İtalya, Giuliano
...Un "O", pastörize yumurta karışımı, tereyağı, yağlar ve bitkisel yağlar, şeker, bira mayası, tuz. İÇ DOLGU: Krema, ekşi vişne. ISLATMA: Su, şeker, rom.
İtalya, Marmirolo
...W: 200 - 220. Seçilmiş İtalyan ve Avrupa tahıllarından elde edilen '00' tipi un, iyi bir plastisiteye sahip olup, kısa mayalanma süreli doğrudan hamurlar için idealdir. Hacimli, yumuşak ve lezzetli Pan di Spagna tabanlarının üretimi için mükemmeldir. Kekler, halka tatlılar, profiterol ve kızartılmış tatlılar için tavsiye edilir. 10KG...
İtalya, Forlì
... düzenlenmesine de katkıda bulunabilir. Bu biyolojik un, önemli vitaminler ve minerallerin de kaynağıdır. Bunlar arasında B grubu vitaminleri enerji metabolizmasında temel bir rol oynarken, demir, magnezyum ve çinko gibi mineraller çeşitli vücut fonksiyonları için gereklidir. Biyolojik Glutensiz Amarant Unu, birçok tarifte kullanılabilir. Glutensiz ekmek, kek, kurabiye ve pankek hazırlamak için uygundur.
İtalya, Mazara Del Vallo
...Ricotta ve bademli kek, yumuşak, nemli, hafif, aromatik ve lezzetli bir tatlıdır; içinde tereyağı yoktur ve az un kullanılır, ağzınızda eriyor!
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play