İberik jambonlar ve şarküteri ürünleri. Ürünlerimiz, yetiştikleri çevrenin bir yansımasıdır: dehesa, doğanın bir hediyesi, burada örneklerimiz en iyi İberik ürünlerini sunmak için büyüyüp gelişir. Castro y González olarak, bu yaşam kaynağının korunması ve sürdürülebilir gelişimi bizim önceliğimizdir ve dehesalarımızdaki her bir dere, meşe, mantar meşesi, ova ve kaynakların İberik ürünlerimizin tem...
... km'den daha az bir mesafededir.
Tadım
Yoğun kırmızı renkte. Kırmızı meyve aromaları, ince ve zarif. Yumuşak bir ağız yapısı, meyve ve baharat aromaları. İyi bir yapıya sahip, uyumlu bir şarap. Kuzu sote, ızgara bonfile ve tabii ki tüm peynirlerle birlikte tadılması önerilir. Oda sıcaklığında 18°C'de servis edin.
Üzümler: Merlot (90%), Cabernet Franc (10%)
Üretici: Lalande-de-Pomerol (33500) Dehaut Ailesi
Formatlar ve ambalajlar: Şişe (75cl) - 6'lı karton - 2021...
...Soluk pembe rengi mavi tonlarıyla gül yaprağını andırıyor. Renk hafifliğine rağmen aromalar şaşırtıcı derecede yoğun. Küçük kırmızı meyveler ve kesilmiş samanı çağrıştırıyor. Ağızda yuvarlak, ferahlatıcı bir his bırakıyor.
Rosé Fraticello, tapas, salatalar ve şarküteri ile eşlik eden bir aperatif şarabıdır.
Kekik ile marine edilmiş bonfile, zeytinli dana sote, ızgara kuzu pirzolası veya fırınlanmış tavuk ile eşleştirmeyi deneyin.
...Blanc de Noirs şarabı, şarap benzeri, güçlü ve olağanüstü yapısıyla takdir edilmektedir. Tamamen Pinot Noir'dan oluşan karışımı, Champagne bölgesinin terroir'ini yansıtır. Tüyü olan av hayvanları, fırında kuzu, bonfile gibi karakterli yemeklerin yanı sıra sert peynirlerle de uyum sağlar.
...
girişlerinizi (kıymalı turta veya kraliçe lokması) etler (kuzu pirzolası, bonfile veya fırınlanmış piliç), balıklar (Bordeaux usulü lamba) ve sebze yemekleri (kuru mantar gibi) ile eşleştirir.
Œil: derin garnet moru
Oenolog tavsiyesi: 16-18°C'de servis edin
Alkol oranı: %14
Saklama süresi: 22 yıl
Ambalaj: 75cl'lik 6 şişelik karton
Domaine: Château Haut-Brion
Appellation: Pessac-Léognan
Millésime: 2018
Kültür: Geleneksel
Etiket: Kontrol Altında Menşei...
...Yoğun yakut mavi rengi. Kuru, ancak harika meyve tatları.
Böğürtlen, erik ve ahududu ipuçları. Kadehin üst kısmında mor çiçek notları, meşe olgunlaşması sayesinde zengin baharatlarla yuvarlanmış.
Her türlü etle mükemmel bir uyum sağlıyor; özellikle kızartmalar, rosto biftek veya bonfile; tavuk; kuzu ve domuz eti.
... yüksek oleik asit içeren ayçiçek yağıdır. Ayrıca, kuzu, keçi ve sakatat gibi özel etleri içeren programlar sunmaktayız. Bu arada, dış et şeritleri (churrasco), bonfile ve filetolar gibi kesimlerde pazar lideriyiz. Ayrıca, hamburgerler ve köfteler dahil olmak üzere sığır eti ürünlerine büyük bir talep sağlamaktayız. Bu nedenle, bizde...