de uluslararası düzeyde dondurma makineleri ve mekan iç tasarımı sektöründe en önemli gerçeklerden biridir. Üretilen makine yelpazesi şunları içermektedir: dondurma makineleri, pastörizatörler, olgunlaşma tankları, krema çırpıcılar, büyük pastörizasyon tesisleri, homojenizatörler, soğutucu dolaplar, dondurma makineleri, krema pişiriciler, entegre...
...İşlem sıvılarının soğutulması, makine aletleri için, texa industries, cosmotech, stulz, pfannenberg, kelvin, eurocold gibi alternatif ve değiştirilebilir ürünler. Chiller, soğutucular, Soğutma Merkezleri - Motokondansatörler - Uzaktan evaporatörler ve kondansatörler, endüstriyel tesisler, soğuk odalar, gıda maddelerinin saklanması, meyve ve sebze, olgunlaşma odaları için Kuru Soğutucular...
...Antik Torrefazione Fiorentina "Caffè Marconi" hikayesi, Toskana'nın kalbinde, Floransa'da 1930 yılında başladı. Caffè Marconi, işleme konusunda el işçiliği anlamına gelir: geleneklere saygı ve modern teknoloji, şirket değerlerimizdir. Yeni kavrulmuş kahve, azotla korunan bir atmosferde olgunlaşma silolarına konur. Bu işlem, kahvenin zamanla kavrulmanın aromalarını ve tazeliğini korumasını garanti...
İtalya, Napoli
... tabi tutulur ve 36 saatlik tam bir olgunlaşma sürecine ulaşır. Ve burada, Cupiello'nun yaratıcılığının ve en eski ve doğal malzemeleri bir araya getirme yeteneğinin bir ürünü olan “Madre” serisi doğar: un, yumurta, şeker, tereyağı ve taze ekşi maya. Ana üretim hatlarımız arasında Cornetti Madre, vegan kruvasan serisi, muffin ve tek porsiyonluk kekler, Viennoiserie, Napoli'ye özgü lezzetler ve daha birçok ürün bulunmaktadır.
İtalya, Chiuro
...Şirketimiz bugün iki üretim tesisine sahiptir. Chiuro'da, neredeyse 3500 m²'lik bir alana sahip olan üretim tesisi, on yıllık zanaat geleneğimizi en son teknolojilerle ve her aşamada bilgisayarlı kontrol ile birleştiriyor. Burada, ham madde titizlikle üretim ve olgunlaşma süreçlerine göre işlenmektedir. Ana şirketimiz Semogo'da yer almakta olup, Prosciutto De 'BAITA' ve Speck De 'BAITA'nın...
İtalya, Brescia
... potansiyeli elde etmek için uluslararası Guyot sistemi ile dönüşümlü olarak kullanılmaktadır. Çimle kaplı bağlar, dolu ağlarıyla korunmaktadır. Şirketimiz, dikkatli ve uzun bir olgunlaşma kontrolü sonrasında, yaprak alma ve seyreltme işlemleri ile üzümleri seçmekte ve ardından Valtenesi şaraplarına öngörü ve bilgelikle şarap yapmaktadır. Şarap mahzenimiz, en modern şarap yapım tekniklerine sahiptir ve üzümlerin ve şarapların fermente edilme sıcaklığını kontrol etmek için kullanılan bir termal iklimlendirme sistemine sahiptir. İklimlendirilmiş depo, şarapların şişede olgunlaşmasını sağlar.
İtalya, Valiano Di Montepulciano
... preparatlarını, bitkisel çay karışımları ile birlikte uygulayarak, bağda flora ve fauna çeşitliliğini artırmayı ve üzümün doğal savunmalarını güçlendirmeyi hedeflemektedir. Şarap yapımında mümkün olduğunca yerel mayalar kullanılmakta ve her şarabın doğal olarak kendi yolunu bulmasına ve her üzüm partisinin özelliklerini korumasına izin vermek için müdahale en az düzeyde tutulmaktadır. Her şarap için nihai karışım, olgunlaşma sürecinden sonra belirlenmektedir.

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play