Almanya, Heidelberg
Diafood GmbH, yüksek kaliteli kuru sebzeler, aromatik bitkiler ve organik ürünler konusunda uzmanlaşmış, bitkisel hammaddelerin işlenmesinde lider bir şirkettir. 35 yılı aşkın deneyimi ile Diafood, kalite ve sürdürülebilirlik sayesinde mükemmel bir üne kavuşmuştur. Şirket, yalnızca sıkı organik kalite standartlarını karşılayan sertifikalı tedarikçilerle çalışmaktadır. Özellikle gıda endüstrisinde...
Macaristan, Budapest
...Çemen tohumu, baklagil olarak sınıflandırılan benzersiz bir baharattır ve biraz acı tadı ile güçlü aroması ile bilinir. Bu tohumlar, beş baharatlı Bengal karışımının bir parçası olarak, Hint mutfağında temel bir malzemedir. Uzak Doğu'da çemen, turşu baharatı olarak kullanılırken, kuru formunda baskın aroması ve tadı nedeniyle az miktarda kullanılır. Toz haline getirilmiş çemen, falafel, nohut yemekleri ve patates püresine eklenebilir. Çemen, çay olarak demlendiğinde tatlı akçaağaç şurubu gibi bir kokuya sahip olmasına rağmen, oldukça acıdır ve dikkatli kullanılmalıdır.
...Perulu Pacha Mama Espresso, fermente kakao çekirdekleri, orman biberi ve İnka güneş tuzunun olağanüstü bir kombinasyonu, etin üzerine baskın olmadan zarif aromalarıyla sarılır ve tamamen yeni tat deneyimleri sunar. Özellikle kuru olgunlaşmış etler için özel bir vurgu. Steak ve tofu'yu zenginleştirmek için idealdir. Hafif bir duman tuzu ile birlikte hoş bir kakao ve kahve aroması verir. Kırmızı...
Türkiye, Izmir
Türkiye'den birinci sınıf güneşte kurutulmuş domatesler için başvuracağınız kaynak Happy Dried'a hoş geldiniz. Roma usulü domateslerimiz en yüksek olgunlukta hasat edilir ve doğal olarak güneşte kurutularak yoğun, lezzetli bir tat sağlanır. Ürünlerimiz: •Güneşte Kurutulmuş Yarım Domates •Güneşte Kurutulmuş Julienne Kesilmiş Domates •Güneşte Kurutulmuş Çift Kesim Domates •Domates Tozu. Ürünlerimiz ...
... Kullanım: Sumak'ı bir baharat olarak kullanmanızı öneririz. Bu nedenle, tüm özelliklerini ve tadını koruyabilmesi için pişirmemenizi öneririz. Sumak, bir yemeğin üzerine serpilmiş deniz tuzu gibi kullanılır. Bu nedenle, ızgara et, balık veya fırınlanmış sebzelerin üzerine ekleyebilirsiniz. Ayrıca bu baharatı birçok hazırlığın üzerine serpebilirsiniz. Çanta:10Kg...
...Kuru Nane, Kuru Melisa Yaprağı, Tarçın, Yenibahar, Zencefil, Karabiber, Limon Aroması, Galangal, Kuru Okaliptüs Yaprağı, Mentol, Şeker Pancarından Şeker, Su HAZIRLAMA ÖNERİSİ; Küp şeklindeki çaylarımızdan iki veya üç tanesini 100 ml kaynamış suya karıştırın. Çayınız içmeye hazır. SACHA DEPOLAMA TAVSİYESİ; Serin ve kuru bir yerde kapalı olarak saklayın. Koruyucu, kıvam artırıcı vb. kimyasallar içermez.
Birleşik Krallık, Basildon
...Kuru, ovulmuş çemen yaprakları (Trigonella foenumgraecum). Ayrı yeşil parçacıklar. Keskin karakteristik bir koku ile acı bir tat. Ürün Grubu: Baharatlar ve Otlar Kategori: Baharat Tür: Ovulmuş Doğa: Doğal...
Polonya, Brzozów
...Jarzynka Baharatı, birçok yemek için evrensel bir baharattır. Kuru sebzeler, otlar ve zerdeçal üzerine kurulmuştur. Yemeklerin tadını mükemmel bir şekilde vurgular ve onlara hoş bir sebze aroması katar. Jarzynka, gereksiz kimyasal katkı maddeleri, maya veya tat artırıcılar içermez. &nbsp; <strong> İçindekiler: </strong> tuz, şeker, kereviz, havuç, mısır, soğan, pırasa, yağ, maydanoz, zerdeçal, doğal tortu &nbsp; <strong> Kullanım: </strong> Sebzeler, çorbalara, soslara, güveçlere, salatalara ve diğer yemeklere eklenir, onlara hoş bir sebze aroması katar ve hazırlanan yemeklerin tadını vurgular.
Bulgaristan, Sofia
...Faydaları: kekik, mutfak baharatı olarak yaygın olarak kullanılan bir bitkidir. Yunan mitolojisine göre, Afrodit (aşk ve güzellik tanrıçası) kekik bitkisine dokunduğunda, ona afrodizyak olma gücü veriyordu ve aşk iksirleri yapmak için kullanılıyordu. Kurutulmuş kekik bitkisi, soğuk algınlığı, grip, tahriş edici ve kuru öksürük, şişkin ve akan burun ile kulak ağrısına karşı olduğu iddia edilen...
ufs.country_names.RU, Moscow
... pişirilen mangal, ızgara ve etler için bir sos olarak kullanın: tavada, fırında ve mikrodalgada. Kullanım Baharatı, marine hazırlamak ve evde pişirilen mangal, ızgara ve etler için bir sos olarak kullanın: tavada, fırında ve mikrodalgada. Tat Orta derecede acılık verir. İçindekiler Deniz tuzu, toz kırmızı biber, ezilmiş kişniş, hardal tohumları, kimyon, ezilmiş karabiber, kırmızı acı biber dilimleri, kuru sarımsak, kuru domates. Besin değeri 100 gr için. Protein (g / 100g)… 9,0 Yağ (g / 100g)… 9,0 Karbonhidrat (g / 100g)… 27 Enerji değeri (kcal / 100g)… 229...
... soslar arasında ayrım yapıyoruz. Ekmek Marineleri: Ekmek ve küçük hamur işleri için sürmek üzere su bazlı baharat marineleri. Ayrıca tuz oranı düşük olduğundan hamurlara da en iyi şekilde entegre edilebilir. Ekmek Üstü Soslar: Ekmek ve küçük hamur işleri için sürmek üzere yağ bazlı baharat marineleri. Yüksek kaliteli kuru baharatlar alanında, her sektörden gıda üreticileri için birkaç yüz farklı karışım sunuyoruz. E-posta: info@hela.eu Tel.: +49 4102 496-0 İnternet: www.hela.eu...
Fransa, Faverolles-Sur-Cher
... bulabilirsiniz! Kuruyemiş kullanılan bir atölyede üretilmiştir. Sıcaklıktan uzak, kuru bir yerde saklayın. Besin bilgileri 100 g baharatlı ekmek için Enerji 1319 KJ / 315 Kcal Yağ 2.7 g Bunun içinde doymuş yağ asitleri 1.4 g Karbonhidrat 66.3 g Bunun içinde şekerler 40.8 g Protein 4.7 g Tuz 0.2 g Son tüketim tarihi üretim tarihinden itibaren 3 aydır. Baharatlı ekmeklerimiz, LoiretCher'deki FaverollessurCher'de bulunan bir atölyede el yapımı olarak üretilmektedir. Net ağırlık: 40g Ambalaj: beyaz kağıt sargı Üretim süresi: 15 gün...
Fransa, Rouen
...Bu cam saklama kapları ve kapakları, baharatlarınızı kuru tutmak için önemlidir. Böylece istediğiniz tüm baharatları burada saklayabilirsiniz! Bu kapların şeffaflığı, yemeklerinizi hazırlamak için ihtiyaç duyduğunuz baharatı kolayca bulmanızı sağlar. Mutfak dekorasyonunuz, aşçı kimliğinizi yansıtacaktır. Bu kaplarda bulunan delikler sayesinde, baharatı az miktarda veya daha büyük miktarda dökme seçeneğine sahip olursunuz. Ağırlık: 1.300 g Boyutlar: 30 × 30 × 20 cm Miktar: 8 ADET, 12 ADET, 10 ADET, 14 ADET Boyut: 10,3 cm yükseklik x 4,2 cm genişlik...
İtalya, Campello Sul Clitunno
...Zeytinyağı Bazlı Aromalı Soslar Mutfakta lezzeti ve pratikliği bir araya getirmek için, sızma zeytinyağını Akdeniz soslarıyla ve daha fazlasıyla birleştirdik: - Kuru Mantar - Sarımsak - Fesleğen - Siyah Trüf - Beyaz Trüf - Limon - Acı Biber - Kekik...
Hollanda, Renkum
...Pembe tane biber (schinus terebenthifolius) hafif bir baharat olup, aromatik yapısı sayesinde gıda endüstrisinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Fırıncılık, şık restoranlar, süt ürünleri, baharat karışımları ve çeşnilendirme gibi birçok amaçla uyumludur. Önerdiğimiz ürün, en iyi tat ve görünümde sunulmaktadır. Her bir tanesi mükemmel, kırılmamış ve tamamen kırmızı olup, kalitesi Premium'dur. Bu baharatı serin ve kuru bir yerde saklamak en iyi depolama yöntemidir. Bu ürün, dayanıklı 1Kg'lık torbalarda sunulmaktadır.
Avusturya, Vienna
...Trüf tuzu - lüksün özüdür! Bu aromatik "Trüf Tuzu" SummerTruffle'dan gerçek gurmeler için bir şeydir! Kalın tuz ve yaz trüfü. Yaklaşık %20 kuru siyah trüf içerir. Avusturyalı gurme markasından lezzetlerle olağanüstü bir an yaşayın. Yüksek kaliteli ürünler, kadınlar ve erkekler için yeni bir eve taşınırken, Noel veya doğum günü için her zaman harika bir hediye fikridir! Trüf, aşırı lezzetlilikle boğulmadan öne çıkar. Trüf tuzu, eklendiği yemekleri zenginleştirmek için mükemmel bir bileşendir çünkü aynı zamanda nazik ama kalıcı bir tada sahiptir.
İtalya, Mirabella Imbaccari
... ve ikinci yemeklere canlılık katmak için idealdir. El işçiliği, bu baharatı eşsiz kılan ve endüstriyel olarak üretilenlerden çok farklı kılan organoleptik ve faydalı özelliklerin korunmasını sağlar. Ayrıca, mekanik işlemlerin en aza indirilmesi, toprağın yapısını ve doğal beslenmeyi korumaya yardımcı olur.
Bu arama terimi için popüler ülkeler

europages uygulaması burada!

Gelişmiş sağlayıcı arama aracımızı kullanın veya alıcılar için yeni europages uygulamasıyla hareket halindeyken sorularınızı oluşturun.

App Store'dan indir

App StoreGoogle Play